Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap még jó volt ma meg már csak az 1-4 hibakódot adja, usb nem megfelelő.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.01.20. 15:20:05
GOOBY, pls
Igazából egy kérdés miatt regeltem csak be az sg-re.
Az f14-el kapcsolatban kérdeznék. Már egy éve repülök vele, de jó ideje van egy olyan jelenség,hogy amikor én vagyok a RIO és kiadok bizonyos utasításokat.Pl.:emelkedjen a gép vagy forduljon 5 fokot jobbra egyszerűen nem csinál semmit...Csak megyünk tovább ugyan úgy. Pedig ez sokáig jó volt és szerintem már több mint egy hónapja nem jó. Imádon kezelni a radart többet ülök hátul mint elöl,de sajna ez tönkre teszi az egészet.. Egyedül a tolóerőt állítja de ezen kívül kb semmit.
Ez valami bug ? Másnál is ilyen ? A legfrisebb béta van fenn,mint mindig és most lett újrahúzva a gép újra rakva a dcs,szóval én passzolom.
Ka-50
Ka-50
Seven-Four-Seven--Heavy
Seven-Four-Seven--Heavy
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Seven-Four-Seven--Heavy
Ka-50
Valahol azt írják, hogy felkeresték Voodooimaxet, és hogy szinte annyiba kerül a kábel, mint egy új reverb.
GOOBY, pls
Ka-50
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Gajra ment a Reverbem, nagy valószínűséggel megtört a kábele, a garancia novemberben lejárt, a HP szervíz pedig nem javítja.
Van esetleg tippetek, hogy hová vigyem javíttatni?
Én régen toltam, de nagyon jó kis cucc és már néhány éves, de még mindig foglalkoznak vele, jönnek javítások és egyebek hozzá.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2022.01.08. 12:52:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
LeonSilver: A HP kontroller az felejtős, én csak akkor veszem elő ha portalanítom néha. Lapát szar, merül mint állat, ergonomia nulla, semmi szabvány nem kompatibilis, szerencsére semmi olyannal nem játszom ahova kell.
Úgy néz ki ez egy új versenyző, igéretesnek tünik legalább is ami a méretét és a felbontást illeti. Sajnos light house kell hozzá, de lesz vezeték nélküli verzió is belőle.
Sajnos még kickstarteres, de márciusra ígérik a kész terméket
Amit kínálnak azt nagyjából a Varjo Aero is tudja ( 5k, motoros ipd állítás, aszférikus lencsék, beépített eye tracking), és az már a piacon van. Jó az kábeles, de én csak szimezek és pont nem zavar. Ha nem lenne olyan drága tuti azt venném meg a Reverb után.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.01.02. 10:51:09
GOOBY, pls
Meglátom, egyelőre én nagyon boldog vagyok a sima reverb pro-val, de lassan lejár a garija, lehet nézni kéne valami újabbat, ez a pimax meg jól hangzik. Mondjuk évvégére ígérik, úgyhogy ebből szerintem 23-as dolog lesz legkorábban, úgyhogy nem kell vigyázállásban ülni addig, és ki tudja épp milyen hiány fog akkor beütni, lehet boltba se jut még 2 évig.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.01.02. 09:47:41