Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kb vagy 8-9 hónapja nem használtam a DCS-t, ma viszont gondoltam repülök vele. A probléma, hogy a Mig-21-re azt irja, hogy valami azonosítási kulcs problémám van, a modult természetesen megvettem már nagyon régen, tudtam használni is akkor. Most viszont látja a DCS, hogy megvan nekem, de hiába rakom be a térképre, használni még sem tudom, meintha meg sem lenne. A Bf-109-el kb hasonló a helyzet, mikor kiválsztom a gépet akkor besárgul, hogy választhatom, de a térképre már nem tudom behelyezni. Másnak vol ilyen problémája,
www.pumaszallas.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.12.02. 14:53:16
Ka-50
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.02. 11:35:15
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Most mindent "lenulláztam" és sokkal jobb az irányítás...
www.pumaszallas.hu
Az fps hogyan függ össze a target profillal?
www.pumaszallas.hu
Qrva jól lehet ezzel pedálozni. Na meg a warthogon az extension.
Ez az MFG Crosswind valami isteni 😊 (nem egy nagy durranás a videó, de ma délután csak Dubaiban repkedtem össze & vissza)
Van most amúgy thread limit, vagy egy brutál Core-i9-esen minden magot és szálat ki tud hajtani, ha kell?
Isten nem bottal, hanem VMware.
NVENC OBS-ben hardveresen számol kb mínusz 2-3 FPSel lesz kevesebbed, btw, beraksz egy 200$ Elgato kártyát egy külső streamer gépbe nem fog akadni, nem ez volt a probléma olyan gépeken amikben a VR miatt több mint valószínű 1080 és fölötti kártyák számoltak. Az lesz amit Tom mondd.
Nem a streamelt fps volt alacsony, (azt nem is tudnám most így hirtelen megmérni), hanem amit nekik a gépük kiírt, amikor az fps-t néhol kitették a fölső sarokba. Tenger fölött 45 fps (VR felezett fps lock miatt ott valszeg több is lehetne sima monitoron), szárazföld fölött amikor a város közelébe értek ott 25-30, miután ledobták a bombákat ott 9-15. Ott az a kép is durván megakadt, aki streamelte a többieket (amikor külső nézetből látod, az közvetlenül a streamelő gépről futott). Ennek az fps-nek semmi köze a streameléshez, akkor a tenger fölött sem lett volna 45, és akkor eleve nem is így csinálják, hanem valami előre felvett videóval, amit ugyanúgy lehetne élőben kommentálni.
Ez egyébként az egyik legelső 2080 tesztben is így volt (akkor Hornettel), hogy a robbanások az fps harmadát is simán elviszik, 90-110 fps-ből csinálnak 60-at :/ Ami még mindig nem rossz fps, de az arány, hogy még egy 2080-ast is mennyire megterhel, az a durva.
Ezzel szerintem a fő probléma az, hogy amikor a 2.5 openbeta megjelent, akkor Wags kampányolt azzal, hogy a 2.0 és a 2.5 között eltelt idő nagy részében ezeken dolgoztak, és hogy ez mennyire innovatív, és sehol máshol sohasem látott dolog, hogy a robbanások ennyire egyediek, és valós fegyverek valós robbanásaihoz ennyire hasonló kinézetet kapjanak. Tényleg jól is néznek ki, ezzel nincs is vita. De ilyen felvezetés után tuti, hogy nem fogják kukázni, akármennyire szarul optimalizált rendszer, olyan mennyiségű elemmel, amire qrvára semmi szükség. És nagyon valószínű, hogy itt sem csak a robbanás grafikai részével van a baj, hanem a DM számolással, a repeszhatás számolással, satöbbivel. Amin a Vulkan API sem segít (az egy új grafikai engine).
www.pumaszallas.hu
azért volt ennyire siralmas az FPS mert mindenki aki repült streamelte is és utána azt összefogták és az összesített streamet láttuk mi..
Vannak erre profibb megoldások, csak annak enyhén durva az ára.