36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #30063 Jelen vagy a PH-s VR topikban... nem egyszer összefoglalták, hogy milyen szerepet szán az Oculus a három HMD-nek.
A Quest koncepciója a tömegek megszólítása. Nem kell hozzá PC, nincs vezeték, jó a kepminőség, és mivel egy zárt rendszer, így kihozható a maximum belőle teljesítményben is. Megfelelő árazással tipikus tömegtermék lesz.
Ne csak szimulátorozásban gondolkozz és akkor látni fogod mögötte a koncepciót. -
#30062 Hát passz. Valszeg készülnek egy nagyobb dobással jövőre (OR2 ?), és nem akarják, hogy ez lehalássza előlük a piacot. -
#30061 Persze, csak nem látom a koncepciot mögötte, elvileg ez az quest még akár jobb képe is lehet a riftnél, lévén mégiscsak 3 évi fejlesztés előnye lesz a riftel szemben.de legalább is a vezeték és szenzormentessége mindenképp előnyös lesz vele szemben.
A másik, hogy komolyabb játékokat csak PC és konzol részre írnak, nem androidra. ha a quest csak saját appokat használja akkor a steames vonal mikor kap frissítést ezen a részen. -
#30060 Ami egyenlő a folyamatos szívással, nincs hivatalos support, és szenvedned kell a tök ismeretlen helyről származó segédprogramokkal. Ha valakinek ehhez van kedve, felőlem csinálja. Én csak mondom, hogy ezt sem PC-hez adják. -
#30059 A GO sem az mégis használják steamhez is. -
#30058 Ocolus Quest-hez saját játékok lesznek majd, az nem PC-s periféria. -
#30057 xiaomi mix2s 1080x2560 felbontáson, a képpel nem is lenne nagy baj, csak az átvitel sebessége ami gondot okoz, mert nem találtam még olyan programot ami stabilan használható lenne a steames játékokhoz.
A riftcat progi most , hogy korlátlan volt az ünnepek alatt , egy kicsit több időt hagyott a tesztekre, a másik az ALVR progi lett volna, de az meg összeomlik folyamosan, még majd teszek egy probát a trinusVR-el is.
Nem tudom , hogy a megjelenő occulust quest is egész jónak tűnik, mert nem kell hozzá külső érzékelő a 6dof-hoz és 2 db kontrollerhez, viszont nem tudom, hogy lehet megoldani hogy a PC-s játékokat is lehessen használni, ha nincs semmi kiforrott eljárás hozzá, mert a wifi késleltetése nem a legjobb ha usb-bel kötöm össze akkor elveszti a vezetékmentes kialakítás előnyét.
Meg ahogy olvasom snapdragon 835 ös chippel szerelik, namármost az én készülékemben meg 845 ös van, tehát elvileg gyorsabb feldolgozást tenne lehetővé, ha megoldás lenne a PC+telefon kapcsolatra. -
sakkay #30056 Ja, ok. És milyen a felbontás? -
#30055 Aha, ez tényleg nem rossz! :) -
wolfhgb #30054 Ah, igy mar más a leányzó fekvése. :) Szerintem eláll. Ilyen áron, sot olcsóbban is vannak kulcsok apron, retail kulcsot kapsz mar 4500 körül, oem 2500-3000.
Pl
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.12.27. 14:02:50 -
#30053 Most is jogtiszta Win + Office van a gépen, csak azért vettem a kulcsot, hogy ha konfig csere lesz azon is legyen jogtiszta cucc. Az csere nem mostanában lesz (bár nem mai csirke a gépem, első genes i7), viszont ez a kulcs most nagyon jó áron volt. :) Emiatt kérdeztem, hogy "eláll"-e 1-2 évig egy ilyen oem kulcs. :) -
wolfhgb #30052 A retail kulcsok bármeddig hasznalhatoak, az oem pedig alaplap csereig. Nem hiszem, h idokorlatos lenne az aktivacio. De hat neked is 8 ás generációd van, mire vársz az aktivalassal? Jo lesz az évekig meg, minek cserelni? Amire csereerett lesz, meg mar lehet, h új win lesz, de max, veszel egy ujabbat 1-2 ezerert megint.
-
#30051 Azt nem tudod esetleg, hogy van valamilyen időkorlát az aktiválásra vonatkozóan, vagy bármikor beaktiválhatom, akár 1-2 év múlva is? -
#30050 nem csak egy noname kinai mobiltelefonnal használható cucc.
Ha pimax lett volna azzal nem lenne gondom, mert ahhoz adott minden program -
sakkay #30049 Melyik kínai vr? Primax? -
wolfhgb #30048 Ez csak a retail kulcsokra igaz. Ezek oem kulcsokat arusitanak, azok géphez kötötték. Ha fiokhoz parositod, akkor csak annyi az elonyod, h win ujratelepites eseten automatikus az aktivacio. Csak a retail kulcsok vihetők at más gepekre, de azok is ertelem szeruen egyszerre csak egy gepre. -
#30047 Csak nincs 18asom, csak az alap world és egy kinai VR , azzal probálkozok most igy az ünnepek alatt valamit . -
#30046 Pár ismert és kevésbé ismert fejlesztés ami még várható a közeljövöbe
-
sakkay #30045 A 18-ban pl. működik az ülésállító-tök jól, mint egy igazi kocsiban. Ha nem a fel-le irány a gond, akkor meg kidőlsz az ellen irányba és ott nullázol. -
#30044 ezt tudom, de van e lehetőség, ezen a középponton állítani ha a gyári nem jó ? A valóságban is van lehetőség a katapultot fel le állítani attól függően ki milyen magas és hogyan szeret kilátni . -
sakkay #30043 Persze beállítod a centert egy gombra, és ha lenyomod belök' középre.
-
#30042 A Flamming Cliff helyett meg megvárom az új Modern Air Combatot. Az meg fog jelenni idén ősszel és ez tuti, mert az ED hivatalos you tube-ján láttam.
-
#30041 Az csak az eddig megjelent gépek modelljei butított avionikával, kb FC szint lesz, de mint minden az is késik, mert még azon a traileren kívül semmi infó nincs róla, pedig idén ősszel kellett volna megjelennie.Az FC-s gépekröl már ez lesz a negyedik rókabor amit ilyen olyan indokkal újra eladnak. -
Wampapa #30040 Nem tudom, semmit nem találok róla.
Kinézetre egy feljavitott FC nk tűnt, új helyszinekkel, meg több géppel. -
#30039 Modern Air Combat? Az egy árkád fos lesz nem? -
Wampapa #30038 Köszi
Általában a disznót nyüstölöm, meg a Harriert (ezt több-kevesebb sikerrel).
A Viggent hagyom, amúgy is jobban vonzódom a modern, displayes cockpitekhez meg az A/G dolgokhoz.
De a chopperek nem fekszenek (azért egy Apachért vagy egy Cobráért megtérnék).
Szerintem a Hornet lesza nyerő, amennyire követem az is félkész, de ahogy látom foglalkoznak vele. Meg bepróbálom a Mirage-t.
A Flamming Cliff helyett meg megvárom az új Modern Air Combatot. Az meg fog jelenni idén ősszel és ez tuti, mert az ED hivatalos you tube-ján láttam.
A coming soon az mit jelent edéék szótárában ? Mármint az F-16 meg az AH-1 relációjában ?
Mert a kis videójukon kivül semmit nem találtam róluk. -
#30037 DCS VR-ben vagy úgy általában lehet állítani valahogy a nézet pozíciót? Hogy a pilóta mit lát , tehát nem zoomolni akarok hanem egy új fix pozíciót amit fel le előre hátra lehet állítani, hogy mi legyen a kezdő állapot? Lehetőleg menet közben? -
#30036 Viggenről nem hallottam még rosszat, nagyon jól összerakott modulnak tűnik, de a fedélzeti rendszerei, számítógépe a maiakhoz képest elég bonyolult. Képzelj el egy computert, amivel kódszámok begépelésével kommunikálsz, és kijelzője sincs. Jelez itt ott amit épp kell, meg megcsinálja amit kell, de ahhoz nagyon komolyan utána kell olvasni, és tudni, hogy mit csinál. Úgy neki se állj, hogy "majd kapcsolgatsz és úgyis látod, hogy mit csinál" . Igazi hidegháborús vas.
A Mirage is készen van elvileg (mármint ED szerint ez készen van), de az levegő-levegő feladatra való gép. Modernebb, nagy multifunkciós kijelzős műszerfallal, de nagyon korlátozott levegő-föld támadó képességgel. A/A-ban viszont kifejezetten jó, ha nem BVR-ban kell harcászkodni (Fox3-at nem tud). F-16/Mig29 kaliberű gép BFM-ben.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.26. 19:30:28 -
#30035 Kééészen? Van olyan modul ami készen van? :D
-
Wampapa #30034 Tiszteletem Urak.
A Mirage meg a Viggen modulra mennyire érdemes rámozdulni ? Azok készen vannak már, vagy még kalapálgatják ? -
#30033 Mi értelme egy repülős filmnek, ha csak bohóckodnak benne? Olyan ez, mintha F1 filmet csinálnál úgy, hogy semmi köze ahhoz, amit a pályán csinálnak. A TG megtette amit tudott, de ettől még igen erős korlátai voltak.
Ma viszont már van CGI igen durva. Csak nem nettó kretén készítő kellene a jó végeredményhez. -
#30032 "Ha valóban a valódi légiharc manővereket akarod bemutatni,"
Én ilyet egy szóval sem említettem, ezt te akarod ,
Mindig ezt csinálod, valakinek a szavai mögé olyan dolgokat vizionálsz amit te találsz ki és megpróbálod bemesélni a másiknak ,hogy ezért milyen hülye . -
#30031 Igen. Megfogtam. Ha valóban a valódi légiharc manővereket akarod bemutatni, akkor az nem fog menni RL sem. A valós mozgás igen, de igei légiharcot még gépágyús távolságban sem fogsz, (max. 600 méter), de légiharc-rakétákkal végképp nem.
A CGI-hoz értő emberek és a megrendelők együtt meg láthatólag hülyék hozzá. A francia filmben is voltak olyan begyorsítások és bevágások, hogy röhejesen volt. A CGI Stealth filmet meg inkább hagyjuk is... -
#30030 Nagy durranás? Kultfilm az is -
#30029 látom megfogtad a lényegét megint a témának, nem baj . -
#30028 És szinte semmiféle olyan manőver szinte nincs benne, amit előadnának légiharcban, mert nem tudod felvenni a távolságok is irreálisak A DCS-ben meg virtuális kamerával igen.
A valóságban meg kéne hozzá egy rakás drón és azok között tervezetten halál percízen bohóckodni, ahogy a TG idején tették, de csak 1-2 kamerával.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.12.25. 21:06:12 -
Solt #30027 Boldog Karácsonyt Uraim! :) -
#30026 ezt honnan tudod ilyen biztosra és , még senki nem csinálta az ellenkezőjét, hogy kiderüljön, hogy tényleg az kevésbé érdekli az embereket.
TOPGUN és a végső visszaszámlálást valós repülésekkel vették fel kult film lett belőlük.
Azóta se csináltak hasonlót. Egyedül a francia vadászpilóták filmet, de ott amiatt nem lett nagyobb siker, mert nem hoolywood csinálta. -
#30025 Nincs igény arra, hogy realisztikus mozgást lásson a közönség. A TG2 csak azért nézem meg, hogy kiderüljön, hogy akkor mi a helyzet ma. -
sakkay #30024 Nagyon vadállat. Szerintem új világot nyit a dcs-ben.