36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gantus68
    én sem vagyok már nóóórmális, nem bírtam ki :(, yak52, és még tetszik is...rácsapok az ellenre és lövöm a sorozatokat a számmal :))) Persze szigorúan 60fps-el :)
  • wolfhgb
    Csatlakozom Solt hoz, oculus!!!
    Sakkay kolleganak a valasz, delid mindig gar vesztes, kiveve, ha mar vetelkor ugy veszed, caseking, alza,... van tobb lehetoseg, ezek valogatott, jobb tuning potenciaval biro darabok, ehhez mert aron.
    Gantus 68 nak, sajnos hiaba limitalnam az fps t 90 en, amikor 80% os gpu hasznalat mellett 68 van.
    Ez bizony meg mindig cpu limit. Persze nem allando, de ez a szar meg lov beallitas mellett sem viszi stabilan minden szituban a 90 et. :)
  • beci43
  • repvez
    aztán csak óvatosan , hogy hol és mit játszol vele :D
  • beci43
    Köszi!Annyival nem ér többet,mint a felbontás közti különbség.
  • Solt
    Egyértelműen Ocolus... A nagyobb felbontású Vive Pro lehetne még érdekes, de az 1300 euró.
  • VO101Tom
    Intel felé azonnal gari vesztés van, a srác azt garantálja, hogy az ő szerelése jó. Ezért kerestem sokáig olyat aki Budapesti (nem fogom ezt postázni sehova), és elég pozitív visszajelzés van a korábbi munkáiról, mert ha valami pancser elcseszi, az szívás...
  • beci43
    Nekem most érett be egy VR vásárlás,mit tanácsoltok?Oculus,HTC, árban nagy a különbség,de tudásban is?
  • sakkay
    Jaaa..faxa.
  • Solt
    30 euró egy normális delid kit amivel végtelen számú delidet megcsinálhat hiba nélkül. Megveszi még a kencéket hozzá és pápá... 3-4 delid után nullszaldós. :)
  • sakkay
    Hm...hát 1-2 év aztán lehet megcsináltatom. Gari van?
  • VO101Tom
    Hát nemtom, az elég rég lehetett, mert amióta én nézegettem kb ilyen árak vannak.
    (A linkelt hirdetésben is ott az ár)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.08.04. 18:57:40
  • sakkay
    Az lófax...hogyan? Amikor én néztem sokkal drágábban vállalták csak??
  • VO101Tom
    5000.
  • Fehercsoki
    Fizikailag nincs, virtuális van (de nem tudom, hogy pontosan hogy működik),az biztos, hogy helikopterekhez ez az ajánlott, sokkal jobb mint a többi (illetve 1k euró felett vannak a komolyabb cuccok).
  • Lysandus
    Ezeken van kerékfék? És ha igen, hol? Tehát hogy tudod vele külön fékezni a bal és a jobb oldali futót gurulás közben?
  • macleody
    Nem lehet ezeknél semmit kapni, minden out of stock.
  • Fehercsoki
    Inkább az európai VKB webshopból vedd meg, úgy nem kell vámot fizetned és lesz garancia is.
  • sakkay
    Mennyi volt?
  • VO101Tom
    A héten elmentem pár napra nyaralni, közben beadtam a procimat delidre. Prohardware-en hirdet a srác, ha valaki szintén delidelni akarna, őt ajánlom, mert sok PH-s pozitív visszajelzés mellett most már személyes tapasztalat is van, nekem nagyon jól megcsinálta (korábban a 7700K-m 90-95 fokba is belement render alatt, most delid után 76-77 fok a max).

intel processzor hutesoptimalizalas delid relid 1150 1151
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Segítségeteket kérném. A DCS- hez helikopter vezetéshez szeretnék venni egy pedált. Az alábbit néztem ki:

https://www.fspilotshop.com/rudder-flight-sim-rudder-pedals-p-6335.html

Nekem nagyon fontos, hogy a pedál precíz legyen, finoman menyjen, ne akadjon. Akinek van ilyen pedálja, kérjem írja meg tapasztalatát, véleményét.

Estleg ha valakinek van, és lenne ideje szívesen kipróbálnám.

Köszi
  • Solt
    Egyszerű a sztori, ha 99%-n ketyeg a VGA de ingadozik az FPS érték akkor kevés a VGA... ha a VGA kihasználtság ingadozik és ebből adódóan ingadozik az FPS akkor nem kap elég adatot, vagyis a CPU a limitáló tényező.

Egyébként a DCS még mindig CPU limites, minden komponensem adott hozzá, hogy teszteljem! ;)
  • gantus68
    @wolfhgb: Állítsd be a vr preset-et és limitáld az fps-t 90-re, majd nézd meg a feladatkezelőben a cpu terhelést.

@Solt: 144Hz esetén is szimplán lehet, hogy nem tud az 1080ti 144fps-t stabilan, de a proci még kiszolgálja, nemde? (ezt nem tudom kipróbálni 1080ti hiányában ;).
  • Solt
    Magas FPS igény (VR, vagy 144Hz) esetén egy 1080Ti mellett még mindig CPU limites...
  • wolfhgb
    A profeta beszeljen beloled, roppantmod orulnek neki, ha vegre ki tudnam hajtani a kartyam 100 on es vegre megcelozhato lenne stabilan a vr nek a 90fps.
  • gantus68
    2.5 óta nem ez a helyzet, cpu helyett a gpu-t terheli. Próbáltam intel procit (i7 920, 3770k) és amd-t (x4 B55, A8-3870k) alapórajelen, mindegyik elvitt egy 1070-t 1080p high-on stabil 60fps-el 25-50% terhelésen, pedig nem mai cuccok. 2160p-n high-on már kevés az 1070, de ott sem a proci miatt, a gpu-t terheli le 100%-ra, mediumon ott is elég stabil 60 fps-re. 1080ti-vel ilyen gondod nem lehet.
  • wolfhgb
    Minden centi szamit, ezt tapasztaltam, 1080ti, m.2 pro ssd mar megvolt, de proci teren ugy ereztem illene erositeni.
  • VO101Tom
    Az előzőt neked szántam válasznak, csak mobilon nem olyan egyszerű ez :)
  • VO101Tom
    Komolyan mondom, ahányszor elbasszák ezek a 21-es kabint, ez tuti nem véletlen. Nincs ezeknek valami elszámolási vitájuk egymással, aztán amikor valaki nem fizet, akkor "elromlik" valahol valami? :)
    Biztos idegbajt kapnék, ha valami gyakrabban repült modulomról lenne szó, de még innen nézve is kezd nevetséges lenni amit csinálnak vele...
  • VO101Tom
    DCS-ben meglepően nem proci igényes, brutál erős videokártya és valami gyors SSD inkább kell alá, mint 5GHz-re húzott proci.

Ettől függetlenül szép az az 5.1 :)
  • gantus68
    Mai fícsőr: 'Due the technical issues the cockpits of MiG-21bis and SA342 are temporary disabled in this build.'

A héten sokkoltak, hogy jön a yak52 :o, most meg ideiglenesen lekapcsoltak két modult :(
  • z0ty4

• wolfhgb
    Na most en is kiteszteltem vegre a 8700k procit, 5.1ghz ig sikerult feltornáznom normális hőfok mellett, már csak arra leszek kíváncsi, h milyen lesz így a vizuális élmény. :)
  • VO101Tom
    Köszönöm
  • LeonSilver
    Itt is BSZ Tom!

• macleody
  • wolfhgb
    Tenyleg, jo h mondod, az uj lapon nekem is 2 van mar, habar a terras melle sok ertelmet nem latom betenni, foleg, h 2x gyorsabb is nala, na mindegy, viszont igy mar nem olcson elado! :)
  • LeonSilver
    Csak két m2 foglalat van a lapomon és már az egyik foglalt ;)
  • wolfhgb
    Nemsokara nekem is lesz egy elado hibatlan 256 os pro m.2 es samsungom joarusitva, ha meg vennel, igaz, nem ennyire jo aron! :)
  • LeonSilver
    Ma ismét megérte bejönnöm a dolgozóba :D Vettem 6000,- forintért egy zsír új, 320-as laptopvinyót (ez annyira nem számít, de azért haszonnal adom majd el...) viszont ami a lényeg! Ebben a hatezerben benne volt egy új, 256-os, Samsung m2 ssd.. :D Szóvel nemhogy ingyé volt az m2, de még keresek is kicsit a bolton :D