36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#28062 Ez én voltam :D de a magyar nevét nem tudtam csak, magával a fogalommal tisztában voltam eddig is. Repült óráim számát tekintve, pedig tudom mire való az AoE indexer. Ugye a téma abból bukott ki, hogy magyar nyelven próbáltam csinálni oktató anyagot azoknak akik nem beszélnek angolul. Így lett támadási szög az AoE-ből :D -
sakkay #28061 Igen. Néha talál amúgy, de borzalmas szar az arány. -
#28060 Akkor lövöd ki mikor villog a shoot felirat? -
wolfhgb #28059 Na, most megcsinaltam nekik a fotot angol nyelvu paypal beallitassal is, tovabba ki is irtam nekik szovegesen is a fellelheto informaciokat, most mar aztan egy szavuk sem lehet ugy gondolom. Koszi a tippet, valamit remelem most mar bofognek vissza. -
wolfhgb #28058 Kepernyo fotot kert, atkuldtem neki, de a fuluk botjat nem mozgattak reggel ota meg csak valaszra sem, varok holnapig, aztan rajuk irok ujra, h ebreszto! -
#28057 Tranzakció azonosítót küld el nekik, esetleg mehet a screenshot is, lefordítod nekik külön az elemek elnevezését. Tranaction ID, seller address, purchase details, stb. -
wolfhgb #28056 Ez pedig a paypal bizonylatomon az invoice resz, hat en nem latok olyasmit rajta, amirol a support hadoval!!!
-
#28055 Alkalmi képmegosztásra szitne bármelyik "képfeltöltés" szóra beugró hely jó. Én már a mediafire tárhelyemet kezdtem el használni, mert állandóan lehalnak egyes oldalak. -
wolfhgb #28054 Mukodik, nacccceruuuu! :) -
wolfhgb #28053 Megegyszer probalom, na szoval ez jott edetol.
-
wolfhgb #28052 Akkor megprobalom ezzel papa, koszonom! :)
-
#28051 A képhosztnak reszeltek. Én régebben EZT használtam, és asszem visszatérek hozzá. -
wolfhgb #28050 Viszont a paypal bizonylaton tok mas az invoice szam, ott sima 6 karakter es az mind szam! Most akkor vagy hulyek, vagy hulyek es mas szamlara ment a vasarlas utani osszeg, mint ahol varnak az erkezeset, de ugyebar ez automatikusan kerul meghatarozasra, nem a vasarlo adja meg, tehat megiscsak hulyek! :)
-
wolfhgb #28049 Ah, inkabb bemasolom amit irtak. :)
Hello.
Please provide us full PayPal screenshot with DCS invoice id, it should look like I.......D201803....R...
Best regards and many happy landings !
Konstantin "MotorEAST" Kharin
Eagle Dynamics IT Team
Szoval valami D201803......R szeru invoice szamu bizonylatot varnak tolem, ha jol ertelmezem az iromanyukat. -
wolfhgb #28048 Oh, mi a tokom van a kephostal? Mivel toltotok fel kepet? -
wolfhgb #28047 Azt mar elkuldtem nekik, de ok valami olyan invoice mintat kuldtek, amilyet en nem talalok a paypal os szamlamon. Bedobom ide amit irtak, hatha mas okosabb, meg a paypal szamlamat is. -
sakkay #28046 Ez alapján a Hornet még alfa-mint ahogyan az is-vagy béta tetszés szerint-de, hogy nincsen kész az tény. Ezért van korai megjelenés státuszban. Nincs is ezzel gond, inkább azzal van amit Tom is mond. Nem tudja sokszor az ember, hogy bug, nincs kész, vagy ő a hülye.. -
sakkay #28045 Igen bugos ez a rész meg főleg. -
#28044 Ez alapján a Hornet játszhatatlan és szar. Síkantennával 100 foknál szélesebb nyaláb elő sem állítható, ha 1 db elemből áll a "rács". -
#28043 Ha az invoice (számla) azonosító nincs meg, akkor a paypal transaction ID-t küld el nekik, vagy bármit, amivel be tudják azonosítani, hogy paypalon a fizetés megtörtént.
-
Én ezért nem szeretem az early access gépeket, nem csak azért mert sok fícsör nem működik, vagy szarul működik, hanem mert ED-nek nem is érdeke azt kommunikálni, hogy mi az ami még rossz, ezért normális dokumentáció sincs. Ha tudnád biztosan, hogy mi az ami jó és mi az ami nem, az már sokkal jobb lenne. Használod ezeket, mert azt mondták, hogy Fox1 Fox2 működni fog, erre kiderül, hogy mennyi hiba van még ezekkel is. Azért kíváncsi lennék hány órát szív valaki azzal, amíg ezekre magától rájön, mert némelyik elég alattomos hiba azért, nem is olyan egyértelmű, mint hogy világít egy lámpa vagy nem. -
Krokoliszk #28041 Az F-18 ba asszem jelenleg vagy ILV vagy HI only PRF van, nem elékszek melyik de mind2 full szar rávezetésre. Gyakorlatilag bármilyen aspectnél reménytelen. Az sem segít, hogy STT-ben a radar antenna nem követi a saját manővereidet ( néha eléggé úgy néz ki, mintha az ellenségét sem ). Az meg valami közröhely, hogy STT-ben tudod növelni az nyalábszélességet. 100 fok fölé..
Rakj fel 2 winder racket mert ezerszer többet ér. A kedvenc radar featurem amikor STT után beakad az elevation és nem tudod mozgatni és folyamatosan adott szögben néz RWS-ben is.. és sehogy sem lehet resetelni. Ja meg amikor boresighttal rajta állsz valakin és 10 másodperc után sincs befogás. -
sakkay #28040 Simán nem talál el szinte senkit, még akkor sem ha benne tartom a körbe, és az indítás is szigorúan csak akkor ha jön a felirat. Vagy túl jó az AI -
#28039 Mit csinálsz vele? Mi benne a rossz? -
wolfhgb #28038 Jah, ott is irtam erdekesseg keppen! :) -
sakkay #28037 Faxa. Te írtad a VHAF ben is, mert ott is írt ilyet valaki?! -
wolfhgb #28036 Jah, foleg, mivel olyan invoic azonositot ker tolem a support, ami nem is szerepel a paypal oldalan a kifizetesi igazolasban! -
sakkay #28035 Huh az ilyen marha idegesítő! -
wolfhgb #28034 Aze na, nem gyenge, tegnap behuztam a harriert, paypal fizetessel, azonnal elment a mani a fiokombol, de meg mindig fizetesre var ede oldalan a vasarlasom. :) Van itt bug boven ugy latom, nem csak a jatekban, a supportnak irtam, a valasz, kuldjem el a paypal bizonylatot a vasarlasrol! Vajon ki ul a penzemen? :) maskor az ilyen vasarlas pont egy percig sem tartott. -
Ludowik #28033 Mert az akkori NATO hadműveletben már nagyban a precizós légierő volt jelen. Ami UAV gépek használatával a szövetséges erők támogatásaként , palotákat lakótömböket is támadtak. És ehhez már nincs szükség vadászgépre,bár a légtér ellenőrzésében továbbra is elengedhetetlen a szerepük . Ellenben a helikopterek bevetésének száma növekedett. Hiszen a szárazföldi erőket támogatni kis területen levegőből ezekkel a repülő tankokkal lehet. Azonkívül az ISR szerepe azóta még nagyobb hagsúlyt kap.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.06.22. 11:35:51 -
sakkay #28032 A sparrow tényleg egy ekkora szar a dcs-ben , vagy én vagyok béna. -
sakkay #28031 -
gantus68 #28030 köszi, nekem a városban repkedés sem egy realitás sugarassal, de a gőzmozdony mindent visz :) azt hiszem akkor most kihagyom. -
sakkay #28029 Hát nevada egy nagy sivatag, viszont vegas kurva jó, meg szép. Öröm repkedésre kiváló. Jól is fut.
Normandia is nagyon szép, de elég unalmas a táj egy idő után, meg az azért nagyon 2vh. kinézet. Faluk egy két közepes kikötőváros ennyi. Nagyobb a gépigénye mint nevadának. -
#28028 Miért pont 2011-ig? -
gantus68 #28027 Az érdekelne, hogy a Kaukázushoz képest jelentenek-e vmi többletélményt, a komplexitásuk és a sebességük milyen. VFR és IFR.
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.06.22. 10:52:53 -
sakkay #28026 Mire? Attól függ!
Mindegyik megvan.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.22. 10:43:06 -
gantus68 #28025 Érdemes map-ot venni? Vki írna pár szót, akinek megvan Nevada és Normandia. Most, hogy minden megy egy platformon elgondolkoztató. -
sakkay #28024 "Porig romboltak mindent felperzselt föld taktika, civilt, szövetségest ,ellenséget mindenkit és mindent lebombáztak. "
Majdnem. Igazából ilyet egyik oldal sem tett, csak voltak járulékos veszteségek. A média eltúlozta az oroszt, az amcsit meg ha lehet nem is közölte. De alapvetően mindkét oldal figyelt a civilekre-amennyire ez lehetséges volt. AZ oroszok pedig eleve buta bombákat használtak csak-de tekintve az ami baklövéseket nincsen nagy különbség. Ellenben ezzel:"Amit az oroszok csináltak Szíriában az bizonyítja hogy a légierő nem képes izoláltan megállítani egy gerilla harcra berendelkezett nem koncentrált haderő ellen precízen fellépni" abszolút egyetértek. Azzal a kitétellel, hogy ha van földi haderő, ami hajlandó harcolni is és nem PC akkor bizony de. Mert ez van most. Aszadék győztek, az oroszok nélkül meg vesztettek volna. -
Ludowik #28023 Igen részletes el olvastam érdekes hova fejlődött ez a haderő nem az Angliai csata óta és milyen rövid idő alatt. Az már más kérdés hogy a vadászgépek használata milyen szinten változott. Hiszen a légierő fejlődése pont a gépek számának csökkenését,és a technológiájuk fejlődését hozza. A számomra klasszikus csöves vadászgép éra a amikor ténylegesen a gépeket kell használni az az 1980-és 2011 közötti időszak. Amit az oroszok csináltak Szíriában az bizonyítja hogy a légierő nem képes izoláltan megállítani egy gerilla harcra berendelkezett nem koncentrált haderő ellen precízen fellépni. Porig romboltak mindent felperzselt föld taktika, civilt, szövetségest ,ellenséget mindenkit és mindent lebombáztak.