Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1- Datalink / SA Page / MIDS
2- GBU-10/12/16
3- HARM
4- A/A Waypoint and BRA data
5- Further radar, AGM-65F, and JHMCS debugging
6- DUD cue logic
7- FLIR renderer
8- A/G radar renderer
9- Various systems debugging
A jó a 18 ban az, hogy generáció váltás hoz a dcs egészében mint szimulátor.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont Isten bizony mondom, hogy talán még sosem' élveztem ennyira a DCS-t, mint most. Fergeteges csak úgy repkedni, függeszkedni, beszarni a vortex miatt (már egyre ritkábban) aztán kijönni belőle 😄 Imádom!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Ha azonban valóban van az RPN-nél a DCS-ben külön két figyelmeztetés keresésre és tűvezetésre, akkor picit csuklok, mert csak a nyalábok használata változik, hogy a szektoros keresésnél mit csinál.
Lásd HTKA, HT összefoglaló 379. oldal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De nézzük a jó oldalát, hát nem az a jó játék, ami még ennyi idő után is képes új dolgokat mutatni? <#alien>#alien>
(ps. nem :/ )
www.pumaszallas.hu
Az IR rakétával lelövés már tényleg csak hab a tortán.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Persze vannak nehézségek, mert ugye nem ehhez készült: pl. a reddot, holo sightok nem igaziak (mert fix pozícióból nézhetted csak alapban, nem volt szükséges rendesen megcsinálni).
De tény, hogy ügyetlen minden ilyen adaptáció. Ha már Arma-szerűség kell vr-ban, akkor inkább Onward, vagy hasonlók. Nekem megérte, de nem feltétlen ajánlom mindenkinek.
Amúgy ez a probléma onnan van, hogy elpicsázták Beczlt és nem volt hozzá tehetségük megoldani ezt a Starforce-os baromságukat?!
Akkor úgy látom ez nem csak nekem volt probléma, tényleg miért nem oldották meg eddig, neéha olyan furcsa ez az egész, élenjáró hardcore sim, és minden egyes peccsel elbasznak valamit, amit a következő pccsel talán helyreraknak, de akkor elbasznak mást... mi értelme ennek?
:-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Kb vagy 8-9 hónapja nem használtam a DCS-t, ma viszont gondoltam repülök vele. A probléma, hogy a Mig-21-re azt irja, hogy valami azonosítási kulcs problémám van, a modult természetesen megvettem már nagyon régen, tudtam használni is akkor. Most viszont látja a DCS, hogy megvan nekem, de hiába rakom be a térképre, használni még sem tudom, meintha meg sem lenne. A Bf-109-el kb hasonló a helyzet, mikor kiválsztom a gépet akkor besárgul, hogy választhatom, de a térképre már nem tudom behelyezni. Másnak vol ilyen problémája,
www.pumaszallas.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.12.02. 14:53:16
Ka-50
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.12.02. 11:35:15
www.smart-bus.hu
Most mindent "lenulláztam" és sokkal jobb az irányítás...
www.pumaszallas.hu
Az fps hogyan függ össze a target profillal?
www.pumaszallas.hu