Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SgtChris
Kösziii! :-) Eszerint openbeta a telepítésem...THX!

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

<#wave>

meglapulok itt a fűben, mint a...
üdv minden öreg motorosnak egyébként :o)

macleody
Hejj Csolee koma, Te még élsz? 😊

http://www.airbus.com/newsroom/press-releases/en/2018/06/hungary-orders-20-h145ms-.html

sure
A DCS World telepítési mappádban az autoupdate.cfg file tartalmazza az infót
"branch": "openbeta"
(avagy "branch": "stable", gondolom, ha a stable lett installálva)

Isten nem bottal, hanem VMware.

JA most már értem. Ha automata high beállításra nyomsz, akkor ezt dobja be, én meg nem is figyeltem.

Valószínűleg az, hogy meghalt a társtulaj, valamiféle változást okozott edénél stratégiai szinten. Lehet véletlen is. De minden fronton elképesztően beindultak. A Razbam-habár független-annyi gépet jelentett be, ami a jelenlegi pfm gépek egynegyede!! Ezzel együtt edével hivatalosan bejelentették az első külsős mappot. Ede beolvasztotta a bellsimteket(már külön fórumuk sincsen)és folyamatosan a régi gépeik arcfelvarrását jelentik be. Ráadásul rebesgetnek valami dinamikus kampányra felvett programozókat. Szóval nem pörgött így a rendszer amióta létezik.

GaBika6
Odabax...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Akkor megvárod a következő frissítést, mert jelenleg ez a verzió fut mind2nél...
Én az open beta mappámban látok egy "LandExportCfg" mappát ami a másikban nincs, de nemtom ennek így kell e lennie, mert módolgattam rendesen. Talán ezt meg tudja más is erősíteni... Egyébként a steames a steam mappában kellett volna hogy legyen és be van azonosítva. 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

SgtChris
Anno, mikor telepítettem, akkor a mappát DCS World nonsteam-re nevezetem az egyszerűbb beazonosítás végett, szóval már nem tudni, mi volt az eredeti neve :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

GaBika6
Milyen mappában van a DCS-d?
DCS World vagy DCS World OpenBeta? És akkor meg is van a megoldás... <#email> <#awink>

SgtChris
Láma kérdés következik...nyugtatókat beszedni :-) Azt vajh miből tudom kideríteni, hogy a gépemen levő DCS jelenleg a stable, vagy az openbeta verzió? Eddig steam és non-steam verzióm volt, de aztán az össze modult a non-steam alá tudtam összehozni, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet... Ez rendesen frissíti magát amikor kell, de nem tudom, hogy a stabilra érkező frissítések mennek fel, vagy a beta update-jei... :-) 2.5.2.18736 a verió jelenleg a főmenü jobb alsó sarkán, ha ez segít valamit.

Most,hogy a release verzió is frissült,nem tudom van-e értelme az openbetát fent hagyni?

Ka-50

GaBika6
Hajrá MaGYaRoK...

Ezt most találtam az ismer hibák közt az új driver dokumentációjában,

Using power monitoring in GPU monitor tools causes micro stutter. <2110289/2049879>

Szóval aki bármilyen monitorozó programot használ és micro stuttert érzékel játékok alatt, annak valószínűleg az NV driver az oka. Elég régi a probléma, legalábbis engem VR alatt legalább fél éve szívat ez, de most már legalább elismerik és elvileg dolgoznak rajta.

www.smart-bus.hu

sure
Kemény a DCS, hogy már majdnem így néz ki!

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Ja, itt a bin mappában van mind a kettő.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Azt nem néztem, hogy az updater és a dcs.exe ugyanabban a mappában van-e. Ha igen, akkor valóban tökmindegy. <#eljen>
Viszont az nem baj, ha azt jegyzi meg, hogy a futtatható exe a lényeg és azt keresse máshol/máskor is. Ha asztali parancsikon alapján installál, akkor vagy megszívatja magát, vagy nem. Falcon pl ilyen, teljesen más mappában van a launcher exe és a játék exe...

www.pumaszallas.hu

GaBika6
Kemény a valóság...

Bizonyos fényben láthatatlanok a gépek-tényleg-csak annyit akarok korrigálni.

LeonSilver
Szerintem ne sajnáld. Én már régen is próbáltam, de nekem nem tetszik.
CloD.ban sokkal faszáb, nem tudom miért.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az, hogy a gyerek mihet rendeli lényegtelen. Az sem releváns, hogy mi fut a feladatkezelőben. Én az ápdétert adom meg neki, de egyébként tökmindegy, mert a mappa a lényeg, ahonnan a játék indul. Akér a tököm.exe-t is megadhatod neki 😉

Tehát. Csak hogy tiszta legyen. Ha a dcs.exe-t adod meg és az ápdéterrel indítasz, akkor is be fog töltődni a reshader és vice versa.. Ez a lényeg.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.06.26. 20:55:43

Arra raktam srácok, a bin mappába. Faszán elő is jön shift+f2-vel, de nincsenek ott a kijelölt effektek. Úgy is próbáltam, hogy kint nem jelölöm ki őket, de úgy is üres volt.

VO101Tom
A feladatkezelőben is a dcs.exe fut amikor a játék fut.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az nem számít, hogy mivel indítod a játékot. A játék saját futtatási környezete egy egészen másik exe is lehet.

Falconnál pl. van a Launcher.exe, amivel indíthatod a játékot, de az csak a kis bejelentkező ablakot indítja el, ami utána elindítja a bin\x64\falcon-bms.exe-t. Ott is a reshade-et a falcon-bms.exe-re kell tenni, mert nem a bejelentkező képen akarom nézni az új shadereket, hanem a játékban.

A videóban 0:28-nál a gyerek a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Arra kell tenni, merthogy az indítja a játékot. Mármint az a parancsikon, amit a DCS kitesz. ( "D:\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\bin\DCS_updater.exe"😉

@sakkay Az a menü a shift+F2-vel jön elő

VO101Tom
A linkelt videón a bin mappában lévő DCS.exe-t jelöli ki a srác, és arra teszi fel a reshade-et.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Kell valahol lennie egy reshade-shaders\Shaders mappának, abban vannak azok a shaderek amiket felinstalláltál (és amiket kilistáz).

www.pumaszallas.hu

Igen mert előjön játékban is, csak nincsenek ott a kiválasztandó effektek.

1.50-nél ami van. Beírom és nem jön elő semmi. Addig is mindent ugyanúgy csinálok. De éppen most rakom újra az egész
dcs hátha..

VO101Tom
Nekem nincs fent DCS-en, szóval csak tippelek, de az, hogy az update exe-re kelljen rakni a DCS futásakor betöltő extra shadereket, azt erősen kétlem 😊
A tévedés jogát fenntartom persze, de szerintem elsőnek ezt csekkold le, hogy biztosan jó exe-t szemeltél-e ki.

www.pumaszallas.hu

Nézd meg ezt.

Ka-50

Tudom,azért írtam neki,hátha valami nagyon nincs rendben ott.

Ka-50

Ja ok megy, update exere kellett rakni. De hiába nyitom meg a menüt, nem jönnek elpő a lehetőségek. Lehet ez más-de azért probálom a CLOD-al is. Hátha dcs tiltja le.

VO101Tom
Hogy tetted fel? Installnál a DirectX10+ -t válaszd ki, és a DCS exe-t kell megmutatni neki (\bin mappában, nem a DCS root-ban).
Esetleg nézz körül ED fórumon, csodálkoznék, ha a reshade nem menne DCS alatt...

www.pumaszallas.hu

Ja. Mik vannak faxom<#ticking>

Így csináltam De még sem indítja a dcs. Próbáltam a direct 3d is. Meg a béta meg nem bétára is<#fejvakaras>

VO101Tom
ööö... ha így van, akkor biztos így van 😊

www.pumaszallas.hu

Megoldottam. Valahol olvasták, hogy technikai probléma miatt van-mentéskor. Le kellett törölni a reg filet, majd újra belépni. Elég fura..

VO101Tom
Nekem letöltötte rendesen a Reshade3-at az oldalról és el is indul a telepítő.
Nálad lehet, hogy a víruskergető zavar be...?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.26. 15:55:24

www.pumaszallas.hu

Köszi!

Control panelban nem érdemes elpiszkálni semmit...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Na várj, megnézem...

www.pumaszallas.hu

Ja nem-le se tölt semmit csak a nevet.

Mindenre azt írja a mozzila, hogy sikertelen letöltés-de közben letölti, de ha el akarom indítani-ez az alkalmazás nem fut az ön gépén. Ez meg mi?! Nemrég vettem le valami bogár keresőt mert lejárt-lehet az buzizik??

VO101Tom
most nézek összehaonlítást 1070 és 1080Ti között, nagyon durva, memória kezelés, sávszél és sebesség az konkrétan a duplája, a shader számítás, általános számítás meg 50%-al több <#wilting>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nekem 1070 van Ti nélkül 😊
A nyers fps nálam sem rossz. Stabil 60. Csak közben receg meg akad.

www.pumaszallas.hu