Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
üdv minden öreg motorosnak egyébként :o)
"branch": "openbeta"
(avagy "branch": "stable", gondolom, ha a stable lett installálva)
Isten nem bottal, hanem VMware.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én az open beta mappámban látok egy "LandExportCfg" mappát ami a másikban nincs, de nemtom ennek így kell e lennie, mert módolgattam rendesen. Talán ezt meg tudja más is erősíteni... Egyébként a steames a steam mappában kellett volna hogy legyen és be van azonosítva. 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
DCS World vagy DCS World OpenBeta? És akkor meg is van a megoldás... <#email>#email> <#awink>#awink>
Ka-50
Using power monitoring in GPU monitor tools causes micro stutter. <2110289/2049879>2110289/2049879>
Szóval aki bármilyen monitorozó programot használ és micro stuttert érzékel játékok alatt, annak valószínűleg az NV driver az oka. Elég régi a probléma, legalábbis engem VR alatt legalább fél éve szívat ez, de most már legalább elismerik és elvileg dolgoznak rajta.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont az nem baj, ha azt jegyzi meg, hogy a futtatható exe a lényeg és azt keresse máshol/máskor is. Ha asztali parancsikon alapján installál, akkor vagy megszívatja magát, vagy nem. Falcon pl ilyen, teljesen más mappában van a launcher exe és a játék exe...
www.pumaszallas.hu
CloD.ban sokkal faszáb, nem tudom miért.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tehát. Csak hogy tiszta legyen. Ha a dcs.exe-t adod meg és az ápdéterrel indítasz, akkor is be fog töltődni a reshader és vice versa.. Ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.26. 20:55:43
Falconnál pl. van a Launcher.exe, amivel indíthatod a játékot, de az csak a kis bejelentkező ablakot indítja el, ami utána elindítja a bin\x64\falcon-bms.exe-t. Ott is a reshade-et a falcon-bms.exe-re kell tenni, mert nem a bejelentkező képen akarom nézni az új shadereket, hanem a játékban.
A videóban 0:28-nál a gyerek a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki.
www.pumaszallas.hu
@sakkay Az a menü a shift+F2-vel jön elő
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
dcs hátha..
A tévedés jogát fenntartom persze, de szerintem elsőnek ezt csekkold le, hogy biztosan jó exe-t szemeltél-e ki.
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Esetleg nézz körül ED fórumon, csodálkoznék, ha a reshade nem menne DCS alatt...
www.pumaszallas.hu
Nálad lehet, hogy a víruskergető zavar be...?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.26. 15:55:24
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu