36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    1000 USD a gyári hűtős, 1200 USD az FE, ez utóbbihoz igazodnak a custom árak.

https://m.alza.sk/graficke-karty-nvidia-geforce-rtx-na-hranie/18866950.htm?wearType=all&sort=2
  • wolfhgb
    Te, most neztem meg az nv gamescom os videot, de ott 999$ os arcedularol beszelnek a 2080ti nal. Most mi van? 1000 vagy 1200? Mert a cikkben en is 1200 ot olvastam.
  • wolfhgb
    Na erre a 30% ra leszek kivancsi, nem tudom elhinni, h ennyire hulyek lennenek. Ha megis, akkor boven megelegszem az 5-10% al, olcsobban, mint amennyiert tuladtam a 1080ti on. Mar akkor is megerte a muvelet.
  • Solt
    A 2080Ti jelen állás szerint 30% pluszt tud az 1080Ti-hez képest és több EU-s shopban 1200-1300 eurós áron érhetőek el. A 800 USD-s 2080 még jó lehet neked nettóban, bár az csak tűzoltás lesz, mert az az 5-10% különbség jelentéktelen.
  • wolfhgb
    Most mar csak abban bizok, h a 2080 erosebb lesz a 1080ti nal, ha igy van, akkor jo a 800$ os ara. Igaz, ha az arak tovabbra is aranyosak egy generacion belul, akkor viszont a ti 1200$ os ara azert elgondolkodtato, 50% ot hozna a 2080 on? Meglatjuk.
  • Solt
    Az AMD elengedte ezt a vonalat sajnos... kicsik, túl nagy az NV előnye, nincs esélyük... nem véletlenül koncentrálnak inkább a CPU piacra, ott több az esélyük pénzt keresni.

2 év múlva jön az Intel is a saját VGA-l, az keményebb dió lesz majd az NV-nek mint az AMD. Addig nem nagyon lesz verseny.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.20. 21:04:12
  • wolfhgb
    Jah, en is lattam, lehet h jobb vetel lesz megis a 2080. Meglatjuk a teszteket, mit hoznak a karik. Rajuk ferne mar egy odaba....os radeon kari tenyleg.
  • Solt
    1200 USD a 2080Ti! Az 1080Ti 700 USD-n indult... elmennek ezek az anyjuk.... Azt hiszem beérett a konkurencia hiánya! A teljesítményről még nincs infó, de ennyiért a +100% is kevés lenne!
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.20. 19:58:59
  • wolfhgb
    Sajnos pont tavaly szopattam be magam, h elpattintottam a 980ti t a nyar elejen mikor araban ki tudtam belole szallni, h jojjon a 1080ti, augusztus korul, amikorra varhatoan lemennek az arak, mert doglodott a banyaszat, nyar vegen 261 volt brutto a kari az iphonnal, de megy az lejjebb, gondoltam, igy vartam, jott black friday, semmi, aztan november vegere fogyott el a turelmem es nagy nehezen tudtam szervalni egy karit egy istenhatamogotti webshop bol, mert mar ujra fosztottak a minerek. 265 bruttoert. Ami meg most is olcsonak mondhato lassan egy ev elteltevel. Na erre a bringara nem akarok felulni ujra. :) jon veszem es nem hazardirozok.
  • wolfhgb
    360 at en sem adnek erte, hidd el, ahogy sokan vannak meg igy ezzel.
  • Solt
    Így, hogy két kilóért ment el és okosban veszed más tészta...
  • wolfhgb
    Nincs, azert irtam, amit a hozzaszolasom elso nehany soraban firkantottam oda! :)

Solt: ha igaz, akkor szamoljunk. 2 kiloert elment a 1080ti.
    Ahogy te en is szeretek okosan vasarolni, akkor a 360 ba kerulo kari mar csak 280 korul karistol.

A 200 nak a 30% a cirka pont 60 guriga, tehat ar ertek aranyban 260 lenne paliban. Az a 20 guriga meg ramegy az ujdonsag miatt, meg, h ujra egy uj 3 ev garos kartya zakatol a gepemben es elobb utobb ugy is cserelnem, most legalabb halott a banyasz elet, pont mint tavaly ilyenkor, ki tudja mit hoz a januar, pont mint iden januarban, lehet az a kartya egy even keresztul 450 is, 20 ropiert nem hazardirozok, h biztos, olcsobb lesz fel ev mulva, ez sajnos a 1080ti nal maig nem jott be, a 2 eves megjelenese ota, gyakorlatilag kb a megjelenesekor volt a legolcsobb.
  • beci43
    Köszi az infót mindenkinek!
  • Solt
    Az 1000 USD-s 2080Ti (ha ennyi lesz) nálunk alaphangon lesz vagy 360000.-Ft. Amennyiben csak 30%-l lesz gyorsabb az 1080Ti-l akkor az nagyon gáz... Elmegy az 1080Ti 180000.-Forintért (talán) és mellé tehetsz még 180000.-Forintot. hogy legyen 30% plusz teljesítményed. Ez borzalmasan rossz üzlet...
  • gantus68
    cf es sli is mukodik 2.5 alatt, de kephibak vannak, villognak a felhok, jelenleg hasznalhatatlan.
  • VO101Tom
    2.5 alatt próbáltad? Én idénről sok topikot olvastam ED fórumon, amiben panaszkodnak, hogy gyakorlatilag nincs gyorsulás, sőt van amikor SLI alatt jobban akadt a játék mint egy kártyával.
  • wolfhgb
    Ezt azert pontositanam, igaz, csak nehany evvel ezelotti infom van, de csak nem butitottak el a mar mukodo dolgot edek, ket generaciot is vegig dcs z tem dual karival, 6990 es 7990, mindkettot kihajtotta szepen a program monitorral, de a vr valamiert nem szulte meg meg az sli tamogatast. Soltal anno meg ossze is vetettuk dcs alatt az fps t 7990 et az o 980ti hoz merve. ment szepen mindket gpu.
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.19. 14:49:39
  • VO101Tom
    SLI sem VR-ben, sem DCS alatt nem működik, nincs leprogramozva. Csak szólok :)
  • wolfhgb
    Vr ben sokat nem javit a dolgon, viszont baromi jol futi az also kartya a felsot.
  • beci43
    Ha így lesz, (bár holnap minden kiderül) inkább veszek még egy Strixet,oszt benyomom a másik mellé SLI-be.A 3xxx szériáig elleszek vele.
  • wolfhgb
    Gyanus nekem is ez az egyszerre erkezes. Ez is azt sejteti, h nem lesz akkora ugras a karik kozott, mint megszoktuk korabban, lekoroztek az amd t csucskartya fronton jocskan az utobbi evekben, szerintem kisebb elorelepest tesznek. Az 1000$ sem csodalkoznek, hisz a 1080ti is ott mozog kb nalunk, ha annyi lesz € Ban nalunk es hoz 30% ot rajta, akkor is meg lesz veve, nincs mit tenni. Nem hinnem, h amd fronton lekoroznek mostansag. Ez az egyszerre erkezo kartyak sem azt mutatjak, h tele volnanak a raktarak a 10 es sorozattal, hisz a banyaszok istentelen mennyiseget fosztottak az utobbi evben, es az ilyesmit alltalaban elore tervezett darabszamban gyartatjak a megrendelo cegek.
  • Lysandus
    Korábban fantáziáltak a StarVR-nál arról, hogy ez egy fejlesztőknek szánt headset lesz, meg, hogy filmnézéshez fejlesztik. Aztán beszállt az Acer. Most pedig már egyértelműen a játékosokra koncentrálnak. Biztos nem lesz olcsó (legalábbis kezdetben), de szerintem a konkurrencia terjeszti a 2000-10 ezer dolláros árat. Másrészt ez nem kickstarters cucc, szóval remélem nem esnek a Pimax hibájába. Én bízom bennük, hogy előállnak valami használhatóval.

Szerintem itt a kérdés inkább az, hogy a szemmozgás érzékelés, meg a többi feature hogyan befolyásolja egy repszimben pl. az észlelhetőséget, ezt hogyan oldják meg. A 210*130 fokos látószög, látástartomány óriási előny, kérdés, hogy az ellenfeleket ki tudja-e szúrni az ember időben.
  • Solt
    No most már 1000 USD-s 2080Ti pletykák mennek, ráadásul úgy, hogy csak 30%-l gyorsabb az 1080Ti-nél... még két nap, oszt kiderül...
  • VO101Tom
    A 2000-10000$ közötti árkategóriát mennyire lehet komolyan venni? Úgy értem a cikkírótól? Ennyi erővel írhatná azt is, hogy fogalmunk sincs mibe fog kerülni, de nem lesz olcsó...
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy ezenek én sem adtam volna egy vasat sem... Még tök biztosnak tűnő projectek is be tudnak sülni, ahogy volt is rá példa, akkor ez meg... Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle..
  • VO101Tom
    Nem akarok énmegmondtamozni, de már a kickstarter kampányuk hemzsegett az anomáliáktól meg a túlzásoktól. A pontos technikai paramétereit, pontos felbontást, pontos látószöget úgy kellett külön, a gyártó saját honlapján megkeresni, mert a kickstarter oldalon csak a kamuzás és terelés ment. FAQ-ban feltették a kérdést, majd tök másra válaszoltak. A PR-os csapat tényleg profi volt. A tisztesség meg a hatékonyság egymás ellen dolgozik az ő szakmájukban, de hát ez van. Gondolom jogi okai voltak, hogy valahol mégis ki kellett a valós értékeket is írniuk. Amit meg ígértek, a szemkövetéssel együtt, hogy ekkora felbontásban majd latency nélkül csinálnak olyan kijelzőt amit még soha senki ezelőtt... hogy is mondjam, én nem utaltam volna nekik előre egy fillért sem, szerencsére mások összedobtak nekik 4.2M dollárt, ebből kijön pár hétvége a bahamákon és talán valamikor szemüveg is lesz :)
    Addig talán lesz olyan videokártya is ami ki tudja azt hajtani, 2020 környékén jön az új TM joy, 20 év múlva nyugdíjasként már tudom mivel fogok szórakozni
  • LeonSilver
    Tiszta Fighter Ops.... Lehet már ezek is nyaralnak valahol :D
  • VO101Tom
    Nemrég pont utánaolvastam kicsit a Primax 8K-nak. Hát, nem néz ki jól... Nekik elvileg ugye decemberben kellett volna elkezdeni szállítani az első megrendeléseket, ehhez képest két bejelentést tettek júniusban, az egyik hogy a nevükben idézőjelbe teszik a "8K"-t, mert az csak fantázianév, nem a gép műszaki paraméterét jelzi (kíváncsi vagyok mennyien hőzöngtek emiatt, engem az elejétől zavart ez az "anomália", hogy vagy nem tudják mennyi a 8K, vagy hazudnak a reklám miatt. Egyik sem vet rájuk jó fényt), másik, hogy "készen állnak a sorozatgyártásra". Ebből azóta sem lett semmi. És ez ugye azt is jelenti, hogy a 2017 decemberi szállításból sem lett semmi. A hivatalos fórumukon olyan kérdések pörögnek, mint hogy ki milyen színben kérné a szemüveget (qrva fontos, tényleg) meg ki mivel játszana, miközben nulla infó van arról, hogy mi folyik cégen belül. Most Augusztus 12-én az volt az update, hogy tovább javult a fejkövetés (éljen), és a torzítási algoritmust is javították M2-nél (mivel annyi pénzt kalapoztak össze, az eye trackingot is meg kell csinálniuk, ami megint nem megy olyan egyszerűen).

Őszintén megmondom nemtom mi lesz velük, és az mikorra dől el. Lehet, hogy minden gondot megoldanak majd valamikorra, és ha felfuttatják a gyártást, akkor majd valamikor boltokba is kerül. De egyenlőre "fejlesztés alatt van", ami bármennyi időt jelenthet.
  • 2Pete
    2000$ - 10000$ árszegmens, ez nem a játékosoknak készült. roadtovr cikk
    Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2018.08.18. 09:09:35
  • wolfhgb
    Na arrol nem is hallottam egy ideje, mi lett veluk?
  • wolfhgb
    2x4k kijelzo es eye tracking. Na az azert erdekelne, h hogy sikerult. :) Ha jol megoldottak, le a kalappal. Mindenkepp elismeres nekik a kitartasukert.
  • VO101Tom
    Csak ne Primax 8K legyen ebből is...
  • Lysandus
    Nocsak, nocsak, csak alakul valami: StarVR One és StarVR One XT

Ár még nincs, de specifikáció és system req már igen.
  • wolfhgb
    Oh, pedig az nagyon megy kishazankban, mesterfokon uzik egyesek kisebb vagyonert! :)
  • Solt
    Fociztam, a ziccert meg ciki volt kihagyni! ;)
  • wolfhgb
    Na de nem mondtak meg neked, h nem kell minden magas labdat leutni? :)
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.17. 21:41:17
  • Solt
    Ziccer volt.... :D
  • wolfhgb
    Na fasza, bekostoltal! :)
  • Solt
    Egyrészt várjuk ki a végét, másrészt női piát nem veszek! :)))
  • wolfhgb
    Solt, jossz egy sorrel, ez a 600$ os ar sehogy nem lesz meg 280 sem nalunk, nem, h 300. A hideg citromos gossert csipazom. :)