Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DCS kilépésnél általában sokaknak crash van. 16GB RAM ajánlott, de ahogyan mondták és megcsináltad, az orvosolhatja a problémát. Tudom rohadt drága a RAM mostanság, de kell az a 16GB. Ez van. Elvileg dolgoznak rajta, mert kapják az ívet a fejlesztők...
macleody
Néha olyan csúnya ez a dcs, hogy rossz nézni 😊
SgtChris
Éééés, tényleg! Volt lapozófájl, de átirányítva a HDD egyik partíciójára az SSD-ről... Most visszatettem a C:-re, és automata méretre...a HUNAF-os szerverre sikerült is fellépni, de amikor kiléptem belőle a menübe, ismét crash. Szóval valami van, de nem az igazi! De köszi a tippet!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

krisztian005
"Kositzky Attila - Deltaszárnytól a Fekete Hölgyig" címü könyvet olvasta valaki? Miről szól pontosan, személyes élmények vagy egyéb? Egy online antikváriumban türhető árban van, azt tudom hogy Kositzky úr Mig-21 pilóta volt és ha jó könyv megvenném, de sehol nemtaláltam semmi infót hogy megis miről ir benne.

sure
Aláírásodban a válasz szerintem
"8GB DDR4 3000Mhz"

Ha emellett nincs "végtelenre" (=rendszer kezelje, vagy legalább 20 gigányi) lapozófájl beállítva, akkor valószínűleg ezért fagy le.

Nekem a tiédnél elvileg sokkal gyengébb konfigom van (core i-3, 8 giga RAM, 2 gigás vga), és órákig nem fagy ki multiban sem (Caucasus Aerobatics online, soxor 20+ játékos van benn). Igaz, a legelső betöltés marha sokáig tart, ilyenkor rakja tele 16-18 gigáig a lapozófájlt, megfelelő mennyiségű RAM hiányában, de ha már betöltött, akkor stabil. Menet közben néha vannak pár másodperces akadások, de a chatben látom, hogy ezen mások is, 16 vagy több giga RAM mellett is sipákolnak
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.30. 23:30:07

Isten nem bottal, hanem VMware.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Komolyan gondolják a srácok! Lehet nevezni is.
Virtual Air Race Series 2018

SgtChris
Na fájdítsd csak a szívemet :-P

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

repvez
Sztem még EDE sem tudja, mert sok topic nyílik a hivatalos oldalon, de a válasz csak annyi, hogy küldjék el a log filet és majd megnézik mi okozza, de azután semmi reakció.

Remélem ma azért jön majd valami javítás ami ezekre a hibákra koncentrál és nem csak a textura cserék lesznek benne mint az utóbbiban.
Hi! Lehet versenyezni is...

SgtChris
Valami ötlet, hogy miért lehet, hogy miért lehet az, hogy az utolsó peccs óta minimum 10/6 alkalommal crash van single játék alatt..., multiban ugyanez az arány 10/10...vagy a pályabetöltés alatt akad ki és küldi a hibaüzenet megküldését javasló ablakot, vagy csak simán kifagy. De van, hogy a betöltést követő percben... Gondoltam kipróbálom a lenti HUNAF szervert, de semmi. Valami nem szuper, így újabb modult nem fogok venni, amig nem lesz üzembiztosabb... Amugy ha elindul, szépen fut, de mostanában ebből van kevesebb :-(

Jaja!<#nevetes1>

Ka-50

<#eljen>bezony..

Ezert szeretem ezt a csoportot. 😊
LeonSilver
Bármennyit <#beka3>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

De ennyit? 😉
PhantomAss
Sztem tuti lesz, de pénteken szokott jönni a newsletter.

GOOBY, pls

lac coo
Nincs meg hir lesz -e valami kedvezmeny husvetra ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok! Elindítottuk a „Virtual Aerobatics Hungary by HUNAF” szervert is! Ezen a térképen nincsenek fegyverek! Formáció repülés, kötelékgyakorlás, légi tankolás, repülőgép-hordozóra való leszállás stb. 5 db Air Race pálya van, HungarOval 50Km 1 kör. Balaton 2018 (5.25 kör) a modern gépeknek, Budapest 2014 (2 körös) a légcsavaros gépeknek, stb. Várunk minden pilótát! Üdv, HUNter

lac coo
Ott nem vettem észre különbséget, de általában a mikrofon gombra kattintok ..
szerintem csak szimplán bugos mint az állat, én már mást nem tudok elképzelni .

Mondjuk ATC-t még elviselem, de mikor nem kapok delejt az indításhoz az elég idegesítő !! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.27. 21:55:39

Melyik funkcióval hívod meg a rádió menüt, a "communication menüvel", vagy a "PTT" gombbal?
Az első a "\" a PTT meg általában az "RALT+\", de az biztos, ha megnézed a beállításokban.
Ez sem mindegy, klikkelhető gépeknél az "RALT+\" kell, akkor működik normálisan a rádió.
lac coo
De MIG15-nél mit kapcsoljak át ?
Előbb néztem, egyszer megszólalt az ATC, szerelők nuku, se nyitott ablaknál se sehogy. Utána ATC se szólalt meg soha többet . Se semmi engedély se GPU ....

Nem, külön vannak. Kétféleképpen szólhatsz nekik, mint ahogy a valóságban is:
- rádión, hogy átkapcsolod pl. a Kamovban "grnd crew", Mi-8 -ban "ICS" állásba
- ha áll a motor, és lehúzod az ablakot, vagy kinyitod az ajtót, odakiabálsz nekik. Csukott ajtó/ablaknál vagy járó motornál/APU -nál ez már nem működik, mert nem hallják a motorzajtól.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.26. 19:14:59
lac coo
Az ATC és a ground screw egy frekvencián vannak, nem ? egyik megy, másik nem. Vagy egyik sem .Vagy néha mindkettő ! 😄DD

tököm se érti .

Egy időben csak akkor működött a földi személyzettel a kommunikáció, ha nyitva van a fülke.

lac coo
Csatorna ok, leteszteltem , de vagy válaszolnak vagy nem 😊
Ha válaszolnak akkor is nyugodtan eltekerhetem , megmarad a kapcsolat.
Én semmi rendszert nem látok, vagy van vagy nincs .

Nyitott ablakot nem tudom mi ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.26. 06:29:45

GaBika6
Hát jah, ez a baj... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

VO101Tom
Még mindig brutálisak az árak, de a memória is, ami tavaly májusban volt 90e, az nemrég volt 160 is...

www.pumaszallas.hu

lac coo
VGA most úgy is jó áron megy, ami két éve volt 150 most 250 .. 😊))

LeonSilver
jaja! GTX 1080TI oszt' lehet nyomatni az aknakeresőt 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
De vegyél hozzá VGA-t is, ne az őskövület 970-essel csapasd 😄
A legjobb a 8700k. A 7700 sem rossz, de ha van rá pénzed akkor 8700k.
Nekem az van, nagyon jól megy vele.

lac coo
Nekem ezeréves pici-ócó I7 3770K van és azzal is teljesen jól fut maxon ... 😊

Valamivel jobb a több szálas CPU kezelése, ráadásul pedzegették a Vulcan API-t, szóval 8700K... már csak azért is, mert egy szálon is ez a legerősebb.

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Nekem 7700K van és megy faszán a DCS, de ha 8700-at veszel, akkor jóóó darabig nem lesz problémád vele.

LeonSilver
Idáig. Motorcsere volt, így változott a konfig is, ami kell a dcs-hez. De hát 2018 van..
Nekem például semmi olyasmi problémám nincs, amit elítesz.

GaBika6
Hali! DCS-ben i7 2600k, i7 7700k vagy i7 8700k a jobban szereti? Érdekel a véleményetek. Érdemes most már több szálon gondolkodni? Vagy csak emeljük az órajelet azt "jólvan az úgy" módszer? Thx!

Közben sikerült életet lehelni bele. Csináltam egy nagyon egyszerű küldetést, egy Su-25 vs egy 4 harcjárműves menetoszlop, hááát nagyon fura. Mióta 2.5-re frissítettem azóta gyakorlatilag most játszottam vele kb. 3-adszor, de sokat változott az utolsó frissítéssel is. Például ha Mission Editorból kitaskolok Alt+TAB-bal : kampó.
Ha be van töltve a küldi ha nincs : kampó.
Küldi közben control vagy beállítások változtatásának elmentése : kampó
Küldi közben idő gyorsítás vagy lassítás : nem működik.

Szóval érdekes na. A gépem a DCS-hez egy f*s az tény, de ennyire nem volt gáz idáig. Nos, asszem kinyitom a pénztárcámat...

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Uhh, azok a DAF-k szó szerint életveszélyesek voltak. Van egy videó amikor az egyik szakaszon egy autó próbálja a másikat megelőzni, de egyszerűen nincs helye rá, nem bír elmenni mellette hosszú perceken át... erre egyszer csak annyit látni, hogy 10 méterre az úttól a bozótosban elmegy mellettük egy ilyen szörnyeteg legalább + 30-50 Km/h-l gyorsabban! 😄 IMÁDOM! 😊

Természetesen azt nem találtam meg, de azért ízelítőnek ez sem rossz: JAN DE ROOY VS ARI VATTANEN
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.03.25. 11:41:51

www.smart-bus.hu

repvez
igen update 1 óta nekem el sem indul egy küldetés sem, de update 4 óta látványosan megszaporodtak a nem indul ,meg lefagy a játék cimű topikok a ede forumán is, a mostani update 5 , meg szinte semmi érdemlegeset nem javitott ezen a change log alapján.
Ez igy NGY! (nagyon gyenge)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.25. 10:42:14
LeonSilver
Nem

Szevasztok, régen jártam erre. Tegnap este frissítettem a DCS-t, azóta gyakorlatilag semmi nem működik. Nem tölti be a régebbi küldetéseket, a Mission Editor lefagy amikor be kéne tölteni a Kaukázust, ilyenek. Ha valami egyáltalán történik az is csak úgy hogy minden nagyon-nagyon NAGYON lassú. Más is tapasztalt ilyet ?

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Nekem is kedvencem a dakar. Amikor a DAF mászkált 200-al még óvodás sem voltam, így nem is emlékszem rá. Ezért a kamionok közül a nagy kedvenc az a Kamaz.15-ször lettek bajnokok eddig a Dakaron. Többször mint bármely más gyártó a világon. Nagyon érdekes, hogy győzelmek tekintetében utánuk a második helyet a Tatra foglalja el, 6 győzelemmel. A márkás nyugati vasak úgy látszik kevésbé bírják a sivatagi megpróbáltatásokat. A versenyzők közül Vlagyimir Csagin a kedvencem. Hétszer nyert Dakart,többször,mint akárki más a kamionos kategóriában. Hihetetlenül gyors, de ugyanakkor egy egy abszolút normális embernek tűnik az interjúk alapján akinek nem vették el az eszét a győzelmek.Attól függetlenül,hogy a versenyzőtársai az eredményei miatt "Cár"-nak szokták hívni.A civil munkáját tekintve járműmérnök a Kamaz gyárban. Sajnálom,hogy visszavonult. A fiatalokban valahogy nem látom ugyanazt a tüzet mint ami benne megvolt. Persze áltlalában nyernek, de időnként az volt az érzésem,hogy inkább az kamion miatt, minthogy ők emelkednének ki annyira a mezőnyből,mint ahogyan Csagin tette korábban.Azért vonult már vissza évekkel ezelőtt,hogy többet lehessen a családjával, de ehhez képest mégis ott kell lennie minden Dakar-on. Rossz volt nézni,ahogy a fiatalok szerencsétlenkedtek utána az első időben. Főleg Eduard Nyikolajevre haragudtam, aki egyszer még csalással is próbálkozott. Úgy tűnik,hogy Csagin mint csapatfőnök már egészen kikupálta őket azóta, de attól még nehéz megszokni, hogy már nem versenyez. Ahogyan sajnáltam Schumacher távozását a Formula-1-ből, úgy sajnálom az övét a Dakar versenyzői közül.

Jó! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Miért? Itt mindig lehetett beszélgetni mindenről. Kulturált keretek között.

Ez most milyen fórum? 😉
Csatorna beállítás ok? Nyitott ablak' földi kiszolgálóknál? Bocs, tudom hogy ezek alapok, de hátha nem tudod.

lac coo
Mit csinálok rosszul ?!

Ha létrehozok egy gyorsküldetést, nem reagál semmiféle rádióüzenetre a reptér...
Se engedély, se power se semmi ....

lac coo