36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    De mit próbáltál simát, vagy prot?
  • sakkay
    Teljesen elégedett vagyok az oculusal egy programnál zavar valami: DCS, felbontás. Ennyi. Ha az olyan lenne mint a pro-nak, nem is cserélném le semmire. Még akkor sem ha jobb, mert ami a pro-nál jobb, azt meg nem viszi el jól semmi a dcsben.
  • Lysandus
    De milyen szerkójuk van?
  • repvez

francia pilótaoktatás?
  • beci43
    Annyival nem jobb ám, mint az Oculus.Az egyik kollégámnak ilyen van, próbáltam és nem sok a különbség.Viszont a szett áráért két Oculus szettet kapsz és még pénzed is marad nem kevés.
  • sakkay
    Az, hogy bontott nagyon nem érdekel, ha van gari. A másik sajnos igaz. Az a baj. Mert már majdnem hirdettem az oculust
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.12.14. 18:59:30
  • Solt
    Egyrészt bontottak, másrészt ez csak a HMD.
  • sakkay
    Ez brutál jó ár, ha nem nulláztam volna ki magamat, most megvenném.
  • GaBika6
    Ebből gondolom, hogy az mk-20-al valami nincs rendben...

Amúgy nagyon hangulatos a harrier... :)
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.12.13. 17:29:14
  • sakkay
    Köszi!
  • gantus68
    Dedikált szerver szoftvert adnak ki, teljes telepítés és gpu nélkül is futni fog a dcs multi. Kliens oldalról nincs változás. Jók a tapasztalatok, ahogy olvastam, nincs laggolás be és kilépéskor 40+ playernél sem. Sajnos a gépigény még nem ismert általam, remélem linux-on is futni fog, az erre szánt gépem már a sarokban várakozik :). Már tesztelik a kiválasztottak, de megjelenési dátum még nincs.
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2018.12.12. 22:19:42
  • sakkay
    EZ pontosan mit is jelent???
  • Krokoliszk
    Én is ezt nézegetem, a Warthog megvan és a Virpil T50 bot is, és igazából már elegem lett a Warthog gázkarból. A minijoy meg a mellett lévő hat használhatatlan kb, a pinky switchem gyári hibás volt, és az egész gázkar hátoldalának szögletes kialakítása hosszabb használat után rendesen bántja a kezem..

A virpil bot zseniális, a gomb kiosztásra van pár panaszom, lehet majd kipróbálom a Warthog grippel. Viszont egyelőre nem tudom, hogy a gázkart meg akarom-e venni. Állítólag akartak belőle minijoy-ost is, meg hátha jön belőle egy updatelt verzió mint a botból (abból az van meg).

Az is érdekes, hogy mikor lesz már végre VKB TECS rendelhető, mert az komoly vetélytársnak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Krokoliszk, 2018.12.12. 18:40:48
  • LeonSilver
    Bónusz van, de akciós vagy elővételes cucchoz nem lehet használni.
    Ha nem egetverően fontos, akkor kicsit várj - talán kari előtt lesz valami.
  • GaBika6
    THX! Azt nagyjából néztem, de nem úgy működik sztem ahogy kéne. Bár lehet én vagyok a béna. A másik amit észrevettem, hogy ha vásárolnék EDE oldaláról, akkor most se kedvezményes ár, se bónusz nincsen???
  • LeonSilver
    AZ MK-20 leginkább páncélozott célok ellen van, míg a CBU-99 szoft célok (teherautók, könnyű páncélosok illetve élő erő) ellen. Ugyan régen használtam már, de ha jól emlékszem azt is be kell állítani, hogy milyen magasan essen szét a cucc..
  • GaBika6
    Mk-20 és CBU-99 között mi a különbség? Mi mit pusztít jobban? ÉS jól működik a játékban? Nekem valamiért nem mindig jön össze a használata és a robbanása, (rotyogása) is változó. Néha olyan, mint a CBU-87 az A-10C-n de hatástalan, néha meg szétpukkasztja egyből a könnyű célokat. Van hogy T-90-et is szétkapja. A szelet kalkulálja? Szórási terület a magasságtól változik? Valamit én csinálok rosszul? THX!
  • sure
    Parkolás
  • Colos1357
    Na, az van, hogy a 10 éves G940-nek a throttle potméterei is sz@rrá koptak, így a pedál után azt is cserélnem kell... (Még jó, hogy a joy HALL szenzoros ) Ezzel van valakinek tapasztalata? A Warthog throttle-t nézegettem még, de ezen több a kapcsoló. Mást nem nagyon találtam ebben a kategóriában.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.12.10. 21:10:01
  • VO101Tom
    "Egyébként ne legyen már mérvadó egy ilyen nulla információval szolgáló "teszt" ahol az 1 percből 45 másodpercben az eget nézi..." ENNYIT lehet elmondani erről a tesztről, semmi más ötletelésnek nincs is értelme igazán.
  • Solt
    Nézd már végig azt a videót... ahányszor a talajt nézi és nem az eget, láthatóan megugrik a CPU kihasználtság. Egyébként ne legyen már mérvadó egy ilyen nulla információval szolgáló "teszt" ahol az 1 percből 45 másodpercben az eget nézi...

Arról már nem is beszélve, hogy már én is linkeltem ide CPU kihasználtságról képet,

Ez még a 4770K-l készült... nem úgy néz ki mintha nem terhelné eléggé a szálakat.

A másik dolog, hogy egy játékmotor nem egy szintetikus teszt program, itt nem fogsz látni 100%-s CPU kihasználtságot! Amikor meg azt látod, hogy a VGA nem 99%-n pörög, akkor CPU limit van. Mivel a CPU sem pörög 100%-n, ezért a limit szoftveres... szoftveres limiten enyhíteni vagy egy programozói hadsereggel lehet (lásd például GTA V) és akkor ki tudod tolni a DX11 határait, vagy pedig a DX12 / Vulkan lehet még opció. Utóbbi esetében eléggé képben kell lenni, mert ha valamit elcseszel nem véd meg a VGA driveres rétege, nincs aki kijavítsa (AMD / NV driver) a balfaszságokat és jön a kék halál mint anno a Win98 idejében.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.12.10. 20:26:25
  • repvez

ha valaki nem látta volna még :P
  • repvez
    a 8 tesztből 1 ben. ott is ha megnézed talán azért, mert a VGA 98%os terhelésen van, minden más esetben a 60%ot sem éri el a VGA sem.

Ilyen esetben nem mondanám azt, hogy bármelyik részegység is határon dolgozik és amiatt nem kap elég adatot a másik.
  • Solt
    Nézd meg alaposabban... például 0:39-nél a jobb felső sarokban az összes szál 40% körül terhelődik.

A DX12 lényege, hogy a CPU limitet csökkenti. Ha egy játékban nincs annyi objektum ami az adott motort a DX11 "tudásának" a határáig terheli, akkor persze, hogy nem, vagy csak minimális különbség lesz. ArmA 3 alatt láthatnál különbséget...
  • repvez
    2-5% ot nem mondanám terhelésnek. max 4 szál volt a 12 ből aminél 30% fölé ment egyszerre a terhelés.

Dx12es batlefield V-nél is egyenletes a terhelés, csak épp 40%os, és semmivel sincs több FPS vele mint dx11 es verzió alatt csak annyi hogy dupla a VRAM igény.
    A maradék 60%ot miért nem tudja kihasználni ?
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.12.10. 19:00:46
  • sakkay
    Ja én is néztem, nem is értem miért az egy szál?? Több szál terhelődik-csak szarul..
  • Solt
    Egyrészt a DX12 / Vulkan pont arra kéne, hogy adott esetben ne csak 1-2 szál terhelődjön, másrészt ha alaposan megnézed a videót akkor jól látható, hogy több helyen is az összes szál terhelődik.
  • sakkay
    Hornet Mini-Update 2018-10-12
    Hi everyone!
    This week we plan to migrate the current Open Beta to the Release version. We've put this off for the past two weeks as we worked on some Hornet and other items.
    For next week's Open Beta, we plan (not promise):

1- GBU-10, 12, and 16 laser-guided bombs with off-board designation.
    2- Bullseye (A/A Waypoint) and BRA indications.
    3- Improved IR Maverick axis slew and other Maverick fixes/additions like improved ship attack, longer ship lock ranges, range indications when slaved, and others.
    4- Fixed DUD cue.
    5- New radar defaults based on SME feedback.
    6- Fixed cockpit art like left DDI error.
    7- JHMCS updates like look-up reticles.
    8- Air show smoke.
    9- Fixed ACM HUD mode indications.
    10- L&S target heading on attack format.

I'll have some Bulls/BRA and LGB videos coming by the weekend.
    In parallel, the team is hard at work on the HARM, datalink (SA page, MIDS, Link-16), FLIR rendering tech, and A/G rendering tech.
    All of this will be part of 2.5.4
    Thanks!
  • repvez
    Ahogy látom itt nem csak a dx12 vagy vulkán hiánya a gond. még mindig csak 1 CPU magot használ csak és annak a sebessége számít, hiába van sokmagos rendszere valakinek.ÉS ennek fejében még a VGA-t se használja ki.

Ha nem így lenne már régen minden DCS-s AMD procival szerelt gépet használna ,mert ott már évekkel ezelőtt 4 meg 6 fizikai mag volt mig az intel meg csak a kettővel üzemelt nagyobb herzen,

Ebből is látszik, hogy a fejlesztésre szánt összeg feleslegesen van elköltve, mert nem a hardvert növi ki a program.
  • GaBika6
  • LeonSilver
    Ja, hát nem sokkal több :D De... hátha egyszer lesz egy ilyen GPS-em a bringámon ;) Egyébként majdnem használhatatlan. Jó, nem volt sok és végre betudtam váltani a felhalmozódott kedvezményeket.
  • beci43
    Csak pénzlehúzás véleményem szerint.
  • LeonSilver
    Ez fasza, kössz. Ami a DCS-ben vagy az egy ótvar. Aszittem' tök egyszerő kezelni, de a francokat :D
  • beci43
    Itt van egy tutorial, Papa!
  • LeonSilver
    Srácok. Van itt élő ember, aki megvette az NS 430 navit és tudja használni?
  • sakkay
    Tök jó Na majd ha lesz kesztyű akkor lehet ilyen animáció is! A test is tök jó ha van, vrben főleg, de az, hogy nem lehet elmozdítani' az iszonyat zavaró. Pár kapcsolót egyszerűen nem érsz el..
  • molnibalage83
    Igen. Kékhátteres felvétel és fölérakta layerként.
  • sakkay

7.40-nél az hozzárakott' kéz animáció?!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.12.07. 11:47:44
  • LeonSilver
    Kössz
  • feca1229
    Minden jót kivánok édesanyádnak, és szivből kivánom, hogy sok boldogságotok és örömötök legyen még egymásban!