Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól néz ki ez a műszerfal!

Faxa<#vigyor2>

Most a HUNAF szerver_N <- Only Aerobatics and Race by HUNAF.miz Jó szórakozást! HUNAF_HUNter

LeonSilver
Ott igen, de én is próbáltam simán a tegetben - ott nem megy. Vagy gomb vagy led :/

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi<#smile>
Csak gondoltam lehet van valami egyszerűbb. A targetban szerepel, csak lehet én baxom el. Lehet ez (amit a srác ír)csak akkor kell ha nem a a gombokra akarod állítani, hanem a gázkar különböző állására.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.03.18. 07:39:03

LeonSilver
ITT van egy példa cucc, működik is faszán, de szkriptelni kell 😊 Én meg ehez tök hülye vagyok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Van aki tudja, hogy hol lehet beállítani warthoghoz a ledek világítását? A targetban látom, csak vagy azt állítom, vagy hozzárendelek gombot. Együtt nem működik. Ilyesmit akarok a végén

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Nagyon jók a videók... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Aha. Hangulatos.

Ez már volt?

Ja,ezt használom én is egy hete.

Ka-50

lac coo
https://www.facebook.com/groups/LHBPspotter/permalink/1614904731919810/

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.16. 22:24:08

macleody
Most néztem a log filet, úgy tele van szarva errorral, hogy öröm nézni.
repvez
Nálam lefrissitett , de igy sem indul el, csak a fömenüig. Már töröltem a metashader mappácat a savegame meg a játék mappájábol is, meg a steames file ellenörzés is megvolt, de még mindig valami shader comiler error hibát dob vagy csak simán leáll .
macleody
Miért dobja fel ezt minden indításnál?

ott
macleody
Ott ahol a missönök vannak, ...users/neved/saved games/dcs openbeta/...
Ha leveszem a látótávolságot extrémről magasra kb. olyan az fps mint a pöcs előtt.
lac coo
Ezeket hol kell torolni, dokumentumokban ...?

Üdv,

Nálam is gond volt, akadt, szaggatott, letöröltem a metashaders és fxo mappákat (megint), vsync-et variáltam, de mintha állandóan on lenne, bármit állítok. Most újra jó.
Nálam is beakad elég nagyokat, plusz a "hirtelen" nagy mennyiségű füst még mindig felezi az FPS-t. Gyanítom ez részben CPU "gond" is, kevés már ide a 4770K.

www.smart-bus.hu

macleody
Dettó. Van hogy beakad 1-2 secre.
lac coo
Nalam.csokkent , persze meg mindig nem panaszkodom boven jo...
A mostani patch ota neha gondban van a toltessel, nagy forgolodasban, felszallas utan neha nagyon akadozik nalam, valamit tuti piszkaltak a memoria kezeles korul....

PhantomAss
Én azt vettem észre hogy a mostani nagy peccs után hihetetlen jól fut a gépemen. Semmit sem változtattam a grafikán, de vajsimán fut mindegyik modullal 60 fps-t tartva (kivéve a Mig 21 de ott is jobb fps-t kapok). Ami nagyon tetszik az a bezoomolás, ha fullra ránagyítok egy távoli tereptárgyra akkor sem esik vissza csak pár fps-t. Eddig volt hogy beakadt 4-5 mp-re is az egész.
Csak az alap Kaukázus map van nálam.

GOOBY, pls

lac coo
Igen, nem nyomtam elég hosszan a fegyver töltő gombokat, az volt a baj ! 😄D THX !

Amugy ma elindítottam ,10 fps körüli érték fogadott, alig tért észhez ....

LeonSilver
De volt. Jó, mondjuk konkréta a főgonosz csak rémlik, hogy volt. De endgém szarság volt.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.03.16. 08:27:52

Nyugtassatok meg, hogy nem volt ilyen kérdés<#nevetes1>

LeonSilver
Ja. Meg mi a végigjátszás..

És a mikor jön a fő gonosz?! <#gonosz1>

www.smart-bus.hu

De jó, hogy megvettem. Legalább túl vagyok rajta<#alien>

GaBika6

GaBika6

sure
Régi szép idők, főleg még a Lock-On időszakból, mikor felkerült a virágbolti verzió a torrentekre is, heti egyszer elhangzott a "mivel tudok lőni" kérdés <#gun> <#idiota>

@lac coo: Ha földön állva a resources menüt előhívni nem számít cheatnek, akkor ALT+' megmutatja az ammót.

Isten nem bottal, hanem VMware.

krisztian005
A harom kis gombot 3 masodpercig kell nyomva tartani hogy mukodjon. Manual 135. oldal.

Nem vagyok épközelben. Holnap viszont igen mahd megnézem.
Sajnalom hogy nem megy.

lac coo
De nem látok semmit amit én ne kapcsolnék be ....

Keress rá a jutubon én mindig ott nézem meg ezeket.

lac coo
Mar neztem , persze, de semmi trukkot nem talaltam 😊
Jobb panelet van a negy kapcsolo : a ket fegyver, a celzo es a kamera.
Bal fent az elesites harom gombja a kis fekete dobozon , boton meg a cover....
Masrol nem tudok , de nalam meg a visszajelzo fenyek sem gyulladnak ki, biztos en rontom el de nem jovok ra hol...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.15. 19:15:17

Valami kapcsoló vagy biztosito a boton nem a joyon hanem a valódi boton. Nekem mintha igy rémlene.
Esetleg megnézheted a youtubon is mig15 weapon tutorial vagy valami ilyesmi.

lac coo
Élesítem, elvileg, vagyis biztos valamit elrontok, de nem jövök rá mit...elvileg nem egy nagy mutatvány mégse működik valamiért ...

LeonSilver
😄 😄

"de legalább rondább sem" Igen, ez a szomorú, hogy már ez is eredmény EDénél egy frissítés után, hogy "de legalább rondább sem" lett.

Fehercsoki
Valószínűleg élesíteni kell a fegyvereket.

lac coo
MIG 15 -ön hol tudom ellenőrizni mennyi ammo van ???

Az van, hogy ha nem a levegőből indul a küldetés, sehogy nem tudok lőni , fogalmam sincs miért ....

sure
Az én beállításaimmal nem, de legalább rondább sem 😉
De nálam sokminden le van húzva maxról, pont ezért írtam, hogy beállításfüggő-e?

Terrain textures low
Textures medium
Visibility range High
Clutter/grass 200m
Trees 60%
Chimney smoke 1
Shadows low

lehet, ezek közül ugrott meg valamelyiknek vagy többnek is a magasabb beállításokon a gépigénye

Isten nem bottal, hanem VMware.

A fényerőt jól fel lehet húzni-mint régebben-meg az ai gépek is ütköznek a fákkal. Amit eddig észrevettem. Fps-ben nem éreztem változást..talán egy kicsit -de az inkább placebo lehet<#alien>

macleody
Miért, szebb lett?