Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naaa. 50 Gépes szerón teljesen játszható, 95% stabil 60 fps. Fél óra alatt egyszer volt egy nagyobb lagg és ennyi. A bármikori-DCS soha nem volt erre a teljesítményre képes. És ez a béta. Jobb mint eddig bármi. Tudom, erős a gépem de eddig hiába volt az, 20 gépnél is lefosta a bokáját a 2.2-ig bezárólag.

VO101Tom
Én voltam az, 32GB RAM van a gépben 8GB a videokártyán. 10GB rendszermemória használat mellett csinált 14GB-os swap file-t (előtte az 1GB volt), a video RAM-ból 6GB-ot használt. De ez 2.2 engine volt. 2.5 beta még nincs fent. Mondjuk sok változásra nem számítok, amikor most 2.5 openbeta release környékén Wags-t kérdezték, hogy mi a legnagyobb változás 2.2-höz képest, akkor azt mondta, hogy a robbanások. Azon dolgoztak nagyon sokat, az idejük nagy részét az vitte el, hogy minden fegyver a rá jellemző módon működjön el. Ami szép meg jó, de nekem kicsit váratlan volt, nem erre számítottam, azt hittem 2.2 óta (amit nem tegnap adtak ki) az engine-en és az optimalizáláson dolgoznak, de úgy látszik az nagyobb probléma, hogy a robbanások túl egyformák vagy sem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.15. 19:02:37

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Megvettem a 21-est kb tavaly, Mi-8 és Mig-15-el volt egy csomagban akciózva. Konkréten még nem repültem vele egy órát sem, amikor megvettem, a régi gépemen -egyedüli modulként- 15 fps-nél többre nem futotta, borzalmasan optimalizálatlan a kabin. Pedig A-10, FC3 gépei, ww2-es gépek mind jól futottak. 2.2 csak rövid ideig volt fent, Normandia szarul optimalizált, Nevada meg nincs meg. Most már van új gép, de a 2.5 openbeta-t nem akartam feltenni, mondván úgyis jön a végleges "mindjárt". De kezdem azt érezni, hogy én csinálok hülyét magamból, ha bármit elhiszek ezeknek :/

www.pumaszallas.hu

sure
Ezzel tisztában vagyok, viszont valaki pár oldallal ezelőtt írta, hogy hiába van 16 (vagy 32?) giga RAM-ja, a DCS elkezd swappolni, mielőtt akár csak megközelítőleg is fullra töltené a RAM-ot, erre próbáltam kissé ironikusan reagálni.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
Számomra leginkább bicskanyitogató a MiG-21 modul állapota. Igaz, hogy ez nem ED modul, de valamilyen formában az ő saruk is, hogy semmi követelményrendszert nem támasztanak a külsős fejlesztőik felé, miután rábólintottak a modulokra. Felbasz az ideg, ha csak rágondolok, hogy mióta lógnak a hibák (elsősorban repmodell és a millió bug) javításával és gyakorlatilag a textúrák basztatásán kívül semmi sem történik. A poén az, hogy még csak válaszolni sem válaszolnak semmilyen kommentre (Rudel-t leszámítva, de ő ugye csak az art részért felel). A többi modulnál sem találni igazából egy befejezettet sem (amire rámondhatnánk, hogy nagyjából jó ahogy van), de amit a 21-essel művelnek, az viszi a prímet...
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2018.02.15. 18:16:45

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nem mondom, h nincs igazad, csak a 2.5 el kapcsolatban irtam amit irtam. Modult én sem veszek addig, amig kész nincs és le nem akciozzák.
VO101Tom
Január végére a 2.5-öt ígérték, nem valami toldozott-foldozott openbeta-t, amit ki tudja meddig kalapálnak még. Tegnap is kaidták a 2.5 hotfix 3-at. Remek. Akkor ez most még mindig a 2.5 open beta, phase 1, hotfix 3? Wtf? Kitalálták ezt a phase 1-et, meg phase 2-őt, csak ne kelljen azt mondaniuk, hogy Wagsnak megint fogalma sem volt arról, hogy miről beszél decemberben. Ahelyett, hogy tökösen elmondanák, hogy továbbra sem tudják, hogy mikorra lesz kész, hitegetnek ezekkel a nevetséges 1-2 hetes dátumokkal. Folyamatosan hazudoznak, a moduljaik egyre kezdetlegesebb állapotban adják ki, anélkül, hogy vásárláskor tudnád, hogy meddig lesz ilyen. Spitfire már több mint egy éve befejezetlen modul, pedig Wags szerint a ww2 vonal hozza nekik arányosan a legtöbb pénzt. Hornet repülni fog tudni és buta bombát dobálni. Sem TGP, sem Armaam, sem a többi, máshol már működő fegyver nem lesz rajta. Még megbecsülni sem lehet, hogy mikorra lesz abból is végleges modul, de tuti, hogy nem 2018-ban. Kezdem megérteni Dumbo-t, miért adta fel a "csodavárást" 1-2 éve, és adta el a cuccát mindenestül. Senki nem szereti, amikor ilyen pofátlanul csak a pénzedre hajtanak, és amit ígérnek annak NULLA hitele van. Mert ha ilyen sokszor átbasznak, akkor már azt sem fogod értékelni, ha végre valahára valamelyik ígéretüket be is tartják. <#bdead>

www.pumaszallas.hu

Így van alap 16 kell most már. Sőt más játékoknál sőt a jövőben ehhez is karcsú lesz még ez is.
8gb ram nem elég már egy rendes reppenéshez, saját teszt szerint 12 kell minimum a nethez és az erdőhöz, máskülönben lemondhatsz a multiról és néha felnő egy fa előtted 😉
Csak sajnos akadást okozhat, ha a lényegesen lassabb háttértárat használja memoria helyett a program.
sure
Én abszolút pozitív vagyok, teljesen fasza és csilivili lett a 2.5, nekem8, hogy béta vagy nem, az az iciri-piciri memory lee kecske, amivel kijött, semmiség. Sőt, örülök, hogy felesleges lenne 16 vagy 32 giga RAM, mert úgysem használja ki, hanem inkább a page file-ba pakol, hiszen ez a logikus, a HDD vagy SSD tárterület fajlagosan olcsóbb, mint a RAM kapacitás, igazándiból pénzt spórolnak a felhasználóknak!
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.15. 12:08:27

Ma este 19:00-tól steam sale <#integet2> (nem hivatalos forrás de eddig még nem nagyon tévedett)

Naaaa, így volt mindenki a január végi 2.5 el is, aztán tessék, hagy legyünk már pozitívak!!! 😊
sure
Tán vannak a topikban többen is abból a korosztályból, akiknek ismerős lehet Markos-Nádas Orosz népmese című örökbecsűje

"Herceg gondolta, hátha lesznek csodák, fejére húzta a vödört, és meghajtotta anyókát, mint Singer a varrógépet. Reggel levette fejérol a vödör, anyóka csúnyább vót, mint valaha.

– Na, most téged megöllek, mert hazudtál! Te hazudtál, te nekem azt mondtad, hogy ha leszel, ha én téged háromszor, királykisasszony, neked már két királykisasszonynak kéne lenni! Megöllek.
– Hány éves vagy te, herceg?
– Huszonhét!
– És még hiszel a mesékbe’?"

Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.15. 07:25:13

Valóban, de mivel kb 2 hétre ígérték a véglegest, aktuális a kérdés, úgy érzem. 😊
LeonSilver
Lehet, hogy semmi.. és csak bebaszcsiztam az üccsitől.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én nem vettem észre-de az semmit nem jelent<#wink>

LeonSilver
Csak placebo és beképzelem, vagy tényleg kicsit fakóbb lett a pöccs óta a 2.5?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

molnibalage83
A nem beta 2.5 vajh mikor lesz? Két hetes a beta... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

akkor várok még türelmesen.
sure
Az indítóképernyőn, a középső menücsoportban a legalsó opció....
vagy Mission Editorból Fly-Replay

Visszafele tekerni tudtommal nem lehet, csak az időt tudod gyorsítani-lassítani a ctrl vagy shift+z-vel.

AZtán hogy még mindig olyan bugos-e, mint előtte, hogy nem azt játssza le, ami valójában történt, vagy hogy képes-e kétszer ugyanúgy lejátszani ugyanazt a replay fájlt, azt nem tudom megmondani.

Nekem is van egy alap, de ha a tevékenység megkívánja változtatom. Gyakorlatilag folyamatosan.

Nekem is ez a tapasztalatom, minél szélesebb a látható kép, annál jobb a sebesség élmény, mondjuk én a FOV-ot megtartottam, azt amit a program generál minden kabinnál, mást és mást. Tudtommal ezt a felbontáshoz igazítja.
molnibalage83
Hol érthető el a replay? Lehet tekergetni vagy még mindig csak előrefelé játszható le?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

lac coo
Replay ben hogy lehet kulso kamerakat valasztani ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VO101Tom
Én nem. De az csak a 3D-t cseréli ki, asszem F-15 alapot rakja át. Bohóckodásra meg screenshotokra jó, repkedésre nem.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Van valami F-16 mod 2.5 alá is. Ezt merre találom? Próbálta már valaki?

VO101Tom
Ezt szerintem ED sem tudja. Wags írta még decemberben, hogy jan végén jön a 2.5. Aztán 31-én kiadták helyette az openbeta-t, azt mondták, a phase 2 kb két hét múlva jön. Aztán jött info, hogy valami memory leak hibát javítanak ezerrel (az egy nagyon szívatós hibatípus). És most itt tartunk, holnap jár le a két hét.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Nem, a béta a későbbi változat.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Okok, akkor biztos rosszul kerdeztem, de elobb beta, aztan alfa, mikor mar vegleges, nem? Szoval mikor lesz vegleges es nem nyilt tesztverzio a 2.5?
Igen. McLeody talán állítsad kicsit hátra az ülést<#wink>

VO101Tom
Valszeg a külső FOV nagyobb, minél többet látsz a perifériából, annál gyorsabbnak tűnik a mozgás.

www.pumaszallas.hu

macleody
Igazából nem tudom mert nem repültem 2.5 óta semmivel. De inkább a külső nézethez viszonyítva. Mondjuk F3-mal nézve elsuhan a gép a kamera előtt, benne ülve meg vánszorog 😊
Hát nemtom' most ezen a 21.9 monitoron, lehet a perifériás (szerű)látás miatt, nekem az eddigi legjobban érzékelhető sebesség élményem van. Nagyon sokat számít a monitor-most már tudom.
De neked mihez képest nem érzékelhető? Mármint van olyan amiben a 300 gyorsabbnak tűnik?

LeonSilver
Pedig van sebesség... én akkor lepődtem meg, amikor mavericket indítottam és majdnem együtt értünk oda... mert ugye az A-10C az cammog ehhez képest.

macleody
Tök fura a harrier, nem érzem benne a sebességet. 300-nál olyan mintha gyök kettővel repülnék.
Már béta...

Ka-50

Nyugodtan másolhatod egyikről a másikra.Csak az asztali ikont ne felejtsd el úgy módosítani,hogy az elérési út benne legyen.

Ka-50

Ja én is tudtam, csak nem sejtettem<#alien>
Mondom inkább megkérdezem, hátha valaki tudja biztosan is!
Köszi

Nem kell beszarni! Mivel minden beállítást a C: meghajtón tárol a users/felhasználói neved/Saved games/DCS World Open beta mappában és ez uninstall során nem kerül eltávolításra. Deaktiválni sem kell a modulokat.
Nem merek buzizni vele, így is béta, félek problémázik majd az állandó frissítéseknél..

PhantomAss
Én nem uninstalláltam csak simán átkopiztam az egészet, és megmaradt a beállításom.

GOOBY, pls

Ha uninstallálom a dcs-t és felrakom egy másik patricióra, a joy beállítások megmaradnak?

Ott olyan jött elő, hogy:új egyszerű kötet-mint választható valami, más nincs.
Ja ok ez az. Köszi.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.13. 13:25:34

Igen, de ne a Lemez -ra kattanjál a jobbklikkel, hanem mellette a lemezterületre, ami alighanem fekete csík, és "nem lefoglalt".
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.02.13. 12:47:42
Srácok az ssd mire kell állítani a lemezkezelésnél, hogy tudjam használni? Azt hittem lesz olyan opció, hogy formázás, de nincsen. Olyan van, hogy konvertálás dinamikus lemezzé, vagy mbr lemezzé...jó helyen vagyok egyáltalán<#fejvakaras>?

Van mar valami hir, h mikor lesz alfa a 2.5?
lac coo
VKB Europanal valahol nyomon tudom kovetni a rendelesem ? Sehol nem talaltam ilyesmit...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LeonSilver
"Igen, amennyiben az Európai Unió bármely tagállamából vásárolunk, az uniós jogharmonizáció eredményeképpen egységesen megillet minket az elállási jog."

LeonSilver
Ha a neten vásárolsz, akkor mindenhol kötelesek 14 napon belül visszavenni a cuccot és még indokolnod sem kell.

ITT egy nagyon hasznos infó az elállási jogról! Érdemes tanulmányozni.