36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#28302 Ráadásul a '80-as évek hordozói a mai közelében sem voltak mégis kibírták sokan. A mai CVN élet Ritz hotel a régivel szemben, ahol volt csigapost és kb. hajó TV-je, partközelben esetleg fogták azt, amit. Ma a hajókon van szupermarket, netkapcsolat, műhold, amit akarsz. A lakótér szűk és 6-9 hónapos táborozásra emlékezetet - csak nincs természet és szex sem, de pia sem - leszámítva a kikötőket. Viszont 12 órás munkanap mellett az ember húzza a lapátot és "minden nap hétfő" van.
A színészeket sanszosan meg tisztiszállásra rakták be. -
sakkay #28301 Hát nemtom. Voltam pár kisebb naszádon, azok meg olyanok mint a tengeralattjárók a 2vh filmeket. A hordozón vannak olyan helyek-hatalmas nyílt terek hadi célokra, de a legénységnek is mozi stb. , ami semmi más hadihajón nincsen. Szóval szerintem veled van a gond -
RepeszElek #28300 Pont tegnap néztem egy anyahajón szolgáló tiszt felvételeit.
Körbejárta gopro-val az egészet.
Baromi nyomasztó olyan mint egy hangyavár,szerintem annyira nem sajnálta hogy kivágták őket.
Én egy napot is utálnék ott lakni.
A fedélzet mondjuk jó!
De ennyi:) -
#28299 Többeket is.Az egyikük rosszul lett és vagy T.C. vagy V.K. meséli el, hogy bezöldült a fickó és nem hitték el addig, hogy létezik ilyen. TC-r M2.0-vel felvitték 50k lábra és aztán ott alapgáz után volt egy kis siklás. Jó volt neki.
Érdemes végignézni a technikai részt is, ahol Val Kilmer bizony azért bevallja, hogy dorbézolás miatt kivágták őt és Rick R-t (asszem) a hajóról. -
RepeszElek #28298 Jól láttam hogy Tom Cruise-t vitték egy körre f14el?
Mázlista:) -
Frenky #28297 HUNAF szerverek 2018.07.14
Jó repülést! -
#28296 Lényegében arcade fossá degradált játékról van itt szó, ha jól látom. Semmi több. -
#28295 Az angol eredeti szöveg nem annyira gáz, csak nem pontos. A magyar fordítása totálisan hülyeség és 3000 (!!) csomó volt benne. Biztos a balfasz állambiztonság miatt lett ilyen a fordítás, nehogy még a gyök2 állampolgár valamit megtudjon. -
#28294 A Top Gun esetében nagyon nyerő ötlet volt a modellek használata. Annyira jól sikerült egy-kettő, hogy a USA Navy vizsgálatot indított, mert több rakéta indítás volt látható, mint amennyire engedélyt adtak a forgatásokhoz.
Csak remélni tudom, hogy a TG2-nél bármi is lesz a film története nem olyan nevetséges légiharc animáció lesz, mint a 2005-ös zskat fos lopakodókba. Tisztán látszott, hogy olyan csinálta, akinek lövése nincs a repülésről.
A TG idején nagyon komoly korlát volt az, hogy minden valódi felvétel. Egyszerűen nincs olyan kamera, helyzet és látószög, ahogy egy igazi légiharcot külső szemlélőként be lehet mutatni a biztonságot is szem előtt tartva. Ezért van az, hogy a filmben palásorsózgatnak összevissza, amikor annak hatása 0 a gép irányára, tehát hülyeség, de a filmesek imádták. Tehát vagy úgy kellett összerakni valamit, hogy a levegőben erősen koerografálva a távolság és látószögget valami látsszon és ne csak pontok, a másik korlát meg a földközeli manőverek és szintén a távolság.
Tárhelyemen.
Itt.
Az első rész a fimtrükkökről. A 6. részbeb a 10. résznél az orsózás.
Érdemes megnézni az összeset kivéve talán a zenéről szóló részt. -
#28293 A MiG-27 értelmetlen a listában, nem vadászgép. Az F-14 megjelenésekor sokmindenben volt úttörő, de sok téren átlagos vagy átlag alatti is volt. Leszállás közben stabilitása pl. rosszabb volt, mint az F-4-esé.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.14. 11:29:00 -
#28292 Azért ez ebban a formában nem igaz. A filmben elképzelt helyzetben 99%, hogy VID kell a rakétaindításhoz. A szomorú igazság az, hogy azonos szintű AAM és képzettség esetén az 5v2-ben az F-5E-val játszva lelövik az F-14-eseket az AIMVAL ACEVAL tanulsága szerint főleg, ha F-14A-ról van szó. Még sokkal potensebb F-15 is 4v2 és 6v3 dogban csak 2:1 arányban tudott átlagban győzni.
Lásd itt.
Repteljesítménnyel és egybekkel foglalozó írás itt.
Az izraeliek annyira értékelték az F-14-et, hogy szinte körberöhögték az F-14A-t az F-15A-val mérve. Sokszor, még a Skyhawkok is legyőzték manőverező légiharcban. A BVR képessége nekik nem számított AIM-54-gyel és az AIM-7M előtt a gép BVR képessége közel sem volt megbízható. Líbiai gép ellen is volt AIM-7 indítás és nem talált úgy, hogy nem földháttérban volt a cél.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.14. 11:26:13 -
#28291 Ahogy macleody kolléga is mondja, ezzel a legnagyobb gond az lesz, ha a MAC -os gépeket is teljes értékű modulként kezelik és minden szerveren engedve is lesznek. Még nem tudjuk, hogy így lesz-e, ez gondolom sokban függ attól, hogy az FC3-hoz képest mennyivel lesz egyszerűbb. -
#28290 támogatom ezt én is, sajnos nem ez az irány
Amikor az fc3as gépeket meglehetett külön bvenni modulként azt hittem, hogy ezért van klön szedve , mert feljavitják a kabint és a rendszereket ezért kell külön modulként fizetni érte, de igy ugyan azt adják el 2 x , mert nem tudom, ki az aki nem egy csomagba venné meg az fc3at és kap érte 8 gépet még akkor is ha 7et nem használ belöle, mert külön-külön dágábban jön ki és semmi extrát nem kap érte.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.07.13. 21:39:15 -
Solt #28289 Ez mondjuk jogos! -
gantus68 #28288 A másik iránynak jobban örültem volna , FC3 gépek egérrel kattintható kabinnal -
#28287 Ez így rendben is van. De ne engedjük már fel a két cuccot egy szerverre. -
#28286 Azért srácok ne legyünk igazságtalanok. Ami tény hogy a DCS szép. Ami tény hogy az egyszerű játékosok számára egy egy "komoly" modul, drága ÉS nehéz. Tökéletes lesz arra hogy az egyszerű kocajátékosokat is bevonzza, és ki tudja akár kedvet is kap hozzá hogy komolyan kezdjen el foglalkozni ezzel. -
#28285 fb chaten most kérdezi egy srác, hoyg ez akkor külön vonal lesz ED-től?
- Nem, hagyományos modul DCS alá, pont ahogy az FC3 is az.
-
feca1229 #28284 Hiánypótló. Minden fillérjét megéri!
:-) -
#28283 Új szimulátor ED-től:
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/videos/10160703226415341/
Meglévő gépek nagyja egy csomagban (újra eladva), lebutítva, egér+klaviatúrával is vezethetőek...
Hát... -
#28282 Már megszokhattad volna, hogy itt nem nagyon van offtotyik ;) -
#28281 -
#28280 Bár Enni jó, Morricone, a DCS-be viszont Dinamikus Hadjárat Kőne, hogy ne legyek teljesen offtopik
most hogy mondod - tényleg, mintha zsenge gyerekkoromból rémlene, de nem az Egy maréknyi dollárért ment a MiG-15-ös intró alatt?
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.07.12. 23:19:43 -
#28279 Kérlek szépen Morricone zenéje volt. Ugye abban az időben a komenista országokban nem nagyon törődtek szerzőijogi dolgokkal, így simán lelopták A jó, a rossz és a csúf zenéjét. Sajnos ma már nem fellelhető ez a verzió. Néhány éve (5-10) még fent volt a neten az eredeti. -
#28278 Nem tudtam. Mi volt? -
RepeszElek #28277 Igen, ezen én is gondolkodtam hiszen azt irják hogy egy perc után érte utól.
Egy perc az rengeteg idő, lehet olyan szerencsétlen hogy a lövegeséssel azonos mértékben sülyedt és pont elgázolta a golyókat amik aztán a géptestbe furódtak?
Ha én vezetői beosztásban lennék és nekem egy pilótám ezzel magyarázná hogy tönkretett egy több millió dolláros gépet hát húznám a szemöldököm :D
De a vizsgálat kimutatta, gondolom a géptestbe fúródott golyókat megtalálták. -
#28276 És azt tudod, hogy eredetileg NEM ez volt a főcímzenéje? -
Lysandus #28275 Hát ööö... Egy perc alatt kb. 24 km tehetett meg (az F-11 max sebességének Mach 1,1-et írnak, tehát legyen kb. 400 m/s. 60*400 az 24 ezer méter, azaz 24 km.) Nem vagyok benne biztos, hogy akkor még a lövedékek egyáltalán repültek, pláne ha nem vízszintesen repülve lőtte ki azokat, hanem süllyedés közben. Szerintem ez ordas nagy kamu. -
#28274 Jó volt :) Főleg a főcíme :) De volt a bűnügyi szál is... Én már az elején gondoltam hogy Huszti művész úrral valami nem stimmel. Egy Skoda Felicia kabrióval playboykodni az nem rendes jómunkásember pilótára vall :) -
feca1229 #28273 Őrjárat az égen! Ezt is imadtam gyerekkoromban.
A masik nagy kedvenc igaz nem repcsis, A négy páncélos és a kutya!
Igaz eleg regi film de szerintem nagyon jó nem zudom ismeritek-e a magyar cime: Mesterpilótak angol cime Aces high. Ez egy első vh. film. Ha tehetitek nézzetek meg. Pár éve neztem egy japán filmet a cime talán Eien no Zero. Nyilván a zérórol szól, de egeszen jó film és értelmes története van. Pár éve jött ki tehát a képi világa teljesen elfogadható. -
#28272 A francia film nagyon tetszett nekem is Leon, viszont a végét nagyon franciásan elbagatellizálták...
Magyar TOP GUN? Ismeri a fiatal generáció???
-
#28271 Hát igen, a Top Gunt megszépíti az idő, gyerekfejjel nézve csúcs volt, ma inkább csak mosolygunk rajta, de nincs ezzel gond.
Egy kicsit más a magyar szinkron amúgy, persze ettől még nem lesz sokkal jobb film :) Dehát nem is ezért szeretjük...
Eredetiben azt mondja a csaj a kiképzésen, F5-ösöket és A4-eseket fognak használni a gyakorló légi harcban mint Mig 28-asok ( :D ), habár köztudott hogy az f5 tolóerő / tömeg aránya rosszabb mint a mig 28-é, és 300 csomó alatt nincs akkora energiája sem, viszont a mig 28-asnak problémás a háton repüléshez való üza tartálya, ezért nem képes a hirtelen nagy negatív g-re, csak max -1g körül. Ekkor szól Maverick hogy rosszak az értesülései, mert ő látott egyet ami -4g vel repült.
A magyar változatban a csaj csak annyit mond hogy a Mig 28 nem képes negatív g-re, ami tényleg hülyeség alapból. -
#28270 -
RepeszElek #28269 Az indexen van egy cikk az f11 tiger tesztrepüléséről miszerint:
Thomas W. Attridge Jr berepülő pilóta 20 ezer láb magasságból ereszkedni kezdett, majd 13 ezer lábnál kieresztett egy sorozatot. Attridge ezután bekapcsolta az utánégetőt, amely következtében egy perccel később utolérte a kilőtt golyókat.
És lelőtte saját magát.....
-
feca1229 #28268 Meglátjuk. Nekem úgy tűnik zseton van rá kérdés mit hoznak ki belőle. Játszik benne egy Trónok harca szereplő is neki szerintem fut a szekér gondolom nem csóróságból vállalta. Bár simán lehet, hogy gagyi lesz ez is. -
#28267 igen láttam az elözetesét, de valahogy ott is mintha a CLOD-ból lenne a légi részek összevágva.Ami játékhoz képes nagyon jó látvány, viszont mozihoz még gyenge. -
feca1229 #28266 Most készül egy Hurricane című film a Squadron 303 lengyel repülő századról szólna. -
#28265 ww2-esekkel jobb a helyzet, ott még nem tolták túl a hollywoodi kliséket, bár abban is volt bőven. A régi 60-70-es évek beli nagyszabású háborús filmek, Battle of Britain, Tora Tora Tora, Midway pl, vagy a Memphis Belle is egész jó. A red tails kritikán aluli.
Modernben nyilván én is láttam a Top Gunt, és tetszett is, ahogy a Végső visszaszámlálás is. A Zero-s scene mai napig nagyon üt. :) A Vasmaradak valamiért akkor sem tetszett, az már fiatalon is nagyon gáz volt :) Ez a franicia film is jó, a felvételek szépek, a történet gáz, de az kb mindegyikben az... -
feca1229 #28264 Én is várom ígéretes sorozatnak tűnik, szerintem jegelik. Ez az a sorozat lenne amit Tom Hanksék csinálnak? -
#28263 amugy a mighty 8 mini sorozattal mi lett már rég meg kellett volna jelennie?Bár ami a YT on fenn van elözetes akkor inkább jobb ha nem is adták ki, az nagyon nem hozza a szintet.