37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • militavia
    4. rész
  • Flanker27
    Hasonló esetek a valóságban is előfordultak. Csak próbálnak realisztikus szimulátort csinálni :D

Amúgy szerintem a bomba damage modelje egybe van számolva a repülővel, és csak egy távolság után számolja külön.
    Utoljára szerkesztette: Flanker27, 2023.02.26. 16:06:12
  • militavia

A bomba fuse állítása miatt nem robbant fel azonnal?
    Mert előbb átment a géptesten a bomba, majd aztán a gépet eltalálva robbant csak fel.
  • macleody
    Simán átmásolod ahova akarod. Ha esetleg mégsem indul, regeditben megkeresed az elérési utat és átírod arra ahova bemásoltad.
    \HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Eagle Dynamics\DCS World
    Itt átírod a Path bejegyzést.
  • lac coo
    Hogyan ? :)
  • beci43
    Át lehet mozgatni.
  • lac coo
    Másik meghajtóra át tudom mozgatni a játékot vagy újra le kell töltsem hozzá ...?
  • militavia
    3. rész
  • Flanker27
    Én sem értem hogy miért nem engedélyeznek régebbi gépeket, főleg ahogy irtad, az FC3-ban már jelen van, ott a fegyverrendszer nagyjából müködik egy klikkelhető gépnél főleg a rendszerek felélesztése a plussz ami nem hiszem hogy annyira titkos volna.
    Mig-23 ha jól tudom már rég nincs az oroszoknál, és már máshol se nagyon használják, Mig-29-et használják de abból is van már modern verzió, az analóg müszeres lassak kikopik. Helikoptereket viszont engedélyeznek, olyat is amit aktivan használnak, érdekes logika.
    Bár nem tudom a G verzió miben különbözik a magyarországon is használt verzióktol, mindenesetre örülök hogy lessz
  • repvez
    Ha jobban megnézed és utána olvasol akkor , látod, hogy ez a G verzio, vagyis a német , és talán ez állhat a háttérben , hogy valamilyen modon igy ki tudták játszani, hogy az orosz fél ne tudjon belekötni a dologba, mivel a német verzio másabb mint az orosz egy két helyen. és a németek meg engedélyezték a manuálok használatát.

Állitolag a mig23as is azért a kubai verzio lesz és egy külsös fejlesztő csinálja ha jol tudom a razbam azt is, hogy ne lehessen emiatt a céget vádolni.

Vagy pedig arról van szó, hogy megszüntették minden kapcsolódást az orosz országgal, értem ez alatt , hogy a cég és az alkalmazottak se vannak már helyileg ott igy nem kell félni a retorziótól.
    Az ED forumán volt erről szó, hogy pár orosz fejlesztőt megkerestek a helyi erők .

Sokszor leirtam már itt is , hogy nem nagyon értem az egész lehet/ nem lehet fejlesztést, mikor van mig15/17/19/21 modul és a 29 es sok alkatrészt megőrőkölt ezekből illetve már eleve müködik a FC3as modul , akkor mi miatt nem lehet, hozzá egy klikkelhető kabint is alátenni, hogy ne a billenytuzettel 1 gombnyomásra aktiváljanak egy rendszert hanem szétbontani, több gombra oda ahol eddig is tudták , hogy melyik gomb mit cinál, hogy nem 100%ban fut végig a folyamat ahogy a valoságban az meg nem számmit ha a végeredmény hasonlo mint ahogy kéne.
  • Flanker27
    Pár napja tették fel ezt a videót a tiktokra, ezek szerint mégis engedélyezték orosz vadászgépek készítését a DCS-ben? Vártam a mai híreket hátha mondanak valamit erről, de semmi. Mit tudtok erről?

Mig-29
  • HUN_ter #36565
  • beci43
    Ha az enyém is gallyra ment volna, biztos Pico4 lett volna. Köszi az infot, használd megelégedéssel!
  • LeonSilver
    Elkezdett a led villogni kábé 10-15 perc baszkurálódás után.

A Pico 4-el semmi problémám nem volt. Igaz kellett vennem egy Wifi6-os routert, de összeraktam, bekacsoltam azóta megy.
    A lencse miatt sokkal jobb a Pico. Egyrészt mivel lapos, úgynevezett "palacsinta" lencsét használ a széle felé nem torzít, nem lesz homályos a kép. Másrészt a feliratok jobban olvashatóak. Adnak ozzá egy "adaptert" amit az arcpárna alá rakva a szemüveget simán lehet használni.
    Ugyan DCS-ben úgy 2 órát bír egy feltöltéssel, de lehet venni hozzá külső aksit, ami további 2 órát ad és eből annyit veszel, amennyit akarsz ;)
    És nem mellesleg nem kerül egy vagyonba, már itthon is kapható, 2 év garancia. Én egyre jobban kedvelem.
  • beci43
    Baxki, az meg hogy? Bevált legalább? Olvastam hogy jó a képe, de sokan kínlódnak vele. Kábelcsere előtt nekem is megfordult a fejemben a vétel.
  • LeonSilver
    Igen és működött a kábel vagy 10 percig :D Befejeztem a kínlódást. A G2-t beb*sztam a szekrénybe és vettem egy Pico 4-et.
    Igaz a vezetéknélküliség miatt más beállításokat kell használnom, de vége a qródásnak.
  • beci43
    TomStorm: Bocs, nem neked szántam, Leonnak.
  • beci43
    Megjött a kábel Papa?
  • bunny
    Más, arduino csoportba dobták meg egy tök más témára, még csak nem is hallottam róla de Qjó.
    https://gaming.tobii.com/simulation/
  • bunny
    g1-g2 felbontásban ugyanaz, a g2-ben javítottak elvileg az optikán (szerintem ua pepitában), g2 manuálisan lehet állítani a szemtávot G1 csak szoftveres. A G2v2-ben az arcmaszk 2 darabból áll, közelebb lehet vinni az arcodhoz, elvileg szélesebb a látószög úgy. Én alapvetően azért cseréltem, mert a G1-ről már járt lefele a garancia, de nagy változást nem érzek a g1-hez képest. A riftS nem ez a liga egyszerűen.
  • TomStorm
    Köszönet a gyors válaszért!!
  • LeonSilver
    Sokkal jobb.
    A G2 nem sokban különbözik a G1-től.
  • TomStorm
    Reverb G1 jobb a Rift S-nél?Illetve mennyivel rosszabb a G2-nél?
    Csak mert most annyiért tudok G1-et mint amibe egy Rift S kerülne és gondoltam annál jobb lehet
  • militavia
    2. rész
  • militavia
  • beci43
    Nem lehet, azt a játék saját telepítője a "mod" mappába menti. Ha azt onnan eltávolítod, nem fogja látni.
  • repvez
    Attack Helicopter Bundle $144.99

DCS: Mi-24P Hind
    DCS: Black Shark 3
    DCS: AH-64D

most akciosan a 3 egybe megvehető olcsobban .
  • repvez
  • lac coo
    Terrain modult lehet másik meghajtóra telepíteni mint ahol a játék van ? THX !
  • Boconadi
    Ha egyedül szeretsz settenkedni, jol manövetezö, egyszerü forgoszarnyast szeretnel akkor BlackShark. Könnyü vele repülni, "jol" kivan dolgozva, gyors, fasza. Jol lehet vele bujkalni az epületek/fak között. Szamomra unalmassa valt, nincs benne olyan nagy kihivas, s de csak a szemelyes velemenyem. Hamar megtanulhato hogyan müködik a fegyverzet, sisakcelzo, stb. Ha neked ez fekszik, nem banod meg.

Az Apache-t repülni szerintem az összes forgoszarnyas közül a legnagyobb türelmet es kihivast jelenti, sokan le is teszik megvasarlas utan. Nyilvan multicrew, az is egy plusz, mi többször is szoktunk igy repülni, vagy Georgea-al (Ai cpg) gepparban. Viszont meg EA, elegge, a frissitesekkel egy ev utan mar stabilabban müködik. Kicsit lassucska az oroszokhoz kepest, de modern, jol felszerelt en nagyon szeretem.
  • militavia
    Mivel elérhetetlenné vált a korábbi elérhetőségi helyén, a blog.hu-re elkezdtem felpakolni az eddig megjelent részeit a repszim történelem sorozatnak. Íme, az első rész. Mivel a blog.hu-n erős korlátos egy bejegyzés hossza, ezért sokkal több darabban fog megjelenni, mint az eredeti kiadásban.

1. rész
  • repvez
    A háttérben Egyiptom és a szuezi csatorna
  • repvez
  • sakkay
    Ha olyan helit akarsz ami heliként repül, akkor csak az apache . Ráadásul amikor minden kijön hozzá, egészen más magaslatokon és szinten lesz mint a kamov. Ha viszont nem repülsz jól helit, és hamar túlterhelődsz a pillanatnyi adattal-akkor kamov. Az utóbbit kifejtem ha kell, de ha elég a döntéshez ennyi info, akkor nem tenném.
  • LeonSilver
    Nem is lehet annyira különbözik a két gép.
  • Boconadi
    PW-229

Bövebb info
  • TomStorm
    BS3 vagy Apache 64?Nem tudok dönteni.Ha esetleg van valakinek tapasztalata mind a kettővel az megoszthatná!
  • militavia
    Azt lehet tudni, hogy melyik hajtóműves F-15E lesz benne? -220? -229?
    Gondolom USAF F-15E lesz, tehát a GE hajtóműves nem jenki változatok nem játszanak.
  • repvez
  • lac coo
    alapon van,,,elvileg....vagy akkor még sem :)