Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ez az, a legjobb DCS benchmark.
Folyamatos - Avg: 59.978 - Min: 55 - Max: 61 Gyakorlatilag rezzenéstelen v sync. És valóban, játék közben ugyanez van. Ha valami atom szar van, pl van a kamovnak egy single battle missziója-nagyon brutál, na ott van, hogy néha 30fps. De aztán az az alja.
Mert eddig 3 ból 2x appcrachel kidob amikor inditanám a játékot, a menüig simán elmegy csak amikor töltené be a freeflightot a szu 25 nél akkor kb a fele betöltés után hibát dob., de a log file-böl nem sok derül ki számomra mi a gondja.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 20:37:47
Elvileg 1080p-n cirka 50%-l erősebb az 1080Ti, az meg átlagban megvan... minimum FPS terén csak ~20% a különbség, itt azért látszik a CPU limit. Kisebb különbségre számítottam!
Köszönöm Uram!
A #26292-ben rosszul írtam, 1080p-n az 50% a reális különbség, csak 4K-n húz el 70% körül az 1080Ti.
www.smart-bus.hu
Ez lett.
www.smart-bus.hu
A Fraps-t így: LINK Ahol zölddel van aláhúzva, ott tudsz egy tetszőleges hotkey-t hozzáadni amivel aztán indítani lehet a benchmarkot.
Ezután DCS indít -> Instant Action -> Su25-T -> Free Flight. Ahogy elindítod autopilot (a), gázkar 50%, majd amikor befejezte a ki zoomolást akkor indítod a beállított hotkey-l a Fraps benchmarkot. Onnan tudod, hogy megy, hogy a sarokból eltűnik az FPS kijelzés. 3 perc után automatikusan leáll, ekkor lépj ki, menj a Fraps telepítési mappába és ott a Benchmark mappában találsz egy FRAPSLOG fájlt. Ezt megnyitod és benne lesz a benchmark eredménye. Minimum, átlag és maximum értékek... azokra lennék kíváncsi! 😊
Fraps
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 15:45:28
Nem akarok túlozni, de szerintem több mint 1 gurigám áll a gépemben és gyakorlatilag 2-3 olyan játék van amit felhőtlenül tudok élvezni mert jól is fut és mert nincs tele bugokkal. Ezt a számot mondjuk fel tudnám tornászni 5-re ha a VR-t elengedem... ezért ez elég elkeserítő...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.16. 14:51:27
www.smart-bus.hu
Eleinte elkapott a lelkesedés, hogy na majd a 2.5 az 1080Ti-l, de így több óra próbálkozás után megint csak az a konklúzió, hogy VR-l ez így ebben a formában repkedni jó, de komolyabb harci cselekményre alkalmatlan! 😊 Áldom az eszem, hogy nem áll benne egy raklap pénzem...
Megy megint a polcra és kezdődik a csodavárás! Addig is marad az autókázás és az Elite! 😊
www.smart-bus.hu
En ket TM en kivul nem igen talaltam mast....
Aztán gondol egyet és úgy dönt, hogy ő most megküldi mind a 8 szálat és akkor ilyeneket produkál,
A szép az, hogy látszólag semmi nem indokolja azt, hogy hirtelen ilyen terhelést kapjon... nem jönnek a képbe egységek, nem nyitnak tüzet rám. Lehet kapott a kód valami bányász algoritmust! 😄 A kedvencem viszont akkor is ez,
Kikapcsoltam a HT-t és ilyen CPU kihasználtságot produkál 4 szálon! 😄
www.smart-bus.hu
Igazándiból én egyáltalán nem panaszkodom magára a játékra, a VGA-m el se éri a minimum követelményt, szóval örülök, hogy egyáltalán elindul 😛 és ehhez képest egész elfogadhatóan fut, de azért jól esik Edét fikázni a szokásos nyakatekert kommunikációjuk és ordas bugokkal publikált termékük okán 😉
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.16. 13:17:43
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nagyon jo premium erzes mozgatni.
Elore hazra tengelyen picit lassan ugrik vissza kozepre ha elengedem de gondolom majd jarodik meg ...
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.02.16. 11:59:43