Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért volt ennyire siralmas az FPS mert mindenki aki repült streamelte is és utána azt összefogták és az összesített streamet láttuk mi..
Vannak erre profibb megoldások, csak annak enyhén durva az ára.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az viszont, hogy utána misztikus módon az összes fps számláló eltűnt a képekről, azért viszont a qrva anyjukat. De komolyan. Ne titkolózzanak ilyen sunyi módon, ha már az előrendelés teljes sebességen zakatol <#duma>#duma>
www.pumaszallas.hu
Kíváncsi vagyok milyen missionok fognak ehhez jönni. Még szerencse, hogy a tomketet a hordozóval együtt ki lehet tenni a világ végére is, a tenger közepére, ott talán lesz jó fps is <#eljen>#eljen> Majd flottavédelem lesz a feladat, nem mindenféle STRIKE és hasonló felesleges hülyeség <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Jobbulást neked minél hamarabb!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.11.26. 18:18:17
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Próbából osztott képernyőre raktam, fele mfd...de most nem tudom visszaállítani, mert nem látszanak a gombok a menüben 😊)
Mit lehet tenni ? 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.11.24. 14:41:12
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"