36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Ja nem akartam bántó lenni. De igen, itt már rendesen van tanulási ív(+nagyon sok alap tudás kell már eleve) és még egy csomó dolog bent sincsen-elvileg jönnek azok is
  • SgtChris
    Lehet félreérthető voltam...Igen tudom, hogy szimulátor...Már a LockOn óta követem az eseményeket. De ez amit itt a Hornetnél láttam számomra már követhetetlen...nem azért, mert retardált vagyok, hanem egész egyszerűen nincs annyi szabadidőm, hogy behatóan foglalkozzak vele... Mondjuk ha néha van fél/egy órám... vagyis az örömröpködésre nem ez a megfelelő program már számomra.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.09.29. 12:06:19
  • sakkay
    A blu flagen meg a 2 másik nagyon-most meg nem mondom a nevüket. De ebben a hónapban keveset voltam multiban(szinte semmit csak inkább a hunon), várom a warthog joy target frissítést..ígéri a srác vagy 2 hónapja.
  • sakkay
    Mondjuk ezt most nem értem..ez egy szimulátor-vagy mit vártál?
  • beci43
    Sakkay, melyik szerveren szoktad nyomni?
  • SgtChris
    Jujjj....hát én leszedtem mindent, amit felajánlott... :-) Végigvártam, szépen feltette, jól is fut. De azt hiszem most elengedtem ezt a játékot... (és a kritika inkább nekem szól és nem a játéknak) A Hornet kezelése, hát...megláttam a menüt....pfff...sajnos nincs több órám naponta, hogy készség szinten bemagoljam az összes gombkombinációt...anélkül meg ugye béna kacsa effektus, mint egy egyszemélyes utasszállító lenne.
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.09.29. 08:01:20
  • sakkay
    4 órája nyomjuk a repülést- megunhatatlan. De a google earth is hihetetlen-komolyan!!
  • sakkay
    Ja emlékszem
  • sakkay
    Mindiggondoltam leesik úgyis.
  • sure
    Mától él, belépsz décsébe és jelezni fogja (piros számmal, kis pötty a fenti menüsorban) hogy van letölthető modulod, odakatt, kiválasztod melyikeket akarod, a Persian Gulf map harminc-valahány giga, azt én pl. nem húztam le mer nincs annyi helyem, az F-18 az csak 600 mega, és tényleg fílinges, még az auto startup is :)

Utoljára szerkesztette: sure, 2018.09.28. 20:50:18
  • VO101Tom
    Sakkay kolléga bekavar
  • LeonSilver
    Ugye Sakkay kolléga nem azt írta... persze amikor megnéztem a linket, akkor leesett, hogy miről van szó, de... ;)
  • VO101Tom
    Nem a szárny nélküli repülésről volt szó, hanem a felhajtott szárnyvéggel repülésről.

Amit nem értek, hogy miért ezt válaszolják meg, szerintem azzal senkinek nem volt gondja, hogy felhajtott szárnyvéggel fel tud-e szállni, ha volt is néhány aki hőzöngött emiatt, nagy tömegeknek ezzel nem volt bajuk. Ráadásul csomó alkalommal előfordult már valódi gépeken is, hogy felhajtott szárnyvéggel felszálltak, repültek. Sőt F14 pl aszimmetrikus szárnnyal is repült, csak az egyik oldal nyílt vissza a nyilazásból. Az sem lehetett kellemes hazaút...

Amiből viszont video is készült anno, és azzal jogosan baja volt a júzereknek, hogy felhajtott szárnyvéggel lassítás közben irányíthatatlanul megemelte az orrát, majdnem függőlegesig, miközben a bot koppig orra volt nyomva. Nem tudom, hogy ez a fícsör benne van-e még, de ha igen, akkor egy hasonló grafikont szívesen megnéznék erről is, hogy erre mit mondanak.
  • sure
    Ezt anno a LOMAC-FC is tudta :)
  • LeonSilver
    Na ezt nézzed meg bajtársam.
    2009 december, Rise of Flight.
    Szarrá lőttem és mégis... (AI repül) :D :D :D

• sakkay
    Elemezték a szárnyak nélküli repülési hibát.
  • sakkay
  • wolfhgb
    A felbontás közel a duplája, ha még fel is skálázna, tuti lefosom a bokám tőle. :) A kisebb hz valamicskét javít az erőszükségleten valóban, cirka 20% al kevesebb fps eleg már neki. Hát baromira kiváncsi leszek azokra a tartalmakra.
  • Solt
    Nem akarok hülyeséget mondani, de más a lencse, más felbontás... közel sem biztos, hogy akkora felskálázás kell mint a CV1-hez. No meg ez 72Hz, nem 90.
  • wolfhgb
    Konkretan robo recalt es climbet emlit a kezdéskor induló 50 tartalom között, de azért nem hinném, h látványban és grafikai minőségben megütné a pc n legalább 1060 as karit igénylő névrokonáét, Egy Snapdragon 835 ös chip től még hibátlan optimalizálás mellett sem várhatunk ennyit. A tech ujításokra viszont baromira kiváncsi leszek, ha nem is állok érte sorba, valahol biztos kipróbálom.
  • Solt
    iPon cikk

Ígéretes cucc... állítólag Robo Recall szintű játékok lesznek rá. Ne feledd, hogy fix hardver, könnyebb optimalizálni rá, és azért nincs mindennek DCS szintű gépigénye. :)
  • wolfhgb
    Mar latom, integraltak bele egy mobil hardvert, es jo nevu jatekokkal probaljak eladni, amiket gondolom eke szintre butitottak. Csak a kepere es az uj integralt poziciokovetes pontossagara lennek kivancsi egy proba erejeig es persze, h mennyire kepes a poziciot megtartani a terben mondjuk 20-30 perc ugralas utan alaphelyzetbe visszaallva.
  • beci43
    Akkor keress rá a beállításoknál,rear view mirror vagy hasonló kifejezésre.
  • wolfhgb
    Megneztem a fb os live adast is, de meg mindig nem ertem mi akar ez lenni. irnak hozza programokat, robo recal, climb,... Ezeket hogy lehet vele hasznalni? benne van maga a szamitast vegzo hardvare is a fejen levo eszkozben? h a tokomben? nem ertem a mukodeset.
  • VO101Tom
    Konzol helyett jó lehet, kérdés milyen játék fog futni ekkora felbontásban. Hogy az akku bírja és ne olvadjon rád a szemüveg, akkor sokkal erősebb cucc nem lehet benne mint manapság a jobb mobilokban...
  • hhelikopter
    Köszönöm a választ. AZ "M" billentyű lenyomásával nem tudom aktiválni a tükröt. Mi lehet a gond, ha egyáltalán az "M" bill. aktiválom?

Köszi
  • wolfhgb
    Ok, mar latom,atbasztal a palankon, :) ebben tesztelik a majdani pc s kutyuket. :) optimalizalt programhatter mellett, mondjuk a 400$ os ara igencsak vonzo, ha all in one eszkoz. persze kerdes milyen tartalmakkal es mennyiert.
  • VO101Tom
    olvass tovább
  • wolfhgb
    Az igen, remeljuk a legjobbakat. :) Ja megsem, ez amolyan konzolos hakapeszimaki. :)
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.09.27. 18:52:46
  • VO101Tom
    Háát... Most kezdték csomagban akciózni ugyanezt. Egy héttel később meg ingyen hétvégét tartanak? Ha vinnék mint a cukrot, akkor nem kellenének ezek a PR fogások.
  • Solt
    Nem tudná... :) Talán majd a Vulkan támogatás után, ha sikerül nekik jelentősen csökkenteni a szoftveres cpu limiten.
  • sakkay
    Amúgy a oculosról annyit, most azt látom, hogy első körben felesleges is nagyságrendekkel jobb vr, nincs ami kihajtja. Most Ha pl lenne egy 2080ti, az kb maxon tudná futtatni a dcs-t, egy cv 1 el, ami mondjuk minden maxon már nagyon brutálul faxa. Szóval amíg nincs technikai előrelépés, ez az optimális. Múltkor felraktam mindent, pixel stb...nagyon szép cv 1-el is.
  • sakkay
    Persze..mégsem gondolnám, hogy gond lenne. Mondjuk úgy, kizártnak tartom. Minden félkészsége együtt, és úgy, hogy nem vagyok sugaras fan, ennyit dcs-vel még soha nem repültem mint ezzel. Kurva élvezetes ez a hordozón való ténykedés.
  • beci43
    Asszem M bill.
  • VO101Tom
    Az nem jelent semmit. Nem arról beszélek mennyien vannak összesen, hanem, hogy mennyire estek (eshettek) vissza az új eladások early access kezdete óta. Akkor tuti sokan bevásároltak, de azt honnan látod, hogy havonta mennyi új játékos jelenik meg?
  • sakkay
    Bezony...amúgy tuti nem azért van a free hétvége mert nem fogy a 18..annyi van multiban mint a szemét.
  • VO101Tom
    Ófákk. Ez ilyen mindent egyben gép, de nem tiszta, hogy PC-re egyáltalán ráköthető lesz-e.
    Akkor ez nekünk felejtős...
  • VO101Tom
    Felbontás is ígéretes. Ugyanannyi pixel mint a Vive Pro, de a pixelszám alapján a látómező inkább szélesebb lesz, de alacsonyabb...
    Kíváncsi leszek, hogy a szemkövetés, mozgó lencse ebben benne lesz-e...
    (szerk: "incorporating a lens spacing adjustment". Akkor igen...)

CV1: 2160x1200 (2.6M pixel)
    Vive Pro: 2880 by 1600 (4.6M pixel)
    Quest: 3200x1440 (4.6M pixel)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.27. 14:16:22
  • VO101Tom
    Új Oculus VR szemüveg jön 2019 elején..
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.27. 14:04:39
  • hhelikopter
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a MI 8 helikopteren a tükröt, hogyan lehet elővarázsolni?

Köszi