36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    A dcs kívül a cv1-ben is van olyan ahol semmi pixelt nem látsz-majd mondjad milyen a DCS-vel. Az a lényeg nekem.
  • sakkay
    Na ez úgy van, hogy a 18 a hotason kívül is rengeteg kattintással él-főleg persze a beüzemelésnél de azért repülés közben is. Ezért az egérhez nyúlok bal kézzel (mert a joyt nem szeretem elengedni szerencsére kétkezes vagyok szóval az nem gond)és teljesen faszán működik is. De egy tracball még faxább lehet, mert az azonnal a gázkar mellé lehetne rakni egy kis helyre. Gyakorlatilag olyan gyorsan lehet-szerintem-használni, mintha a saját kezemmel kattingatok a műszerfalon. Na ez derül ki majd a héten
  • sakkay
    Gondoltam-láttalak a steamon! Gratula!
  • molnibalage83
    A hogyanját nem értem. Vagy végig rajta lesz a keze? Akkor mivel fogja a joyt és gázkart?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.04. 19:25:11
  • LeonSilver
    Balázs! Egy kattintós kabinban mire használod az egeret? Egyrészt lehetetlen felprogramozni mindent a hotaszra, másrészt a riftből nem látsz ki.
  • molnibalage83
    Hú, ezt most nem értem. Mire használod majd az egeret?
  • LeonSilver
    Hátha van valakinek valami ötlete, vagy tudja a megoldást..

A következő a probléma.
    Videót akarok felvenni az nvidia beépített izéjével. Fel is veszi, csakhogy.. az egész qrva asztalt.
    Alant látható, hogy miről beszélek. Mi a tököt lehetne csinálni, hogy csak a DCS-t vegye? Nincs valami ötletetek?
    Gondolom ott keletkezik a probléma, hogy a monitor és a rift felbontása különböző.

• repvez
    Nem biztos hogy gyökérség, lehet, hogy taktikai előnyből mentek zárt kötelékbe, hogy a radaron egy gépnek tünjenek, csak nem jött be a taktika és a Tomcat elöbb levadászta öket mielött tehettek volna ellene valamit.
  • VO101Tom
    Ma megérkezett az Odyssey nekem is, állat. Tényleg alig látni pixeleket, OR CV-1 után elég nagy a különbség. Viszont egyenlőre DCS alatt még nem teszteltem, asszony és a gyerek is rácsapott, úgyhogy majd altatás után jut vissza a gépemre :)
  • sakkay
    " jellemző módon egy F–14-es 1981. január 7-én egyetlen AIM–54 Phoenixszel egy négygépes köteléket, egy másik F–14-es 1982. július 21-én, szintén egyetlen AIM–54 Phoenixszel két gépet semmisített meg." Mekkora gyökérnek kell ahhoz lenni, hogy szoros 4 gépes kötelékben repülj harci helyzetben?!
  • sakkay
    Ez jó lehet, mert hihetetlenül pontos, és mindig ugyanott marad. Ellenben jóval nagyobb mint egy sima egér-ami most jó-mert egyből rááll a kéz. de így is egy tenyérnyi terület elég neki.
  • LeonSilver
    Én ilyen izén gondolkodtam... vannak ezek a pár billentyűs játékvezérlők. De a Tied sem rossz ötlet.
  • sakkay
    Régen használtam hanyatt egeret-track ballt-és beugrott, hogy mekkora királyság lehet ezt használni vrben. Nem kell neki semekkora hely sem(szinte) és van olyan ami két kezes, így simán a gázkar mellé rakva, atom jól lehet használni-legalábbis ez a terv. Én kétkezes vagyok, tehát a gázkar mellé rakom. Majd jelzem milyen, elvileg a héten megjön. Ez az amúgy-Logitech TrackMan Marble-csúnya, de elvileg faxa.
  • LeonSilver
  • sakkay
    Vr esek! Lehet nagy ötletem támadt
  • sakkay
  • LeonSilver
    Én qrva nagy eyecandysta vagyok, szeretem max grafikán a játékokat :) Sose' gondoltam volna, hogy képes vagyok kompromisszumokra - hát, a rift ezt is elérte nálam :D
  • LeonSilver
  • gantus68
    A héten teszteljük. Átteszem ssd-re az egészet, meg keresek hozzá vmi jó missiont utána megnyitom. Csak kattintós gépeket tervezek, piros-kék oldalra típus helyesen, tomcat és farmer is lesz. Írom majd az elérhetőséget.
  • LeonSilver
    És... hol lehet kipróbálni? Vagy mikó'..
  • gantus68
    Elkészült a dedikált szerverem :).

Eddigi tapasztalat, hogy érdemes ssd-re rakni a gyorsabb betöltés miatt, a telepítési méret nálam 100gb a modulok és az os miatt, 250-es hosszútávon elég lehet. Minimum 8 gb ram kell bele, mert a 4-et átlépi és nem tölti fel a missiont. Elég neki egy dx11-es apu vagy intel vga "--norender" módban, nálam egy 4 magos cpu van a szerverben, de a külföldi források szerint 2 mag is futtatja.
  • sakkay
    Pontosan! Leon mondta, hogy mennyire meglepte a különbség 1080 és 1080 ti között! Pedig az 1080 is sokkal jobb mint az 1070.
  • VO101Tom
    Ha lesz, akkor 1080Ti. 20xx túl drága nekem, sima 1080Ti alatt meg nincs értelme vennem semmit, az alig lenne fejlődés.
  • Wampa reloaded
    Hali
    Szerintem téged az nem érint, valószinűleg szimulátor módból leegyszerűsiti árkádra az avionikát.
  • LeonSilver
    Ez mi a tököm? (gondolom nem mai, de nekem most tűnt fel...)
    Az optionsban, misc. - Game Avionics Mode
  • sakkay
    És mi?
  • VO101Tom
    Ez több dologtól is függ, 1-2 hónapon belül szerintem lesz új kártyám.
  • sakkay
  • LeonSilver
    Igen :) De csak SG-s vagy FB-s arcoknak ennyi.
  • sakkay
    Nagyon jó ár!
  • LeonSilver
    Ide befosom, hátha..

Processzor: Intel i7 7700K
    Alaplap: Gigabyte GA-Z270x Gaming K5
    Cooler Master Hyper TX3 Evo processzorhűtő
    VGA: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8G (GV-N1080G1 Gaming-8GD)
    Cooler Master ház - aminek gyakorlatilag nincs értéke, max az 50 deka fémhulladéknyi

A hardverapron 215-ért hirdetem, ami szerintem nem sok(k) érte. Ha innen a csoportból kell valakinek, akkor a fenti, 200k-s árért el lehet vinni. A proci és a vga soha nem volt húzva, bányát meg még én sem láttam nemhogy a VGA :) A helyszínen ki lehet próbálni - ha hozol tápot és ramot ;)

Tessék-tessék! Vegyétek, vigyétek!
  • sakkay
    Persze. Mikor cserélsz kártyát?
  • VO101Tom
    Az az igazság, hogy azért az OR-es tesztelgetés óta eltelt pár hónap, nagyjából persze emlékszem rá, de a legjobb szerintem az lenne ha átugrasz amikor pesten jársz, és kipróbálod. fps nem lesz olyan jó, mint nálad, de a képet attól még össze lehet hasonlítani.
  • sakkay
    Hú de jó Tom! Te vagy az első-aki arányában tudsz majd hasonlítani nekem VR-t!!!
  • LeonSilver
    A Magyar Posta egy katasztrófa, ez tuti! Amikor a lányoméknak küldünk csomagot, a nejem feladja kedden csütörtökön már germániában van (oda megy érte a Tibi Svájcból, mert az EU miatt olcsóbb és egyszerűbb).

Szombathelyről küldtem levelet Pécsre. Hétfőn adtam fel, délelőtt. Egy hét múlva hétfőn kézbesítették... nc
  • VO101Tom
    Csomagkövetés szerint már a kerületben van, a helyi posta elosztóban, vámoláson már túljutott. Remélem innen már megkapom hétfőn vagy kedden.
  • PhantomAss
    Az én csomagom 2 nap alatt itt volt Kaliforniából (DHL), és Bp-n ültek rajta egy hétig. Akkor írtam egy szép mailt az ügyfélszolgálatnak hogy mikor szándékoznak vámolni, másnapra meg is volt. Remélem nálad nem ez lesz de azért készülj fel hogy lehet rájuk kell szólni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.03.02. 17:56:04
  • Frenky
    DCS HUNAF AIR RACE KUPA 2019.03.02. 18:00-órától!
    ÉLŐ KÖZVETÍTÉS, ma 18:00-tól
    HUNter
  • VO101Tom

Arra gondolsz amikor földközelben visszafordulsz, és kétszer beesik 30-ra? Az akár jogos is lehet, a legtöbb játéknál sok dolog, effekt akkor nem szokott "működni", amikor a játékos kamerája nem az object felé néz. Ezért is ugrik meg, amikor az ég felé nézel. Vicces bug, amikor füstre is ráteszik ezt a módosítást, és a füstoszlop aszerint áll morze jelekből, hogy mikor néztél rá, vagy el róla :) Eltávolodtál, visszafodultál, akkor újraindította a 3-4 égő tank effektjeit, és ettől esik az fps. Ez még akár indokolt is lehet.

Átküldöd a beállításaidat? Remélem hétfőn meg tudom már én is nézni az itthoni gépen. Basszus ezek a postán többet szarakodnak a csomaggal, mint amennyi idő alatt Alabamából Pestre ért, de remélem hátfőn már házhoz hozzák, mert péntekre a helyi posta elosztóig már eljutott...
  • sakkay