36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Razor18
    A harmadik meg a PATH HOLD, amivel meg egyenes vonalon tudsz süllyedni és emelkedni, csak néha fel kell nézni, hol áll épp a sebesség . Meg erős oldalszélben egy picit el szokott kúszni az irány is. Viszont kirepüléskor már emelkedés közben tudsz még matyizni a beállításokkal, frekvenciákkal, koordinátákkal, meg amit még nem volt idő a földön beállítani.
    Utoljára szerkesztette: Razor18, 2019.03.10. 11:15:11
  • sakkay
  • Wampa reloaded
    Köszi, tényleg félreértettem. Még soha nem használtam, szöszmötölni megfelelt az alap is.
    De ez szerintem még jobb lesz, sokkal könnyebb lesz tartani egy kört, amég a TGP-al xarakodok :)
  • Razor18
    Nagyon szofisztikáltan körbeírták, hogy 10%-ot visszatérítenek ill. felhasználhatod a jövőben majd a következő vásárlásnál? :-)
  • Razor18
    Hát akkor ne fordulj! :-)
    Viccet félretéve szerintem valamit félreértesz a funkciót illetően. Altitude holdban magasságot ÉS (a bekapcsolás pillanatában érvényes) bedöntést IS próbál tartani az autopilot.

ALT (down position). When this mode is engaged, the autopilot will attempt to maintain current bank angle and barometric altitude.
  • repvez
    Tomcat Fly-by rod system :)
  • sakkay
  • LeonSilver
    Elkelt
  • repvez
    Eagle Dynamics Loyalty Program
    Following a lengthy client satisfaction review of our existing Bonus Program, we are delighted to announce the new DCS World Loyalty Program. This will replace the Bonus Program and will provide a simpler way to earn rewards and more freedom to use them!

ED Miles are similar in many ways to airline miles and can be earned/awarded and used as follows:
    Regardless if a product has just been released, is already on sale or in pre-purchase, you will always earn ED Miles on the price you paid for the purchase. For each purchase, you will earn 10% of the Purchase Price in ED Miles. As an example: if you purchase something for USD 29.99 you will be awarded 2990 ED Miles worth USD 2.99 on the DCS World e-Shop.
    You can use ED Miles to purchase any product participating in the program, regardless if they are just released, already on sale, or as a pre-purchase!
    There is no limit on the number of ED Miles you can use for a purchase. If you have enough ED Miles, you can even pay for an entire product just using ED Miles.
    ED Miles earned are valid for three calendar years from the time of your last DCS World e-Shop purchase.
    Existing Bonus points will expire in 2019 on a date to be confirmed.

Note that ED Miles cannot be redeemed for cash or any other conversion, and a list of 3rd parties participating in the program will be provided at launch.
  • repvez
  • Wampa reloaded
    Srácok, az A 10 autopilótája bugos, vagy rosszul csinálok valamit ?
    Valamiért nem tudom bekapcsolni az Altitude holdingot, kikapcsolom a robit és úgy váltok át erre a módra, bekapcs, a HUD-on meg is jelenik az Alt/hld de amikor próbálok fordulni a joy-al, pont úgy viselkedik mint amikor Alt/hdg-ben van, nem enged elfordulni (illetve ha túlhúzom, kikapcsol).
  • LeonSilver
    No, már csak a VGA maradt -- vegyétek - vigyétek :)
    Gigabyte GTX 1080 8GB, 2020.11.06-ig garanciális.
  • beci43
  • VO101Tom

(ha valakinek az eredeti nem lenne meg :D )
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Hát... :) Nem láttál mindent
  • beci43
    Köszi Balázs! Ez sem rossz, de Papáé jobban tetszik!
  • molnibalage83
    OFF

Ha szép téglás háttérre vágysz nekem is van egy.

ON
  • LeonSilver
    Nem tudom már, marha régi. De ha küldesz egy e-mail címet, akkor elküldöm.
  • beci43
    Papa, ezt a téglás hátteret honnan szedted le?Qrva jó.
  • LeonSilver
    Úgy-úgy, ahogy a kolléga monja!
  • Solt
    Igen, szóval ezt nem kéne erőltetni... VGA-ra bekapcsolt gépnél nem "illik" rádugni semmit.
  • PhantomAss
    Csak kikapcsolt gépnél lehet a riftet csatlakoztatni? Az én hmd-met simán rádugom ha megy a gép, ettől lehet baja?
  • Solt
    Ez jól hangzik, köszönöm!
  • Capt Baloo
    DCS A-10C upgrade

DCS: A-10C Warthog Update
    In addition to the creation of new modules, maps, and campaigns, we are also quite busy updating older content. Because DCS World is such a long-lived product that is continually updated, some content will become, and look outdated as the technology advances. Two good examples of this are the very popular A-10C Warthog and Ka-50 Blackshark modules. These modules are receiving significant updates that include a complete re-build of the cockpit geometry and textures. These will take advantage of deferred shading, physical based rendering, and proper VR projection in regards it the A-10C.
    Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.03.06. 00:21:32
  • Solt
    Milyen ráncfelvarrást?
  • LeonSilver
  • repvez
    és az még csak jobb lesz miután megkapja a ráncfelvarrást az a10-sel egyetemben.
    Bárcsak a többi FC gép is átesne rajta idövel.
  • LeonSilver
    Aztaqrva... most néztem meg riftben a Ka50-et... hát valami brutális! Qrvajóóóó
  • LeonSilver
    Paszmek... rám esett egy qrva szuhoj...

• sakkay
    Nem. Illetve most már de-mert úgy felbaxtam az agyamat, hogy átdugtam mindent-és most jó. Örülök-de ez azt jelenti, hogy valami nem kerek..
  • LeonSilver
    Ugye nem húztad ki a hdmi-t vagy dugtad rá a karira úgy, hogy be volt kapcsolva a gép?
  • LeonSilver
    Baszki...
  • sakkay
    Nincsen kép a riften-csak hang. Elvileg mindent jónak ír-félek a vidi kártya kimenet lesz. Felraktam ma az új nv javítást-azt hittem az a gond-de visszarakva a régit is ugyanaz a gond.
  • sakkay
  • gantus68
    Üdv,

Befejeződtek a tesztek, sikeresen elindítottam a dedikált szerverem, amit a 'gantus - dedicated' néven találtok meg a listában. Akit érdekel, megnézheti, ha lesz konstruktív vélemény, szívesen veszem, ha megosztjátok velem. A héten 12-24 között leszek bekapcsolva. A belépéshez jelszó: 'tomtom'. Caucasus map, csak kattintós gépek fc3 és su25t kizárva, március 12-től tomcat és farmer. Tervezett következő map Normandia lesz, assets pack-al, de akkor átviszem rá a ww2 gépeket.
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2019.03.05. 19:55:20
  • VO101Tom
    Dani volt a gépnél, szerintem nem hallott. Mostantól én vagyok itt
  • sakkay
    Na felmentem de nem szóltál:))) fél óra múlva megint megpróbálom!! Gondolom megy a nagyipari vr:))
  • sakkay
    Hu bocsi repültem srs-ben csak most láttam, hogy kerestél
  • VO101Tom
    Fel tudsz jönn TS-re egy kicsit?