Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséget működik a dolog!
Enter gomb megnyomásával tudsz oldani csak, vagy konfigold fel a botra. Nyugati gépeken a guns és fegyverzet oldás külö-külön gomb.
Sziasztok! Nemrég töltöttem le a játékot és lenne egy pici problémám: az a-10a-nál ha beállítom a fegyverhasználatot csak a gépágyút használja a rakétákat és a bombákat nem tudom használni,a többi gépnél nincs ilyen probléma ha tudnátok segíteni megköszönöm!
lac coo
Pedig így van. nem mintha lényeg lenne . alapon sokkal jobb az fp IL2-ben ,de London felet használhatatlan még minimumon is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VO101Tom
Nem azt mondtad, hogy nálam szaggatna, de ha azt mondod, hogy nálad ez a DCS 2.5 fut rendesen, de a CloD-ban 20 fps-ed van, azt egyszerűen nem hiszem el.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Kedvelem a Harriert, de... a Huey-t még neki sem sikerült letaszítani a trónról 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
AMD-n már nem ilyen rózsás a helyzet 😊
lac coo

Nálam i7 3770 4,5Ghz, 8GB, Radeon RX480-on teljesen rendben van 1920-on, minden High-on, látótávolság meg maxon, MXAA 2X. 45-60Fps között van és nagyon ritkán megakad, de nem zavaró. Sokkal jobban fut mint a 1.5 és nagyságrendekkel szebb. Teljesen meg vagyok vele elégedve, most előszőr amióta kijött a DCS World 😊
lac coo
Nohát.... azt írtam volna, hogy nálad szaggat London felett .?! 😄D

VO101Tom
Ne hazudozz már, az én gépemen a DCS 60-90 fps között fut, a CLoD meg 180 fps-el, London felett is van 130. <#ejnye1>
Ha a clod grafikát lejjebb veszem, akkor meg 280 fps van az egész térképen.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.04.08. 17:02:53

www.pumaszallas.hu

lac coo
Nincs szuper gepem, de mi az elvaras, fusson egy tiz eves vason es mellette fejlodjon ezerrel ?
Van am ellenpelda is, IL2 COD Blitzbe ha kozel megyek Londonhoz azonnal 20 fps max.....😊

repvez
és ha az a néhány 100 poly az közel minden toronyházon rajta van ? akkor már kijön, hogy plusz egy repülő kijönne belőle, tudod sok kicsi sokra megy.

Meg ha már csak azt a pár kilobájtot megspórolod akkor annyival kevesebb memória kell
repvez
arról nem is beszélve, hogy más fejlesztőknél ha nem is érte el a gépem a minimum szintet akkor is elindult a játék csak mondjuk szaggatott ,de nem omlott össze .Azon felül még a minimum beállításokkal azok is játszhatóak voltak.
DE általánosságban eléggé rossz irányba mentek el a fejlesztők, mert bár igaz, hogy jól néznek ki a játékaik, de irgalmatlanul nagy helyet foglalnak , drágák és erős gép kell hozzájuk és a legtöbb esetben csak 5-6 órás a játékidő. régen ha vett az ember egy játékot akkor tudta, hogy azzal ellesz pár hétig.
Persze ez repszimnél nem jellemző, de bármely más SP game-nál igen .
macleody
Jaja, a te gépeden 😊
lac coo
Ne etess már, az egész ablakmoso lift nagyon max néhány 100 poly, plusz néhány kilobájt textura...😊)

Hagyjuk már ...😊)

Továbbra is tartom, hogy grafikailag jó a cucc, jól is fut .

VO101Tom
Üdv.
Van.

www.pumaszallas.hu

Sziasztok!

A Final 2.5-nek van már multi része ugye? Az openbeta-ban még nem volt amikor játszottam vele.

Köszi,

M
VO101Tom
Szerinted mik töltik meg a memóriát, és mitől 60GB a játék? A számolatlanul beletolt ilyen modelltől, amik akkora textúrát és poligon számot pazarolnak el egyetlen szar ablaktisztító liftre, amiből máshol megcsinálják az egész homlokzatot. Az, hogy a 3d modellező meg a textúra festőnek fingja sem volt róla, hogy mit és milyen messziről fogsz látni, vagy egyáltalán nem is kategorizálták a modelleket. Játékfejlesztésben ki szokták számolni, hogy milyen felbontású kijelzőre tervezik a játékot, milyen közel kerülhet normális esetben a játékos ahhoz az objektumhoz, és az az objekt a képernyő mekkora részét fogja elfoglalni. Ha ez a dobozt te sosem látod 20 pixelnél nagyobbnak - akkor sem ha helikopterrel megfüggesz mellette - akkor nyilván nem fogsz egy 2K-4K-s textúrát elhasználni rá és az ablaktisztító liftre, mert akármekkora textúrát teszel rá ami 20 pixelnél nagyobb, az pazarlás. És ha megnézed milyen éles az a koszolás a korláton, az is teljesen felesleges. Ezeket a méret/kidolgozottság kategóriákat már a modellezők és textúra festők is megkapják, melyik kategóriájú modellnek mekkora poligon limitje és textúra limitje van. Főleg akkor, ha a végeredmény ilyen 60GB-os játék.

Persze lehet másképp is csinálni, például kiadás után rácsodálkozni, hogy mennyire nem megy a játék a régebbi PC-ken, és utána hibáztatni mindenki mást, akinek nincs félmillás konfigja otthon.

www.pumaszallas.hu

Én egyenlőre csak a technikai dolgokról beszéltem, a dinamikus kampány más. DE ami a kampányt illeti ilyen hibrid megoldások már vannak, és nagyon jól működnek amúgy. Persze nem BMS.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.08. 11:22:23

repvez
A dcs addig nem igen rug labdába amíg nincs olyan dinamikus kampánya ami a játékos beavatkozása nélkül is képes olyan környezetet biztosítani, hogy egy élő hadszíntér lenne, mert lehet grafikában vagy szimulációban nagyon erős a DCS ha a játékos csak egymaga repked vele-
HA még bejönne a képbe a VR támogatása a BMS-nél akkor még ez miatt se lenne előnybe a DCS pont az jobb hangulat miatt
Papa01
😄<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ja az nem én voltam, én azt keretezném<#wink>
Azért raktam be, mert azt hittük, hogy a DCS soha nem csinál F-16-ot, mert akkor a BMS-el való összehasonlításban, bizony elcsücsülne. Privát véleményem, hogy az F-18 hozza azokat a képességeket amikkel már ki lehet állni a BMS-el szemben is. Na azért van ott most.

repvez
Sztem ez eddig sem volt kérdés, hogy megcsinálják, csak nem hagynak ki egy ekkora ziccert, hogy a legelterjedtebb gépet nem csinálják meg.A kérdés inkább az , hogy mikor, mert ugye már vagy 10 éve is volt róla kabinfotó, de azóta még a létezéséről sem hallani, nemhogy a fejlesztés üteméről, csak úgy mint az Apache és a Hind esetében.
lac coo
Nevetségesen apró dolog ez a matrica azon az ajtón ...Nem is értem mit lovagoltok rajta...Kb egy fél fa a térképen ....

Papa01
Azt hittem,Te a Hind-ot fogod bekeretezni.. <#vigyor0>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én azt hittem először, hogy valami targoncás játekot promótálsz itt nekünk...
Gondolom Paks jellegű gépekre optimalizálják majd!
Amugy nqgyon jol nez ki, de mikor elrepülsz mellette 300 csomóval gondolom akkor látszik majd igazán, hogy mennyi időt, energiát öltek bele.. . :-)

Ja de, most, hogy látom akkor fel is tűnt, hogy ez meg miért kell.

<#nevetes1>

lac coo
En ugy latom pont a grafikaval nincs baja a jateknak, azt eleg jol kezeli, nyilvan kell vas, de ma mar a telefonokba is keves a 4 giga...😊

Sokkal inkabb a hatterben futo szamitasokba szakad bele. Pl az elobb vagy egy orat repkedtem, majd editorban hozzacsaptam egy hajot, es ahogy az elkezdett ram tuzelni meg is halt az egesz, 1-2 fps-el szaggatott.... pedig csak ket raketa indult el, de amig el nem talalt szaggatas volt csak....

VO101Tom
Te ezt nem láttad? Hormuz teaser trailerből:

<#alien>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Töketlen fecske? 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#fejvakaras>Hogyan érdemes monitort küldeni szerintetek? Vagy kivel?

Ja.

Tök jól néz ki ! Csak teljesen felesleges túlrészletezés.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Naaaaa?
Targoncás hajó munkás<#nevetes1>...Szemcsivel'
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.04.07. 17:28:15

Ja akkor az ilyesmit lehet nem is láttátok!

repvez
És akkor még nem is láttuk a szemet forgató borostás katonákat amiket mutogattak nekünk, hogy a hajó fedélzeten hogy néznek majd ki meg a gyalogság.
Arról meg nagyban hallgatnak, hogy az mikor és egyáltalán minek.
LeonSilver
Ezen mondjuk eszemfaszom megáll. Kell az eyecandy, de azért na..

<#alien>
"a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám"
<#nevetes1>

VO101Tom
Nem vagyok kiakadva, mert látod, nálam ezen a konfigon jól fut (Alap Kaukázus térképen mentem, mikrolag idegesít kicsit, de fagyásom nem volt tegnap. Majd ma kipróbálom Normandiát is), csak megjegyeztem, hogy ebből szerintem gáz lesz. 8GB video ram ne legyen elég, az nagyon durva. De én ezt azóta mondom, amióta a WIP képeket látom róla. Ugyanezt mondom F-14-ről is meg az új hordozós modulról is. Az idióták telepakolják minden high res objektummal és 4K textúrákkal ész nélkül, aztán csodálkoznak, hogy jééé, elfogyott a memória. Pedig nem túl bonyolult, hogy min kellene változtatniuk... Múltkor néztem a DCS videót, hogy mi várható 2018-ban. Dubai térképen a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám. Jól néz ki, tényleg, kell is oda, hisz anélkül nincs meg a városkép, mindent értek, de amikor komplett városokat kell lemodellezni, akkor ilyeneket nem raksz bele. Vagy ha beleraksz, akkor nem csodálkozz azon, hogy mekkora lesz a gépigény. Mert ED most ezt csinálja, kiadja az ilyen 60GB-os modulokat mint a 2.5, aztán a júzereket okolja, hogy 2018 van, igazán mindenki leakaszthatna magának egy félmillás konfigot, mert aki nem, az mostantól ne is játszon DCS-el tovább. Parasztok.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ezért kérdeztem én is. Igaz csak jó 15 percet toltam a Hueyval.

Nem tudom de amikor elkezdődött a 2.5 elsőre nekem sem volt vele bajom. Szépen ment aztán valamit mókoltak és kezdtem írogatni a memória nagyságra irányuló kérdéseket, meg hogy kevésnek érzem a gpu-t hozzá. De akkor is csak laggolt meg meg röccent vagy csak sokkal tovább töltött be. Most hogy kijött a "végleges " 2.5 meg lejjebb kellett vennem a grafot mert rém sok volt a töltés ami közben még fagyott is és a 16 gb meg kevés ha szépet akarok. Lehet finomítani a beállításokat de lefelé már nem vagyok hajlandó. A kártyám meg , jó nem 1080 de akkor is egy 1060 ti ssc gaming.(csak halkan a másik repülős izében meg van 200fps meg használ 8Gb néha) Kérdem én a repülőnek amelyik fent repked 1km felett számít hogy lengedezik a fű?
Én egy tíz percnyit repültem mikor jött a harc rész akkor kattant be .
Azért nagyon fura. Nekem nem fizet a DCS, nem azért védem őket-de nálam az itt leírtak 90% nem jelentkezik. Simán tudok reppenni 2órát és mondjuk ha van egy fagyás-de repülés közben nagyon ritka. Teljesen játszható. Amit Ludowik írt azt nem várhatják el, a többségnek szarabb gépe van mint neki.

LeonSilver
Mennyi idő utány fagylaltozik nektek? Ésssss.. mikó? Sima örömrepkedés alatt is?

Megtörtén az amit nem gondoltam volna olvasva a tesztet amit Tom csinált. Elindítottam és fagyi nélkül elindult hihg beállításokkal vsync be csak kampány. 3 perc alatt töltött be de ebből másfelet inaktívan töltött 7-8 Gb rammal . Majd elindult pici laggok ha lenéztem,de nem vészes .És jött a bumm lefagyott. Néztem az erőforrás figyelőt amikor gebasz kezdett lenni megette mind a 16Gb a procim nem ment nagyon de a 1060 99% volt. Szóval lejjebb a beállításokat médiumra. Nincs lagg a 1060 60%on vsync be. És tényleg kevés lesz a cumóm lassan hozzá. El fogom engedni szerintem . Majd ránézek egy idő múlva ha még pakoltam bele cuccot a gépházba. Mert lehet ezt mediumon is játszani de nekem valahogy pláne ha pénzt is áldoztam rá mutasson is valahogy. Az fáj hogy konkrétan telibesz..ják azokat az embereket akik pénzt adtak nekik a fejlesztésekre.
Off. Van esetleg valakinek tapasztalata toyota corolla verso-ról?