Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dx12es batlefield V-nél is egyenletes a terhelés, csak épp 40%os, és semmivel sincs több FPS vele mint dx11 es verzió alatt csak annyi hogy dupla a VRAM igény.
A maradék 60%ot miért nem tudja kihasználni ?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.12.10. 19:00:46
www.smart-bus.hu
Hi everyone!
This week we plan to migrate the current Open Beta to the Release version. We've put this off for the past two weeks as we worked on some Hornet and other items.
For next week's Open Beta, we plan (not promise):
1- GBU-10, 12, and 16 laser-guided bombs with off-board designation.
2- Bullseye (A/A Waypoint) and BRA indications.
3- Improved IR Maverick axis slew and other Maverick fixes/additions like improved ship attack, longer ship lock ranges, range indications when slaved, and others.
4- Fixed DUD cue.
5- New radar defaults based on SME feedback.
6- Fixed cockpit art like left DDI error.
7- JHMCS updates like look-up reticles.
8- Air show smoke.
9- Fixed ACM HUD mode indications.
10- L&S target heading on attack format.
I'll have some Bulls/BRA and LGB videos coming by the weekend.
In parallel, the team is hard at work on the HARM, datalink (SA page, MIDS, Link-16), FLIR rendering tech, and A/G rendering tech.
All of this will be part of 2.5.4
Thanks!
Ha nem így lenne már régen minden DCS-s AMD procival szerelt gépet használna ,mert ott már évekkel ezelőtt 4 meg 6 fizikai mag volt mig az intel meg csak a kettővel üzemelt nagyobb herzen,
Ebből is látszik, hogy a fejlesztésre szánt összeg feleslegesen van elköltve, mert nem a hardvert növi ki a program.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
7.40-nél az hozzárakott' kéz animáció?!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.12.07. 11:47:44
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50
A legszarabb az, hogy egy 76 éves, már-már magatehetetlen, idős embert ott lopnak meg, ahol vigyázni kellene rá. Hogy annak ellenére nem látták el rendesen, hogy az öcsém mindenkinek fizetett, akinek lehetett. Én nem vagyok híve a paraszolvenciának, de úgy gondolta a Zoli, hogy talán jobban odafigyelnek a mamára. Arra képtelenek voltak, hogy megetessék baszki! Én még mindig gondolkodom azon, hogy valahol bemószerolom az egész csapatot. Ha valaki nem szerti csináéni, akkor ne legyen orvos, nővér. El lehet menni kapálni is vagy vagont kirakni.
Szerintem sokkal könnyebb így a leszállás.
GOOBY, pls
Itt lesz mindjárt a vidijó:
Magpróbálom majd nem használni jobbra fent azt az indikátort, mert mintha csak zavaró lenne..
A betonhoz könnyű odaverni, mert éppen a fentiek miatt és a monitorból adódóan nem lehet érezni a magasságot. A műszerek ilyen szempontból nem olyan pontosak :/ Én is sokszor van, hogy azt hiszem már a betonon van a gép, holott még 1-2 méter hátravan.
És valóban - a G940-el épp az volt a problémám és ezért nem volt meg sokáig, hogy viszonylag kicsi a kitéríthetősége a joynak is és a pedálnak is (ráadásul a pedál nagyon "szűk"😉. És az is 100%, hogy a warthoggal extension nélkül közel sem lehetne ilyen finoman repkedni.
Persze csöves vagy csavaros gépeknél ezek annyira nem fontosak, nincs szükség annyira finom pedál és joy mozgásokra.
Mondtam is neki hogy nem is hiszem el hogy pilóta volt 😄
Amúgy meg amikor repültem minyóval a seregben utasként, emlékszem hogy nagyon profi volt a pilóta: úgy megfüggtünk a pont fölött hogy úgy érezted egy centit nem mozog semmi,mintha lehorgonyozták volna.
Sokat számít persze ha az ember a seggével is érzi az erőket, sajnos ez még a pc szimekben hiányzik.
GOOBY, pls
Ka-50
Mondjuk a rádiót elkurtam, úgy emlkeztem, hogy a 22-est mondta a buxa, pedig nem 😄
Ez még nem a végleges verzió.
1- Datalink / SA Page / MIDS
2- GBU-10/12/16
3- HARM
4- A/A Waypoint and BRA data
5- Further radar, AGM-65F, and JHMCS debugging
6- DUD cue logic
7- FLIR renderer
8- A/G radar renderer
9- Various systems debugging
A jó a 18 ban az, hogy generáció váltás hoz a dcs egészében mint szimulátor.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont Isten bizony mondom, hogy talán még sosem' élveztem ennyira a DCS-t, mint most. Fergeteges csak úgy repkedni, függeszkedni, beszarni a vortex miatt (már egyre ritkábban) aztán kijönni belőle 😄 Imádom!
www.pumaszallas.hu
Ha azonban valóban van az RPN-nél a DCS-ben külön két figyelmeztetés keresésre és tűvezetésre, akkor picit csuklok, mert csak a nyalábok használata változik, hogy a szektoros keresésnél mit csinál.
Lásd HTKA, HT összefoglaló 379. oldal.
De nézzük a jó oldalát, hát nem az a jó játék, ami még ennyi idő után is képes új dolgokat mutatni? <#alien>#alien>
(ps. nem :/ )
www.pumaszallas.hu
Az IR rakétával lelövés már tényleg csak hab a tortán.