Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól annyi volt a reményem, hogy olyan lett volna, mint egy 20-30 perces vagy annyi játék lehetőség, mint mondjuk a multis RTS*ek.
A difi annyi, hogy itt repült volna a játékos.
Beülsz, repkedsz, szórakozol és nem kellenek hozzá órák.
És olyan is megtudja tanulni és effektíven játszhat veleki, aki nem rendszeres repkedő és profi szobapilóta.
Ez is egy igény.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.01.07. 14:49:04
ÉS erről mostanában nem adtak hirt.
Csak ami nekem fura, az előző posztban még arra panaszkodik, hogy az IR rakéták Fake és nem a valoságoshoz hasonloak, erre meg az árkád verzios játék hiányzik neki? érted ,nem ?
Blage, egyébként meg épp decemberben irtak egy hosszabb beszámolot a DC-vel kapcsolatban . itt is megosztottam, és az, hogy neked vagy másnak melyik modul nem kell, attól, még valaki másnak meg ez volt az álma. NEkem se ,de mellette meg rengeteg olyan modul meg készül amirol eddig egyáltalán nem tudtunk, söt mostanában egyre gyorsabban jönnek ki, igaz félkész modulok , hogy már tényleg lehetetlen lenne mindet akár csak megvenni is vagy rendesen megtanulni.
ÉS már kezdenek befutni olyan modulok amik a saját korosztályukhoz tartoznak igy lehet valos párbajokat megoldani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.01.06. 10:59:52
Ka-50
ezer éves Galdiator MK2-höz mit kell letöltenem ? Már elfelejtettem... 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Évekkel ezelőtt eltűntették, mintha nyoma se lenne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én arról beszélek, hogy vicces volt látni videón, ahogy egy AIM-9 a hegy mögött levő célt frankón tovább követte és a hegyet is átugrotta és végig tolta az előre tartást is. Ez ám a "szimulátor".
Szerintem ez problémásabb dolog, mint az, hogy a sérülésmodell nem végletekig túltolt, amikor a valóságban rakétával eltalált gépek vagy 80%-a lezuhan, amikor csak AIM-9 méretű a rakéta.
A AAA találatok esetén nem insta hl meg és nem szakad szét a gép sem.
Sérül modellezés terén bőven elég, amit a játék tud, minden hibájával együtt.
Egy sérülésmodell nem csak anynit tesz mint ahogy te elképzeled,
Láthatólag lövésed nincs nekem mi az elgondolásom, hiszen nem vagy gondolatolvasó, de megint sikerült olyannak lenned, amit már megszoktunk. 😊

Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.01.05. 14:24:00
Még megemlíteni sem sikerült, de hurrá, lesz Chinook...
Más nem is hiányzott. 😊
Vagy felrobbansz vagy sértetlenül hazatérsz. nagyon ritka esetbe vannak csak minimális sérülések amik csak késleltetik azt , hogy felrobbanj.
Elmondanád, hogy ha valoságban repülnél egy gépet akkor mi alapján tudnád meghatározni, hogy egy rakéta hogyan fog viselkedni? ha minden inditási paramétert betartasz és mégsem talál akkor mire fogod? vagy ha a játék a szkriptelés miatt mondjuk 10 bol 7szer talál ,de ha a valos számitások alapján meg csak 6x kéne akkor menynivel vagy elörébb ?
A játék alatt márha repülnél ,gondolom sok hátrány ér emiatt , hogy nem a valos számitással lösz ki egy rakétát és csak srciptelve lesz ahhoz nagyon hasonlo végeredmény vagyis az, hogy az inditási paraméterek alapján megnyomhasd az inditogombot és eltalálj vele egy másik gépet? ÉS rajtad kivul hány ember akad fenn ilyen nuanszokon? mert igen lehet hova fejleszteni, de sérülés modell nélkül az sem érne semmit. Mert hiába lenne közelségi gyujtos repeszhatás ha mindenképp csak felrobban a gép leszakad a két szárny és kigyullad?
Ezzel szembe, ha javitanak a sérülésmodellen akkor nem minden találat lesz halálos és adna egy ujabb mélységet a gép kezelésébe, most hányszor kelett használni akárcsak a tűzoltó rendszert repülés alatt vagy ,hogy a sérülés miatt át kell szivattyúznia az uzát és emiatt kitrimmelni?
Vagy egy hajtomuvel hazarepülni ? esetleg légi inditást csinálni?
Egy sérülésmodell nem csak anynit tesz mint ahogy te elképzeled, hogy na akkor majd mindig másképp robban fel a gép és akkor le van tudva, minek erre annyi időt pazarolni. a valóság az, hogy itt az alapokat is van hova fejleszteni és sokkal nagyobb a tér a fejlesztésre mint az IR rakétádnál , hogy más legyen a találati arány .
Tényleg ez a legfontosabb problémád és nem az, hogy összevissza változik benne minden modellezés, az IR rakéta modell full kamu és a többi az nem számít? Csak, hogy hogyan törik a gép, amikor már úgyis annyi neki?
Miért mindig ugyan ugy 3 darabba szakad a gép a két szárnyvég és a törzs ráadásul a szárnyvégek tovább és jobban égnek mint maga a törzs ahol a több éghető anyag van.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Sajna BS3 nincs akcióba😞
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.12.30. 21:05:26
Tehat ha adományozok jön a letöltés.
Bocs a slandroan irasert de telefonrol irok es utazok közben.
Köszönöm mégegyszer.
Valakinek megvan a Bronco mod?
Azt olvastam róla hogy ingyenes, de ha beirom a googliba hogy DCS bronco mod download akkor a talaltok közül mindig egy fizetős oldal jön ki hogy tamogathatom őket de higy honnan tudom letölteni azt nem találom. Meg akar tamogatnam is öket de akkor legalább a mod legyen meg. A T_45, Skyhawk, meg a sved kikepző mid sz megvan nincs velük semmi gond, megtaláltam letöltöttem felraktam azok is ingyenesek. Müködik mind. Csak ezzel a Bronco moddal nem boldugolok.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2022.12.21. 20:21:30
Az mi a francért van, hogy van 100fps-em és működik a Freesync rendesen, de mégis van tearing amikor a kabinban forgatom a fejem körbe körbe? Olyan mintha nem működne a Freesync pedig látszik és a monitor is kiírja, hogy folyamatosan változatja a képfrissítését a játékban levő fps függvényében.
Van valakinek valami ötlete? Próbáltam már azzal is, hogy bekapcsolatam a Vsync-et, de akkor sem lett jobb.
Köszi előre is!
DE a lényeg ugy is az, hogy egy B tipusrol van szo és ha ez tipushiba akkor lényegtelen , hogy ki uzemelteti akkor is le lesznek állitva a hiba kijavitása miatt.Aki nem ért a dolgokhoz annak olyan mindegy, hogy most USAF vagy USMC aki meg igen az meg tudja, hogy elirás történt, de a lényegi dolgokon egyik sem változtat, nem ez miatt történt ami történt.
Egyébként a szerencsétlenul járt gépet még nem vette át egyik egység sem ,mert a gyár tulajdonában volt berepülésen még.
Ezt jó tudni no...
DE ha már itt tartunk mi is a F-35B = USCM
Talán csak nem a United States Colonial Marine Corps?
F-35B = USCM
Hogyan jön ide a Légierő = USAF?
A USMC eddig 159 gépet vett át, nem nagyon jön ki az sem, hogy a többi 140 F-35B hol lenne...
A USAF meg egymaga bír 406 géppel és USN még többel.
A problémát az ülésekbe helyezett robbanópatronok okozták, amelyek vészhelyzetben kilövik a pilótát a repülőgépből. Az Egyesült Államok légierő-parancsnoksága akkor azt nyilatkozta, óvatosságból állították le a gépek használatát, hogy felgyorsítsák azok ellenőrzését.
Nem volt egy szép leszállás, de utána nem világos mit művelt pontosan. A katapult jogossága is kérdéses, bár lehet akkor ott úgy látszott fejreáll / felrobban a gép. Összességében ... minden landolás sikeres, amit a pilóta túlél 😄

Utoljára szerkesztette: Flanker27, 2022.12.06. 14:40:00
Ka-50