36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #28142 Ja végignéztem, tényleg receg, de az a videó miatt van. Pedig elvileg a legjobb minőségben vettem fel, mondjuk csak az msi sajátjával. -
sakkay #28141 Amúgy légyszi' mondjad hol látsz recegést, melyik másodpercnél? Nem a nagyításnál látod? Mert az a warthog minijoyával van és kurva érzékeny. Lehet a vidin az ami recegésnek látszik. -
sakkay #28140 Most hogyan mondjam el, hogy nincsen recegés. Semmi, nulla, zéró. -
#28139 Mondjuk itt meg borzalmas lagok vannak, az elején pl amikor az első kontatot meglátja, éás ki is írja, hogy "-- here", ott az ellenség konkrétan 50 métereket ugrál a levegőben (távoli LOD-okkal később is látszani fog ez). -
#28138 Ez tényleg szépen szaladgál.
Megvan a megoldás a Stennisre pakolt statikus cuccok beigazításához. A MissionEditor mappában van egy MissionEditor.lua fájl. Azt megnyitva szövegszerkesztővel van egy ilyen sor:
--test_topdown_view_models = true
Ki kell törölni a -- karaktereket és akkor editorban látszik frankón a hajó felülről. Meg mondjuk minden más is amit berak az ember. -
#28137 Nem tudom, hogy a rögzítés vagy a youtube miatt, de a tied van amikor szépen fut, de sokszor receg is.
Nézd meg ezt a videót, ez nem receg, és még yt-on is kellemesen látni, hogy simán fut (srác konfigja i5 8600k 4.5 GHz, MSI GTX 1080, 16GB Corsair RAM, SSD hegyek).
https://youtube.com/watch?v=TMxDM1Gv45A
-
sakkay #28136 -
sakkay #28135 Tényleg egy olyan 15 fps számított az adott küldiben, így majdnem folyamatos a 60 fps. Ki is vettem mert egyenlőre nem nagyon lehet mire használni, legalábbis én még egyszer sem vettem észre benne semmi fontosat. -
sakkay #28134 Rakok fel új vidit, egy sima bombázásról-ugyanaz a grafikai beállítás. Egyetlen reccenés vagy mikrolagg nincs, kb 20 jármű van a tisztáson. Direkt ki be zoomolgatok a távolabbi városokra, ott sincsen semmi. A vidi 60 fps-re lett állítva. Remélem nem lesz recegős. -
#28133 Egy kis bíztatás azoknak, akik félnek a kártyás vásárlástól... ;)
Januártól új szabályok vannak érvényben
január 13-án lépett életbe a megújított európai pénzforgalmi irányelv, vagyis a PSD2, amely egy sor bankkártyás részletszabály változását hozta, úgy mint:
1)
Ha visszaélés történik egy bankkártyával, nem az ügyfélnek kell bizonyítania, hogy minden alapvető kártyahasználati óvintézkedést betartott és nem járt el csalárd módon, hanem a banknak kell bizonyítania, hogy az ügyfél volt gondatlan vagy járt el rosszhiszeműen.
2)
Ha egy kártyát ellopnak, vagy az ügyfél elveszíti, akkor a korábbi 45 ezer forint helyett 15 ezer forint az a limit, ameddig az ügyfelet terheli egy esetleges visszaélés miatt keletkező kár. A 15 ezer forint feletti rész ebben az esetben a banké. Az elveszett, ellopott kártya pótlásának díjánál csak a pótlással összefüggő, tényleges és közvetlenül felmerülő költség lehet elszámolni, így például a korábbi kártya letiltására nem szedhetnek díjat a bankok.
3)
Ha visszaélés történik, akkor a kártya mögötti számláról ellopott összeget az ügyfél bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb az eset másnapján vissza kell töltenie a banknak. A pénzintézetnek ezután1-3 hónapja van arra, hogy bizonyítsa az ügyfél esetleges gondatlanságát, bűnösségét.
4)
Ez utóbbi alól csak abban az esetben mentesülhet a bank, ha komoly a gyanú, hogy az ügyfél részt vett a visszaélésben, de ebben az esetben bejelentést kell tennie a banknak az esetről a felügyeletnél. A kártyahasználat biztonsági szabályait továbbra is be kell tartani, ezek között szerepel például, hogy a PIN-kódot ne tartsuk a kártya mellett felírva, vagy hogy ne áruljuk el másnak azt. Továbbá a papír alapú számlaértesítő megérkezését követő 30 napon belül jelenteni kell a visszaélést, de minél előbb.
5)
Az a tipikusan szállodai szobafoglalásnál, vagy autókölcsönzésnél, külföldön tankolásnál előforduló gyakorlat, amikor a fizető fél jóváhagyásával egy nagyobb összeget zárolnak a (hitel)kártyán, majd hónapokkal később oldják csak fel a zárolt összeg fel nem használt részét, megszűnik. A bankok csak akkora összeget zárolhatnak a kártyákon, amekkorát az ügyfél jóváhagyott, majd amikor a pontos összegről megérkezik a bankhoz a fizetési kérelem, akkor az el nem költött részre haladéktalanul fel kell oldani a zárolást.
6)
A bankoknak és az új fizetési szolgáltatóknak olyan biztosítással kell rendelkezniük, amely egy visszaélés esetén az ügyfél pénzét teljes egészében fedezi. -
sakkay #28132 NA várjál. Ha nem ez a teszt megy-mint mondtam ezt direkt azért csináltam,hogy leszívassam' a gépet-általában 60 fps-el megy. És ha azzal megy nincsen semmi akadás, és microlagg sincsen. Csinálok olyan vidit is. -
sakkay #28131 Köszi.
-
beci43 #28130 Ha a tükröket kikapcsolod.nyersz vele 20 FPS-t. -
#28129 Bocs, ma nem nagyon voltam gépközelben. Sajnos csak 720p a felbontása, és abban sem vagyok biztos, hogy 60 fps-es bitrate-el tetted youtube-ra. A kamerát össze vissza mozgatod, zoomolsz ki-be, így az elején semennyire nem láttam, hogy akard vagy receg-e. 1:30-1:40 környékén van egy rövid szakasz amikor jobbra lent csak a talajon pásztáz a kamera, ott lehet látni, hogy amikor suhannak el alattad a robbanások, járművek, a mozgás egyáltalán nem finom folyamatos, hanem receg, mintha az fps nagyon ingadozna, jóval több mint az a 45-57 amik közt a számláló ugrál. De a saját gépen is hasonlót érzek, ha alacsonyan vagyok, akkor kifejezetten gyakran, 1-2 másodpercenként biztos akad egyet. 02:09-környékén a loopingnál, amikor csak egy helyre nézel, és jön föl a horizont, ott is qrva nagyokat akad közben.
Nem tudom, hogy a youtube miatt, a felvétel miatt (bár a shadowplay elvileg nem eszik sok erőforrást, ha azzal vetted fel), vagy a DCS miatt, de ezen a yt videón egyáltalán nem egy szép, folyamatos futást látok.
Ami az fps-t illeti, a tiednél egy kicsit szarabb beállításokkal nekem is megvolt a stabil 60 fps, de mikroakadások, reccenések ugyanúgy votlak, ráadásul ez azért elég messze van a "minden max"-tól. Az még mindig teljesen felejtős (mondhatni szerencsére, mert nekem nem is tetszik annyi szar effekttel a kép :) ). -
#28128 Szivi. -
sakkay #28127 Nagyon köszi!!! -
#28126 https://discord.gg/3J3petx
Bemásolod a chat részre és rákattintasz.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.06.24. 19:54:52 -
sakkay #28125 Srácok. Hogy a faxba kell használni a discord-ot. Van egy ilyen fél dinamikus multi szeró(Dinamicdcs), és kötelező használni ezt-különben 20 perce belül kibaxnak. Ez a cím- https://discord.gg- de én ezt akár hova írom be a discordon belül,nem történik semmi. Vágja ezt valaki?? -
sakkay #28124 Jaja. Na mit szólsz a videóhoz? -
#28123 Ennél még a Nagy Durranás is realisztikusabb volt -
sakkay #28122 bezony bezony, igazi csemege. -
Krokoliszk #28121 azta kurva, rég láttam ekkora faszságot :D -
sakkay #28120 -
Frenky #28119 Sziasztok! Ez is működik, lehet csatlakozni. Aki nem használ Facebook-ot, jó alternatív megoldás lehet, DCS HUNAF a Google+ ON!
DCS Virtual Hungarian Air Force a G+ ON
üdv, HUNter -
sakkay #28118 Ja azért kérdezem, mert ha az nekem high-on van, kurva messzire kirakja a dolgokat. Az ultra pl, csak akkor különbözik tőle, ha maximális nagyításon nézegetek. Valamit a láthatóságon javíthatnának nagyon gyorsan. Ha valami földháttérben van, 200 métertől alig látni néha:) -
#28117 engem zavar ha nem látok elég messzir és a közelben töltögeti be a dolgokat. Most néztem a felvételedet, tuti diavetítés lenne a gépemen :) -
sakkay #28116
Kicsit kevesebb az fps a felvétel miatt, de szerintem a lényeg látszik. A 300 egység meg a masszív földi harc ellenére szerintem nagyon jól fut. A beállítás a lenti szerint a felbontás 2560x1080. -
sakkay #28115 Mármint? -
#28114 Nekem meg pont a ledeket tartó csáp törött le tőből. Azon gondolkodom beragasztom fixre.
-
#28113 Nem zavar, hogy a látótávolság high-on van? Engem idegesít még ultrán is :) -
wolfhgb #28112 Ez bizony igy van!
Jobb az arfolyam ha a bankod valt es kartyaval fizetsz. De a legjobb verzio az, ha dollart vasarolsz olyan paypalt hasznalotol, aki szolgaltat a paypal segitsegevel es az eladasai utan a paypalra erkezik a valuta neki, amit aztan csak balansz arfolyamon tud kiutalni a bankjaba forintra valtva. Ilyen forman tole balansz arfolyamon vasarolhatsz valutat, ami mar igencsak jo arfolyam, paypal fiokodon tarolod ezt a valutat, majd onnan vasarolsz vele minden koltseg nelkul. Na ez a legolcsobb formaja a netes vasarlasoknak, hatha ez az info is segit valakinek a jovoben. -
sakkay #28111 Nekem akkor erősebb a beállításom-lehet én is leveszem az élsimítást-de nekem sokkal nagyobb akkor az fps. Persze ha leesik 60 alá akár még 57 fps-el is lehet mikrolag, nálam is van. De ilyen nagyobb remegés nincsen. Sajnos a vsync ilyen itt-és nem vettem olyan monitort ami ezt tudná kezelni-200000 ft nem adok ilyenre. Inkább egy 1080ti
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.24. 09:03:40 -
sakkay #28110 Igen.
8700k -
sakkay #28109 -
#28108 -
#28107 Sakkaynak 8700 van azt hiszem. YT-on egy streamer játszott a Kingdom Come Deliverance-el, és bár erős gépe van xar volt az fps (30-). De csak ez a game volt rossz. A hozzászólók meg csodálkoztak hogy nekik rosszabb géppel jobban fut. Végül azt tanácsolták neki hogy tegye át a videó kártyát a másik helyre az alaplapon, és láss csodát, onnantól feltolt mindent maxra és simán megvolt a 60+ fps. -
#28106 EZ is fontos lehet a Paypal-osoknak... de én is a Te verziódat használom évek óta... :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.06.24. 07:10:45 -
#28105 Nekem direkt olyan számlacsomagom van, amihez tartozik egy virtuális Master Card.
Ezen scak akkor van pénz amikor rakok rá (vásárlás előtt) és csak annyi, amennyit ráteszek.
Mivel van egy olyan opció az utalásoknál, hogy "bankkártyák közötti azonnali utalás" így várnom sem kell, amikor rányomok az utalásra, abban a pillanatban rá is kerül a pénz erre a virtuális kártyára. Nulla kockázat, qrva nagy kényelem :)
Ennyi a történet ;) És ilyen vagy hasonló számlacsomag nem csak az OTP-nél van tudtommal.
Ja, és ez a kártyák közötti pénzmozgatás 0 forintba kerül.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.24. 06:03:23 -
#28104 Online vásárláskor én is paypalt használok ahol lehet, én sem szeretem megadni külföldi oldalakon a bankkártya adataimat, azonosítómat. Még nem volt gondom egyikkel sem, de jobb félni mint bankhoz rohangálni számláról jogtalanul leszedett pénzek miatt. -
#28103 De tényleg nem értem, hogy miért használod ezt a fos paypalt.. Nekem is van accom, de szerintem 5-6 éve nem is használtam már.