36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Klusi86
    Itt olvastam. Sajnos nem szoktam mostanában repülni, mert a gépem felett eljárt az idő és így csak kínszenvedés, de a topikokat mindig olvasom, így képben vagyok. Majd gép felújítás után, visszateszem a szimulátorokat.
  • Papa01 #29982
    Az igen! :)) Wow, ezt hol olvastad? Szoktál még repülni? :)
  • Klusi86
    Papa, már én is megrendeltem, nem csak magamnak, de kollégáknak, rokonoknak is. Ajándékba is vettem :D Amúgy olvastam, ha Microsoft accounthoz rendeled a serialt akkor, nem számít, hogy alaplapot vagy más alkatrészt cserélsz a gépben.
  • Zpogi
    OFF
    Most -50% a Battlefield V Originen
    LINK
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2018.12.23. 11:49:52
  • Papa01 #29979
    Ok, köszi urak a segítséget! :)
  • repvez
    nyugodtan megveheted én is hasonló helyről vettem 2500ért kb mióta megjelent a win10, azóta aktív és semmi probléma nincs vele.
    sőt win7es seriallal is aktiváltam a másik gépet az is jó volt.
  • LeonSilver
    Így van. Mondani bármit lehet, úgysem tudjuk "ellenőrizni".
  • VO101Tom
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyi igaz ebből, hogy négy mérnök dolgozik rajta. Mondjuk egy listával, hogy ki mit és meddig csinált ezelőtt. Mert ha a Hornet 2018-as fícsöreit elnegyedeljük, akkor még szarabb munkatempó jön ki, mintha Yoyo kalapálta volna az egészet egyedül
  • LeonSilver
    Nem fogja banolni Papa, mert legális.

Az Európai Bíróság korszakalkotó ítéletet hozott az UsedSoft GmbH vs Oracle International Corp. (C 128/11) ügyében 2012. július 3-án. Az ítélet kimondja:

„Az állandó ítélkezési gyakorlat szerint az uniós jog egységes alkalmazásának követelményéből és az egyenlőség elvéből az következik, hogy a jelentésének és hatályának meghatározása érdekében a tagállami jogokra kifejezett utalást nem tartalmazó uniós jogi rendelkezést főszabály szerint az egész Unióban önállóan és egységesen kell értelmezni (lásd különösen a C‑5/08. sz. Infopaq International ügyben 2009. július 16‑án hozott ítélet [EBHT 2009., I‑6569. o.] 27. pontját; a C‑34/10. sz. Brüstle‑ügyben 2011. október 18‑án hozott ítélet [EBHT 2011., I‑9821. o.] 25. pontját, valamint a C‑510/10. sz., DR és TV2 Danmark ügyben 2012. április 26‑án hozott ítélet 33. pontját). Márpedig a 2009/24 irányelv szövege az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdésében szereplő „eladás” fogalom jelentését illetően semmilyen utalást nem tartalmaz a nemzeti jogokra. Ebből következően ezt a fogalmat az említett irányelv alkalmazásában az Unió területén egységesen értelmezendő, önálló uniós jogi fogalomnak kell tekinteni (lásd ebben az értelemben a fent hivatkozott DR és TV2 Danmark ügyben hozott ítélet 34. pontját). Ezt a következtetést a 2009/24 irányelv tárgya és célja is alátámasztja. Az EK 95. cikken – amely jelenleg az EUMSZ 114. cikk – alapuló irányelv (4) és (5) preambulumbekezdéséből kitűnik, hogy az irányelvnek az a célja, hogy megszüntesse a tagállamok jogszabályai közötti azon különbségeket, amelyek a számítógépi programokat illetően a belső piac működését jelentős mértékben hátrányosan befolyásolják. Márpedig az „eladás” fogalmát egységesen kell értelmezni annak elkerülése érdekében, hogy a szerzői jog jogosultjainak az említett irányelvben biztosított oltalom az alkalmazandó nemzeti jogtól függően eltérő lehessen.....

...Emlékeztetni kell továbbá arra, hogy a 2009/24 irányelv 4. cikke (2) bekezdésének megfelelően a szerzői jog jogosultjának terjesztési joga kimerül a számítógépi programja bármely anyagi vagy immateriális példányának az e jogosult által vagy az ő hozzájárulásával az Unión belül történő első eladása alkalmával. Ebből az következik, hogy e rendelkezés értelmében és a későbbi eladást tiltó szerződéses rendelkezések ellenére az érintett jog jogosultja már nem tiltakozhat e példány újraeladása ellen....

...Mivel a szerzői jog jogosultja nem tiltakozhat azon számítógépi program példányának újraeladása ellen, amelynek vonatkozásában az említett jogosult terjesztési joga a 2009/24 irányelv 4. cikke (2) bekezdésének értelmében kimerült, meg kell állapítani, hogy az e példány második megszerzője, valamint az összes későbbi megszerző, a példány „jogszerű megszerzőjének” minősül a 2009/24 irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében.Ebből következően a számítógépi program példányának az első megszerző általi újraeladása esetén az új megszerző a 2009/24 irányelv 5. cikkének (1) bekezdése értelmében letöltheti a számítógépére azt a példányt, amelyet az első megszerző adott el neki. Az ilyen letöltést a számítógépi programpéldány szükséges többszörözésének kell tekinteni, amelynek lehetővé kell tennie, hogy az új megszerző a rendeltetési céljának megfelelően használja a programot…“

Az idézett ítélet teljes egészében megtalálható az Európai Bíróság honlapján.

Ez az ítélet a 267 sz. Európai Unió működéséről szóló szerződés alapján Magyarország számára is kötelező érvényű.
  • LeonSilver
    "TGP majd a Harm után jön valamikor. Időpont nincs."

Tom, Tom, Tom... megtanulhattad volna már! Két hét, oszt' jó napot. Valamint 9 havonta új modul. Nem is tudtad??
  • VO101Tom
    Ezt ma írta Wags a Hornet mini updates topikba.

Hey everyone,
    To be as transparent as possible on this, we have four engineers on the avionics and weapon systems. While we’re not ready to attach dates, this is the general order of development for the next couple of months. Please recognize that this can change:
    Engineer 1: Correct DUD cue logic, fuse setting, tune AGM-65F TTMR/IN RNG, and adjust AIM-9X tones. Once those are done, then JDAM.
    Engineer 2: AGM-88C HARM and then ATFLIR.
    Engineer 3: IFF interrogation, HAFU and color change when MSI is enabled, and then LTWS/TWS.
    Engineer 4: Datalink with MIDS / Link-16 / MSI color display symbols, then the UFC BU page, and then INS ground and ship alignment.
    Thanks!

A következő hónapokban ezen fog az a négy mérnök dolgozni, akik az avionikát, fegyvereket csinálják. TGP majd a Harm után jön valamikor. Időpont nincs.
  • Papa01 #29972
    Köszi a választ! :)
    Azért ez elég furcsa, nem? :) Lehet mégsem veszek, nehogy az MS egyszer csak bannolja a serialt. :)
  • molnibalage83
  • wolfhgb
    Win 7 pro juk is van, meg olcsobb es win 10 pro elfogadja a kulcsot.
  • LeonSilver
  • sakkay
    JA, csak egy tgp adnának már! Aztán mehetnek karácsonyozni februárig
  • LeonSilver
    Hát... én idén nem várok már peccset és jó, ha január közepe - vége felé lesz majd. Addigra talán kijózanodnak...
  • LeonSilver
    Hátööö... sensor control switch :D Aztán csodálkoztam, hogy nincs diamond... mondjuk amennyit használom a Hornetet csoda, hogy egyáltalán rájöttem :D :D
  • sakkay
    Nem, csak van. Sajnos szerintem, most nagy leállás lesz. Talán még egy bejön, aztán pihi.
  • sakkay
    Mi volt:)
  • LeonSilver
    Tezsvírem. A HARM működik már vagy csak úgy van?
  • LeonSilver
    Csak nem hagyott nyugodni ez a szar, és mint kiderült persze, hogy én voltam a balfasz... ;)
  • sakkay
  • sakkay
  • LeonSilver
  • Papa01 #29958
    Holnap megveszem szerintem! :) Ha új konfigom lesz egyszer, arra majd felpattintom! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.12.21. 21:44:31
  • LeonSilver
    Nekünk germániából küldi a kedvenc főnököm valami cimborája. Teljesen jók, simán lehet aktiválni, szóval vegyél bátran. Ennyit megér a nyugalom..
  • Papa01 #29956
  • LeonSilver
    Ja, árakat nem is néztem csak most. Ennyiért meg kell venni
  • Papa01 #29954
    Köszönöm, de nekem az sok, ehhez képest. Lehet talonba veszek egy ilyet! :)
  • LeonSilver
    Aha! Az a probléma, hogy jobbra fent a junosztyon meg sem jelenik a kis gyémánt jel, hiába teszem át akár más billentyűre azt a szart. Az viszont 100%, hogy nem uninstallálom és teszem fel újra. EZ ziher.
  • LeonSilver
    Én 15-20-ért tudtam szerezni. Ha kell, megkérdem a srácot, hogy van e még neki.
    w10 pro, matricával.
  • Papa01 #29951
    Elvileg ez is legális, de ez az ár volt az, ami engem megdöbbentett... :)
  • LeonSilver
    Akkor nem értem... hagyom is a francba.
  • LeonSilver
    Ha szerencséd van, akkor a hw aprón olcsóbban is tudsz venni - legálisan.
    Az a helyzet, hogy ugye a mikroszoft az OEM szoftvereket hw-hez köti és úgy gondolta, hogy ha kampó a hw akkor dobd ki a windows.
    2009-ben erre beintett az EU és azt mondta, hogy lófaszt kell kidobni, lehet szépen újrahasznosítani.
  • Ludowik
    OFF Na igen subnautica hát az tényleg egy tuti játék én még korai hozzáférésben 9 euróért vettem anno és mivel nem akarom kijátszani félreraktam hátha jön még hozzá tartalom. most a Russian Fishing 4 szippantott be ez egy ingyenesen letölthető és játszható játék De mint a ruszki gémekben van persze Prémium meg arany vásárlásra is lehetőség. De itt nincs kvázi előnyöd belőle csak hamarabb lesz meg a cuccod mint annak aki ingyen játssza. ugy hogy horgász meg egy vadász gém most elnyelt a télre:)Off end
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.12.21. 18:57:44
  • sakkay
    Most jobban megnéztem ezt a turbulencia dolgot. Lehet ez már volt valamilyen szinten de ennyire nem éreztem. Turbulencia van még a nagyobb épületeknél és a hegyeknél is. Pont olyan, mint amit nemrég berakott valaki amikor vitáztunk a gépek reális mozgásáról. Éppen úgy rázza meg a gépet a hegyek gerincénél. Tök jó!
  • Papa01 #29946
    OFF:
    Sziasztok!
    ERRŐL mi a véleményetek? :)
  • sakkay
    Teljesen rendben van. Most lőttem szét vele mindent. Nem a lézerest rakod? Vagy csinált küldid? Mert a G már nincsen tudod.
  • LeonSilver
    Na? Működik Neked ez az ótvar?