Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.pumaszallas.hu

Lehet az online küldikkel van baja ?
Ka-50
Ka-50
Sensor Select FWD: INS, IRMV/EOMV ( LWin+U)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.17. 22:16:21
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
gondol egyet ,főleg hirtelen fordulónál megáll a kép, hang megy tovább bár az is "beakad", innentől csak feladatkezelővel tudom kilőni ....
Másnak is van ilyen ?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Alapvetően mindent úgy kell csinálni, mint amikor a kamerával használtad a Mavericket.
Na szóval akkor most ott tartok, hogy ráálok a célra de a maverick kamerája nem lockol. Hiába nézem a videót, nem látom mit csinálok rosszul.
www.smart-bus.hu
Az 1.5 teljesen más tészta, ott nagyon erős szoftveres CPU limit volt. A 2.5 alatt én úgy látom, hogy ez részben eltolódott a hardveres CPU limit felé. Mértem 75%-nál nagyobb CPU használatot HT-l, ami azért 8 szálon elég durva... sakkay kolléga ehhez képest a 8700K-l azt mondja, hogy nála 30% a max.
Igazából amit nem értek az az, hogy miért van az, hogy egyszer szarik a több szálra és azt a négyet is alig használja, aztán pár száz méterrel arrébb felugrik 75% fölé 8 szálon. Most repkedtem egy kicsit a Kamov-l a fák között, ugyanez a helyzet... egyszer alig használja a CPU-t aztán három fával arrébb már fekteti.
www.smart-bus.hu
Gondolom ddr3-asaid vannak.
Ott érdekes módon az jött ki,ha ddr4-et használ valaki és minél nagyobb frekvencián,annál több FPS-t tudott kipumpálni a játékból.
Úgy látszik nem csak a CPU,de a memória tuning is jó hatással van rá.Bár az még az 1.5.x verzióval volt letesztelve.
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ez az, a legjobb DCS benchmark.
Folyamatos - Avg: 59.978 - Min: 55 - Max: 61 Gyakorlatilag rezzenéstelen v sync. És valóban, játék közben ugyanez van. Ha valami atom szar van, pl van a kamovnak egy single battle missziója-nagyon brutál, na ott van, hogy néha 30fps. De aztán az az alja.
Mert eddig 3 ból 2x appcrachel kidob amikor inditanám a játékot, a menüig simán elmegy csak amikor töltené be a freeflightot a szu 25 nél akkor kb a fele betöltés után hibát dob., de a log file-böl nem sok derül ki számomra mi a gondja.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 20:37:47