Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért mindig ugyan ugy 3 darabba szakad a gép a két szárnyvég és a törzs ráadásul a szárnyvégek tovább és jobban égnek mint maga a törzs ahol a több éghető anyag van.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Sajna BS3 nincs akcióba:(
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.12.30. 21:05:26
Tehat ha adományozok jön a letöltés.
Bocs a slandroan irasert de telefonrol irok es utazok közben.
Köszönöm mégegyszer.
Valakinek megvan a Bronco mod?
Azt olvastam róla hogy ingyenes, de ha beirom a googliba hogy DCS bronco mod download akkor a talaltok közül mindig egy fizetős oldal jön ki hogy tamogathatom őket de higy honnan tudom letölteni azt nem találom. Meg akar tamogatnam is öket de akkor legalább a mod legyen meg. A T_45, Skyhawk, meg a sved kikepző mid sz megvan nincs velük semmi gond, megtaláltam letöltöttem felraktam azok is ingyenesek. Müködik mind. Csak ezzel a Bronco moddal nem boldugolok.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2022.12.21. 20:21:30
Az mi a francért van, hogy van 100fps-em és működik a Freesync rendesen, de mégis van tearing amikor a kabinban forgatom a fejem körbe körbe? Olyan mintha nem működne a Freesync pedig látszik és a monitor is kiírja, hogy folyamatosan változatja a képfrissítését a játékban levő fps függvényében.
Van valakinek valami ötlete? Próbáltam már azzal is, hogy bekapcsolatam a Vsync-et, de akkor sem lett jobb.
Köszi előre is!
DE a lényeg ugy is az, hogy egy B tipusrol van szo és ha ez tipushiba akkor lényegtelen , hogy ki uzemelteti akkor is le lesznek állitva a hiba kijavitása miatt.Aki nem ért a dolgokhoz annak olyan mindegy, hogy most USAF vagy USMC aki meg igen az meg tudja, hogy elirás történt, de a lényegi dolgokon egyik sem változtat, nem ez miatt történt ami történt.
Egyébként a szerencsétlenul járt gépet még nem vette át egyik egység sem ,mert a gyár tulajdonában volt berepülésen még.
Ezt jó tudni no...
DE ha már itt tartunk mi is a F-35B = USCM
Talán csak nem a United States Colonial Marine Corps?
F-35B = USCM
Hogyan jön ide a Légierő = USAF?
A USMC eddig 159 gépet vett át, nem nagyon jön ki az sem, hogy a többi 140 F-35B hol lenne...
A USAF meg egymaga bír 406 géppel és USN még többel.
A problémát az ülésekbe helyezett robbanópatronok okozták, amelyek vészhelyzetben kilövik a pilótát a repülőgépből. Az Egyesült Államok légierő-parancsnoksága akkor azt nyilatkozta, óvatosságból állították le a gépek használatát, hogy felgyorsítsák azok ellenőrzését.
Nem volt egy szép leszállás, de utána nem világos mit művelt pontosan. A katapult jogossága is kérdéses, bár lehet akkor ott úgy látszott fejreáll / felrobban a gép. Összességében ... minden landolás sikeres, amit a pilóta túlél :D

Utoljára szerkesztette: Flanker27, 2022.12.06. 14:40:00
Ka-50
GOOBY, pls
store
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070