Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pffff. Van itt olyan aki tud ilyet és Győr környéki? Amúgy ha beviszem valami szakinak, mit mondjak mit is csináljon pontosan?

Érik egy újravezetékezés...

www.smart-bus.hu

Mostanában csinálja a G940, hogy a gázkaron lévő oldalsó tekerő mozgást érzékel, ha mozgatom bizonyos szögben a gázkart. Most ráraktam egy nagy adag holtjátékot, így használható, de azért nem nagyon tetszik.

Mármint? Elvileg használják úgy is páran.
Leon, ja észrevettem, hogy be tud rádlizni mint a bicikli<#alien>

Aaaaz<#alien>

lac coo
Globalisan hol lehet atirni a max FOV-ot ?
Egy picivel kellene csak tobb mint amennyi most a max...
Nem is ertem, hc szimulator letere nulla 3 monitoros tamogatas van benne .....igazan rakhatnanak bele valamit....<#rolleyes>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LeonSilver
Ez megvan a TIR5-ben is és qrvára utálom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lac coo
Ertem , azert koszi ! 😊

Senki nem gondolta meg magát, főleg ennyiért...
Cserébe szabadulnak fel TrackIR 3Pro és 4Pro-k. Valószínűleg lesz aki eladja. Én is gondolkozom, hogy megszabadulok a 4Pro-tól, de amennyit ér, abból 4db EDTracker kijön.
Szóval aki, akar 4Pro-t előnyeivel(6DOF) és hátrányaival(központosítani kell sokszor repülés közben is), annak megéri, de én inkább az EDTrackert ajánlanám, inkább rohadjon rajtam a TrakIR 4Pro-m.
LeonSilver
Hát.. azt a 17 darabot 17 emberke rendelte, abból nem hiszem, hogy lenne eladó. Ha csak esetleg valaki meg nem gondolta magát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Taxizással óvatosan. A ,amkókerekek miatt kicsiz instabil, nem lehet 120-al taxizni 😊 Én olyan 15 csomesszel szoktam. A hajtómnűvek teljesítményét beállítom és a fúvókák mozgatásával variálom a sebességet, velük lassítok.

lac coo
Hali, Ha esetleg lesz eladó, vagy van, akkor jelezd ...Köszi ! 😄

VO101Tom
Pedig a DCS az free to play játék, nem is tudtad? <#banplz>

www.pumaszallas.hu

17db-ot, csak időhiány van. Több mint a fele már átadva, használják is, TrackIR 3Pro és 4Pro ment a plocra. Igaz, hogy nem teljes értékü 6DOF, de cserébe atomstabil.

Hihetetlenül fura, mondjuk még így is egyszerűbb mint a minyó. Persze hajóra biztos megint más-jövő héten pár nap szabi, úgyhogy ráugrok.

LeonSilver
Egyébként a Harrier az egyik legélvezetesebb modul még így is, hogy egy-két-sok dolog nem működik még vagy nem jól. Asszem a rádiózás is még csak az egyszerű megy, bár nem már nem 100%
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.11. 18:58:20

Töszi.

LeonSilver
Én nem tudom, csak azt, hogy az 59-esek egy "csomót" vettek. Egy kupacban rendeltek asszem 10 felett, így a szállítási összeg ugye eloszlott.

de ez nem tudja a 6DOF-ot,ha jól tudom

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Hát... először az indítási procedúra, aztán a fel- leszállás. Mint másnál. Aztán rövid leszállás, függőleges leszállás. Betonra.
Ha faszán megy, akkor lehet próbálkozni hajóra. A TGP még nem teljesen fasza, de a lézeres bombákhoz már használható.

Elsőre sikerült a fel-leszállás ezzel a nemtommineve'-irányított sugárral-hát ez valami hatalmas!!!!!!<#alien>Tudtam, csak nem sejtettem, hogy ilyen faxa!

sure
Mind vájlinggal a retyón ülni, tisztára úgy néz ki 😛

Isten nem bottal, hanem VMware.

Na Papa, megvette. Rájöttem te vagy az oka<#nevetes1>
Szóval pár szóban-akár priviben is ha ráérsz-légyszi írd meg hol érdemes kezdeni a tanulást. Köszi!

z0ty4
edtracker?

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.02.11. 17:53:19

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Persze itt ajánlgatom 😄 de rajta múlik - egyébként nagyon jó fej, szoval azért esélyes, hogy megcsinálja.

LeonSilver
Wittman kolléga.

lac coo
Ki az had kerjem meg ! 😊 Természetesen kifizetem ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 17:21:24

LeonSilver
Van itt olyan, aki összerakja neked, ha szépen megkéred. Nekem volt Wii még TIR előtt, nem rossz.

lac coo
Ez egy picit drágább, DIY összeszerelni meg nem biztos, hogy nekem sikerül ! 😊)

LeonSilver
EZ jobb, mint a Wii kontrolleres móka.

lac coo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valakinek nincs esetleg elado, vagy nem keszit valaki WII kontroller+freetrackez valo ir ledes cuccot ? Koszi !!! 😊)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.11. 16:10:26

Ja hát lehet akkor előrendelem az f18-at, aztán megveszem a harriert.Annak a bónuszán meg a mi-24-et majd ha jön..Mééég jó, hogy nem érdekelnek a csöves repülők<#fejvakaras> mi lenne ha érdekelnének is? Így megtakarítok egy csomó pénzt csak közben elköltök egy közmunkásnyi fizetést<#wilting>édesfaxom de hülye vagyok.

Fehercsoki
Lehetséges, akciós modulért nem jár bónusz, előrendeléskor is fel lehet használni a bónuszpontokat (de érdemesebb az F/A-18-at megveni, mert a teljes árért kapod a bónuszpontokat).

Amugy szerintem is lesz akcio. A Valentin (Bálint) nap mindig nagy buli!Ahol persze van egy kis angolszász vagy amarikai piachoz való kötődés.

Nekem ugy rémlik, hogy bónuszpontokat nem hasznalhatsz mikor a modul akciós.
Sajnos...
Azért figyelnek rá, hogy nagyot ne nyerjél!
:-)

Lehetséges szerintetek akció a jövő héten? Mégiscsak Bálint nap<#banplz>
Ha mondjuk megveszem a harriert, a bónus pontokat elő rendeléskor is lehet használni mondjuk az f-18-ra?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.11. 13:11:39

LeonSilver
Ja, egész jó a szerver.

Fehercsoki
Nekem VR-ben Medium látótávolság és mellette 100% fa, a fa nálam nem igazán terheli a GPU-t.

lac coo: mindegyik működik, de néhány mission/campaign még bugos lehet.

macleody
Nálam egy 4.5GHz-en ketyegő FX8320, és egy húzott RX480 8GB alatt sem túl rózsás 😊
lac coo
Egyébként minden repülő működik a 2.5 alatt ?

repvez
Hát még ki kell tapasztalni, hogy mit merre érdemes beállitani, hogy a látvány és a folyamatosság is megfelelő legyen.

Egy 7850 2gb és a 965x4 8gb rammal már nem olyan izmos
Aha, a fegyvertelen p51 a másik.

Maxon van nekem is. Helihez a legfontosabb.

macleody
Gondolom itt szinte mindenkinél maxon van. Nálam 70%, mert alatta már nagyon zavar a látvány. Sajnos eléggé eszi az fps-t.
repvez
A fa megjelenités kinek hány % on van? mert alapbol nekem 20% ra tette azt felhuztam 40%ra ,de még igy is csak elöttem 1-2km-re kezdenek kinöni és 3000men már nem látszanak igy meg olyan mintha a régi 1,5ös lenne csak.

Meg ahhoz képest, hogy azt mondták, hogy a terület részletesebb mesh felbontást kapott, nem jelentek meg kisebb sziklák vagy részletesebb hegyvonulatok vagy dombok, csak egy kicsit finomabb átmenet lett , nem olyan baltával faragott a táj.
Fehercsoki
ED E-shopból vásárolj inkább, steamen minden drágább (mert euróban kell fizetni steamen, e-shopban pedig dollárban), illetve E-shopban sokkal több leárazás van (most pl. 30%-os helikopter leárazás) és steamre minden később érkezik. Ezen kívül az E-shopban a vásárlásaid 20%-át megkapod bónusz dollárban, azaz ha pl. veszel valamit 50 dollárért akkor kapsz 10 dollárt amit a következő vásárlásodnál elhasználhatsz.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.11. 10:56:29

lac coo
Vasarlas szempontjabol ahogy latom jelenleg a dcs fele sokkal jobb..
Hogy erted, hogy ket gep ingyenes.Alapbol van a SU25 meg valamj legcsavaros, ezekre gondolsz ?

Bocsi, nem láttam a kérdést.. Gondolom azt tudod, hogy 2 gép ingyenes. Igazából azt döntsed el melyik dcs akarod(steam vagy az orosz), mert nagyon sokat foglal, szóval két félét nem fasza a gépen tartani<#nevetes1>

macleody
Igen.
Bohóckodni, bombázni jó, nem légiharcra való nekünk az biztos<#wink>
Ahhoz tényleg sok, de amikor repültem, földi céloknál észre sem vettem.