37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszi, régebben a játék fájljai közt volt egy openxr mappa, de úgy látom valamelyik patch-ben kivették. -
beci43 #36423 Szia, nincs VR verzió belőle. Az OpenXR betesz mást is random, olyat is ami nem VR. -
Skacok, nem tudtok valami infót a Way of the Hunter-ről? Openxr toolkit-ben ott van a játék de nem találok semmit, hogy menne vr-ban. -
néztem, de egy F16osnak jobban örülnék, de nekem már megvan fejben a saját tervek hozzá, csak kivitelezni kéne :P -
bunny #36420 Ha már ott jársz, érdemes megnézni az új MIP családot, elég faxá néz ki :) Jó sok pénzt el lehet nála pacsálni. -
Wing wing orion2 joy
Ha valaki akar egy univerzális Joystikut ami átalakitható Force senzorosra és heliopterhez , hogy ne huzza vissza a rugó középre az jó helyen keresi , nem olcson. -
-
Solt #36417 Hajrá... ;) -
Hívtak reggel a mysoft-tól hogy nem tudják hozni. Az aqua-tól 5 perce jött meg a kártya, este teszt :) -
Solt #36415 Ez benne van, az összes kisker annak a "pár" nagykernek a raktárkészletét listázza... tud dőlni a dominó, ha valamiből az utolsó darab van. :)
Rendeld be ezt is, szerintem ez jobb választás: Asus TUF Persze csak, ha nem Quest2-d van, ahhoz jobb az NV.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2022.09.24. 14:02:45 -
Hát remélem megjön, volt már olyan, hogy rendeltem valamit aztán eltűnt a listából, két hétig se kép se hang. Végül küldték a cuccot.
Kaptam visszaigazolást két helyről is, majd amelyik hamarabb ideér az lesz a nyerő :D
Nem Asus, PowerColor Red Devil Ultimate-et rendeltem. -
Solt #36413 Nem visszanyomják, hanem így működik a rendszer. Adott termék elérhető mondjuk 5 nagykernél, ebből ők (algoritmus) kiválasztják a legolcsóbbat és az jelenik meg a honlapon. Amikor rányomsz, akkor lefoglalják és az a tiéd. Amennyiben nincs több darab abban a nagykerben, akkor jön a sorban következő legolcsóbb nagyker, de lehet, hogy ott már ennyivel drágább.
Kapnod kell visszaigazoló emailt, ha az megvan akkor a tiéd annyiért amiért "leütötted". Az Aqua a korrektebb cégek közé tartozik, kétlem, hogy ezzel szórakoznának... amit PhantomAss említ azzal jellemzően a kis boltok szórakoztak, mert így a különböző kereső oldalakon az alacsony ár miatt elől szerepeltek. Viszont már ennek is gátat szabott a fogyasztóvédelem, kifejezetten harapnak ezért a kereskedői magatartásért.
#36412: Valószínűleg mind ugyanannak a nagykernek az 1db termékét listázták, "elvitted" így mindenhol ugranak a következőre. ASUS TUF Gaming igaz?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2022.09.24. 13:45:43 -
Ez már röhejes, hogy lehet így vásárolni? Megint változtak az árak, megrendeltem mysoft-tól is tegnap 332-ért, most 475-ért hirdetik.
Az eMagon tegnap 368 volt, ma 491.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2022.09.24. 13:35:20 -
Ha annyiért beleraktad a kosaradba és jött is róla visszaigazolás akkor annyiért kell adniuk. Az már már tészta hogy rövidesen kapsz egy emailt hogy sajnos a kért terméket azon az áron nem tudják beszerezni... -
Aqua. -
elvileg annyiért kell adniuk amennyiért a kosárba tetted.
hol nézted ki ?
-
Na, azt hittem jövő héten már tolom a VR-t 6900xt VGA-val, mert tegnap óta 83ezret esett az ára, gyorsan le is csaptam rá. Erre 5 perc múlva visszanyomták 336-ról 469-re. Tuti nem fogják kiszállítani az alacsonyabbik áron. -
-
-
Ugye? Nekem is baromira tetszik :) -
Bakker! Ez a kávédaráló egész kellemes. :))) -
militavia #36403 Sose láttam teljes hosszában. Ez is valami újfajta, jobb minőségű változat, korábban nem ezt linkeltem. -
Flanker27 #36402 Ismét egy nagyszerü irás a szimulátorokról, köszönöm. A belinkelt F16: New F16C Falcon nevü youtub-os videó nincs meg teljes hosszában,vagy nem tudod mi a pontos cime? Nekem megvolt lemezen még 2000 környékén amikor még nem volt youtub, de kölcsön adtam és nem adták vissza, egy ideje már keresem, ha jól emlékszek 45-60 perc körüli lehetett a teljes video. -
Szivi -
Köszi! :))) -
militavia #36399 Repsziptöri, 6. rész. -
Aha. innen.
"Innen direktben letölthető a Bronco. Jobb oldalt beírjátok a támogatás mértékét (értelem szerűen nulla is lehet) és így tudtok tovább ugrani a fizetési oldalon keresztül a letöltési linkekhez : mod, template, manual."
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2022.09.21. 20:08:03 -
A YT video alatti leirásnál elvileg ott volt a letöltö link is .
Ez meg egy másik mod
-
Ezt le lehet tölteni valahonnan?
Vagy csak én vagyok béna? :))) -
bunny #36395 Annyira szeretem az ED frissítéseit, kijött az új stable, felkerült ... na ennyit a stabil FPS-ről, amit múltkor lelkesen írtam OpenXR alatt. Faxom kivan edével. -
carlosfly #36394 Pontosan erről van szó. -
egyrészt igazad van, de azért a többségnek van kedvence és a többit azt inkább hajlando nem autentikus vezérlökkel repülni, de a kedvencénél jobban szereti ,ha minden ott van ahol kell.
Abban igazad van, hogy az olyan kapcsolok amiket a repülés alatt 1x vagy ritkán használ az ember feleslegesnek tunhet, de ez is pont azért , hogy ne kelljen egerészni.
A másik meg a barkácsolás miatt, hogy örömet szerez ha valamit te alkotsz meg és ha az még össze is kapcsolhato a hobby val akkor meg plusz jó. Ha elromlik akkor meg tudod javitani, ha valami nem olyan akkor tudsz rajta alakitani modositani.
Ezt egy gyárival nem minden esetben tudod megtenni. -
carlosfly #36392 Van benne igazság! Én viszont csak magamról tudok példát venni, kb mióta megjelent lockon, dcs, stb.. csak su25 vagy 25t. Nem mondom, hogy néha nincs mig vagy su, de a leggyakoribb ez a gép típus marad. Nekem személy szerint nem jön be pl egy alpha yoke honeycomb se kinézetre sem pedig funkciókra. A kinézetétől pl még a hideg is kiráz :DD. Inkább leülök fúrok faragok egy hónapig és amiket használok legtöbbször egy egy adott gépen( hajtóművezés, fegyver controll stb..) azokat megépítem. Ha nagyon ráunok eladom, erre már volt példa.
És igen, jó az amikor valami több funkciós, de az sem egy utolsó dolog ha hasonlít valamire. Kinek mi.. nem vagyunk egyformák.
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2022.09.15. 15:26:24 -
bunny #36391 Nekem az a bajom az ilyem típushű dolgokkal, hogy aránylag ritka, hogy valaki kizárólag 1 géppel akarjon repülni. Részemről inkább a semmire se tökéletesen hasonlító, ellenben minél több gép funkcióit egységesen kezelő cuccok híve vagyok. Erre tipikus példa pl. a warthog hotas, amin a kapcsolók eredeti funkcióját kb. a büdös életbe nem használtam, most őszintén tényleg az a leginkább fontos, hogy fizikai kapcsolója legyen a hajtómű kezelésnek amit jó ha 1x használsz a repülés elején, és amúgy egérrel bekattintható? Részemről hasznosabb lett volna pl. egy dedikált futóműkar pl., amit aztán a többségünk rárak valamelyik kapcsolóra szóval ott tartunk megint, hogy atom felesleges volt az élethűség ha úgyis másra használod a kapcsolókat.
Egyébként ez is tipikus, hogy az otthoni szimurajongó építők olyan funkcióknak gyártanak dobozokat, ami mondjuk úgy marginális a legtöbb ember számára. Nyilván nem mindenkinek és ez csak az én szubjektív véleményem. -
carlosfly #36390 Talán most..
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2022.09.13. 06:59:57 -
Képtelenség!
-
carlosfly #36388 Nem tudom mi okból nem jelennek meg a képek...:(
-
carlosfly #36387 Vagy, megcsinálom neki én :). KA-50
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2022.09.12. 19:52:14 -
akinek van 3d nyomtatója , és akar egy kicsit barkácsolni. -
Wampapa #36385 Meg fogom venni, a Bronco nagy kedvenc.
Tegnap olyat láttam a DCS-ben, amit szerintem még itt senki :) a topik jellegéből adódóan (szim topik)
Annyira felidegesített az Apache, hogy a repmodelt átállítottam game-re, valamiért a Warthogon meg kell mozgatnom a gázkart, csak akkor működik (indításnál mondjuk illúzióromboló az A-10 en, mikor iddle-be teszem és semmi, még egyszer meg kell csinálni...csak első belépéskor csinálja). Na, szóval emeltem a gázkaron (itt collective) és a gép FELSZÁLLT.
Lol. Hang nélkül, motor nélkül, áram nélkül, ajtó nyitva...ott voltam vagy 2000 lábon. Na, ez a lopakodó, nem a RAH 66 :P
Meggyőződésem, hogy vagy van egy ideális beállitás az axis tune-ban amit nem kaptam el, vagy hosszabbított joy (cyclic) meg pedálok nélkül csak szenvedés. Arról nem is beszélve, mennyire kell a vr vagy a trackir. Mondjuk IRL is ott a IHADSS.
Csakis a Kaukázusban tudok repülni normálisan, ezt úgy kell érteni, hogy nem verem oda egyből felszálláskor, a sivatagban nem megy. Gondolom a hideg levegő miatt. A való életben meg atom stabilan lebegnek a jóemberek.
Mondanám hogy nem idegesít, de hazudnék.