Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Akkor ez nekünk felejtős...
www.pumaszallas.hu
Kíváncsi leszek, hogy a szemkövetés, mozgó lencse ebben benne lesz-e...
(szerk: "incorporating a lens spacing adjustment". Akkor igen...)
CV1: 2160x1200 (2.6M pixel)
Vive Pro: 2880 by 1600 (4.6M pixel)
Quest: 3200x1440 (4.6M pixel)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.09.27. 14:16:22
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az lenne a kérdésem, hogy a MI 8 helikopteren a tükröt, hogyan lehet elővarázsolni?
Köszi
Starting Friday, 28 September 2018 and lasting until 1 October 2018, play DCS: F/A-18C Hornet, DCS: Persian Gulf Map, and the Su-33 for DCS World for free! The Hornet and Su-33 include all the missions and campaigns as the purchased versions, and they can be played in both single player and multiplayer modes. Enjoy!
If you do not already own one of these modules, we hope you will take advantage of this great opportunity and try out a new DCS World module and consider a purchase.
Download and try out from either our e-Shop or Steam.
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
GOOBY, pls
Ka-50
www.pumaszallas.hu
És szerintem repülni is jobb így,szinte kézzel fogható.
Ka-50
Úgy tűnik, hogy elszállt az alaplapom. Socket 1155-ös volt, de már nem kapni ilyet. Ti tudtok valahol, vagy nézzek használtan? Meg lehet kockáztatni használtat egyáltalán?
Köszi!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
úgyhogy én abba is hagytam a takeoff trimmelést azóta, igazából úgy is teljesen fölösleges, ha nagyon muszáj kézzel fel trimmelem egy kicsit és kész, soha nem láttam azóta ezt a problémát
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.09.26. 06:35:40
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Más: A Hornet vízszintes farok-vezérsíkja nálatok is beragad?Konkrétan up állásban van,előrenyomom a botot,nagy nehezen visszaáll,majd visszaugrik.Nagyon idegesítő,ha tudtok megoldást,ne fogjátok vissza magatokat... nem tudok 300 fölé menni sebességben,még utánégetővel sem.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.09.25. 18:57:27
Ka-50
Az árazás már csak hab a tortán.
www.smart-bus.hu
Viszont ha megnézzük az általad közölt elemzést, akkor ugyanazt láthatjuk, hogy a 1080-as volt kiugró. Azzal, hogy mennyi az áremelkedés, és hogy mennyi idő alatt hozták ki, az okfejtésem részéről irreleváns. Nem az a bajom, hogy sokallják az árát, meg nem is az, hogy sokallják, hogy ennyi idő után jöttek ki az új szériával, nekem csak annyi a bajom, hogy keveslik a teljesítménybeli ugrást.
Az meg teljesen természetes, hogy egy architektúra egy idő után már nem tartalmaz annyi potenciált, hogy nagyot lehessen rajta fejleszteni. A bemutatkozás utáni első pár generáció viszonylag nagyot ugrik, aztán elér egy olyan fejlettségi szintet, ahonnan már fejlesztésről nem, max finomításról beszélhetünk. Onnantól kezdve csak pár %-os teljesítménynövekedés van. Ez tapasztalható az Intelnél, a Core széria már nem tud generációváltáskor annyit felmutatni, mint amit a régebbiek esetében hozott.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.09.25. 13:51:11
Sajnos a BMS4-re is igaz, hogy erőmű kell hozzá. Amint bekapcsolod az árnyékokat és pár effekted, akkor az FPS nálam drámaian zuhan, pedig azért nem fostaliga gépem van. Az előző gépemhez képest mégis alig látok javulást. Próbáltam mindenféle optimalizációt, de egyik sem igazán vált be...
www.pumaszallas.hu