Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Nemtom jogilag ez mennyire van rendben, nekünk CloD alatt 1C-vel fél évig azért kellett harcolni, hogy kukázzák a Dx9-et (ezzel Win XP kompatibilitását elvesztette a játék), mert a CloD dobozán rajta volt az XP kompatibilitás amikor azt eladták, akkor azt meg kell tartani. Aztán megértették, hogy valszeg akinek nincs DX11 kompatibilis gépe és oprendszere, az egyébként sem tudjha futtatni a játékot. De itt azért egész más a szitu, egyik napról a másikra 32GB RAM-ot minimumnak írni elég meredek, ha előtte 8GB volt a minimum :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.04.01. 15:37:06
www.pumaszallas.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
8Gb DDR4 vagy 16 GB DDR3 ? Szerintetek melyik a jobb a DCS-nek ?
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
"8GB DDR4 3000Mhz"
Ha emellett nincs "végtelenre" (=rendszer kezelje, vagy legalább 20 gigányi) lapozófájl beállítva, akkor valószínűleg ezért fagy le.
Nekem a tiédnél elvileg sokkal gyengébb konfigom van (core i-3, 8 giga RAM, 2 gigás vga), és órákig nem fagy ki multiban sem (Caucasus Aerobatics online, soxor 20+ játékos van benn). Igaz, a legelső betöltés marha sokáig tart, ilyenkor rakja tele 16-18 gigáig a lapozófájlt, megfelelő mennyiségű RAM hiányában, de ha már betöltött, akkor stabil. Menet közben néha vannak pár másodperces akadások, de a chatben látom, hogy ezen mások is, 16 vagy több giga RAM mellett is sipákolnak
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.03.30. 23:30:07
Isten nem bottal, hanem VMware.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Remélem ma azért jön majd valami javítás ami ezekre a hibákra koncentrál és nem csak a textura cserék lesznek benne mint az utóbbiban.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
szerintem csak szimplán bugos mint az állat, én már mást nem tudok elképzelni .
Mondjuk ATC-t még elviselem, de mikor nem kapok delejt az indításhoz az elég idegesítő !! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.27. 21:55:39
Az első a "\" a PTT meg általában az "RALT+\", de az biztos, ha megnézed a beállításokban.
Ez sem mindegy, klikkelhető gépeknél az "RALT+\" kell, akkor működik normálisan a rádió.
Előbb néztem, egyszer megszólalt az ATC, szerelők nuku, se nyitott ablaknál se sehogy. Utána ATC se szólalt meg soha többet . Se semmi engedély se GPU ....
- rádión, hogy átkapcsolod pl. a Kamovban "grnd crew", Mi-8 -ban "ICS" állásba
- ha áll a motor, és lehúzod az ablakot, vagy kinyitod az ajtót, odakiabálsz nekik. Csukott ajtó/ablaknál vagy járó motornál/APU -nál ez már nem működik, mert nem hallják a motorzajtól.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.26. 19:14:59
tököm se érti .
Ha válaszolnak akkor is nyugodtan eltekerhetem , megmarad a kapcsolat.
Én semmi rendszert nem látok, vagy van vagy nincs .
Nyitott ablakot nem tudom mi ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.26. 06:29:45
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem az van, nagyon jól megy vele.
www.smart-bus.hu
Nekem például semmi olyasmi problémám nincs, amit elítesz.
Ha be van töltve a küldi ha nincs : kampó.
Küldi közben control vagy beállítások változtatásának elmentése : kampó
Küldi közben idő gyorsítás vagy lassítás : nem működik.
Szóval érdekes na. A gépem a DCS-hez egy f*s az tény, de ennyire nem volt gáz idáig. Nos, asszem kinyitom a pénztárcámat...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Természetesen azt nem találtam meg, de azért ízelítőnek ez sem rossz: JAN DE ROOY VS ARI VATTANEN
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.03.25. 11:41:51
www.smart-bus.hu