36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #30343 Van 26 dodóm bonusként.Viszont modul vásárlásnál nem engedi felhasználni...akkor mi a faxnak van? -
Roodie76 #30342 A Vulcan az "csak" a renderelő motor; a fizikát, repülési modellt, műszerek működését biztosan nem érinti, ha át is állnak rá. -
sakkay #30341 Ne aggódj nem lesz ilyen. -
Wampapa #30340 Most vettem meg hat modult nemrég, úgyhogy kibírnám röhögés nélkül ha az ED bejelentené, hogy átállnak erre az új cuccra és nemhogy meg kellene újra venni, hanem a régi támogatását megszüntetnék. Gyakorlatilag nincs is kész modulom, még az A10 re is fantasztikus terveket szövögetnek. Az Öböl környékét bővitgetik, az F 18 félkész, a FC-ben a pitek klikkelhetőek lesznek :P , a külsős Mirage teljesen átalakul, a Harriert is javitgatják. Még szerencse, hogy coming soon az F-16 meg az AH-1. Szerintem ezek, a terv szerint, nem félkészen lesznek kiadva.
-
#30339 "Mondjuk erre nem is gondoltam, az mekkora ötlet, Vulkan DCS-re eladni megint mindent :)"
Tom, ne adj nekik ötleteket, reméljük nem olvassák a fórumot .
Most még röhögünk rajta de amikor tényleg ez lesz majd sírunk :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.01.12. 06:01:00 -
Solt #30338 Ez nem teszt, ez egy bemutató, hogy mi az előnye az API-nak. Sokszorta több objektumot képes megjeleníteni mint DX / OGL alatt. DCS-re lefordítva, nagyobb látótáv, több egység anélkül, hogy bezuhanna az FPS. A törpéket meg a gombákat helyettesítsd be épületekkel, városokkal, fákkal, erdőkkel, egységekkel, stb...
A lehetőség adott, a többi a képességeken, akaraton, időn és a pénzen múlik. -
#30337 Ez jogos kérdés, Vulkan-nál is írják, hogy sok speciális dologban jobb mint a Dx, de hogy sok "nem speciális" téren meg hogy muzsikál, az majd kiderül. -
#30336 Értem.
Az ilyen tesztekkel azért az a bajom, hogy sanszosan úgy alkották meg, hogy a hazai pálya lejtsen. Nem mintha nem láttunk volna ilyet a történelemben. :)
Olyan videók már inkább mutatnák (van ilyen), ami már kiadott játék esetén tökazonos konfigon mutatnák a difit.
A 3D Mark és istentudja milyen progik pontozása is nálam kb. semmire nem volt jó. Az Otherwolrd egyik VR ready-ként kapott tesztgépén a tökazonos változatú 3D mark totálisan más skálát látszott használni a csatorna és az én gépem esetén.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.11. 22:03:31 -
#30335 szamomra ez szemlélteti legjobban a különbséget.
Bár az is iigaz, hogy eddig nem vettem észre semmi hasonlót, igaz még olyan játék se nagyon volt ami már alapból
csak ezt használja és nem dx11ról volt átirva.
Lényegében minél több CPU magod van annál jobban skálázódik ha kéri az erőt, nem mint most, hogy leesik az FPS de a CPU fele meg még kihasználatlan. A repszimek és az olyan játékok ahol sok egységet kell egyszerre megjeleniteni sokat dob majd.
-
#30334 A hardware igényt nehéz megmondani, hogy más engine-el mennyi lenne. Az biztos, hogy nagyon sok játéknak bőven elég amit a mai PC-k a Dx11 és Dx12-vel tudnak. DCS nem ilyen, főleg VR alatt feltűnő, hogy esélytelen az atomstabil 90 fps. Az alacsonyabb szintű GPU programozás a (ténylegesen) több magos CPU működésnek egyértelműen előnye lesz, ha normálisan le is tudják programozni (és nem qrják el az így szerzett pluszt egyből valami másra). -
#30333 Továbbra sem értem. Alig egy maroknyi játék támogatja és egyik sem jelentett tudomásom szerint semmiféle új fantasztikus kinézetet páratlanul alacsony hardver igénnyel.
Azt nem értem, hogy mitől várják egyesek ettől a megváltást. -
#30332 Tudod Balázs, onnan jött Miszter Szpokk..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.01.11. 20:16:05 -
#30331 Tudod mi a DirectX? Na, ez nem az, de ugyanarra való. Mindenki azt várja tőle, hogy úgy fog futni a rajta a DCS, mint még soha.
Ha ráguglizol, hogy "Vulkan API" akkor sokkal szakmaibb és részletesebb infókat is kapsz róla, már ha érdekel az ilyen. -
#30330 google a barátod
-
#30329 Mi a pék ez a folyton emlegetett Vulkan? -
#30328 -
#30327 b+ ehhez nem ittam még eleget -
#30326 Leírták, hogy ezek a 2019-es tervek, de semmit nem ígérnek, hogy 2019-ben el is készül. Ami rendben is van, az lenne a furcsa, ha tutira mondanának bármi ilyesmit.
A hordozó fícsöröket annyira nem fogja más megkapni, hogy most olvasom fb-n, hogy szerver kritikus modul lesz. Ahol az van bent, és neked nincs meg, akkor a szerverre sem enged be. Méghogy másik csónak is megkapná a fícsöreit? Hehe, ED-ről beszélünk nem?
Hajó rádiózás logikus, Hornet és a Tomcat a két húzónév most, ezzel szerintem nincs baj.
Vulkan API az egy teljesen új alap. Olyan mint a DirectX vagy OpenGL, csak újabb (OpenGL 2-nek is nevezik néhol). Szóval ja. Új grafikai engine, sokkal mélyebb szintű GPU programozás, új proci kezelés (több szálú proci használat alapból benne van, nem az a vacak ami DX11-ben van most). Dx11-Vulkan konverzióról nem olvastam még, hogy mennyire bonyolult, nyilván egyszerűbb, mint nulláról írni valami újat, de arra sem számítanék, hogy hamar lenne belőle valami. Az tuti, hogy a Vulkan API-s DCS World az külön installer, külön program lesz, de szerintem a 2.5.x Openbeta-t cserélik rá, a régi engine-t úgysem fejlesztik tovább ha Vulkan tesztelhető stádiumba jut.
Mondjuk erre nem is gondoltam, az mekkora ötlet, Vulkan DCS-re eladni megint mindent :) -
#30325 Tom, Tom... Nyugtával dícsérd a napot ;) -
#30324 Ez mind szép és jó, de egy kicsit félek attól, hogy soknak lesz mindez még a repülőkkel mellette.
meg amit már régebben is mondtam, hogy nem globálisan fejlesztenek hanem modulokra amiből a többi modul nem sokat profitál.
Lesz egy új nimitz osztályú hajó minden csilli -villi dologgal, de arról nincs infó, hogy ezt a nimitz is megkapná e.
ugyan ez a helyzet a rádiózással, előbb a hajóra fejlesztik ki a rádiózást és csak utána a szárazföldre, pedig lényegesen többen használnák ott.
végre szó van a vulkán bevezetésesről, nem tudom ehhez kell e új alapokat csinálni , mert akkor megint lehet majd egy dcs stabil, egy open béta meg egy vulkán alfa verzió , ahova mindegyiket egyszerre kell majd a javításokat fejleszteni és újra eljátszani a modulok újbóli megvételét inkompatibilitásra hivatkozva az FC nél már 5.-jére.
-
#30323 ? -
#30322 -
#30321 Kíváncsi leszek erre én is, hogy pontosan mire gondolnak dinamikus hadjárat alatt. Hosszú ideje az első olyan fícsör, ami tényleg qrva sokat adhat a DCS-hez. -
#30320 Dinamikus hadjárat.
Whoa. -
gantus68 #30319 Köszi. -
Frenky #30318 Kész. -
sakkay #30317 -
#30316 ????? -
-
Ludowik #30314 igen arról olvastam jönnek a leo 2 2a7 esek meg a önjáró lövegek de a Pumát még nem hallottam Csak adná az ég hogy a tankgyilkos változat jöjjön. A torony jobb oldalán a spikeokkal, na az bacó lenne. A németek mindig is tudtak vasat kalapálni ha fegyverről van szó, Az m1 abramst is meg az usafnak egy csomó fejlesztés a repülőgépek terén az Nszk ból vittek haza az amik. Repülőgép ferlesztésben nincsenek még a topon de nekik meg a fracusoknak is illene előrukkolni valamivvel 5 genbe. -
sakkay #30313 Igen. Pumát hallottam az elég jó! -
Ludowik #30312 Éjszakai nyomjelzőkkel volt ugye a sorozat adagolva hogy a lövész tudja hol jár , még a fekete fejvédővel is csengett a fülem öt lövés után. Az volt a baj hogy a btr80 /a ugye csak csapatszállításra és fedezett támogatásra jó, utáltuk mert nem tudott légvédelmi lenni mert alacsony a felemelési szöge volt. Imádkoztam hogy soha ne legyünk bevetve vele mert az tuti halál ha eltalálják olyan szar volt a páncélzata, Aztán csak láttam egy ilyet amit Afganisztánban bevetettek és egy katonánk meg is halt. Mert a páncélozatlan első ablaknál belőttek. Mekkora hülyék voltak hogy egy ilyennel kellett volna felderítőknek menni. Gyakoroltam százszor 10 km/h val megyek és hátul kiugrálnak a srácok mi meg lőjük a ködöt meg fedezőtűz előre. Ez a valóságban valaki lát belesoroz a ködbe és végünk. De nekünk azért jó volt ment a hülyeség is rendesen. Remélem mostanra kidobálják őket. -
sakkay #30311 Faxa, jól hangzik. Torony lövegen kívül, ezekkel én is lőttem már, meg pár mással is. Pedig pont az érdekelne a legjobban -
#30310 GK nincs, elég régóta. A GL a gépesített lövész rövidítése míg a GK a gépkocsizó lövészé. -
#30309 Mi az a GL szakaszparancsnok? gk lövész? -
#30308 :) Én meg hivatásos GL szakaszparancsnok voltam. A laktanya? Hát... hol garasin, hol 57.Budapesti Forradalmi dandár hol pedig Savaria GL dandár volt a neve, csak a hely nem változott :D Meg azért vannak ám itt mások is, akik nem kiscserkészek ;) -
Ludowik #30307 Nos én sorkatonakén II. lövész dandárnál kiképző őrmesteri rangig vittem. Btr-80/A sofőrként kezdtem A Kiskunági kiképző térség egyik kiképzőterepén. . Szóval egy speciális lövészeti kiképzésén kipróbálhattam néhány dolgot dragunov puska rpg7 14.5/114 es nehéz géppuska na meg a 30 -as löveg a toronyban . Hiszen kfor kiképzésen felder kiképzésen is átesve elég specek lettünk a nyelvtudásunk meg vitt minket előre. Aztán a 2000 tiszai árvíznél is ott voltam. Jó élmények is voltak meg rosszak is de azok is megszépültek. Három évig aztán tönkre vágták a sereget. Minket tartalékos állományba helyeztek 30 fős szakaszból még huszonöten megvagyunk öten sajna már nem élnek. Én még emlékszem mindenre. Nekünk nem volt szimulátoros kiképzésünk,de éles az volt rendesen. -
#30306 -
sakkay #30305 -
#30304 Vénember... ;)