Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ami még pozitivum , hogy változatos, nem csak sivatag vagy nem csak zöld terület, hanem szinte minden féle rész megtalálhato egy térképen.
A tengertöl a havas heygekig egyszere, és az is pozitiv, hogy nem csak a falkland szigetek lettek benne hanem egy jóval nagyobb terület.
Igaz, hoyg ugyan ugy magányosan lehet majd repkedni rajta, mert csak azon a területen lesz valami akcio ahol a küldetés készitöje meghatározta,a többi részeken mehet a sétarepülés.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A grim reapers-esek mondtak asszem, hogy forgoszarnyasok voltak a legföbb elöterben, mert razbam-ek mennyire szeretik a heliket, ezert a highdetailed textures, de ez csak FL20-tol nez ki szepen, 2022-t irunk. Bar megjegyzem ujra ez abszolut csak a sajat velemenyem.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.05.28. 12:56:59
A küldö 3d modell kész, a kabinba a kapcsolokat kell aktiválni és mögéjük tenni az E verziohoz létrehozott rendszereket és mooditani rajtuk egy kicsit .
Kevesebb munka lenne mintha a nullárol állnának neki.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2022.05.12. 18:45:40
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
De megint csak sikerült irritálónak lenned.
Attól, hogy rengetek extra lehetőséget biztosít még semmi se garantálja, hogy azt te viszontlátod a décsében. A többmag használat pl. nem annyi, hogy egy checkbox a fordításkor és onnantól 12 magot használ nem 1-et. A GPU-k már régóta képesek olyan dolgokra mint pl. egyszer kiszámolni a scene-t és utána a két szemnek eltolva renderelni (VR) ami nem használnak ki. Ezek mind lehetőségek, ahogy a vulcan is csak az. Emellett nem tudom, hogy állnak egyáltalán ezzel, de egy core átírás minden, csak nem pikkpakk meló plusz roppant bonyi. HA mondom HA valamikor megjelenik a vulcan core még akkor is bátran rászámolhatsz fél-egy évet mire használhatóvá kezd válni a bughegyektől.
A automata részhez meg sztem félreértettétek amit mondtam, Ahogy irtam az F18/14-es rendelkezik ilyennel, már most is mind a valosáégban mind a DCS-ben amit most javitottak is az utolso patchben . DE hogy a valoságban miért nem terjedt el jobban a többi digitális vezurlésu tipusnál ez a fajta segitség.
Egy kicsit más téma, a Vulkán APirol, hogy mire lehet számitani ha esetleg jol alakulnak a dolgok ED-knél vele.
Egy civilizáltabb kor fegyvere, mikor még nem egy imbolygó rocsóval repkedtem, ami ide oda pörög és a hülye operátorom mindenre lő, ami mozog 😊
Ez csak ugy szembejött és elgondolkodtam, hogyha a DCS ilyen szinten van leanimálva és lemodellezve akkor miért nem lehet a sérüléseket megoldani, hogy csak azok a részegységek és funkciok hibásodjanak meg amiket találat ért és csak azon az oldalon vagy amire hatással volt? ÉS ne ilyen random vagy jobban mondva mindig ugyan olyan tüzgomb legyen a vége a sérülésnek , ráadásul ugy ,hogy mindig a 2 szárnyvég leszakad majd tovább és erösebben ég mint a törzs amiben az üzemanyag nagyrésze van vagy a WW2es gépek nagyrészében csak ott van.,
A másik egy kicsit más téma, de a következő vagy a mostani OB-ban javitották az automata leszállito rendszert az F18/14-esnek.
És csak ugy kiványcsivá tett, hogy a mai modern gépek már mind digitális vezérlésuek akkor miért kell a pilotának még mindig "fürészelnie" a gázkarral leszállás légitankolás és más precizios manövereknél és miért nem a számitogép végzi.
Teszem fel, a leszálláshoz az optimális sebesség a 180, most érzésre tologatja a pilota ide oda a gázkart, hogy fenntartsa ezt, nem lenne egyszerübb, ha a gázkarral csak a kivánt sebességet állitaná a pilota és a többit elvégzi a háttérben a komputer, a bejövö adatoknak megfelelöen ad gázt vagy elvesz , hogy fennmaradjon a sebesség. DE idevehetnénk akár a megfelelo siklöszög fenntartását is leszállásnál
Légitankolásnál meg akár a tankertől is vehetné a jeleket, hogy mennyivel megy és ahhoz igazodna,
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van gondom a trimmeléssel is, lehet hogy billentyűzet nem az igazi pedál helyett, néha nagyon szépen repülök, máskor billeg mindenfelé a gép.
A fel/leszállás meg...de ez már egy másik történet (copyrights by Conan 😊 )
Hozzáteszem, még így is hogy alig találok el valamit, az A-10 óta nem éltem igy semmit 😊 Imádom ezt a gépágyút.
Utoljára szerkesztette: Wampapa, 2022.05.01. 17:01:10
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2022.05.01. 15:30:59
Csak pilóta vagyok, az operátort fel se konfiguráltam még, annyi gomb van.
Odáig jutottam Hellfire inditásnál, hogy ki van választva a Hell. unslaved, LOBL és zöld.
Kiválasztok egy T 55-öt pld. és megjelöltetem G.-al. És nem lő. És én se tudok.
Bár egyszer kilőttem egyet, mármint missile-t, nem harckocsit, de az se talált el semmit.
És ez megőrjít 😊
Létezik hogy a pacifista verziót vettem meg ?
Ja, régen akartam már írni, de most megint aktuális, mert egy csomó öntömjénező "oktató"videót néztem meg a you tube-on, hogy szerintem Lefty 59th kis videói messze a legjobbak. Rövidek, lényegre törőek és még a hangja is rokonszenves a srácnak. (Nem úgy mint a külföldiek többsége, akik 4,5 órás videójukban, úgy mutatják be hogy kell a Hornet-et beindítani, mintha Viperek lennének a Top Gunból.) Kár, hogy viszonylag keveset csinált. De akkor Zoly-t is megemlítem, tőle is sokat ellestem az évek során és mindig jó nézni ahogy a közösségetek multizik.
Úgyhogy ha olvasod/olvassátok, egy rajongód/rajongótok mindig lesz a tube-on.
Egyébként nem tudom mennyire CPU függő a game mert a GPU fullon jár a CPU meg alig 10-20% és nem veszek észre érdemi javulást az I5-höz képest.
Viszont i5-8600-ról most frissítettem i9-10900k-ra (3070ti oc) és szarabbul fut 😊 Fut fixen 60fps-el de tök darabos a kép.
Mintha nem lenne bekapcsolva a vsync (megszorozva 3-al)
Találkozott valaki ilyennel?
i5 alatt szép fluid volt minden (persze egy supercarrier így is 35fps volt a torony irányába)
Van aki win11 alatt játszik DCS-el?
A DCS Liberation Campaign generatort probaltatok mar?
VR topik
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2022.04.12. 07:31:20
GOOBY, pls
TEhát ha mondjuk 1080Ps monitoron megy stabil 60at akkor a 4k felbontásu monitoron kapott FPS-t tudná VR ben . ezen kell addig állitgatni, hogy a stabil képfrissités meglegyen.
A rosszullét meg egyén függő mivel a szemed elött minden mozog ,de a füledben levő egyensúlyi szervek meg nem igy az agy összezavarodik, hogy most akor mi van és ezt valaki jobban valaki rosszabbul tolerálja, főleg ha nincs meg a stabil minimum 60 ,de inkább a 90FPS
Mondjuk nem tudom, hogy a Ryzen 7 3800xt megbirkózik-e egy 6900xt-vel.
Elcsesztem egyébként, még akkor kellett volna megszabadulni az 5700xt-től, mikor 300-350-ért ment.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2022.04.04. 14:05:45