36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#28943 Ennyit írtak Fb-n (szerintem holnap a heti hírlevélben is benne lesz):
Starting Friday, 28 September 2018 and lasting until 1 October 2018, play DCS: F/A-18C Hornet, DCS: Persian Gulf Map, and the Su-33 for DCS World for free! The Hornet and Su-33 include all the missions and campaigns as the purchased versions, and they can be played in both single player and multiplayer modes. Enjoy!
If you do not already own one of these modules, we hope you will take advantage of this great opportunity and try out a new DCS World module and consider a purchase.
Download and try out from either our e-Shop or Steam. -
#28942 Húúúúúúúúúúúúú, hol, hol, hogyan? -
#28941 Az igen. Ennyire nem fogynak? -
#28940 Néztétek hogy free weekend lesz? Elvileg ki lehet próbálni az F18-at és az új térképet a hétvégén. -
sakkay #28939 Elvileg. Ha hazaérek szólok. Köszi. -
beci43 #28938 Bocs,csak most olvastam a hsz.-edet, csütörtök du. jó? -
sakkay #28937 Szerintem eladó lesz a track ir 4 pro-m. -
sakkay #28936 HA stabil a 45 fps bőven elég mindenre. Tényleg, Forgolódós légiharcban sem mondanám meg, hogy nem 60. -
gantus68 #28935 1155 használt -
#28934 Értem. Más boltot én nem tudok sajnos. -
sakkay #28933 Éppen most próbáltam ki a labort..hát valami kurva jó élmény. 1 órát is repültem-beállítottam a grafikát-semmi bajom. Ts-re nem tudnál feljönni picit?
-
Lysandus #28932 Már fel is hívtam őket, de a 1155-ös lapokkal ők se tudnak mit kezdeni, mert teljesen kifutott... -
#28931 Én egy olyan fél éve vittem a Zona Computers újpesti üzletébe egy gépet javítani, alaplap és proci szállt el, és már egyiket sem lehetett boltban kapni. Használt alkatrészekkel kipótolták ami rossz, azóta rendben megy. -
beci43 #28930 Én már hajlamos vagyok elfeledni a gyermek betegségeit,olyan élményt ad,amit eddig semmi.Érzed a teret,valós nagyságában látod a gépet stb.
És szerintem repülni is jobb így,szinte kézzel fogható. -
sakkay #28929 Cv1. Igen. Nem tökéletes, de azt kell mondanom, hogy már olyan szinten használható, hogy lehet vele rendesen küldiket csinálni. Közelharc és tájékozódás jobb mint a trackir-el, sokkal jobb. Igazából szinte mindenben jobb, csak a távoli célok beazonosítása rosszabb. Meg hát persze a felbontás néha zavaró..néha viszont komolyan mondom, nem is veszed észre! -
Lysandus #28928 Üdv!
Úgy tűnik, hogy elszállt az alaplapom. Socket 1155-ös volt, de már nem kapni ilyet. Ti tudtok valahol, vagy nézzek használtan? Meg lehet kockáztatni használtat egyáltalán?
Köszi! -
#28927 Akkor most már a végleges nagyfelbontású változattal rendelkezel? -
beci43 #28926 Köszi a válaszokat mindnyájatoknak!Most húzok haza,ki is próbálom! -
Krokoliszk #28925 nekem ezt a takeoff trim csinálta mindig, ha benyomtam utána kiakadt és folyamatosan orra kellett nyomni a botot, hogy vízszintbe repülj és nem lehetett vissza trimmelni vagy kikapcsolni sehogy (megalol)
úgyhogy én abba is hagytam a takeoff trimmelést azóta, igazából úgy is teljesen fölösleges, ha nagyon muszáj kézzel fel trimmelem egy kicsit és kész, soha nem láttam azóta ezt a problémát -
#28924 Természetes. Ha majd nem dolgozom szombaton sem, akkor lesz majd a menet. De előre letárgyaljuk majd :) -
sakkay #28923 Rendi Csak szólj előre, tudod! -
#28922 Tényleg el kell mennem hozzád valamelyik hét végén... ;)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.09.26. 06:35:40 -
#28921 Semmi, csak "szokatlan" volt az automatika vagy mi :D Mindenesetre ha felszállás után F és tolom neki, mint a süket a csengőt, akkor nincs ez :D -
sakkay #28920 Igen..mi is volt ott nálad? Arra emlékszem, hogy néztük, de már nem emlékszem, hogy mit. -
sakkay #28919 Ja ja, tényleg sokkal jobb mint a DK2, talán 1-2 nap és tudom mondani átfogóbban is. -
sakkay #28918 Válaszoltam, nekem nem volt. -
#28917 Ilyesmi volt nekem is (nem emlékszel Sakkay? Még dumáltunk is róla). Ez az automatika... Felszállás után F, hogy a fékszárnyak alap helyzetbe kerüljenek és ha megvan a kellő sebesség, akkor megszűnik ez. -
beci43 #28916 Urak! #28907 kérdésemre valaki? -
CV1 lett végül a kiválasztott? -
#28914 Régebben nálam is volt ilyen de egy újraindítás megoldotta. -
sakkay #28913 Semmi ilyet nem tapasztaltam. -
sakkay #28912 Megoldódott-engedélyezni kellett az oculuson belül a nem ocolusos játékokat. 1.5 órát repültem-kurva jó! -
beci43 #28911 Az Oculushoz. -
sakkay #28910 Mármint mihez? -
beci43 #28909 Tedd fel az új firmware-t,indítsd újra és jó lesz. -
sakkay #28908 Azonnal megmondanám, de az oculusnak nyüge' van a DCS-vel. Elindul de nem engedi kirakni a képet csak monitorra. Lehet mert bétát használok? Ja, sokkal sokkal jobb a felbontása mint a dk2 nek. -
beci43 #28907 Élvezd ki!
Más: A Hornet vízszintes farok-vezérsíkja nálatok is beragad?Konkrétan up állásban van,előrenyomom a botot,nagy nehezen visszaáll,majd visszaugrik.Nagyon idegesítő,ha tudtok megoldást,ne fogjátok vissza magatokat... nem tudok 300 fölé menni sebességben,még utánégetővel sem.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.25. 18:57:27 -
sakkay #28906 Telepítem az oculust -
#28905 Falcon topikban válaszolok. -
Solt #28904 Mert kevés az ugrás... :) A 480-tól folyamatosan nőt a különbség, egyre jobban nyílt az olló. 480 vs 580 15% 980Ti vs 1080Ti már 85%. Senki nem várt 100%-s ugrást, de azt sem, hogy az előző ugrás fele sem lesz meg... 8 év folyamatos emelkedését törték meg elég drasztikusan, plusz el lett tolva egy kategória. 980Ti = 1070
Az árazás már csak hab a tortán.