36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #28022 Ja..hát akkor inkább a matek. Mivel akkor megy a géped leginkább(időben), ezért fagyhat le.. -
Solt #28021 Azért kérdeztem mert nálam is lefagy néha a gép, de csak játék alatt... pontosabban csak a Rising Storm 2: Vietnam, mondjuk mással nem is játszom mostanában! :) -
sakkay #28020 Igazából nincsen összefüggés. Van, hogy indításkor, van, hogy játék közben. Csináltam terhelés tesztet-hátha a meleg-de teljesen ok. Játék alatt mindig megy a monitorozás 70 fok alatt van minden-akkor is ha netán 100% megy a kártya. -
Solt #28019 Játék közben fagy le vagy asztalon? -
sakkay #28018 Baxodjanak meg..olyanok lesznek lassan mint ede.. -
#28017 Win 10 ápdét állítólag, nálam is fagyogat. Főleg youtube közben. -
sakkay #28016 Pár napja fagyogat a gépem. Lenyomtam pár tesztet, de nincsen gond, valami más lehet..nv driver? Nektek nincs ilyen gond? -
sakkay #28015 Tök jó írás. -
sakkay #28014 Na végre -
#28013 Oké, hiszek neked. Hétvégén felteszem megint és megnézem, hogy ennyivel jobban fut-e a 2.5-höz képest, amit mondasz, vagy nem. -
sakkay #28012 Tom azt beszélted, hogy ezzel a grafikával-kibaxottgyönyörű- multiban 50+ emberrel játszhatatlan lesz. Nekem a kaukázuson pedig nagyon szépen megy. 18-al is. Nagyon ritkán megy 60fps alá max grafikán. Tényleg ritkán.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.21. 18:00:25 -
#28011 Több mint amit vártam? Nem, ez egyáltalán nem igaz. A stabil, végleges 2.5 volt fent, jobban fut mint egy éve, ez igaz, de egyáltalán nem jobb, mint amit várnék tőle. A memória használat ugyanolyan borzalmasan sok, akadás, recegés ugyanúgy megmaradt (SSD ide vagy oda), és Normanida még rosszabb Kaukázushoz képest, mint volt. Hornet és Hormuz nekem még mindig nincs meg. -
sakkay #28010 -
sakkay #28009 Jó jó ez mind igaz, ellenben-tudom jó a gépem de pár év és ez lesz az alap-kurva sokat repülök mostanában (mert szabin vagyok) és 50 fős multi környezetben is kurva jól megy. Abszolút játszható. És nagyon keveset fagyott. Szóval ez már több, mint amit te és én vártunk ezzel a garfikával egy évvel ezelőtt-mond' , hogy nincs így... -
wolfhgb #28008 Akciozik ede, 50% os sale, most kell megvenni a meg mindig felkesz harriert felaron! :) -
#28007 Kíváncsi leszek, hogy néz ki. Ha normálisan LOD-olják, akkor a nagyon közeli alakok kaphatnak is nagyobb felbontást, de az akkor is túlzás volt. Múltkor néztem valakinek a Dubai repkedését, a srác pont a Burj Khalifa mellett húzta fel, és lehetett látni az emeleteket, hogy azon a 200 méteres szakaszon ami a csúcsig hátravolt belőle, vagy 3x váltott LOD-ot az épület modellje. Qrva jól néz ki közelről, de mi értelme van tárolni és kezelni, memóriába tölteni és másolgatni olyan felbontású textúrákat és poligonszámú modelleket, amik 50 méterről távolabb már nem is használja (memóriába mindenképp be kell tölteni, különben qrva nagyokat akadna, ha winyóról valós időben akarná ezeket leszedni. Nem véletlen a 32GB RAM meg a 120GB SSD mint ajánlott konfig - bár sokan írták, hogy a DCS mappájuk már most nagyobb mint 120GB... szóval akkor 256GB SSD dedikálva DCS-hez...). -
sakkay #28006 Szerintem kb. olyanok lehetnek mint a gyalogság...vagy csak nagyon remélem inkább. Vagy legyen választható ha mindenképpen vagiznak. Külön, crew opcióként.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.21. 13:42:29 -
#28005 Ezeknek van?
Amikor kb egy(?) éve mutatták itt azt a High Poly figurát, amin külön normal-t (felületi érdesség map) kapott a pilóta arcán lévő borosta is, ahhoz képest mennyire van lebutítva ez a crew? Megjött már az eszük, hogy azt azért mégsem kéne erőltetni...? -
sakkay #28004 Na jó, de azoknak nem volt szemöldökük!? -
#28003 Nem akarlak elkeseríteni :) De ezt már tudta a DI Hornet is 99 ben :) Ha nem jelentkeztél be rendesen akkor számíthattál arra hogy ott fog mászni valahol a géped körül és jó eséllyel elütöd, amikor manőverezel a katapulthoz. DI Hornet -
#28002 Első körben talán az IFF antenna karakterisztika korlátnak kellene léteznie.
A másik probléma az MI... -
#28001 Szhojon is ugyanez van, igen. Mirage-nál annyival jobb, hogy ott nem automatikus, a befogás után egy külön gombbal manuálisan kell lekérdezni, de a válasz ott is pontos, és nem függ a másiktól, az IFF-en ott sem kell konfigurálni semmit. Aki "nem azonosított", az egyértelműen ellenség, és bárki aki azonos oldalra kerül a szerveren, azt felismeri barátnak. Ez arra jó, hogy mégse bekapcsolt ikonnal kelljen repülni, de a használata végletekig lebutított a valódihoz képest. -
sakkay #28000 Ez a baj akkor, ha van 3 kategória szerint rendezett, de egyazon világban' repülő, teljesen eltérő szinten szimulált virtuális géppark. -
#27999 És megint ott vagyunk, ahol eddig. Az F-15-nek emlékeim szerint tökéletes IFF-je van. Bezonosít minden célt korlátozás nélkül. Ez így skizofrén világ...
(Meg az FC3 orosz gépei is?)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.20. 23:13:03 -
sakkay #27998 Valahogy így. -
#27997 A többi géppel nem is fog kommunikálni? Annak akkor mi értelme?
- itt a világlegjobbIFFje.
- remek, és mit tud?
- felismeri a saját fajtáját. Mindenki más ellenség :D
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.20. 22:35:06 -
#27996 Köszi. Fel sem tűnt. -
sakkay #27995 Személyzet az anyahajón?! -
sakkay #27994 Azt nem tudom mikor lesz kész, de amit olvastam róla-amikor kész lesz-ez lesz az eddigi legkomolyabb szimulál IFF. Szerintem nem lesz integrálva máshova, gondolom ez specifikusan a tizennyolcasé. Mivel a boeingel megy a kokettálás az ügyben. -
#27993 Mit kéne látni? -
#27992 Én azt olvastam, hogy még a radar képernyőt sem alakították át, ott nem is látod ki a saját és ellenség, és semmilyen IFF szerű kezelés/beállítás nem kell hozzá, egyedül a HUD-on a befogásnál látod hogy saját vagy ellenség attól függően, hogy milyen ikont rak a gép köré. Ez még annál is egyszerűbb, ami a többi gépen jelenleg van. A "nagyon profi" IFF-hez az összes kabinba kell tenni valamilyen hasonló megoldást, különben az egésznek nincs semmi értelme. Ráadásul Wags azt írta "az IFF prioritása elég alacsonyan van", jó eséllyel sokáig ez a megoldás marad. -
sakkay #27991 Húbaxdmeg!!!! -
#27990 -
sakkay #27989 Ja tudom. Azért csinálták mert ment a sírás, hogy nem lehet normálisan vadászni enélkül-jogos-és mivel a teljes IFF elvileg kibaxott profi lesz-és még sok idő mire kijön-hát szükségmegoldásként ezt találták ki. -
#27988 Az azt jelenti, hogy nagyon b@szó IFF :D -
#27987 Azé' ez egy icipicit túlzás, drága tezsvírem ;)
"very basic IFF" -
sakkay #27986 Van IFF a hornethez! -
#27985 Az oktatás egy része típusspecifikus, tehát pl., ha lenne F-15E WSO játékosként hiába ülhetne bele két ember a gépe, ha nem lehetséges az első és hátsó ülés közti váltás úgy, hogy az oktató akár a kezelőszerveket is vezérelhesse hátul.
Tehát szigorúan alapoktatásra egy tetszőleges kétszemélyes jet is elég lenne, pl. F-15E vagy kétüléses Hornet, de még akkor is speciális kód által biztosított lehetőségek kellenek.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.20. 15:06:44 -
Paladin #27984 Korábban hallottam valakitől, aki pedált szerzett, hogy mennyire fordítva gondolta, melyiket kell használni. Mondom de nyomi, tök triviális, hogy van. Akkoriban sufni megoldásként egy régi kormány gázpedálját használtam erre, amit ugye "nyomsz" (billentesz), nem tolsz.
Aztán lett rendes pedálom, amit rendesen tolni kell a lábaddal, és rögtön megértettem, miről beszélt. Hiába tudtam, melyik lábammal merre fordul, és korábban is ugyanazt a lábat használtam, mégis ösztönösen mindig fordítva akartam csinálni eleinte. :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.06.20. 14:45:06 -
#27983 Az oldalkormány azért volt fura, mert soha nem volt pedálom, tekerős joyom van. Tehát én értem, hogy mire jó és hogyan működik, csak 10+ év joy után a reflexek voltak rosszak.