36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Akkor bocs. Azt hittem leakarod fikkantani :) Mondjuk ami nekem nem elfogadható, az a helló katis meg csillámpónis szkin :D de ha valakinek az tetszik, hát... lelke rajta.
  • molnibalage83
    Félreértetted te is a kérdést. Nem kötekedtem, pusztán érdeklődtem. Nekem is van ilyen "ünnepi skinem". Más csinálta, de van.
  • molnibalage83
    Rgr.
  • sakkay
    Balázs, vicceltem. Vagy mielőtt kielemeznéd-évődtem
  • LeonSilver
    A következő a helyzet Balázs.
    Én is és gondolom még sokan mások is csinálnak festést a kedvencüknek.
    Az, hogy mennyire autentikus és másnak mennyire tetszik abszolút nem releváns, úgy is mondhatom, hogy én például pont leszarom.
    Egyrészt én szeretek elmolyolni vele, másrészt meg nekem tetszik. Ez egy JÁTÉK és nem a való világ, ezt kellene megértened (meg még néhányaknak...).
    Én még arra is vetemedtem, hogy a pumát rábiggyesztettem a helikopter személyzet ruhájára... Ne és? Valakit zavar?

• 2Pete
  • molnibalage83
    Nem értelek. Nem szabad kérdezni? Egyszerűen nem értettem a skin másodlagos célját. Mert koszolódás az nem így néz ki, ilyen álcamintát meg még nem láttam.

Ennyi.
  • sakkay
    Te milyen kedves vagy
  • GaBika6
    Valahogy kinézzen...
  • molnibalage83
    Koszolódás vagy álcaminta volt a cél?
  • GaBika6

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3301161/
  • Papa01 #30212
    Köszi a segítséget! :) Legközelebb úgy illesztem be.
  • repvez
    amugy a YT beágyazás müködik a YT video alatt megoszts link másolás, nem a cimsorbol lévö linket. majd itt a szövegdöböz alatt a video beszurása és mehet, nálam igy mindig jó
  • Papa01 #30210
    Igen, nekem is hiányzik... bár a RoF és az1.5.x jól elmegy még most is, azokat meg nem repüli senki... :D Pedig azért néha a RoF sem lenn rossz. Remélem egyszer lesz új gépem nekem is, de egyszerűen túl sokat kérnek egy jó VGA-ért és megfelelő mennyiségű RAM-ért. SSD-t viszont fogok venni.

Vidi: Köszi a választ. A tankos rész ismerős volt a 9. század című orosz filmből (ami nagyon jó szerintem), de itt a vidiben, miért nézi meg a katona tenyerét? :)

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.05. 21:22:56
  • sakkay
    Sajnálom, jó lenne együtt repülni néha.
    Videó. Egyfajta bátorságpróba a tankos rész. A lövészetes rész hasonló-bár semmi értelme,csak szar lehet azoknak akikbe a meleg hüvely beleég a nyakába:)) mikor a földön fekszik. Az, amit utána csináltak, túl azon, hogy a légnyomás pofonbax abban a szögben kicsit, maximálisan semmi értelme sincsen:)) A robbantás meg meg van vágva, azon még fel is röhögtem 3 perc körül.
  • Papa01 #30208
    Szívesen mennék, de 6 Gb Ram van a gépemben és 2Gb VRAM, ez a 2.5-nek kevés.... de elindul!! :) A Quick mission-ök betöltenek, igaz mire minden oké, a vacsimat is elfogyasztom.. :D

Sakkay, ebben a vidiben az első 3 percet nem értem... mi a véleményed? :)

Link.

szerk:
    Régebben lehetett YT videót beágyazni, már ez nem lehetséges?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.01.05. 21:01:01
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    "Most már elég az ígérgetésekből, mert szolgáltatást várunk a pénzünkért."
    Ez jogos, csak ne így adjátok elő . A DCS World ingyenes, azért nem fizettél. Amiért fizettél, az a repülőgép modul. Hogy mire használható, azt meg lehetett tudni előtte is.
  • sakkay
    De hivatalos vagy valami mod?
    Ja látom...
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.01.05. 19:50:33
  • sakkay
    Köszönöm Papa! Nem jössz DCS-ni mostanában?
  • GaBika6
    Egy kezdetleges dinamikus mission. "Hasonló" plusszal mint az arma zeus. Már régen meg kellett volna "hivatalosan" lépni dcs-ben ezt a dolgot, hogy még élvezetesebb missionokat lehessen játszani...
    Itt olvastam a hozzászólásokat és az embereknek jogos a felháborodása EDE-vel kapcsolatosan. Már jó ideje kifakadtam az f-18 miatt, hogy gyakorlatilag megvettük jópáran, de használhatatlan élményrepkedés és gyakorláson kívül. Most már elég az ígérgetésekből, mert szolgáltatást várunk a pénzünkért.
  • gantus68
    +1 a klikkelhető kabinra
  • repvez
    Hát ha hini lehet az eddig elejtett infoknak akkor vagy syria vagy falkland terület.
    A mig-19 után álnak neki jobban a mig-23-nak
    A fórumban mások is hiányolják a keleti orosz vasakat és azt irták, hogy nincs már nagyon mit beletenni , max a szu22es .
    Épp emiatt kéne legalább a már meglévöket egy szintre hozni minimum a klikkelhetö kabin szintjén, szu25, mig 29 és a szu27.
  • Papa01 #30200
    Gyógyulj 1000-el Sakkay mester! :)
  • LeonSilver
    WTF?
  • GaBika6

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/3063233/
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2019.01.05. 13:51:24
  • sakkay
    Elég szar. Nem úsztam meg a sugárkezelést-tegnap kezdtem.
  • Papa01 #30196
    Köszi a választ! :) Hogy van a lábad?
  • sakkay
    Az is igaz, de itt konkrétan dob lézeres bombát, indítja a Phonixet stb.
  • sakkay
    Igen, (majdhogynem a lényege volt a gépnek)habár nem láttam mostanában erről vidit, lehet az jön később
  • Papa01 #30193
    Klassz videó... de ugye lesz teljes értékű hátsó ülés nem pedig csak ez a Jester AI-s menüzgetés? :)
  • LeonSilver
  • repvez
    A videok alapján sose mondtuk , hogy valami nem lenne jó. a Hornet is késznek tünt az elsö videokban is.
  • beci43
    Jóóóó lesz ez!
  • sakkay

Sokkal inkább késznek tűnik, mint az utóbbi időbe kiadott gépek.
  • sakkay
    Mert jött az ocolus..
  • sure
    Javasolnék egy MiG-25 és SR-71 modult, ezeknek úgyis mindegy, mi van sok tízezer méterrel alattuk Mach 3-nál
  • VO101Tom
    Ha jobban fut mint az 1.5 akkor te miért cserélted 1080Ti-re a 1070-est? :D
  • Solt
  • macleody
    Nincs elővásárlási lehetőség? Fel vagyok háborodva.