Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom

azért volt ennyire siralmas az FPS mert mindenki aki repült streamelte is és utána azt összefogták és az összesített streamet láttuk mi..

Vannak erre profibb megoldások, csak annak enyhén durva az ára.
Uha sajnálom.

LeonSilver
Nem fog összajönni egyelőre. Anyám kórházban van és történtek dolgok, amik miatt valószínűleg a rendőrség mellett a médiát is fel fogjuk keresni az öcsémmel.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Azért ott kissé megsajnáltam a video szerkesztőt, szerencsétlen gyerek össze vissza kapcsolgatott, hogy találjon olyan képet ami nincs szarrá akadva, még a domboldal MÖGÖTT repkedő tomket is jobb, mint a 10 fps a prime time gameplay videón <#alien>

Az viszont, hogy utána misztikus módon az összes fps számláló eltűnt a képekről, azért viszont a qrva anyjukat. De komolyan. Ne titkolózzanak ilyen sunyi módon, ha már az előrendelés teljes sebességen zakatol <#duma>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Most néztem végig. Azt lehet tudni, hogy ezt milyen gépen futtatják? Azt értem, hogy ez még alpha, bármi változhat, és az sem gáz, hogy az aktuális gameplay nem egészen úgy néz ki mint az intrón a cucc, szerintem senki nem is gondolta, hogy majd a 14-es fog max grafikán futni, de azért az a 20-30 fps, ami 15 re is bezuhan földközelben (1:13:20 körül), majd 1:14:20-nál néhány robbanás után még a külsős (nem VR) gép is térdre rogy, az kicsit gáz... de lehet, hogy csak a Heatblurosok gépe szar hozzá <#alien>

Kíváncsi vagyok milyen missionok fognak ehhez jönni. Még szerencse, hogy a tomketet a hordozóval együtt ki lehet tenni a világ végére is, a tenger közepére, ott talán lesz jó fps is <#eljen> Majd flottavédelem lesz a feladat, nem mindenféle STRIKE és hasonló felesleges hülyeség <#alien>

www.pumaszallas.hu

Leon, jöhetsz bármikor hetedikéig!

Köszi!

Jobbulást!!!!
macleody
Adamantiumot azokba a csontokba 😊 Jobbulást.

Na ezzel repüljetek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi.

Járás (futás)képessége<#wink>?!

Miben sántikálsz cimbora? :-)
Jobbulást neked minél hamarabb!

PhantomAss
Jobbulást, meg valami szuperképességet kérjél mán a dokitól

GOOBY, pls

Köszi srácok!

LeonSilver
Jobbulást kóómám.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Bakker. Jobbulást!

www.pumaszallas.hu

Köszi. Igen. Ma már mentem dolgozni-4 hete vagyok szabin, de nemtom' meddig engedi a lábam. Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.26. 18:18:17

Papa01
😞 Basszus, mielőbbi jobbulást! Ez még a múltkori eset??

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bakker sugárkezelésre kell menni a lábammal, olyan gyulladás van benne<#wilting>

LeonSilver
<#eljen>

<#taps>Ezen nagyot nevettem!!! Biztos lesznek, (vannak) itt így páran. Azt nem merem állítani, hogy valamikor nem veszem meg<#wink>

lac coo
Megvan , köszi !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LeonSilver
c:\Users\xyz\Saved Games\DCS akármi\Config itt az options.lua, ebben írd át a felbontást

repvez
<#nezze>
lac coo
Hi !
Próbából osztott képernyőre raktam, fele mfd...de most nem tudom visszaállítani, mert nem látszanak a gombok a menüben 😊)
Mit lehet tenni ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nagyon szép gép. Én kihagyom, annyira nem érdekelnek a sugaras gépek, mondjuk a 18-at rengeteget repülöm, de az elég is.

Szerintem nemsokára béta fázisba kerül,akkor kiadják.A '89-es F-14 Tomcat C64-re nagy kedvencem volt, azóta imádom a típust.

Ka-50

Capt Baloo
Warthog gázkarján az 'l/g warn silencer' gomb típusát/fajtáját tudja valaki esetleg? Meghalódott és folyton megnyomott állapotban van, aztán cserélném, csak nem tudom mit kell kérjek a Lomexben. (Ugyanitt azért annyira jó a 400 dolláros hotason 3 év után meghaló gomb, pláne, hogy annyira nem használtam semmire, hogy szerintem 2-300 megnyomásnál több nincs benne.)
Szerintem ez úgy lesz kiadva, hogy nagyjából minden kész. Mondjuk a 18 rendesen töri neki az utat-meg az összes modulnak. A rakéták új fizikája, meg modellezése, radar magasabb szintű szimulációja, földi' radar stb...

Csak győzzem kivárni...

Ka-50

repvez
akkor ez kb mint az outerra azt is fejlesztgetik elvileg ki is lehet próbálni, de nagyon sokmindent nem lehet vele kezdeni jelenlegi állapotába, pedig elég jó alap lenne egy teljes földet lefedö repszimhez +arma szintü fpsel kombinálva.
macleody
Őszintén szólva halvány lila fin... 😊 Vannak valami missionök, többféle hajót ki lehet próbálni, ha minden igaz van valami kereskedés is, de igazából nem tudom, én mindig csak elindítottam, repkedtem egy kicsit, megnéztem a "bázist". De mondom ez valójában még nagyon nem játék, csak egy fejlesztés alatt lévő cucli amit ki lehet próbálni. De miért nem próbálod ki? Szerintem annyit simán megér már maga a látvány meg az újdonság varázsa 😊
Na jó, de jelenleg mit lehet benne csinálni? Mekkora terület van kidolgozva? Egy naprendszer? Egyáltalán mekkora területet lehet bejárni'?

2Pete

macleody
Nyomtuk kicsit haverral, jó móka lenne ez, de túl gyenge a gépe, Hurstonnál megállt nála a kép.
Valaki tetőre rakott egy Connie-t 😊

VO101Tom
Az lehet. Nem kérdeztem még erről.

www.pumaszallas.hu

Le sem töltöttem. Nehogy megtetszen<#alien>. Majd ha ki merik adni, mint a normális programkat, visszatérek rá.

macleody
Csak láttam a nevét a citizenek közt. 2014-ben fizetett be.
VO101Tom
Persze. Miért?

www.pumaszallas.hu

macleody
<#vigyor>
VO101_NateDog-ot ismered?
VO101Tom
Értem. Na, ez sem volt egyértelmű, és eszembe sem jutott görgőzni. Egy step-by step tutorial tényleg jó lenne hozzá, azt is youtube-oznom kellett, hogy hogyan rendelsz magadnak hajót, meg azt is, hogy hogy szállsz be. Azt írja a konzollal nyitom majd ki az ajtót. Háromszor jártam körbe azt a szart, keresve valami konzolt, mire youtube-on megnéztem, hoyg egyszerűen a raktérajtó közepére klikkelsz, és akkor kinyílik... <#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.24. 14:41:12

www.pumaszallas.hu

macleody
Egérgörgő tekerésével lehet gyorsítani a sétáláson, egészen a kocogásig 😉
VO101Tom
Na, meglestem ezt a Star Citizent, egyenlőre nem erőltetem, 4K-ban még teljesen low-on is szaggatott olyan 10 fps környékén, 1080HD-t meg csak monitor közepén kis ablak tudtam futtatni (full screenben nem érzékelte jó helyen az egeret, nem tudtam klikkelni semmire). Ha windowst visszaállítottam 1080HD-re, akkor legalább jól futott (volna) teljes képernyőn, de az egér ott sem klikkelt oda ahova kellene. Nem töltöttem azzal az időt, hogy a technikai hibákkal foglalkozzak, ablakban futtatva elvittem egy körre az egyik hajót, amit adott. Az űrhajók és az űrállomás kidolgozása nagyon szép (low-on is), de nem nagyon jöttem rá, hogy hova menjek, hogy történjen is valami. Lehet, hogy youtube-os tutorialokkal kellene kezdeni 😊 Ja és a lassú sétálás az idegeimre ment, mindenhova futkosni kellett, mert sétálva kb járókerettel gyorsabb lennék IRL 😊

www.pumaszallas.hu

Vaaa<#alien>

F-14

Ka-50

Na mit vettél?

Nagyon köszi!

A qrva életbe! Megint jól bevásároltam...

Ka-50

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Srácok, ha veszek valamit steamon-de nem jön be- vissza lehet kérni a pénzed? És ha igen meddig, meg hogyan?