36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Na igen, az mondjuk baromira passzol a bundleba. Tipikusan, adjunk el ebbol is egy csomot, ha mar senki nem viszi. Mellesleg bontva is el a kedvezmeny, marmint akkor is kedvezmenyes a darazs v a map, ha mar valamelyik megvan es a masikat veszed.
  • VO101Tom
    Engem a Su33 jobban felidegesített. Ha nem lenne meg az FC3, akkor sem repülnék vele, adnak 30 dodo engedményt a Hornet+Dubai térképből, erre vegyem meg mellé a 15 dolláros szart, amire szükségem sincs?
  • wolfhgb
    Na ezen a 150 dodo, valojaban csak 145 on en is jot rohogtem. :) Mondom, ezek tuti be vannak szivva, h mar 3 szamot sem tudnak osszeadni. De csak steam en lesz a bundle, ha jol olvastam, innentol mar csak emiatt sem dobogtatta meg a szivem, mindenesetre erdekes, h steam en elobb lett akciozva mint ede nel.
  • VO101Tom
    Vicces, a Su-33 az intróban még benne sincs, talán esetleg netán azért csapták hozzá, hogy nagyobbat tudjanak mondani, hogy mi helyett 90 dodó a pack? 130 helyett máris 150-et lehet kiírni (ami valójában 145). Persze értem én, PR szempontból mennyivel jobb azt hazudni, hogy 40% sale nem pedig 30%... Na mindegy, eddig sem az ára miatt nem vettem meg, de ezek a "kreatív" PR trükkök különösen viccesek...
  • macleody
  • 3G0_
    9 hónap után végre megreptethettem a kedvencem!

• gantus68
    Szerintem is jó az irány a játszhatóság és a minőség szempontjából. Bármilyen 4 magos 3ghz körüli proci (amd is) és egy 1070 elég fhd-n stabil 60 fps-hez 2.5 óta high preset-el. 16gb ram az kell mindenképpen. Én 4k-n megyek vele stabil 60fps-el, igaz mediumon + texturák, víz, látótávolság high-on, és gyönyörű. Kimaxolva egy 1080ti sem bírja tartani 60-on, de biztos kell minden effekt?
  • sakkay
    GTX 1060-70kari, a prociból meg egy jobb i-5 60-70.000 ft körüli.
  • VO101Tom
    Mi neked a közepesen jó gép?
  • sakkay
    Már ne haragudj, de ez marhára nincsen így. A DCS ha csak a grafikát nézem is medium beállításon is gyönyörű, de mondjuk egy ful hd monitoron egy közepesen jó gépen is simán elmegy.
  • wolfhgb
    Mondjuk a jateknak is nott a gepigenye, ez jogos, de sztem normalis is. Az extrem igeny talan a vr nek tudhato be, mar aki azzal hasznalja es egyre tobben vannak a taborban.
  • Solt
    60Hz-s monitoron még 1440p-n is abszolút jó és stabil FPS-t lehet kihozni belőle egy 1070 körüli VGA-l és egy erős CPU-l.
  • Ludowik
    Na erről számomra egy darabig ennyi. Figyelem ezt a dcs fórumot régóta meg van a DCS is régebben néhányan még repkedtünk együtt. De kb egy másfél éve csak megy a licit a és erősebbnél erősebb kártyák kellenek egy olyan játékhoz ami nem képes utolérni a korát. És ami még emberi ésszel felfogható is kb az egy havi fizetésem 80% teszi ki egy olyan konfighoz amin talán 60 fps röccenés mentesen elmegy, talán . Na ezt pihentetni kell mert a józan ész azt diktálja hogy ebbe a ringbe nem érdemes beszállni.
  • wolfhgb
    Mit tudunk tenni. Max bizakodunk ezek utan egy jol mukodo vr sli tamogatasban, meg egy 1080ti al annyit nyer az ember, amennyit meg lehet a kovetkezo generacio sem hoz, ha igy folytatjak az agysebeszek. Foleg, h most meg az aruk is lejjebb ment.
  • Solt
    Főleg nem 2 év után... na mindegy, ez van, várjuk a következőt! :)
  • LeonSilver
  • wolfhgb
    Hat ritka nagy fos! 2080 ra nem is erdemes cserelni. Amit nyer az ember azt a kicsit elbukja a kevesebb rammal. Ezt a szopatast. Vicc. Kb ezzel a generacioval pofam sem lett volna elobujni a laborbol, a fejlesztok helyeben.
  • Solt
    PR duma valamelyik hívő szájából! :D Anno az AMD hívők is ezt csinálták, akkor az NV trollok szívták a vérüket, most fordult a kocka! :)

• sakkay
    Ja így az alapok megvannak, csak amiket Tom ír, azt nemtom' érdemben kommentálni
  • LeonSilver
    Képzeld el úgy a vulkánt, min egy autómotort. Lehet köré építeni egy fasza sportkocsit, ami hasít mint az állat, de rakhatnak rá egy 200 tonnás téglatestet, ami vánszorogni fog miközben zabálja a benyát.
  • sakkay
    Én hülye vagyok hozzá. Mond meg te
  • VO101Tom
    Szép dolog azt feltételezni, hogy minden programozó tud olyan rendszerszinten programozni, ami pl Vulcan API-hez kell, de a szomorú valóság az, hogy akkor is bugokkal és hülyeségekkel teli játékokat kalapáltak össze legtöbben, amikor csak a DirectX-hez volt hozzáférésük. Egy rohadt Speedtree-t nem tudnak rendesen integrálni a játékba, mégis mit várunk a Vulcantól?
  • sakkay
    Az 1080-asok közül sok 20-25% akcióba esett. Azt nem tudom, mikortól.
  • sakkay
    Prohárdverről
    "Így van! A linkelt tesztben a 2080, és az 1080Ti fej fej mellett vannak, egészen a vulkanos gamig, ott plusz 20fps a 2080-nak! Kicsit még előzték a kártyák a játék ipart, mert holott pár éve jelen van már a dx12 még nem igazán volt érdem beli kihasználása!"
    Jönnek a hiv. tesztek!!!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.09.20. 17:26:15
  • sakkay
    Ennyi.
  • VO101Tom
    Két hét és tuti beteszik...
  • sakkay
    Reméljük a Vulcant...
  • VO101Tom
    Egy driver nem fog neked jelentősen dobni az fps-en, ahhoz ED-nek kellene kicsit ráfeküdnie a programozásra, és mondjuk optimalizálni egy kicsit a játékot (ahogy azt mondani szokták, a 3D grafikusok munkája nem akkor fejeződik be, ha nem tudnak már mit hozzátenni, hanem akkor, amikor már nem tudnak mit elvenni). Esetleg Vulcan API-t leprogramozni, hogy a talaj, fák, sok apró szarok ne fogják meg annyira. A multi GPU támogatás a szememben csak amolyan szükségmegoldás lehet, erőből áttolni amit észből nem tudnak. Ráadásul dupla 1080Ti árban is elég húzós.
  • sakkay
    Azért meg kell várni a normális drivereket is, de vsz nem lesz meg a stabil 90.
  • Solt
    Nem úgy néz ki... :(
  • VO101Tom
    Ebből sem lesz 90fps DCS alatt...
  • Solt
    Láttátok a teszteket? A 2080Ti elég karcsú lett... 1080Ti + 23% 1080p-n, + 38% 4K-n. És mindezt aranyáron... :( LINK
  • wolfhgb
    Hat jah, Es mind ekozben 75% os gpu hasznalat. Van meg hova fejlodni a dcs nek is! :)
  • sakkay
    Az nem jó...
  • sakkay
    Na igen. Még szerencse, hogy egyre több teszt érkezik.
  • VO101Tom
    A mozgóképes teszteknél én hiányoltam, hogy a feje alig mozgott, inkább csak mereven nézett egy pontra. megnéztem volna mennyire esik szét a kép, ha ide-oda forgolódik. Az is látszik, hogy 30 fps körüli állapotban játszhatatlan az 5000x2500 körüli felbontás teljesen reménytelen, de ez nem volt meglepetés mondjuk. Viszont a videóknál a Vive képe sokkal szebb és sokkal folyamatosabban futott úgy is, hogy a felbontást annál is feltolta elég rendesen. A látószöget sajnos nem lehetett érzékelni, az biztos sokkal jobb a Pimax-el, és a natív felbontás is jóval több, viszont a videókon a Pimax képe sok helyen kifejezetten ronda, elmosódott volt, a jóval nagyobb látószöget sem lehetett érzékelni rajtuk, szóval ezt nemtom hogy készült és ebből tényleg mit látsz a szemüvegben.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.18. 20:05:25
  • wolfhgb
    Mutatja, h a low van kivalasztva
  • sakkay
    JA. Láttam a dcs-t. Vajon milyen grafikai beállításon van?
  • VO101Tom
    Jó teszt, köszi.
    Végignézted már?
  • sakkay