Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
store
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
illetve nem tudom, hogy majd a stabil verzio kiadása kor lesz e video hozzá, mert minden nagy verzio váltás kapott egy launch trailert, de a 2.8as még nem.
Illettve lassan majd jon a 2023 promo video is amibe talán megtudhatunk pár uj részletet is. Bár az utobbiban is elég sokat mutogatták az A6 intrudert ,de azota mégcsak képet se látni rola, pedig már majdnem egy éve volt.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.11.05. 19:32:48
Lassan lesz Black Shark 3, ami egy többet tudó változat lesz a jelenleginél(a valóságban is eltértek egymásban a képességeiket tekintve a gépek, szinte 2db totál egyforma nem volt) és a Black Shark 2 tulajdonosai kedvezménnyel vásárolhatják meg.
Mivel korábban említve lett a Ka-52-is. A netre felkerült egy videó. Egy külsős orosz csapat vagy magánember fejleszti, mod jelleggel. Kelleni fog hozzá a Ka-50. Nem az ED csinálja a Ka-52-est, mert sokszor leírták fórumokban, hogy nem tudnák annyira élethűen megcsinálni, mint ahogyan szeretnék, mivel rengeteg rendszere titkosítás alatt áll a típusnak. Így pedig inkább bele sem kezdenek.
2.8 Open Beta Changelog
Black Shark 3
Nem véletlenül van Svájban bejegyezve ( Registration number: CH-660.2.221.000-8; Vat number: CHE-101.278.567 )
Meglehetően érdekes lenne, ha egy Svájcban bejegyzett, Svájci adószámmal rendelkező ergo ott adózó céget korlátoznának bárhogyan is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Benéztem ide és látom a kemény mag itt van még.
Rég volt már a Meteor század és az 59esekkel együtt repülés...
Macleody-al pedig együtt tanultuk a felszállást, függeszkedést, ledekből épített fejmozgásérzékelés, stb...
Szóval hajrá
Ui.: figyelem hol tart a technika
....
Utoljára szerkesztette: macleody, 2022.11.04. 19:04:02
Egyébként ha Ka52es akkor lehet érdemes lenne várni a vétellel, mert nemsokára ( bár edéről van szó) kiadják a BS3as kiadását javitott 3d modellel és pár extrával igy ha nem akarod 2x megvenni ugyan azt a gépet akkor sztem érdemesebb ezt megvenni. mint a BS2-t.
Már egy ideje olvasgatok erről a DCS-ről, azon belül is a Black Shark érdekel.
Mennyire ajánlható egy kezdőnek? Mennyire realisztikus a game?
Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Sidewinder, 2022.11.04. 10:15:45
Ha valakit érdekel, a nemlétező autoexec. file-ba kell (user/open beta/config) bemásolni a következőt: no_easter_eggs = true
Szöveges file-t csinálj, cfg. kiterjesztéssel. Ma volna időm repkedni, ehelyett ezzel kellett foglalkoznom, meg a pökhendi válaszaikat olvasgatnom, mert elég sokan írták nekik, becsomagolva selyempapírba (gondolom nem akarnak kitiltódni a szent fórumról), hogy talán mégse a major update után pár nappal kellene ilyeneket betenni.
Baromira nem vicces nekem ez a sátáni hang, minden felszállást nyitott fülkében kezdek és rohadtul az agyamra megy, ma négyszer kezdtem neki, mind a négyszer abbahagytam olyan mérges lettem.
A Ready or Notba is betettek töklámpásokat, de az nem a játékélményt rontja.
Piszkosul szájon verném aki kitalálta.
Repvez, kösz a választ, annyira nem figyeltem hogy más gépeken szines vagy nem, de nekem úgy rémlett mintha a legtöbnek szines lenne a felségjelzés, de az is lehet hogy a régebbi tipúsokat kedvelem, ahol még töbnyire szines volt és emiatt volt ez az érzésem.
GOOBY, pls
Azokkal a modulokkal nincs probléma, ami szerialosok. Az újak viszont már nem azok.
Ha jól emlékszem, akkor 3 napig használhatod offline. Ezután vagy bekell jelentkezni vagy nem használhatóak a modulok.
A DCS-hez nem kell az EDE szerveréhez kötelezöen csatlakozni, ha megvan a modul akkor offline vagy hálozatban ugyan ugy mukodik, max nem lesznek hozzá javitások és uj gpek ha betiltanák, de hogy tovább használd azt ami megvan az nem lesz probléma.
A felségjeézáshez csak annyit, hogy nem csak a miénk szürke, manapság már szinte mindenkié, söt már a gépek is ahogy látod és nem terepszínüek. ahogy mondani szokták légifölény szürke.
Régebben az alja világos kék volt a teteje terepszinu, mert ha füldközelbe mentek a gépek akkor igy mindkét oldal elvileg belesimult a környezetbe , de manapság, már ez nem lényeges ,mert egyre kevésbé számit a látás az azonositásba, de az optikán keresztül a szinek könyebben elkülönulnek mint a szurke árnyalata igy artra kényszeritve a másikat, hogy közelebb jöjjön a beazonositáshoz.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.10.30. 18:37:02
A másik amin mostanában gondolkodtam a Magyar Légierő felségjelzése. Egy Mi-24-es videót néztem amikor elgondolkodtam hogy miért szürke a felségjelzés és nem szines. Ha jól tudom akkor ez azért van hogy kevésbé legyen feltünő, de akkor más országoknak miért szines, náluk nem baj ha feltünő? És manapság már ritka a közelharc, radarral távolról úgyis észreveszik és azonositják, akkor miért nem lehet szines?
Ha valaki kedvezményesen akarja a BS3at is megvenni annak most itt a lehetőség, hogy vagy a MI8as vagy a combined arms modullal egyut megvegye a BS2-t igy majd ha megjelenik a BS3 akkor azt kedvezményel megvegye csak ugy mint az akinek már megvan .
Bár ahogy régebben leiram, ez a fajta fejlesztés nem anynira tetszik, mikor ugyan azt a gépet feljavitva mégegyszer eladják, miközben a többit meg ingyen fejlesztik vagy épp nem fejlesztenek azokon amiken lehetne.
Ha nem tudod hogy kell: https://flyandwire.com/2020/04/22/dcs-reverting-to-a-previous-version/
Utoljára szerkesztette: bunny, 2022.10.16. 13:46:43
2,8as és a LA-7-es infok.
Ka-50
A szovjet top gun program:
Ka-50