37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Ja, nekem még volt 8 Mile, így kemény 1.99 dollárba került...
  • repvez
    ha van BS2-d akkor még megveheted 9.9 ért bevezető áron
  • TomStorm
    Jó hírek!Várom!

Sajna BS3 nincs akcióba:(
  • repvez
    dinamikus kampány info P ár info a dinamikus kampányrol és talán a január4én megjeleno 2023as videoban lesz is pár pillanat belöle.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.12.30. 21:05:26
  • feca1229
    ok! Köszi tanácsot. Amúgy neked bejön? elég sok jót olvastam róla.
  • repvez
    be lehet irni 0 eurot és ugy menni a linkre, nem kötlezo fizetni érte
  • feca1229
    Értem. Engem is erre az oldalra vitt mindig. Csak mintha azt olvastam hogy ingyenes lenne. Nem gond pár euro, mert dicserik nem hal éhen miatta a csalad :-)
    Tehat ha adományozok jön a letöltés.
    Bocs a slandroan irasert de telefonrol irok es utazok közben.
    Köszönöm mégegyszer.
  • repvez
    itt van, azt hiszem a donation után adja be a letöltö linket. én nem szedtem le
  • feca1229
    Üdv!
    Valakinek megvan a Bronco mod?
    Azt olvastam róla hogy ingyenes, de ha beirom a googliba hogy DCS bronco mod download akkor a talaltok közül mindig egy fizetős oldal jön ki hogy tamogathatom őket de higy honnan tudom letölteni azt nem találom. Meg akar tamogatnam is öket de akkor legalább a mod legyen meg. A T_45, Skyhawk, meg a sved kikepző mid sz megvan nincs velük semmi gond, megtaláltam letöltöttem felraktam azok is ingyenesek. Müködik mind. Csak ezzel a Bronco moddal nem boldugolok.
  • bunny
    Van a 2.8-asról bemutató videó szerintem, gondolom azzal letudták :)
  • repvez
    csodálom, hogy nem adtak ki hozzá valami video félét, a föverzioknál mindig volt ahol bemutatták, hogy mi változott. ÉS még a 2023as beharangozo ujitásos video sincs.
  • bunny
    Van új stabil, átjött a 2.8 főverzió.
  • HUN_ter #36492
  • Colos1357
    Szia! Nálam is volt ilyen régebben, az volt a megoldás, hogy a driverből kellett bekapcsolni a vSync-et, nem a játékból.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2022.12.21. 20:21:30
  • Mozes
    Sziasztok!

Az mi a francért van, hogy van 100fps-em és működik a Freesync rendesen, de mégis van tearing amikor a kabinban forgatom a fejem körbe körbe? Olyan mintha nem működne a Freesync pedig látszik és a monitor is kiírja, hogy folyamatosan változatja a képfrissítését a játékban levő fps függvényében.

Van valakinek valami ötlete? Próbáltam már azzal is, hogy bekapcsolatam a Vsync-et, de akkor sem lett jobb.

Köszi előre is!
  • repvez
    látom megint nem érted, mert te "brutál fordítási hiba " ként értékeled, ha egy Blikk szintu ujságiró, légierőhoz sorol egy repülöt és nem a tengerészgyalogosokhoz vagy a navyhoz.ÉS csak egy elirás történt ez egy brutál hiba számodra ,másnak, meg pont akkora mint a te részedről történt elgépelés ,de akár veheti valaki azt is komolyan . ahogy rámutattam , hogy lehet a colonia egységhez is tartozonak gondolni.

DE a lényeg ugy is az, hogy egy B tipusrol van szo és ha ez tipushiba akkor lényegtelen , hogy ki uzemelteti akkor is le lesznek állitva a hiba kijavitása miatt.Aki nem ért a dolgokhoz annak olyan mindegy, hogy most USAF vagy USMC aki meg igen az meg tudja, hogy elirás történt, de a lényegi dolgokon egyik sem változtat, nem ez miatt történt ami történt.
    Egyébként a szerencsétlenul járt gépet még nem vette át egyik egység sem ,mert a gyár tulajdonában volt berepülésen még.
  • militavia
    Ezek szerint akkor szerinted a leglényegesebb befolyásoló tényező a gépelési hibám és nem az, hogy akkor ez mégis hány gépet érintett.
    Ezt jó tudni no...
  • repvez
    ismét sikerült az esemény leg lényegesebb befolyásoló tényezőjére rátalálnod.
    DE ha már itt tartunk mi is a F-35B = USCM
    Talán csak nem a United States Colonial Marine Corps?
  • militavia
    Itt valami brutál fordítási hiba van.
    F-35B = USCM

Hogyan jön ide a Légierő = USAF?

A USMC eddig 159 gépet vett át, nem nagyon jön ki az sem, hogy a többi 140 F-35B hol lenne...
    A USAF meg egymaga bír 406 géppel és USN még többel.
  • repvez
  • carlosfly
    A Daily Mail azt írta, 2021 nyarán háromszáz F–35B típusú vadászrepülőgépet hagytak földön hibás katapultrendszer miatt. Ezeknek az összköltsége meghaladta a 23 milliárd dollárt.

A problémát az ülésekbe helyezett robbanópatronok okozták, amelyek vészhelyzetben kilövik a pilótát a repülőgépből. Az Egyesült Államok légierő-parancsnoksága akkor azt nyilatkozta, óvatosságból állították le a gépek használatát, hogy felgyorsítsák azok ellenőrzését.
  • bunny

Nem volt egy szép leszállás, de utána nem világos mit művelt pontosan. A katapult jogossága is kérdéses, bár lehet akkor ott úgy látszott fejreáll / felrobban a gép. Összességében ... minden landolás sikeres, amit a pilóta túlél :D
  • HUN_ter #36482
  • repvez
    VFAT2022
  • Sidewinder
  • bunny
    Nézem ezt a PS VR2-t, elég brutális jószág lesz, felbontás, freki, szemkövetés (!) és az ára se vészes. Ha neadjisten véletlen PC-vel is működne ...
  • HUN_ter #36478
  • Flanker27
    Még csak most ismerkedek a géppel, lehet én nem csinálok vlamit jól, de a távolság meg a norm felirat alig olvasható, meg úgy általában minden ahol a radarkép fehér. Állitható a brightness, de valahogy nem az igazi, furcsa hogy a radarkép is fehér meg a feliratok is, mikozbe az MFD szines, mert akad rajta kék felirat is.

Utoljára szerkesztette: Flanker27, 2022.12.06. 14:40:00
  • militavia
    Nem állítható a brightness?
  • Flanker27
    Sziasztok, megvettem az F-16-ost nagyon szépen megvan csinálva, csak az MFD-k nem igazán tetszenek, régen játszottam a Falcon Allied Force-al és ott sokkal szebbek az MFD szinei. A DCS ben nagyon egyszinü az egész, ground radarnál még sokszor nem is látszanak a különböző jelzések, feliratok mert minden fehér. Melyik szimulátorban valóságosabb az MFD szinek, vagy ez az F-16 verziójától függ hogy milyen? Van valamilyen mod amivel szinesebbé lehet tenni?
  • beci43
    Olvasd el mégegyszer, több szálat fog támogatni. Munkára fogják a logikai magokat is, tehát teljes támogatást kap majd. Bár ezzel késtek 10 évet...
  • Boconadi
    igy is ket magot tamogatott, a hangok masik magon voltak :-D
  • repvez
  • repvez
    jövöre már akár 2 CPU magot is támogat majd a DCS :P
  • PhantomAss
    Nem ismertem ezt a csávót de nagyon elvetemült videói vannak, sírok vaze:
  • bunny
    Nahát tanulság. Anno írtam, hogy ez az openXR Opencomposite móka milyen jól felgyorsította a DCS-t, és lám jött a frissítés és tönkrevágta az FPS-t. Volt itt minden, downgrade meg minden, de nem jött vissza a szép fps. Ma kicsit szórakoztam vele, gondoltam megnézem a composite oldalán hátha írnak valami okosságot. Olvasgatom a telepítőt, és kiszúrtam valamit. A programonkénti telepítés lehetőségét, ahol azt mondja cseréljük le az openvr_api.dll -t a programokban kézzel. Uccu, lecseréltem. És lám, visszajött az FPS. Nem tudom mitől, és miért mert elvileg a composite rendszer szinten megoldja, lehet ez csak valami másodhatás de ami tény, most megint hozza a stabil 45 fps-t amivel én nagyon boldogan együtt tudok élni.
  • z0ty4
    eladó kollektiv
  • bunny
    Ha valaki nosztalgiázna, a Lock-on BF keretében egy nagyon jelentős 1.25 euróért beszerezhető az ubinál :)
    store
  • repvez
  • bunny
    Épp linkelni akartam. Nagyon nyami :D