Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 09:04:20
Ka-50
Szerintem csak minimálisan olcsóbb ha valaki otthon nyomtatja,ráadásul nem biztos hogy le tudja fűzni.
Én itthon nyomtattam az elsőt,de az összefűzéssel megkínlódtam.
Azóta bejárok a Copy Generalba,nyomtatás,fűzés,első oldal-hátsó oldal fóliázása cka. 2500 Ft-ba kerül.Profik csinálják,olyan mintha a nyomdából került volna ki.
Egyszóval szerintem megéri.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.04.07. 06:27:27
Ka-50
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ezek a száraz tények, ami szubjektív vélemény még, hogy a grafikától nem vagyok hanyatt esve. Ennél azért jóval szebb screenshotokat lehet látni DCS témában, nemtom, hogy mit kellene feltolni, a visibility range mehetne még ultrára, de akkor valszeg a jó fps-nek is reszeltek... <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.pumaszallas.hu
DCS is a professional product. It needs what its need. Its necessary to buy the fitting hardware (RAM or Graphic). In my Opinion there is no discuss and no crying should be
allowed. I also have to invest into a new Graphic Card and will save my money until I can buy it. Wonder me about these whiners and complaints.
Ez mindent elmond. Ez ugye más országban itt az Euban meg amcsiban sem jelent gondot hiszen van euró meg dollár és ugye meg is van rá a pénze, de itt ....
Szóval ez a Dcs ha nincs paks2 a gépházadba akkor kapjad be és hagyjál minket az optimalizálatlan cuccunkkal együtt . Nem mi vagyunk rosszak ti vagytok lámák mert nincs 64 Gb meg Titan gpu tok ! Jó akkor én meg kérném a titán kártyám árát mert odaadtam modulra! Csak elfelejtettek szólni hogy mi úgy fejlesztjük hogy te csak kapd fel a fejed hogy mi lett itt. Tegnap még elég volt 16Gb ma meg 32 is kevéske lehet. Taps Taps.<#taps>#taps>
Azt meg sajnálom, hogy úgy tűnik megint bejött a jóslatom, amikor azt írtam, hogy a véglegessel lehet,hogy több baj lesz, mint az első openbeta-val.Nagyon jó szimulátor ez, de attól még baromi idegesítő ez a fejlesztői hozzáállás,hogy "Nem megy? Akkor vegyél jobb gépet, mert optimalizálja a faszom..." Én is vehetek egy Paks-3-at tekintve, hogy az előző gépem kuka lett. Így pedig maximum videókat tudok nézni a Ka-50-esről,hogy milyen szép és jó repkedni vele az új Kaukázus fölött.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
Ha ezt a logikát nézném akkor egy lakás is olcsó mert ha 50 évre nézem akkor csak 30k havonta. (idióták)
GOOBY, pls
szóval nem memori lék, mert az addig használja a memóriát amíg van és összeomlik, nem az övék csak egyszerűen többet használna mint ami van és összeomlik, lényegében ugyan az a végeredmény.
ÉS ahelyett, hogy piackutatást csináltak volna, hogy a felhasználók hány %-a rendelkezik 16 vagy több memóriával ahelyett inkább azt várják el, hogy aki játszana az vegyen többet a gépébe, az optimalizációt már előbb el kellett volna kezdeni.
Arról meg szó sem volt, hogy ha a 2,5 kijön annak nagyobb lesz a rendszerkövetelmény.
Memory Limit Issues
Hey guys,
This post is to clarify the issues that some have been having with 2.5, and to clarify what is going on, and the best way to approach working with it.
First, this is NOT a memory leak. A memory leak would be that usage of RAM continues to increase during running of the sim until it uses all you memory and the program crashes or stops responding.
What is actually happening is that with 2.5 and all its new features, people are hitting their RAM limit on load of maps. Why? Well 2.5 has added higher object counts, from collide-able trees, new buildings, more buildings, and other objects to make the maps look more alive and detailed. Include in this higher detailed textures and you can see how more RAM is needed.
Currently ED is testing a solution that will help much of this. The initial version of the dynamic texture unload manager which will greatly improve performance for heavy online missions is currently under test and should be available for users within the coming two weeks. We apologize for the delay but a last minute issue arose with this module.
What can you do while you wait? Adjusting older missions from 1.5, especially for multiplayer, by removing un-needed units can help. Mission design can really help manage RAM usage, and for the time being will be the best bet to help. As well, look at your computer specs, by no means does ED demand you guys upgrade to 32GB, but if you are running 8GB, you may need to evolve with the times, and understand that as ED offers bigger more detailed environments, the demands on your system will need to evolve as well.
I hope this clarifies a little more of what is going on, and that ED is truly working to make this the best experience for all.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
beci43 #27018
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.04.06. 08:45:37
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Valami csak változott mert pl nálam most ugyanolyan szép kontrasztos, színes mint megjelenéskor volt .
A 8 giga kevés, ez van, nem ez az első játék ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.04.06. 04:21:04
Ka-50
Tegnap este én pl végignéztem az összes releváns topikot, mert kíváncsi voltam a júzerek általános véleményére, nem is találtam meg. Csak ma láttam meg véletlen egy átmozgatott komment miatt. Reality meg Chit Chat az anyjuk picsája.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ka-50
De nem telepíti nulláról, átmásolja a fájlokat és megteszi a megfelelő bejegyzéseket a regisztiben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De ettől függetlenül imádom...
Ka-50
De nézd a jó oldalát, most már nincs akadálya, hogy a Hornet publicbeta is megjelenjen tavasz végén :)
@papa. Nemtom. PR. Semmi más oka nem lehet. Egyébként a publicbeta nekem nincs fent, mondtam addig azt a bugos szart nem teszem fel, míg nincs valami stabil, végleges verzió. Most már feltehetem nyugodtan :D
@macleaody. A 60GB nagy része nem rossz, azt nyugodtan másolhatja is akár. Legalább nem kell letölteni megint. A gond, hogy a jelek szerint a másolás végén készen is van a telepítő...
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.04.04. 19:56:12
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Asszem én kivárok még egy kicsit, míg kiderül mi ez. Nincs kedvem 60GB-ot feleslegesen letölteni.
@Papa. Hát, passz. Ha a verziószám is ugyanaz mint korábban, akkor az online kompatibilitásnak is jónak kell lennie, akkor teljesen felesleges letölteni.
www.pumaszallas.hu
Pont én is irni akartam, hogy elvesztettem a fonalat a fejlesztést illetöen, mert ugye a béta mindig egy kicsivel megelözi a stabil vonalat, hogy mire a stabilba valami bekerül addig a bétások leteszteljék, hogy minden ugy müködik e ahogy kell.
DE a béta eddig elég sok összeomlást produkált és a memory leak is ott van, ezekre még egy javitást sem adtak ki, hogy megnézzék, megjavult e a dolog mielött stabilba megy.
Ha viszont változtattak a dolgon akkor a stabil elvileg újabb kiadás mint a béta.
Ha meg nem javitottak rajta semmit akkor meg a stabil nem stabil.
Valami nagyon félrement ott náluk a fejlesztésben és a komunikációban is, ha ilyen sunyi modon kell megtudni, hogy kiadták azt a verziót amit két hétre kellett volna megjelenni a béta után.
www.pumaszallas.hu
LETÖLTÉS:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3251234/