36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #28702 Ja hát meglátjuk. Én kellemesen csalódtam a 2.5-ben is, nálam kiválóan fut. -
gantus68 #28701 Ha jól olvastam a fórumon, akkor az engine kész és működik vele a game, a shaderek kompilálása kezdődött meg, ez azért kecsegtető. A multigpu az más dolog, hiszen nem tudni mennyit fog számítani a dcs-ben. Sajnos már egyszer megfürödtem a cf-el, ezért én is inkább szkeptikus vagyok, de a wishlist-emen rajta van. Addig marad a nyers erő. -
#28700 Amikor a Hornet megjelent early accessben, akkor sokat lehetett a Vulcan API-t hallani, hogy "majd az fogja tényleg rendbe tenni a játékot", de mostanában ezt a mantrát már nem nagyon hallani. Vagy dolgoznak rajta ezerrel, vagy úgyis eladtak annyi early accesst, hogy az, hogy most 30 vagy 90 fps-el fut a játék, az már nekik nem is igazán lényeg. Majd ha jön a következő modul, F-14, F-15, F-16, akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy újra hallani fogjuk, hogy majd a Vulcan API fogja teljesen rendbe tenni a játékot -
gantus68 #28699 VGA fronton akkor lesz más a helyzet, ha Vulkan lesz multigpu támogatással. Ez oldhatja meg a VR gondokat is.
vulkan multigpu -
Solt #28698 Inkább legyen lassú, ráérek! :D A maximalizmus hajszolása PC-n is elég sokba kerül... máshol belefér a kompromisszum! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 19:36:27 -
#28697 majd fognak ha az "akku kímélése miatt" a legújabb frissítés majd belassítja a régieket mint a szart -
Solt #28696 Na, az a másik fele... azok se látnak tőlem pénzt a közeljövőben! :) -
#28695 Mindenhol ez megy. Új iPhone 1000 helyett 1500 dollárért egy új proci miatt? -
sakkay #28694 Azt majd akkor tudom megmondani, ha látom hova esik az 1080 ti. HA netán irreálisan leesne, veszek olyat, aztán egy év múlva csere. Csak az a gond, hogy a TI mindig sokáig tartja az árát-meglátjuk. -
Solt #28693 Én értem amit mondasz, csak nem értek egyet vele. Nekem nem érne meg az új ekkora felárat... (akkor is megmarad a felár, ha 250K lesz később a 2080) -
sakkay #28692 Na jó azért egy egészséges kompromisszum muszáj. Nem írom le amiket írtam eddig, de nagyon elbeszélünk egymás mellett. Térjünk vissza rá október végén. -
sakkay #28691 Ja hát meglátjuk. Arra apellálok, hogy ez az ár mesterséges és hiába-gyakorlatilag-nincsen konkurencia, azért most sokan meggondolják ezeket az árakat. A piacot meg elárasztják a(leginkább) bányász kártyák, ami megint nem tehet jót a magas áraknak és nagyon sokan nem gátlásosak a pár hónapos garikra. -
wolfhgb #28690 Már megbocsáss. Egy 8-10 honapos karin csak szar helyről származva van 2-3 ho gari. Jó helyen 3 év van. Többek között a gyártójánál is. Sajnos, az a 250 es árcédula meg elég optimista jóslat idénre, mikor 330-350 es árakat látni kb minden megbízható helyen, mert gondolom az egyszerű és biztonságos gari érdekében te sem argentinából akarod beszerezni. mivel még a 1080ti is 290 körül maradt, értelem szerűen nem fog mostanság lejjebb menni az ára, mert akkor még te sem akarnád megvenni az rtx et, nemhogy más, ezért nem jósolok mostanság 250 körüli brutto hazai árat neki. De legyen igazad, én lennék a legboldogabb, máris menne a háztól a második karim is és jönne az új kedvenc. -
Solt #28689 A VR akkor lenne valós indok, ha a 2080Ti-re céloznál... :)
Ne érts félre, tőlem azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, ha neked megér ~ugyanaz a teljesítmény plusz ~100000.-Forintot, akkor legyen úgy! ;) -
sakkay #28688 Gondolom abban megegyezhetünk, hogy nem tud olyan szar lenni az rtx, hogy ne érne meg a 22k a különbséget -
sakkay #28687 Leírtam pedig. Akkor lenne igazad ha használt kártyát is vennék, mert akkor hatalmas az ár különbség.. De azt nem fogok. És ha nem esnek az árak le 250 alá, akkor 1080 ti lesz.
De egy egyszerű példa alza ugyanaz a kártya
(msi) 1080 ti 299k
RtX 2080 322k
-
Solt #28686 Még mindig nem látom a logikát a döntésedben, de ez a te dolgod! :)
A garanciához meg annyit, veszel egy VGA-t még két év garanciával és másfél év múlva eladod még fél év garanciával, közben pedig teljesen védve vagy. Én sem szeretem a használt cuccokat, de elérkeztünk oda, hogy irreálisan drágább az új ugyanazzal a teljesítménnyel.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 15:18:18 -
sakkay #28685 Nem érted. Pont, hogy az újnál nincsen rizikó, mert cserélik. De ha veszek egy mondjuk 3 hónapos garival egy kártyát és az utána következő két és háromnegyed évben bármikor elromlik, akkor ennyi volt. Nem kockáztatok meg ilyet-főleg 2k körüli kártyaárakon. -
sakkay #28684 Természetesen ha nem ez lesz mint a grafikonokon akkor nem is gondolkozok rajta. Az árak elszálltak ez tény, az nv egy nagy geci volt-most meg hatalmas-ez is tény, a vr-hez (ami a célom), meg minél erősebb kártya kell..ez is tény. Szóval ha a tesztek ilyesmik lesznek és tudok venni 250k alatt akkor rtx lesz, ha pedig nem, akkor 1080ti. Ennyi. -
wolfhgb #28683 Na látod, cserelték, ez a varázsszó. Ez a rizikó épp igy adott egy újnál. Csak az utolsó karim vettem újonan, de csakis azért, mert jóárasítani tudtam és mert tavaly nyáron nem igazán volt tömve az oldal eladó 1080ti al. Mellesleg a boltok polcai sem, de ez köztudott. Úgyhogy egy 8-10 honapos garos kártya véleményem szerint jobb vétel 2/3 os áron, ha kénytelen az ember teljes áron vásárolni. -
Solt #28682 Ezt úgy hívják, hogy clickbait! :) Szeptember 20.-ig NDA van minden tesztre. Amikor 250K lesz az RTX 2080, addigra cirka 150K lesz a garanciális 1080Ti.
Ezt a szériát egyszerűen ki kell hagyni ilyen árakon, mert ha ezt a vásárlók gyomra beveszi akkor csúnya világ jön... :) Eddig az volt, hogy minimális 50-100 USD emelés mellett 2 évente közel duplázódtak a teljesítmények. Most ott tartunk, hogy 2 év után optimista becslés alapján is max 50% előrelépésért 500 USD felárat kérnek. Kezdik azt amit az Intel játszott éveken át... nem kell ez nekünk! :)
Mehet az áremelés, de akkor legyen mellé alapos gyorsulás is, vagy éppen jöhet a kisebb gyorsulás, de az ne párosuljon pofátlan áremeléssel.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 14:29:40 -
sakkay #28681 Innen vettem.
Nem vagyok hülye-vagy legalábbis nem tudok róla-arra számítok, hogy drasztikusan esik az ára a megjelenéshez képest. És várok egy black pénteket. 250k a max amit adok érte. -
sakkay #28680 Autó nagyon más nekifutásból ugye ott van a szerelő. Ha egy gari nélküli 180k kártya elposszan, akkor az annyi volt senki nem javítja meg. Nekem konkrétan volt ilyen, és hála az égnek, hogy cserélték garanciával. -
wolfhgb #28679 Magamból kiindulva, csak jó tapasztalatom van ilyen téren pedig, normális helyre szóló garival, jol működő kártya esetén, azért valljuk meg, nem tul nagy a kockázat. Sőt kipróbálhatod mielött megveszed, ami az újra nem igaz. :)
Más. Sokszor futok hasonló érvelésbe másoknál is, nem is értem sokszor, mert a használt autók 10x nagyobb árkategóriának mondhatók és ha ez az alapvető szemlélete a nagytöbbségnek, már éhen kellett volna halnia az autó neppereknek, ennek ellenére már minden iskolából kiesett autószerelő az akar lenni, öltönyben és nyakkendőben. :) -
Solt #28678 Egyrészt hivatalos teszt 20.-a előtt nem láthat napvilágot, másrészt tényleg ki akarsz adni ~330000.-Forintot egy olyan kártyáért aminek a tudását majdnem féláron megkapod garanciával? Hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy az NV horror bevételeket tett zsebre többek közt a bányászat miatt is, erre most kiadnak egy szériát két év után, ami cirka 30% pluszt hoz az eddig megszokott 70-80% helyett és teszi mindezt horror felárral. Az 1080ti 700 USD-n kezdett, a 2080ti 1200 USD-n indul... 2 év után várhatóan cirka 30% plusz 500 USD-l drágábban... elvből nem szabad pénzt adni ezért a szériáért amíg nem csökkentik jelentősen az árát.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 11:26:07 -
sakkay #28677 Csak újban veszek ilyen drága kari, és mindig még garanciásan adom el. Ez nálam szabály. Most nézegettem a legújabb hivatalos teszteket, elég meggyőző. Mindenhol leveri az 1080ti-t, persze ha valahol újonnan egy jobb 1080ti nagyon jó áron meglátok, lehet az lesz. De alapvetően 2080.. -
wolfhgb #28676 Hát, mert 60000 el drágább mint egy 1080ti és lehet, h még lassabb is lesz a végén nála rtx támogatás hiányában? Meg esetleg tömve van a hvapró 200 ért már sok garos 1080ti ok al? -
sakkay #28675 Most miért -
wolfhgb #28674 elég lesz.
-
Solt #28673 Ezt, hogy sikerült kitalálni? :) -
sakkay #28672 Tervezek venni november környékén egy rtx 2080-at, meg majd később valamilyen vrt. (eladó lesz akkor az msi gtx 1070 gaming x 8Gb-om, még garis, ha valakit érdekel szóljon) Van ehhez egy 600 watos chieftech tápom. Elég szerintetek? -
VO101-MMaister #28671 DCS ben is van felskálázás a VR beállítások alatt. Tapasztalatom szerint felskálázással szebb lesz a kabin és olvashatóbbak a műszerek, viszont a távoli célok láthatósága csökken. Az MSAA nagyot dob a látványon viszont zabálja az fps-t.
Fix 45FPS-re belőve az ASW sajnos szellemképezi a mozgó tárgyakat. Én légcsavaros gépekkel repülök, ott a közel légiharcnál ez zavaró.
Minden HW függő, ki kell grammozni a legjobb beállítást. ED fórum VR részét érdemes olvasgatni. -
beci43 #28670 Igen, tudjuk... :) -
wolfhgb #28669 Azt majd 2 het mulva csak, penteken. :) -
beci43 #28668 Köszi Wolf!A DCS-t gondolom nem támogatja... -
wolfhgb #28667 van már olyan game, ami támogatja a sli modot vr ban, Csak sajnos azok vannak kevesebben. :)
pl
itt a nvidia támogatás hozzá
itt
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.09.08. 20:21:49 -
wolfhgb #28666 Ahhoz, h offolja az asw t, fix 45 legyen mindenképp a tray tools kell és kb dcs ben azt kell kiutni elsőre, utána jöhetnek a jatékban a graf beállítások, amit még a fix 45 el stabilan tud, én igy állítanám fel a sorrendet. Más proginál, ha bírja 1.5 pd és jó graf mellett a 90 et akkor ok, ha nem, akkor ott is asw off a tray tools ban és utána hangolni a játékot a beállításaiban. Csak ennyit pontosítanék, az amúgy korrekt leíráson. -
beci43 #28665 Ja,az nekem offon van,úgy sokkal jobb.Az enyém nem Steames.O.K. próbálgatom. -
Solt #28664 Beállításokban Depth of Field: Off
Elvileg magától látnia kéne, legalábbis a steam verziót látja. Próbaképpen fixáld 45-re az FPS-t és amelyikkel működik az lesz a jó exe... :) -
beci43 #28663 A térérzet miatt jobban látni a légi célokat,ráadásul a fejmozgás sokkal jobb mint egy hagyományos Track-irrel.Én is sokat gondolkodtam a megvételén, de sehogy nem repülnék ezentúl,csak VR-rel.Jöhetnek a nagyobb felbontású Oculusok!
Azt olvastam, hogy a következő Riftben nagyobb felbontású, dupla pixel sűrűségű kijelzők jönnek, nagyobb látószöggel.Csak győzzük VGA-val...Ezért is lenne jó, ha a VR támogatná az SLI-t,vennék még egy 1080 Ti-t, azzal el lennék egy darabig.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.08. 12:15:15