Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
"8GB DDR4 3000Mhz"
Ha emellett nincs "végtelenre" (=rendszer kezelje, vagy legalább 20 gigányi) lapozófájl beállítva, akkor valószínűleg ezért fagy le.
Nekem a tiédnél elvileg sokkal gyengébb konfigom van (core i-3, 8 giga RAM, 2 gigás vga), és órákig nem fagy ki multiban sem (Caucasus Aerobatics online, soxor 20+ játékos van benn). Igaz, a legelső betöltés marha sokáig tart, ilyenkor rakja tele 16-18 gigáig a lapozófájlt, megfelelő mennyiségű RAM hiányában, de ha már betöltött, akkor stabil. Menet közben néha vannak pár másodperces akadások, de a chatben látom, hogy ezen mások is, 16 vagy több giga RAM mellett is sipákolnak
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.30. 23:30:07
Isten nem bottal, hanem VMware.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Remélem ma azért jön majd valami javítás ami ezekre a hibákra koncentrál és nem csak a textura cserék lesznek benne mint az utóbbiban.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem csak szimplán bugos mint az állat, én már mást nem tudok elképzelni .
Mondjuk ATC-t még elviselem, de mikor nem kapok delejt az indításhoz az elég idegesítő !! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.27. 21:55:39
Az első a "\" a PTT meg általában az "RALT+\", de az biztos, ha megnézed a beállításokban.
Ez sem mindegy, klikkelhető gépeknél az "RALT+\" kell, akkor működik normálisan a rádió.
Előbb néztem, egyszer megszólalt az ATC, szerelők nuku, se nyitott ablaknál se sehogy. Utána ATC se szólalt meg soha többet . Se semmi engedély se GPU ....
- rádión, hogy átkapcsolod pl. a Kamovban "grnd crew", Mi-8 -ban "ICS" állásba
- ha áll a motor, és lehúzod az ablakot, vagy kinyitod az ajtót, odakiabálsz nekik. Csukott ajtó/ablaknál vagy járó motornál/APU -nál ez már nem működik, mert nem hallják a motorzajtól.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.26. 19:14:59
tököm se érti .
Ha válaszolnak akkor is nyugodtan eltekerhetem , megmarad a kapcsolat.
Én semmi rendszert nem látok, vagy van vagy nincs .
Nyitott ablakot nem tudom mi ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.26. 06:29:45
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem az van, nagyon jól megy vele.
www.smart-bus.hu
Nekem például semmi olyasmi problémám nincs, amit elítesz.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha be van töltve a küldi ha nincs : kampó.
Küldi közben control vagy beállítások változtatásának elmentése : kampó
Küldi közben idő gyorsítás vagy lassítás : nem működik.
Szóval érdekes na. A gépem a DCS-hez egy f*s az tény, de ennyire nem volt gáz idáig. Nos, asszem kinyitom a pénztárcámat...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Természetesen azt nem találtam meg, de azért ízelítőnek ez sem rossz: JAN DE ROOY VS ARI VATTANEN
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.03.25. 11:41:51
www.smart-bus.hu
Ez igy NGY! (nagyon gyenge)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.25. 10:42:14
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
www.smart-bus.hu
Ha létrehozok egy gyorsküldetést, nem reagál semmiféle rádióüzenetre a reptér...
Se engedély, se power se semmi ....