Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Ok, nem vágom. A TrackIR összeakad a DCS-vel. Ha nem indítok TrackIR-t működik a két gomb.
macleody
Ez most megint mi a tököm?

lac coo
Beleolvastam forumba..sokan szivnak ezzel , ugy tunik a 3 monitor es/vagy az oriasi fovot nem kepes kezelni ez a build....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fehercsoki
Nálam nincs ilyen gond, sok grafikai beállítást kipróbáltam, de mindegyik jó volt. Olyan küldetéseket használj csak, amik már updatelve lettek (azaz az van odaírva hogy 2.5-el kompatibilis).

VO101Tom
Oké, én nem olvastam, hogy miről mire változtatta Sakkay kolléga, csak hogy 1V-al emelte a feszt. Azért kérdeztem, mert az kicsit dundi lenne core fesz növelésnek.

www.pumaszallas.hu

repvez
nem hinném, nekem is ahogy irtam a betöltéskor crashel a játék igy nem igazán tudtam még kiprobálni sem vagy megtalálni az optimális beállitásokat aminél még jol megy és nem olyan csunya.
macleody
Nálam tegnap eltűnt a "szárazpart", mint a kevinkosztnyeles filmben. Csak egy kurva nagy tenger volt az egész cucc 😄

lac coo
Kapja be ..megint megállt ez a szemét ! 😊) ( Semmi mással soha semmi gondom ...) Így nem is áldozok pénzt erre a játékra 😊

Lehet az online küldikkel van baja ?

JA ez faxa. Én jó sokáig szerintem így hagyom, aztán ha kevés lesz majd, veszek rá komoly hűtést, és\vagy delid, így még pár évet így kihúzok<#nevetes1>. De szerintem 5-6 évig ez marad. Majd a karit cserélem amikor a garancia már csak 4 hónapos lesz, remélem addigra leesnek az árak. Meg jön a 2xxx sorozat.

A 6700k m 4.6 ig huvos volt viszonylag, szar kupak mellett, 1.3 vcore volt az alja a fesznek ezen az orajelen. Feljebb huzva, mar minden 100mhz nel kert ujjabb 3 szazad voltot, igy elment stabilan 4.9 ig, ott mar 1.39 volt a vcore es burning tesztben 90 fokos a proci, gyors ugrassal 50 fokrol, vizezve. Delid utan 70 fokos lett, sokat javult, most 4.7 en fut, 1.31 vcore mellett, burning teszt 55 fok, hasznalat kozben 40 korul, ezzel kiegyeztem.
Most ugyanabba a hibába futottam, csak a multi chat ablakkal, de még macerásabb volt. Aztán egyszer csak működött. Van egy tök jó szeró, de csak akkor enged választani, ha előbb beírod, hogy melyik oldalon akarsz lenni.

Igen és igen<#wink>. Nem is volt stabil-mert amikor kérdezted rámentem tesztel-nem is értem ezt, talán amikor visszaállítottam nem futtattam elég alapos tesztsorozatot.

Hat, ha 1.22 rol novelte a feszt 1.23 ra akkor szazadot novelt, vagy 10 ezredet. Elirhatta. 😊 viszont akkor az 1.22 nem az alja volt a korabbi orajelnek, mert nagyobb feszlepcsoket szokott kerni egy proci 100 mhz en kent.
macleody
Köszi 😊 Nem működött a LWin+U, LWin+N meg még valamelyik bal wines cucc. Már azon voltam, hogy letúrom a bánatba ezt a fostalicskát 😊
VO101Tom
Az a 10 tized csak elírás nem?

www.pumaszallas.hu

lac coo

Múltkor rosszul mondtam a cpu terhelést, mert a tesztet mindig úgy csináltam a heli "benchemark"-al, hogy nem a pilóta fülkéből nyomtam. Ha bent vagyok van, hogy 65% is felugrik egy-egy pillanatra, de az átlag 30% körül van így is. Viszont a procinál 10 tized hozzáadással simán megy a 4.8. Szóval így 1.230 feszen megy a 4.8. A hőmérséklet meg alig változott.

Akkor nem tudom.Nálam a Spectre-Meltdown féle patchnál csinálta.(Az első javításnál)

Ka-50

Nálam nincs. Most is 36 multiban voltam, nagyon stabilan futott kb egy órája, egyszer nem reccent de most kivágott<#nevetes1>

lac coo
7-es ! 😄

Windows 10-ed van?

Ka-50

LeonSilver
Igazán nincs mit 😉

Sensor Select FWD: INS, IRMV/EOMV ( LWin+U)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.17. 22:16:21

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Köszi a videót Papa. Nálam a bal oldali monitoron, a bal felső sarokban INS felirat van és nem jövök rá hogy vált át.
lac coo
Nálam bosszantóan sokszor akad meg a játék ...
gondol egyet ,főleg hirtelen fordulónál megáll a kép, hang megy tovább bár az is "beakad", innentől csak feladatkezelővel tudom kilőni ....

Másnak is van ilyen ?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát... kicsit bonyolultabb, mint az A-10C-n lévén a Harrier hangyányit korosabb.
Alapvetően mindent úgy kell csinálni, mint amikor a kamerával használtad a Mavericket.

macleody
Köszi, ez fel sem tűnt 😊
Na szóval akkor most ott tartok, hogy ráálok a célra de a maverick kamerája nem lockol. Hiába nézem a videót, nem látom mit csinálok rosszul.
Ez tök hangulatos vidi!

LeonSilver
A TGP automatikusan rááll arra a célra, amire ráviszed a célkeresztet.

Van itt olyan akinek megvan a combined arms? Van értelme? Néztem pár vidit a multiban ezeket a "játék mestereket" érdekesnek tűnik. Multiban néha választható.

Mindjárt. De írd el meddig megy-csak, hogy ne írjak feleslegeset.

macleody
Na engem ez az ugyanarra érdekelne, mert fingom sincs mit kell nyomni a befogáshoz. A10-nél azt hiszem v volt.
Nekem volt egy olyan maveriknél, hogy mindent tökéletesen csináltam, de mégsem indított. Leonnal átnéztük és nem volt gond, de mégsem ment. Aztán végső kétségbeesésemben átírtam-ugyanarra!-és akkor már ment a befogás. Nem kicsi bug.

macleody
Harriernél TGP-n mivel lehet lockolni a célpontot? Sehol nem találom.
Igen, egyrészt a részletességtől is másrészt a VGA erősségétől is függ... egy izmosabb VGA-t nehezebben "etet" a CPU.

www.smart-bus.hu

Nálam 2.5-nél 4 magos cpu (amd) 40-60%-on teker és gpu (rx470) 100% szinte mindig, 1.5-nél fordítva volt. De ez biztos a részletességtől is függ.
Azóta megnéztem én is még párszor, marginális volt a különbség, szóval valószínűleg bekavart valami a háttérben. Van pár játék ami nem szereti a HT-t, érdemes próbát tenni a kikapcsolásával ha valami nem teljesen kerek.

Az 1.5 teljesen más tészta, ott nagyon erős szoftveres CPU limit volt. A 2.5 alatt én úgy látom, hogy ez részben eltolódott a hardveres CPU limit felé. Mértem 75%-nál nagyobb CPU használatot HT-l, ami azért 8 szálon elég durva... sakkay kolléga ehhez képest a 8700K-l azt mondja, hogy nála 30% a max.

Igazából amit nem értek az az, hogy miért van az, hogy egyszer szarik a több szálra és azt a négyet is alig használja, aztán pár száz méterrel arrébb felugrik 75% fölé 8 szálon. Most repkedtem egy kicsit a Kamov-l a fák között, ugyanez a helyzet... egyszer alig használja a CPU-t aztán három fával arrébb már fekteti.

www.smart-bus.hu

A tesztet 1.5 vagy mar 2.5 alatt csinaltad?
Nálam 7700K,4.8-on teker.Kipróbáltam HT-vel,HT nélkül,egy kutya.Viszont ha HT nélkül fut,valóban 100% a proci használat.Tavaly készült egy átfogó teszt,a DCS fórumban megtalálod.
Gondolom ddr3-asaid vannak.
Ott érdekes módon az jött ki,ha ddr4-et használ valaki és minél nagyobb frekvencián,annál több FPS-t tudott kipumpálni a játékból.
Úgy látszik nem csak a CPU,de a memória tuning is jó hatással van rá.Bár az még az 1.5.x verzióval volt letesztelve.

Ka-50

Igen, 4.4 GHz-n ketyeg, több nincs benne delid nélkül.

www.smart-bus.hu

<#lama>azért az kibaxott hihetetlen, hogy azt a szájbabaxott videó visszajátszást még mindig mesésíti a DCS. Egyszerűen nem értem miért van ez. Annyira kurva nehéz lehet?<#wow3>

Húzod a procid Solt?

Ka-50

macleody
Bekapcsoltam a harrierben a tgp-t meg a mavericket. Nem kellett volna. 68-ról 28-ra esett az fps. Azt hiszem ebből byebye dcs lesz.

Ez az, a legjobb DCS benchmark.

Na de<#alien> Lefuttattam akor már ezt a tesztet a saját beállításomon:Alap high beállítás de vsync sor bekapcsolva, 2560\1080- 21.9 arány
Folyamatos - Avg: 59.978 - Min: 55 - Max: 61 Gyakorlatilag rezzenéstelen v sync. És valóban, játék közben ugyanez van. Ha valami atom szar van, pl van a kamovnak egy single battle missziója-nagyon brutál, na ott van, hogy néha 30fps. De aztán az az alja.

repvez
Lehet valahol hiba logot küldeni edének? vagy valahogy megtudni, hogy mi nem tettszik neki?
Mert eddig 3 ból 2x appcrachel kidob amikor inditanám a játékot, a menüig simán elmegy csak amikor töltené be a freeflightot a szu 25 nél akkor kb a fele betöltés után hibát dob., de a log file-böl nem sok derül ki számomra mi a gondja.
macleody
Az a gáz, hogy csak a karon lévőkhöz lehet. Meg a Mode gombot is.
lac coo
De , csak a karon lévőkhöz lehet használni! Vagy mi a kérdés, nem mindegy , hogy van vessző vagy nincs ... , 😊

macleody
Uraim, a Javelinnél a kisujjnál lévő gombot nem lehet shiftként használni csak a karon lévő gombokhoz? Ez elég gáz így.
A dcs jelen állapotában általában 60% videókarit használ procit meg olyan 20%. Viszont nem ritka a 99% gpu használat, procit viszont nem tudom, hogy láttam-e 40% fölött. Szerintem nem.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 20:37:47