36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gantus68 #29863 Hardver problémára (oc és túlmelegedés is előidézheti) utal. Nálam is volt, hogy a dcs szállt csak el, a win állva maradt, visszavettem egyet és stabil lett.
1. oc: Minden alapórajelen menjen csak és a memória időzítések is stimmeljenek a bios-ban (cpu-z megmutatja). Monitorozni kellene a hőmérsékletet cpu, gpu.
2. vga driver: fogyasztás ellenőrzése terhelésen, illetve régebbi driver-rel próba.
3. táp: vagy az egész vagy egyik ága nem bírja. -
#29862 Nekem nincs sok öteletem erre így, mostanában a lekapcsolt swap file miatt szívtak néhányan (DCS-nek a 32 GB ram sem elég, mellé csinál 24GB-os swapot is nálam), azért gondoltam arra.
Ramoddal egyébként nem hiszem, hogy gond lenne, ha a húzás nem tetszene neki, akkor a windows fagyna le, nem csak a DCS.
Gondolom videokártya driverek, alaplapi driverek, ha vannak, azok naprakészek.
Esetleg egy reinstallt megpróbálhatsz, vagy írj a supportnak, oda csatold a log fájlt is, ők bele tudnak abba nézni. A jó hír, hogy az ilyen jellegű fagyás nagyon ritka. Tehát nálad lesz a gond (az általában könnyebben javítható, mintha a program lenne bugos). -
Kapido #29861 Sajnos egyik crash.log-ot sem tudom betenni, mert 25000 karakter feletti!
A Swap file-t a gép kezeli!
Azért köszönöm a segítséged!
Ha van még tipped... -
Kapido #29860 Mindent kipróbáltam....
RAM "default", A10C, Batumi felett, néhány perccel tovább bírta, de lefagyott!!!
Talán a tereptárgyak nem tetszenek neki...?! -
#29859 -
#29858 lol A wikipédián ugyan ez a rendszám van fent példának. wiki -
Kapido #29857 A gépnek jónak kell lenni, ha csak nem a NASA teszteli a DCS-t!
Core I7 8700K , 32 GB RAM, 1080ti, 208 GB szabad az SSD-én.
A hiba üzenetbe belenéztem: kisregyény... Az eszközkezelőben nem láttam hibát
Megnézek más gépet és küldetést is. A RAM-ot is alapra állítom, mert 3200 MHz G-Skill, bár a gyári XMP van beállítva, és mindenféle "vérízzasztó" teszt lefutott hiba nélkül.
Most már nagyon kíváncsi vagyok!!! -
#29856 Nem. Az grúz rendszám. -
#29855 Az létezhet hogy a DCS-ben a lada szamár magyar? -
#29854 Persze, az is fent van :) De megoldottam. Az eredeti fájlokat lementettem, a moddoltat átneveztem, bemásoltam ahol az eredet i van, oszt' jó napot :) -
#29853 Ebben semmi infó nincs, klikk az "Open with Explorer"-re és oda mit ír ki? Ha túl hosszú a szöveg, tedd "spoiler" tegek közé és akkor nem foglalja el az oldalt.
Azt nem tudom, hogy most van-e Harrieren olyan bug ami fagyást okoz, más géppel működik, vagy azokkal is lefagy?
Memória mennyi van a gépedben? Swap file engedélyezve van? Windows nem küld hibaüzenetet arról, hogy kevés lenne a memória?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.16. 20:32:55 -
#29852 Azt írja csak openbeta-val megy. Neked az van fent? -
Kapido #29851
Utoljára szerkesztette: Kapido, 2018.12.16. 20:19:45 -
#29850 Üdv. Ha leírod azt is hogy mi az a hibaüzenet, mindenkinek sokkal egyszerűbb lenne ötletelni rajta. -
Kapido #29849 Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?
Valamiért a DCS állandóan lefagy-kilép. Csinálok egy gyakorló repülést a mission editor-ban a Harrier-rel, és kb. 1-2 perc után lefagy egy hibaüzenet küldő opcióval.
Van valami ötletetek? -
#29848 Fasza... :/ Sajnálom azokat, akik fizettek és hoppon maradtak -
#29847 Az a baj vele, hogy vannak olyanok, akik repülték IRL is, és azok nagyon fikázták. Repmodell a valós közelében sincs, és rengeteg bug is van benne, amik - mivel VEAO nem csak szimplán DCS alól vált ki, de két hete csődöt is jelentett- valszeg soha nem lesznek kijavítva. Hacsak ED nem gondolja presztízskérdésnek és megcsinálják házon belül, bár nem hiszem, hogy most lenne olyan programozójuk akinek annyira ne lenne más dolga, hogy a Hawk-al foglalkozzon.
A közelmúlti csődbemenés negatív hozadéka még, hogy akik előrendelték a P-40-est, azok eddig ígérgetést kaptak, hogy majd visszakapják a pénzüket, mostantól már azt sem. Valszeg ők bukták az összeget (ezt ED sem fogja kifizetni, mert az előrendelés VEAO saját weblapján ment, ED kifejezett ajánlása ellenére, és ED shopban nem is lehetett előrendelni még. Teljesen nyilvánvaló, hogy ED sem fog fizetni ezek után). -
#29846 Ámberök. Van ITT ez a CVN-74 Improved Textures mod.
Letöltötte már valaki és működik is? Mert én bárhová teszem, marad a régi textúra.. :/ -
#29845 ezt nem is mondtam, hogy bárhol is említettek volna ilyet, csak logikusnak tűnt volna ha azt csinálják, mintha 2x kiadják ugyan azt .
@molni: még alfa állapotban van, gondolom ennél nagyobb hibák is vannak még benne. -
#29844 jaja, asszem ők voltak
Ez a hawk nincs meg nekem, nem is lesz :D :D Tényleg annyira ótvar? -
#29843 @repvez. Az FC3 gépeket amikor elkezdték külön árulni, akkor is kiírták a weblapon, hogy akinek megvan az FC3, az ne vegye meg, mert ezek ugyanazok a gépek. Szó sem volt soha olyanról, hogy azok FC3-tól külön fejlesztve lennének. Sőt, akárhányszor felmerül a kidolgozott, kattintós kabinos Mig-29 vagy Szu-27, mindig elmondják, hogy nem lesznek ennél részletesebbek, amíg ezek az Orosz légierőben szolgálatban vannak. Ami az F-15-öt illeti, jön egy külön álló, kidolgozott modulként a Strike Eagle, de az FC3-as F-15-öt ez sem érinti, az is marad ugyanolyan.
@Leon, a VEAO Simulations-al bontottak szerződést, mert a Hawk olyan rossz, és a P-40-el nem készültek el három év alatt sem. Erre gondolsz?
@molni: A DCS un. PBR anyagokat használ, amiknek lehet "Emission" map-juk, egyszerűen festett textúra map azt határozza meg, hogy az a textúra részlet világít-e vagy sem. Tükröződéseknél is fényforrásként látszanak. Nem annyira pontos és szép mint a 2080-asban debütált Ray Tracing fícsör, de a modern játékoknál rengetegszer használják a fényes, világító dolgokhoz, mert egyszerűbb, mint a klasszikus fényforrások (emissive map nem okoz árnyékot, sokkal egyszerűbben számolódik mint egy dinamikus lámpa pl).
A 2. kérdésre igen, van egy ilyen MOD, de nem nyilvános, mert FSX kabint kalapáltak bele úgy, hogy az nem az övék. Vampi írta FB-n múltkor, hogy ő valahonnan megszerezte.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.16. 16:39:43 -
#29842 Ez micsoda? Valaki csinált F-14 kabinmodellt F-15 avionikával?
-
#29841 4:24-nél. Hogyan lehetséges, hogy az utánégető tükröződik a gép felső részén? Amikor kikapcsolja, akkor eltűnik a két pötty. A csóva túlnyúlik a gépen, addig stimmt, de ennyire erős fényt ad? Ezek szerint volumetrikus fényforrás létezik DCS-ben? Vagy hogyan hívják ezt...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.16. 14:55:04 -
#29840 Aki nem látta a VFAT-on
-
#29839 én mikor elkezdték külön modulként árulni az FC gépeket azt hittem, hogy pont emiatt, hogyazok megkapják a fejlesztett dolgokat és nem csak egy ujabb rókabőr lesz, de tévedem.
DE igy nem nagyon látom értelmét a külon moduloknak sem, mert sztem jobban megéri megvenni egybe az FC -t egyben még akkor is ha nem érdekel az összes gép belöle, mint csak egy két külön modult belöle.A javitások ugyan ugy ingyen megjonnek hozzájuk.
Viszont ha a külön modulokat külön kezelték volna akkor most ugyan ugy lehetne csak egy egy tipusonként is fejleszteni az FC-s gépeket és a teljes FC-3as meg maradt volna a régi szinten.
Igy aki az egyszerübb játszhatóságot választja megveszi a 8 gépes csomagot aki meg gépészkedni akar az megveszi modulonként.
a licencelésben én ha EDe helyébe lennék, akkor lenne egy olyan kitétel, hogy az egyező tartalmak felhasználhatók más moduloknál is igy elkerülve , hogy nagy legyen a kavardás és a játék bonyolitása..
aki elfogadja ezt az fejleszt aki em az igy járt. -
gantus68 #29838 A jövő héten kiadják a 101cc-t. -
#29837 Asszem volt már valami modul, ami nem ment át EDe mércéjén és törölték is a prodzsektet... -
#29836 Szerintem meg sokkal komolyabb dolgok ezek a licencelések, mint hogy így kezelnék, de ezen nem veszünk össze :)
Az új modulok biztos, hogy próbálják majd tartani azt a színvonalat, amit a Hornet és a Tomcat féle modulok felállítottak. A MAC féle vonal már nem. Ami nekem kérdés, a régi modulok, azokat akárhogy javítják, sok plusz eladást nem hoznak. ED felől nézve kidobott pénz kb. -
#29835 Szerintem nem számottevő a különbség Tom. Akinek tetszik a Viggen az megveszi így is, úgy is. Akinek mind a kettő, az mind a kettőt megveszi, akinek meg egyik sem.. nos az is 80%-ban megveszi, hogy benne legyen a gyűjteményben.
Nekem is meg van például az F-5 és nem azért, mert olyan nagyon tetszene ;)
Nem tudom és nem is tudhatjuk... de szerintem segítik egymást - ha nem is a kész cuccot adják át, de biztos van illetve kell lennie egyfajta együttműködésnek - és lehet ezt EDe "kéri" is, hisz' ha egy modul szar és senki nem veszi, akkor ott EDe IS pénztől esik el.
Egyébként engem ez pont nem érdekel ;) Így vagy úgy legyenek minél jobbak a modulok, aztán felőlem le is lövöldözhetik egymást :) -
#29834 Nem csak ők ketten, mindegyik abból él, hogy modulokat adnak el. Vajon mennyi Viggen fogyott, miután lett Harrier? És a Harriernek mennyire tesz majd be a Tomcat? Ha minden modult megvenne mindenki amikor az kijön, akkor nem lennének konkurenciái egymásnak, de mi van amikor valakinek csak egy modulra van pénze? Akkor az mérlegel, és megveszi ami neki legjobban tetszik, és ott már rögtön azok lesznek.
De ha nem lennének közvetlenül versenytársak, akkor sem tudom elképzelni, hogy valaki ingyen bedobná a közösbe azokat a fejlesztéseket, amikre pont azért költött időt, pénzt és erőforrást, hogy a saját modulja legyen jobb, ne valaki másé egy sima kopipészt után. -
#29833 Na de Tom. Például a Heatblur és Razbam miben konkurensei egymásnak? Komolyan! Akkor lenne konkurencia harcimarci, ha a Heatblur és a Razbam is mondjuk F18 modul fejlesztene. De így? -
#29832 Nem biztos, de nagyon valószínű. Ami a gépek fícsöreit illeti, ED valszeg minden külsős fejlesztést használhat (Hornetbe ezért mehet minden), de hogy konkurens külsős stúdióknak is továbbadhatná, az olyan licencelési, elszámolási rémálom lenne, amit szerintem senki nem akar. Heatblur és Razbam egymás nagyon komoly vetélytársai, miért adná valaki át önként és dalolva a saját fejlesztései egy olyan stúdiónak, aki talán pont tőle visz el felhasználókat? Ha nem adja ingyen, akkor hogy számolod ki, hogy az mennyit ér? Nem hiszem, hogy ED ilyenbe belekezdene (hacsak nem viszi át erőbőbl, hogy mindenki örüljön, hogy ED shopban ott van a gépe, a többit majd ő eldönti).
A fegyvereknél már inkább el tudok képzelni egységesítést, hogy azok egy központi "könyvtárból" vannak szétosztva, a fegyverek paraméterezése lehet ugyanolyan, de például a repülőgépben futó szoftvert, radar és kijelzők grafikáját és a használható fícsöröket ugyanúgy a géphez kell programozni. -
sakkay #29831 Ez sem biztos Tom, lásd belsimtek. Nem lehet látni kivel milyen a viszony. Pl a saab föld radarja elismerten a hornet alá dolgozik, meg nekem a Tamás macska is elég gyanús. -
#29830 A külsős stúdiók modelljeit tuti, hogy nem fogják automatikusan egy szintre hozni.
A tisztán ED fejlesztett modelleknél lehet ilyen közösködés. -
sakkay #29829 Hivatalosan is azt mondják, hogy igen, amit a hornet hoz, az kterjesztik más modellekre is. Az FC3 ami kérdéses. -
#29828 ezek a fegyverrendszer és radar fejlesztéseket fel lehet majd használni vagy bele teszik a többi modulba is, ha azok ugyan azokat a fegyvereket is képesek használni? vagy ahány modul annyi féle fejlettségi szinten lehet majd használni.
gondolok itt a A10, harrier, f-18 meg a többi ami képes GBU bombát használni vagy a mavericket.
ha nem mindegyik gép lesz ugyan azon a szinten a fegyver használatot illetöen az azért elég furcsa lesz. bár már most is igy van.
de hogy ezen nem is akarnak válltoztatni ... -
sakkay #29827 Sajnos -
beci43 #29826 Ja,ezért 475 a szett. -
sakkay #29825 Ja, 200 alatt megéri, ha lenne hozzá minden. De nincsen. -
beci43 #29824 Prot természetesen, arról beszéltünk.Irreális az ára, abszolút nem éri meg.