36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Addigra talán a Hornet is olyan állapotban lesz amiért érdemes pénzt adni
  • sakkay
    JA..a 1080ti fog jönni, hiába mondod, hogy nem
    Jó, nem heteken belül de, hogy egy éven belül az tuti..
  • gantus68
    Sokat szenvedtem a mikrolag és recegés témakörrel én is. Még látszólag stabil 60 fps mellett is megmaradt a recegés. Arra jutottam, hogy a sima futáshoz az én hardveremen (3770k, 16gb, ssd) a következők kellenek: vsync on a játékban

1080p: rx470 medium 60fps; 1070 high 60fps
    4k: rx470 medium 30fps; 1070 medium 60fps 1070 high 30fps

Minden más helyzetben, akárcsak 1 beállítás feljebb állítása előhozta a mikrolaggot, fps cap és bármilyen vsync a driverben szintén. Ha van recegés, akkor lejjebb kell venni a beállításokat. Ez elég jól leírja a helyzetet: DCS 2.5 Optimisation Guide
  • VO101Tom
    Na, kipróbáltam a DCS-t az új monitoron, nem hiszed el, de tök ugyanúgy fut mint a régin. A te küldetésedet indítva (A10c-vel) végig 40-50 fps, a régin 50-60 volt ugyanitt. Ugyanolyan folyamatos a mikrolag és a recegés is. Megy, működik, de érezni, hogy a gépem kevés neki. :/ 1080Ti-t tuti, hogy nem veszek 350e Ft-ért, úgyhogy már csak azt remélem a BMS 4.34 tényleg jön heteken belül .
  • sakkay
    Javítás érkezett!
  • macleody
    Bekaphatják, ha nem lesz lila milka tehén, lesz@rom az összes dlc-jüket :)
  • Gundark 1 1
    De gondolom a kukoricához való arató az dlc lesz nem? Az alap csak a búzát tartalmazza :) Nagyon szép holstein tehenek is lesznek benne :) Csak a krímben lehet majd aratni vagy vietnámban is vagy las vegasban is?
  • lac coo
    Amugy nehany ember miert jar ide, koveti ezt a topikot....? :))))
  • Lysandus
    Alfa állapotban elő lehet rendelni hamarosan a DCS: Farm Simulátort is. Teljes körű VR támogatást ígérnek. A kombájnokhoz a GPS-t külön DLC-ben meg lehet majd rendelni. A Belsimtek már készíti a Zetor 3011-es modulját, Teljes körű klikkelhető kabinnal. Állítólag jön a Class Dominátor kombájn is, a MiG-21-es vásárlóknak féláron!
  • molnibalage83
    Rgr.
  • sakkay
    Tudod mit néztél annak? Az üzenet jelét a chat ablaknak, ha be van zárva
  • molnibalage83

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 22:43:18
  • repvez
    egy olyan dologrol vonsz le végleges következtetést ami még alfa állapotban sincs(lévén ha abban lenne már elö lehetne fizetni rá :) )
    Meg itt a cél a RIO hang felvétele volt és gondolom ,hogy jobban tudja mondani az instrukciokat a pilótának ,ezért lett ez igy, hogy ne azt legyen csak, hogy nem látom , merre van merre fordul.

Tehát a véglegesben sztem nem lesz semmi könnyités vizuálisan, aztán ,hogy a Jester AI mennyire lesz superképességű és kiszurja e messzirol a repülöket és megmondja a humán pilótának elöbb minthogy ő észre venné az már más tészta.
  • molnibalage83
    Valami kis fehér színű ikon lebeg a célpont felett. Ha jól látom.
  • Krokoliszk
    Ezt miből gondolod? Én nem látok semmi extrát a videón. Sőt, nálam amikor a RIO mondja, hogy látja mi hol van akkor sokszor még egy pixelt se láttam a képen, hogy hol az ellen.. az egy másik dolog, hogy az elég OP, hogy van egy 2. ember aki csak azzal foglalkozik, hogy néz ki a kabinból.
  • molnibalage83
    Az...
    Vagy csak buta CV deck személyzet alfa állapotú fejlesztésben. Állni és bőgni már tudnak. :)
  • sakkay
    Ja közben mondta a Leon is. Az ilyen tök hidegen hagy.
  • molnibalage83
    Hornet kabin + EF 3D modell. Hogy milyen FM van mögött el tudom képzelni...
  • sakkay
    Most ez mi?
  • LeonSilver
    "Its made by a group that does not want other people flying with it. I got so luck to get my hands on it. Sorry" :(

• molnibalage83
    Jól látom, hogy a RIO miatt lényegében labels tesz ki a vizuálisan követett gépre? Dogfightban ez picit lesz csak OP.
  • macleody
    Tehénfejőnő szimulátor.
  • krisztian005
    Egy újabb fontos fejlesztés a DCS-ben.
  • GaBika6
    Jónak tűnik...
    Itt alakul végre ez is...
  • sakkay
  • sakkay
    Valami izé..
  • SgtChris
    Kösziii! :-) Eszerint openbeta a telepítésem...THX!
  • sakkay
  • csolee
    meglapulok itt a fűben, mint a...
    üdv minden öreg motorosnak egyébként :o)
  • macleody
    Hejj Csolee koma, Te még élsz? :)
  • sakkay
  • csolee
    http://www.airbus.com/newsroom/press-releases/en/2018/06/hungary-orders-20-h145ms-.html
  • sure
    A DCS World telepítési mappádban az autoupdate.cfg file tartalmazza az infót
    "branch": "openbeta"
    (avagy "branch": "stable", gondolom, ha a stable lett installálva)
  • sakkay
    JA most már értem. Ha automata high beállításra nyomsz, akkor ezt dobja be, én meg nem is figyeltem.
  • sakkay
    Valószínűleg az, hogy meghalt a társtulaj, valamiféle változást okozott edénél stratégiai szinten. Lehet véletlen is. De minden fronton elképesztően beindultak. A Razbam-habár független-annyi gépet jelentett be, ami a jelenlegi pfm gépek egynegyede!! Ezzel együtt edével hivatalosan bejelentették az első külsős mappot. Ede beolvasztotta a bellsimteket(már külön fórumuk sincsen)és folyamatosan a régi gépeik arcfelvarrását jelentik be. Ráadásul rebesgetnek valami dinamikus kampányra felvett programozókat. Szóval nem pörgött így a rendszer amióta létezik.
  • GaBika6
    Odabax...

• GaBika6
    Akkor megvárod a következő frissítést, mert jelenleg ez a verzió fut mind2nél...
    Én az open beta mappámban látok egy "LandExportCfg" mappát ami a másikban nincs, de nemtom ennek így kell e lennie, mert módolgattam rendesen. Talán ezt meg tudja más is erősíteni... Egyébként a steames a steam mappában kellett volna hogy legyen és be van azonosítva. :)
  • SgtChris
    Anno, mikor telepítettem, akkor a mappát DCS World nonsteam-re nevezetem az egyszerűbb beazonosítás végett, szóval már nem tudni, mi volt az eredeti neve :-D
  • GaBika6
    Milyen mappában van a DCS-d?
    DCS World vagy DCS World OpenBeta? És akkor meg is van a megoldás...
  • SgtChris
    Láma kérdés következik...nyugtatókat beszedni :-) Azt vajh miből tudom kideríteni, hogy a gépemen levő DCS jelenleg a stable, vagy az openbeta verzió? Eddig steam és non-steam verzióm volt, de aztán az össze modult a non-steam alá tudtam összehozni, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet... Ez rendesen frissíti magát amikor kell, de nem tudom, hogy a stabilra érkező frissítések mennek fel, vagy a beta update-jei... :-) 2.5.2.18736 a verió jelenleg a főmenü jobb alsó sarkán, ha ez segít valamit.