Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És ápdét is jött.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2022.03.17. 19:13:02
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Annyit írtak, hogy március 31 előtt jön, reményeik szerint.
Ráadásul kábé 30 perce ezt rakták ki "This is your last chance to catch the 30% pre-order discount for the DCS: AH-64D! " Márpedig ha jön, akkor vége a 30%-os kedfvezménynek. Szóval ne igyunk előre a medve nőjére..
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2022.03.15. 09:32:12
Ka-50
Ka-50
Nem fogod megbánni az tuti!
GOOBY, pls
Ka-50
And 2 included cam profiles:
★ AviaSim - Soft Center (Installed from factory)
★ AviaSim - No Center
Nekem a no center van berakva.
Kiváló helikopterezni!! Én olyan izét használok benne, aminek nincs középen tartása - nem tudom máshogy mondani :D Olyan, mint EZ, de assztem nem pont ez a fajta. A lényege, hogy semmi sem tartja középen (csak a rugók) a botot. Olyan finoman lehet vele repülni, ahogy az X-52 és társaival sose.
Ka-50
Én PS = 0 diagrammal már többször hasonlítgattam néhány pontban és relatív pontos volt azzal mérve. A probléma nem ezzel volt.
Az egyik gond az volt eddig, hogy a FBW-t a berepülési program alatt használt beállításokkal modellezték, amik publikusan elérhetőek a NASA-tól. Viszont a rendszerbeállított gépek FBW-je ennél sokkal agresszívebb, sokkal gyorsabban nagyobb túlterhelést lehet belerángatni a gépbe.
A másik probléma az volt, hogy elég gyorsan elkopott a sebesség, illetve a jelenlegi G modellezéssel gyakorlatilag 450-500 kts IAS fölött nem lehet fordulni, mert nem bírja a pilóta, viszont 450 alatt gyakorlatilag azonnal elkopott a sebesség ha valamit csinált az ember.
Kíváncsi vagyok milyen lesz ezekkel az updatekkel, a videó alapján az, hogy AI ellen csinál valamit nem mutat túl sokat.. én leginkább csak annyit vettem észre, hogy tényleg tudja tartani a 9G-t és ránézésre sokkal kevésbé kopik a sebesség. A túlterhelés viszont ki volt kapcsolva az egész videó alatt, elvileg ED magyarázott valamit, hogy változtatni fognak rajta, de arról nem volt semmi hír.
A sok duma helyett előkaphatott volna egy F-16CJ supplement turn rate Ps diagramot és azzal kellett volna összemérni, nem a semmivel...
INNEN lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.03.04. 09:25:12
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nálatok is mindig előjön? Kitakarja a fél képernyőt.
GOOBY, pls
The famed Ukrainian Colonel from 831st Tactical Aviation Brigade was better known as “Grey Wolf”, and aside from being recognized as a formidable combat pilot, Colonel Oksanchenko is well remembered for his incredible aerial displays that entertained and inspired air show audiences across Europe for the past decade.
A true aviation lover, air show pilot, and hero to his country, Colonel Oleksandr “Grey Wolf” Oksanchenko had chosen to come out of retirement, and once again put on his flight suit to defend his beloved Ukraine.
Col. Oksanchenko was posthumously awarded the title of Hero of Ukraine by the president of the Ukraine Volodymyr Zelenskyy
The "Ghost of Kyiv" lives on in the hearts of all who fight to defend Ukraine! .
https://www.facebook.com/CubanAceSimulations/posts/1303978416756533
Bár mint kiderült az a "bizonyos" videó róla DCS-ben készült kamu, ettől függetlenül maga a pilóta és a győzelmei eszerint akár valósak is lehetnek. Akár.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.03.03. 08:46:31
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

...
- DCS World Steam Edition
..."
Telepítettem ez alapján: dcs on linux
Hotas X és Opentrack működik.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Ka-50
Ka-50
Én, amikor oda másoltam, akkor nem tudtam kiválasztani a gépet - nem is volt a listában.
Most, hogy nem a Saved-ben van, simán működik :D
Ka-50
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Tényleg baromi jó, aki szeret halizni, annak szinte kötelező darab.
Jó lenne, ha valamelyik fejlesztő csapat "lecsapna" a srácokra és hivatalos modul lenne belőle.
Vannak dolgok, amik még nem működnek, de folyamatosan fejlesztik a srácok.
Ka-50
Ka-50
Az a lényewg, hogy ide kell kicsomagolni és nem a Saved Games-be.
\DCS World\Mods\aircraft\