Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ő azt mondta (joggal), hogy lehet akármekkora moniotorja az embernek, játszhat 1000K felbontásban, a 2D a nyomába nem ér a VR-nek a valódi repülés tekintetében. Igaza van és ezt elmagyarázni nem is lehet olyannak, aki még nem próbálta.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tegnap meg flight simmel repültem, a H145-ös helivel, megnéztem Kijev környékét. Marha jó az a gép.
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Én részemről maradok ezen a platformon, sokkal szebb és élesebb a kép mint Steamen.
Ka-50
Ka-50
Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy akkor ők tuti hazudnak 😉 Szó sincs erről, gondolom, hogy nem hobbiból írnak ilyeneket 😄 😄
Nekem a Dzsordzs gyerekkel sincs semmi bajom, mindig pontosan azt csinálja, amit kérek tőle legyen ő a pilóta vagy a puskásember.
Az 1-es motor simán elindul. A 2-es viszont amikor megy la a fordulat szépen le is áll. Na nem baj, rátoltam fullra a teljesítményt, majd megint indítottam a kettes motort és így már simán ment, nem állt le.
Ka-50
A Motion repr. később javítani fogják.
Végül úgy értem el a tökéletes használatot, hogy a csúszkát 70%-ra állítottam be, a játékban meg a 2xmsaa használatát.
Így szinte mindenhol megvan a 90 fps, ha kicsit visszaesik sem porobléma, nem annyira zavaró a kép töredezettsége mint a SteamVR használatakor.
Élesebb a kép! Ne kérdezzétek hogyan, a technikai részleteket én sem tudom, aki akar utánaolvas.
Sokkal jobban olvashatók a müszerek, jobb a követés és úgy általában jobb az egész mozgás közben.
És a betöltő képernyő nem remeg, már ezért is megérte váltani!
Valószínűleg az ED programozói is rámozdulnak, állítólag már folynak az egyeztetések, szóval jó lenne ha natívan bekerülne a játékba a támogatás, már csak azért is mert a VR felhasználók többsége a WMR vonalon játszik. (Reverb G1-G2)
Én maradok ezen, a Steam nyűgjei feledés homályába vesznek.<#awink>#awink>
Ka-50
Semmiféle eredetiség nincs gyak már az amerikai filmgyártásban. Nagyítóval kell keresni a nem szemetet.
Ami pozitívum, hogy a mai technologiának is köszönhetően valós gépeket látunk mind kívülről mint a kabinból és nem egy kamu nappali méretű helyet ahogy lenni szokott vagy egy pontatlan CGI verziót . és az előzetesből ha jól láttam akkor talán a mig28as se amerikai típus hanem egy Szu57esnek látszó gép lesz.
A cikk alá még annyit írtam ide az SG-n , hogy az eredetihez képest megjelenik az erős női karakter a mai kor igényének megfelelően és emiatt gondolom a szólásszabadság és vélemény nyilvánítás teljes támogatásával cenzúráztak is a hozzászólást 😛
Nekem viszont nagy kedvencem Cruise. Bár a scientológiát én is rühellem, de elválasztom a filmeket az embertől, nekem teljesen mindegy hogy a magánéletben mi a vallása.
Szinte az összes filmje nálam ott van a topban, az Utolsó szamurájtól a Valkűrig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.03.30. 20:17:20
GOOBY, pls
Inkább megnézem kétszer a Vadászpilótákat. A sztori meg úgy minden egy sz*r, de a felvételek mindent visznek.
Persze csak szigorúan "szerintem"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
GOOBY, pls
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Amiért jó lehet hogy meg tudsz adni alacsonyabb felbontást mint a HMD natív, és azt rendereli fel. Tehát kisebb a gépigénye így, egy kis minőség vesztéssel, ez egyénfüggő kinek mi a jó.
Az MSFS-hez még kiadtak egy toolkitet is amiben még egy csomó dolgot lehet állítani, és ez így már baromi jól működikl ilyesmi kéne a dcs-nek is.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: beci43, 2022.03.30. 12:15:25
Ka-50
Biztosan működik, de hogy emiatt nem raknám újra a jtékot az tuti.
Ha működik akkor nagyon sokat tud segíteni, amóta beállítottam MSFS-ben majd minden high-on van és 30 fps New York felett, az azért nem rossz.
És hát a DCS is bármilyen erős gépet meg tud enni reggelire az biztos, itt is jó lenne a hivatalos support. Majd utánanézek a fórumokon hátha van vmi infó a hivatalos támogatásról.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.03.30. 08:28:30
GOOBY, pls
Dcs Openxr Quick Guide.
Ka-50
Akkor valszeg nem támogatja az Openxr-t DCS.
Azért csodálkoztam én is, úgy tudom csak az MSFS supportált.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.03.29. 21:17:53
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.