36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #28182 Most,hogy a release verzió is frissült,nem tudom van-e értelme az openbetát fent hagyni? -
#28181 Hajrá MaGYaRoK...
-
Solt #28180 Ezt most találtam az ismer hibák közt az új driver dokumentációjában,
Using power monitoring in GPU monitor tools causes micro stutter. [2110289/2049879]
Szóval aki bármilyen monitorozó programot használ és micro stuttert érzékel játékok alatt, annak valószínűleg az NV driver az oka. Elég régi a probléma, legalábbis engem VR alatt legalább fél éve szívat ez, de most már legalább elismerik és elvileg dolgoznak rajta. -
#28179 Kemény a DCS, hogy már majdnem így néz ki! -
#28178 Ja, itt a bin mappában van mind a kettő. -
#28177 Azt nem néztem, hogy az updater és a dcs.exe ugyanabban a mappában van-e. Ha igen, akkor valóban tökmindegy.
Viszont az nem baj, ha azt jegyzi meg, hogy a futtatható exe a lényeg és azt keresse máshol/máskor is. Ha asztali parancsikon alapján installál, akkor vagy megszívatja magát, vagy nem. Falcon pl ilyen, teljesen más mappában van a launcher exe és a játék exe... -
#28176 Kemény a valóság...
-
sakkay #28175 Bizonyos fényben láthatatlanok a gépek-tényleg-csak annyit akarok korrigálni. -
#28174 Szerintem ne sajnáld. Én már régen is próbáltam, de nekem nem tetszik.
CloD.ban sokkal faszáb, nem tudom miért. -
#28173 Az, hogy a gyerek mihet rendeli lényegtelen. Az sem releváns, hogy mi fut a feladatkezelőben. Én az ápdétert adom meg neki, de egyébként tökmindegy, mert a mappa a lényeg, ahonnan a játék indul. Akér a tököm.exe-t is megadhatod neki ;)
Tehát. Csak hogy tiszta legyen. Ha a dcs.exe-t adod meg és az ápdéterrel indítasz, akkor is be fog töltődni a reshader és vice versa.. Ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.26. 20:55:43 -
sakkay #28172 Arra raktam srácok, a bin mappába. Faszán elő is jön shift+f2-vel, de nincsenek ott a kijelölt effektek. Úgy is próbáltam, hogy kint nem jelölöm ki őket, de úgy is üres volt. -
#28171 A feladatkezelőben is a dcs.exe fut amikor a játék fut. -
#28170 Az nem számít, hogy mivel indítod a játékot. A játék saját futtatási környezete egy egészen másik exe is lehet.
Falconnál pl. van a Launcher.exe, amivel indíthatod a játékot, de az csak a kis bejelentkező ablakot indítja el, ami utána elindítja a bin\x64\falcon-bms.exe-t. Ott is a reshade-et a falcon-bms.exe-re kell tenni, mert nem a bejelentkező képen akarom nézni az új shadereket, hanem a játékban.
A videóban 0:28-nál a gyerek a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki. -
#28169 Arra kell tenni, merthogy az indítja a játékot. Mármint az a parancsikon, amit a DCS kitesz. ( "D:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\DCS_updater.exe")
@sakkay Az a menü a shift+F2-vel jön elő -
#28168 A linkelt videón a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki a srác, és arra teszi fel a reshade-et. -
#28167 Kell valahol lennie egy reshade-shaders\Shaders mappának, abban vannak azok a shaderek amiket felinstalláltál (és amiket kilistáz). -
sakkay #28166 Igen mert előjön játékban is, csak nincsenek ott a kiválasztandó effektek. -
sakkay #28165 1.50-nél ami van. Beírom és nem jön elő semmi. Addig is mindent ugyanúgy csinálok. De éppen most rakom újra az egész
dcs hátha.. -
#28164 Nekem nincs fent DCS-en, szóval csak tippelek, de az, hogy az update exe-re kelljen rakni a DCS futásakor betöltő extra shadereket, azt erősen kétlem :)
A tévedés jogát fenntartom persze, de szerintem elsőnek ezt csekkold le, hogy biztosan jó exe-t szemeltél-e ki. -
beci43 #28163 Nézd meg ezt. -
beci43 #28162 Tudom,azért írtam neki,hátha valami nagyon nincs rendben ott. -
sakkay #28161 Ja ok megy, update exere kellett rakni. De hiába nyitom meg a menüt, nem jönnek elpő a lehetőségek. Lehet ez más-de azért probálom a CLOD-al is. Hátha dcs tiltja le. -
#28160 Hogy tetted fel? Installnál a DirectX10+ -t válaszd ki, és a DCS exe-t kell megmutatni neki (\bin mappában, nem a DCS root-ban).
Esetleg nézz körül ED fórumon, csodálkoznék, ha a reshade nem menne DCS alatt... -
sakkay #28159 Ja. Mik vannak faxom -
sakkay #28158 Így csináltam De még sem indítja a dcs. Próbáltam a direct 3d is. Meg a béta meg nem bétára is -
#28157 ööö... ha így van, akkor biztos így van :) -
sakkay #28156 Megoldottam. Valahol olvasták, hogy technikai probléma miatt van-mentéskor. Le kellett törölni a reg filet, majd újra belépni. Elég fura.. -
#28155 Nekem letöltötte rendesen a Reshade3-at az oldalról és el is indul a telepítő.
Nálad lehet, hogy a víruskergető zavar be...?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.26. 15:55:24 -
sakkay #28154 Köszi!
-
Solt #28153 Control panelban nem érdemes elpiszkálni semmit... -
#28152 Na várj, megnézem... -
sakkay #28151 Ja nem-le se tölt semmit csak a nevet. -
sakkay #28150 Mindenre azt írja a mozzila, hogy sikertelen letöltés-de közben letölti, de ha el akarom indítani-ez az alkalmazás nem fut az ön gépén. Ez meg mi?! Nemrég vettem le valami bogár keresőt mert lejárt-lehet az buzizik?? -
#28149 most nézek összehaonlítást 1070 és 1080Ti között, nagyon durva, memória kezelés, sávszél és sebesség az konkrétan a duplája, a shader számítás, általános számítás meg 50%-al több -
#28148 Nekem 1070 van Ti nélkül :)
A nyers fps nálam sem rossz. Stabil 60. Csak közben receg meg akad. -
beci43 #28147 Előtte 1080-am volt,azzal is remekül futott.Bár tény,hogy ez jó 30 %-al gyorsabb...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.06.26. 10:59:32 -
sakkay #28146 Mondjuk az 1080ti lehet egy kicsit ebbe beleszámít Csak egy csöppet -
beci43 #28145 Az Nvidia control panelben a 3d beállításaid hogy vannak konfigurálva?Tudnál egy képet küldeni róla?Hátha tudok segíteni.Nálam 7700K,1080Ti,vajsima a futás,60 alá nem esik be sehol. -
sakkay #28144 Próbáld meg, hogy ugyanazt a küldit, kezd easy beállításon-garfikailag-aztán kapcsolgassad be a dolgokat. Bár meggyőződésem, hogy valami ott nem faxa nálad. Túl jó az ilyesmihez a géped. Egy sima pár egységes küldetésnél folyamatosnak kell(ene) lennie -
#28143 Én elhiszem neked ha ezt mondod, de te is hidd el, hogy nálam még a tiednél szarabb beállításokkal is akard. 2-3 másodpercenként reccen egy nagyot, amikor valami történik, ott meg tök random, volt hogy egy másodpercre beállt a kép, volt, hogy meg se nyikkan. Biztos hogy a memóriához van köze, amit már betöltött, az oké, amit esetleg ott kel töltenie akkor meg akad.
Küldit nem tudom neked küldeni, mert default quick mission-t indítottam el.
Más, csak úgy érdekességképp, amíg töltögetett, elolvastam mit is fogadtam el az EULA-ban. Érdekes, hogy nem az ED licenceli a DCS World-öt, hanem a Londoni The Flying Collection. Megvették volna ED-t? ED neve a modulok licenceinél kerül elő csak, de a DCS World licencnél sehol. Másik érdekesség, hogy a vásárlásnál a PC specifikációt elfelejtették átírni, amikor megveszem a játékot, azt fogadom el, hogy 8GB RAM mindenre elég. Esetleg 16 az ajánlott. Harmadik érdekesség, hogy EU-n belül a vásárláskori pénz visszafizetési garancia csak a játékra vonatkozik, a DLC-kre nem. Mivel a DCS World ingyenes, az alapjátékon nincs mit visszaigényelni, a modulok meg mindegyike DLC... ki van ez találva :)