Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd este lehet hogy megint megpróbálom, most megyek sörre cimbókkal, hátha pár Pilsner után jobban reprodukálhatóak az ilyen parajelenségek 😉
Isten nem bottal, hanem VMware.
molnibalage83: én fegyverek nélkül próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.28. 17:17:48
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Semmi sallang, mission editorban ahogy van beraktam 2000m magasra egy szem default F-15C-t, semmi fegyverzet, és foggalmam sincs mennyi üzemanyaggal
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.28. 16:55:27
Isten nem bottal, hanem VMware.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.28. 16:11:48
Mert ha igen, akkor az egész probléma felvetés olyan, mintha az opelos fórumon írnád, hogy furán megy a gép-mire a végén kiderül, hogy felnin használod, gumi' nélkül.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.28. 16:03:56
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én imádom a G940-t... pontos, precíz, az FFB-t meg nem ragozom. A pedál lábtartója lehetne egy picit hosszabb, illetve maga a joy is lehetne hosszabb... nekem ennyi bajom van vele! 😊 Na jó, szoftveresen még lettek volna benne lehetőségek (megvilágítás vezérlés, FFB érzékelő ki/be kapcsolása), szóval ebből a szempontból megnyalhatnák azt a testrészem amire gondolok, de összességében még így is az egyik legjobb Hotas. Szerintem... 😊
www.smart-bus.hu
Egyébként szeretem az FFB-t, hiányzik is és vennék szívesen - csak ne a lógi csinálja, mert sok mindent tud, sok mindent kurva jól tud, joyt nem...
Főleg most, hogy egy-két napja megint kicsit kamovozok, és ott NAGYON hiányzik az FFB - főleg a trimmelés miatt. Épp mondtam is sakkay kollégának, ,hogy lehet nézek majd valamit..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.28. 14:23:43
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
A mikoroszofté egyszerűen verhetetlen volt és azóta is az lenne, ha lenne game port még...
Sőőőt! Juteszembe! Volt még egy Lógitek ffb-m is!! Na az is egy ótvar volt... <#beka3>#beka3> egy vagy két hétig volt a tulajdonom.
Akkor oké. Akkor ez ilyen, ne is keresd a hibát.
Egyszerűen túlhúzod, a gép kritikus állásszög fölé kerül, és leborul. Onnan tovább húzva meg már a leborításból csinálsz egy felhúzást.
Pedállal kellene folyamatosan a horizonton tartani az orrát, és kevesebbet húzni a botból.
Ezért kellene ehhez a játékhoz egy joy, mert kalviatúrához nem való.
A reddites posztban amit az AoA-ról ír (állásszög), az jó. Hogy mit akar a gépágyúval, azt nem is értem.
www.pumaszallas.hu
Aerodinamika, állásszög, kritikus állásszög, átesés, esetleg aszimetrikus átesés (de ez már haladó szint!)
Jó tanulást!
"You actually do have equal performance, you're just pulling it to an AoA where it's un-controllable. Even with a right bank you're just lucky that the gun is aligned with the gravity vector, but you're not in as much control as you may believe you are. In both directions you need to reduce AoA a bit."
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itt a 2 videó, az első a jobb kanyar, ami jó, a második a problémás bal kanyar, loadout mindkettőnél empty, 0 gun, 0 chaff, 0 flare, 5000lbs fuel.
Találtál valami szerelőt?
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A G940 most kerül újra vezetékelésre, aztán még agyalok, hogy mi legyen eladom és váltok, vagy marad egy ideig.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.27. 21:46:02
Fegyvernek jó volt, repülőgépnek meg nem.
Ezzel az állítással nagyjából kiegyezel? <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.27. 21:32:52
GOOBY, pls
Iponnál 130 000, szerintem ez Alzan simán lehet ennyi gázkarral , ahogy kell .
:-)
Ha haza érek megnezem en is, hogy megy a Mig. Majd irok hogy nalam van-e ilyen gond.