36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #30103 Nem tudom milyen tesztet láttál amiben a 8600K erősebb mint a 8700K, de az ilyenre ne sok hitelt adj...
SSD hiányt maximum a betöltési sebességben, vagy játék közbeni nagyobb akadásokban lehet észrevenni, de attól mert HDD-n van, még el kéne indulnia. Szerintem is valami szoftveres nyűg lesz, de ilyen esetekben nagyon nehéz értelmes tippet adni mert rengeteg szereplős a történet. -
sakkay #30102 A 18 már így is az egyik legbonyolultabb gép, hónapokig fogod tanulni -
#30101 Szerintem ott valami program hiba lesz, havernak sokkal gyengébb gépe van, mégis elindul rajta a DCS, igaz sok örömet nem talál benne :) -
Wampapa #30100 Nekem szép grafikával fut az öbölvidéken, pedig csak egy I3 van a gépben.
De játékban, a teszteken, nem látom a rettenetes különbséget az I3-asom meg az I5-8600K között.
A 8600k meg sokszor veri a 8700k-t és egál a 9600K val (amire majdnem cseréltem ijedtemben, de szerencsére a BIOS frissités nem a második nevem, úgyhogy átgondoltam).
Nem lehet, hogy az SSD-t hiányolja a srácnak a játék ?
-
Wampapa #30099 Ja, durva.
Nekem 16 GB-ból volt, hogy 15, xx-et használt a játék. Ideges lettem, vettem még 2x8-at.
Az a fura, hogy végül is jól futott 16-al és nem lett eszeveszetten gyorsabb, annyi a különbség, hogyha a helyszinek között váltok külső kamerával gyorsan, a csodás földalatti tenger sokkal ritkábban jön elő és csak egyszer. De (szigorúan single-ben, nem sok dolgot mozgatva (küldetésszerkesztő), elég volt a 16 GB RAM.
Bevásároltam Karácsonyra (utólag is kellemes ünnepeket mindenkinek), megvettem a Mirage-t, az F-18-at meg annyira vágytam egy kis A-10A-s retrora, hogy a FC3-at is. Változott valamit egyáltalán a FC2 óta ? Nem tudok klikkelni a fülkében, rosszul emlékeztem, hogy az A10-A klikkelhető pitet kapott ? De el fogok vele szórakozni, igy is élem :)
A 18-ra rá kell feküdnöm, ahoz képest hogy félkész, meglehetősen bonyolultnak tűnik.
A Mirage-al is jó lesz a kapcsolatunk. -
attila46 #30098 Na ..talán elindul.....a jelek szerint újtainditás nem történt meg valami összetevő telepités útán,,,,most tölti a caucasus.ng5 -öt
-
beci43 #30097 Használd a szerkesztést, azért van. Sok minden lehet, de leginkább a 8 giga a korlát, aztán ott van hogy mikori a 1050-es drivere, szoktad-e frissíteni, stb.
De egyet értek a többiekkel, a RAM lesz a ludas.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.12.29. 07:42:54 -
Solt #30096 Valószínűleg kevesli a 8GB memóriát... egyébként is elég karcsú a géped ehhez, sok örömöd nem lelnéd benne akkor sem, ha elindulna. -
sakkay #30095 Ja bocs, azt hittem az IL-2 en vagyok. Valószínűleg kevés a ram. Habár szerintem így is el kellene indulnia. Bár a 2.5 óta már lehet nem. -
gantus68 #30094 Nekem 8-ról 16-ra kellett bővítenem a ram-ot 2.5 miatt. Esetleg megpróbálhatnád, ha tudsz szerezni próbára. -
attila46 #30093 Nekiáll betölteni..azt megfagy a képernyő....nekáll betölteni és hopp ……... -
attila46 #30092 Lehuztam….igy sem.. -
gantus68 #30091 low preset-el próbálkozz
Minimum system requirements (LOW graphics settings): OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Intel Core i3 at 2.8 GHz or AMD FX; RAM: 8 GB (16 GB for heavy missions); Free hard disk space: 60 GB; Discrete video card NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD R9 280X or better; requires internet activation. -
Solt #30090 Kapsz esetleg valamilyen konkrét hibaüzenetet, vagy csak szimplán nem tölt be és fekete képernyővel kifagy? -
attila46 #30089 okés ...bocs
Asus pime b250 alaplap,8gb ram 2400mhz,Core i5-7500 3.4 ghz,Geforce GTX 1050 Ti,,4gb..nagyvonalakban
Utoljára szerkesztette: attila46, 2018.12.28. 21:28:38 -
#30088 Na igen.. -
Solt #30087 Lehetőleg 1 db hozzászólásban! -
#30086 A kompjútered paramétereit ha megosztanád, az sokat segítene. -
attila46 #30085 Szu-25T ..pl
-
attila46 #30084 Perszem veszek hozzá ....csak menjen végre
-
attila46 #30083 Steamen 2 géppel ingyenses.....
-
attila46 #30082 Most megprobálom a nem steamest....
-
attila46 #30081 Igen
Steames........
most telepitettem
-
sakkay #30080 Eredeti? -
attila46 #30079 Je és steames verzió természetessen
-
attila46 #30078 Üdv mindenkinek...
Új vagyok és próbálnám a játékot ,,,de még a egy tréninget sem sikerült elinditanom....,minden betöltésnél kifagy .....nem válaszol...Win 10 64 bit...Tudnátok segiteni mi lehet??
-
#30077 erről már volt szó régebben is hogy csinálják, igaz értelmét akkor sem látom .Mert ez még annyira sem illeszkedik a koncepcióba mint a jak-52-es.Mert se nem katonai, se nem 2vh-s vagy modern repülö. Nem igazán értem, hogy a combat szimulátor címbe ez hogyan fér meg.
DE ugye ARMA-nál is mindenki poénnak gondolta a gokart DLC-t erre megcsinálták.
-
sakkay #30076 Mi a fax ez -
sakkay #30075 Viszont nagyon korrekten állnak ehhez a bukott géphez, és aki már tőlük vette annak visszafizetik. A jövőben pedig, hogy ne legyen többé ilyen, minden külsősnek alá kell írni, ha szakítana edével, a modul edéé-paraszt magyarázatban. Ugyanis ezek a faszparittyák (VEAO) nem adták oda a gépet, hogy ede befejezze. Persze a hátteret nem tudom, de most nem ede tűnik a hunyónak.. -
#30074 Én tök örülök az ilyen moduloknak, mert simán elmondhatom, hogy milyen afsza gyerek vagyok, megint nem vettem meg valamit... :D -
#30073 Igazat megvallva ez Leatherneck modul (könnyű pénzre hajtanak nyilván), de ED-nél senki nincs aki azt mondaná, hogy "srácok, ez ciki"? -
#30072 Hogyan jutnak arra a következtetésre vajon, hogy erre van (?) igény...? -
#30071 Új DCS modul jelent ma meg. Szerencsére ED-nél igazán tudják, hogy mi hiányzott belőle, most már teljes a játék, ez a peak, innen csak lefelé vezethet az út, bármi történik. Rohanok is megvenni (Nem)
DCS Christen Eagle II -
Solt #30070 Azt hiszem ez volt az...
Szerintem kevered a Quest-l, semmi konkrétum nem volt emlékeim szerint. -
wolfhgb #30069 Ez volt az?
Remlik, h abban a cikkben pedzegettek valami tavaszi idopontot a kiadasra, vagy a quest el keverem? -
wolfhgb #30068 Oh, h a menydorgos villam vagna bele! :)
-
Solt #30067 Én, de nem emlékszem hol találtam, szóval marad a keresgélés... :) -
wolfhgb #30066 Te linkeltel be a multkor valami tavaszi rift updaterol cikket ugye? Belinkeled ujra? Tul reg volt, h keresgeljem! :) -
Solt #30065 Nézd meg milyen VR játékok népszerűek. Robo Recall, Beat Saber, The Climb és társai... ezek mind kifejezetten VR-ra fejlesztett játékok amelyekhez jelenleg kell egy PC és egy Rift cirka 1500 USD értékben. Na most a Quest megadja neked ezt az élményt úgy, hogy jobb a képminőség, nincs vezeték, nincs külső szenzor, nem kell hozzá PC és kerül kb 350 USD-be majd.
Csinálsz helyet bárhol(!), leveszed a töltőről, felrakod a fejedre és kaszabolsz, mászol, lövöldözöl 2-3 órán keresztül egyedül, multiban, vagy 2 db esetén az asszonnyal, gyerekkel, haverokkal... 700 USD-ért... annyiért veszel ebből kettőt amennyiért már egy normális VGA-t is alig kapni.
Nyilván nem lesz olyan látványban részed mint egy fél milliós PC-l, de mivel fix a hardver és jobb a kijelző felbontása is, ezért csak minimális kompromisszumot kell kötni látványban, de cserébe sokkal olcsóbb és kompaktabb. Robo Recall esetén mutattak képeket a Quest-re szánt verzióból, konkrétan alig volt különbség grafikailag... ha ez igaz akkor a jobb kijelző és lencsék miatt az sem lepne meg, ha szebb lenne az összkép. A store-ba meg ugye csak olyan tartalom kerülhet fel ami hozza azt a minimum FPS-t amit meghatároztak.
A GO az abszolút belépő szint, a Quest az ár/érték bajnok, a VR “konzolja” ami a tömegnek szól, a Rift pedig a PC-s verzió, amit később fognak frissíteni. Simán benne van a pakliban, hogy a Quest fogja meghozni az áttörést eladások terén. Több milliós eladások esetén az AAA fejlesztők kedve is megjöhet ami nagy lökést adhat az egész VR piacnak. -
#30064 Csak ritkán nézek be, nem követem napi szinten ott az eseményeket, igy nekem kimaradt ez a HMD, csak most hallottam róla elöször.
Pont ez az , hogy nem csak szimulátorzozásba gondolkodok,
DE android szinten nem jut eszembe sem bármilyen komoly játék, de még ha nem is játékot hanem valami AR használat lenne a cél akkor is minden esetben kellene valami internet kapcsolat , amit a wifi vagy a mobilnet már haza is vág a késleltetéssel, mert nem mindenkinek van még AC-s vagy 5g-routere sem a net sebességről nem is beszélve.(nem csak itthon)
Tehát csak önmagába használva offline úgy jó lehet, de ha valaki multis dologban gondolkodik vagy nem tele-tabi szintű gyerekes játékokkal akar használni ahhoz kell valami erősebb platform amihez csatlakozhat.