36919
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • TomStorm
    Reverb G1 jobb a Rift S-nél?Illetve mennyivel rosszabb a G2-nél?
    Csak mert most annyiért tudok G1-et mint amibe egy Rift S kerülne és gondoltam annál jobb lehet
  • militavia
    2. rész
  • militavia
  • beci43
    Nem lehet, azt a játék saját telepítője a "mod" mappába menti. Ha azt onnan eltávolítod, nem fogja látni.
  • repvez
    Attack Helicopter Bundle $144.99

DCS: Mi-24P Hind
    DCS: Black Shark 3
    DCS: AH-64D

most akciosan a 3 egybe megvehető olcsobban .
  • repvez
  • lac coo
    Terrain modult lehet másik meghajtóra telepíteni mint ahol a játék van ? THX !
  • Boconadi
    Ha egyedül szeretsz settenkedni, jol manövetezö, egyszerü forgoszarnyast szeretnel akkor BlackShark. Könnyü vele repülni, "jol" kivan dolgozva, gyors, fasza. Jol lehet vele bujkalni az epületek/fak között. Szamomra unalmassa valt, nincs benne olyan nagy kihivas, s de csak a szemelyes velemenyem. Hamar megtanulhato hogyan müködik a fegyverzet, sisakcelzo, stb. Ha neked ez fekszik, nem banod meg.

Az Apache-t repülni szerintem az összes forgoszarnyas közül a legnagyobb türelmet es kihivast jelenti, sokan le is teszik megvasarlas utan. Nyilvan multicrew, az is egy plusz, mi többször is szoktunk igy repülni, vagy Georgea-al (Ai cpg) gepparban. Viszont meg EA, elegge, a frissitesekkel egy ev utan mar stabilabban müködik. Kicsit lassucska az oroszokhoz kepest, de modern, jol felszerelt en nagyon szeretem.
  • militavia
    Mivel elérhetetlenné vált a korábbi elérhetőségi helyén, a blog.hu-re elkezdtem felpakolni az eddig megjelent részeit a repszim történelem sorozatnak. Íme, az első rész. Mivel a blog.hu-n erős korlátos egy bejegyzés hossza, ezért sokkal több darabban fog megjelenni, mint az eredeti kiadásban.

1. rész
  • repvez
    A háttérben Egyiptom és a szuezi csatorna
  • repvez
  • sakkay
    Ha olyan helit akarsz ami heliként repül, akkor csak az apache . Ráadásul amikor minden kijön hozzá, egészen más magaslatokon és szinten lesz mint a kamov. Ha viszont nem repülsz jól helit, és hamar túlterhelődsz a pillanatnyi adattal-akkor kamov. Az utóbbit kifejtem ha kell, de ha elég a döntéshez ennyi info, akkor nem tenném.
  • LeonSilver
    Nem is lehet annyira különbözik a két gép.
  • Boconadi
    PW-229

Bövebb info
  • TomStorm
    BS3 vagy Apache 64?Nem tudok dönteni.Ha esetleg van valakinek tapasztalata mind a kettővel az megoszthatná!
  • militavia
    Azt lehet tudni, hogy melyik hajtóműves F-15E lesz benne? -220? -229?
    Gondolom USAF F-15E lesz, tehát a GE hajtóműves nem jenki változatok nem játszanak.
  • repvez
  • lac coo
    alapon van,,,elvileg....vagy akkor még sem :)
  • carlosfly
    Érthető.. az viszont nem, hogy miért csinálja azt neked. Szerintem te állítottad be rajta. Nekem alap a beállítás és nem csinál ilyet.
  • lac coo
    HI!

Opentrack-ban hogy lehetne beállítani azt, hogy ha z tengelyen hátradőlők, elérem a nulla pontot akkor ha még hátrébb kerülök ne forduljon át a csúszka és ne kezdjen újra közelíteni a kép ? Nem tudom érthető-e ...
  • militavia
    A tudjuk melyik másik repszimnél a 2009-been kiadott változata is tudta.
  • repvez
    valoban nem rossz , hogy igy van, viszont nem is olyan nagy egyedi vagy ritka ez, az operation flashpoint és az ARMA is tudja ezt 2001 ota, hogy csillag alapján lehet tájékozódni.
  • ati271
    Sziasztok!

Egy ideje már én is "bohóckodok" a DCS-el. Jópár modul, térkép már megvan. Az utolsó szeryemény az F-16-os. Nos, csináltam egy gyakorló küldit, sima éjszakai leszállás tbiliszi reptéren. Szóval leszáltam, elgurultam a parkoló helyre, lekapcsoltam mindent. közben nézelődök, hopp a hold. Ránagyítok, egész jók a részletek, utolsó negyed és telihold közti fázisban. Nézelődök tovább kb 70%-os derült. Hopp, látszanak a csillagok. Dehát az a nagygöncöl! Jééé ott meg a sas csillagkép! Na itt indult be a hangya. Mivel érdekel a csillagászat (asztrófotózom) nézzünk csak rá a planetárium programban.. Beadom a helyet, és a küldetés idejét. A holdfázis tökéletesen passzol! A csillagképek helyzete is úgy pár fok pontossággal. Ez azért nem pite!
  • repvez
    The Heatblur Simulations team and our wonderful partners at TrueGrit would like to wish you a wonderful 2023! Have a great new year, full of joy, great times and awesome sim experiences. 2023 is a big year for Heatblur, and we’re grateful that you’re along for the ride. It’s going to be a great one!
    We’ve just wrapped up a very tough 2022. From a personal standpoint for many of our team, with personal tragedies and the invasion of Ukraine taking its toll on us and our timelines. Despite this, we look back at 2022 with some pride. We’ve seen tremendous growth in capability and size, forged new partnerships and shipped features and improvements throughout the year. While still playing catch-up; we’re working as hard as we can to finish the first of our next generation of high fidelity simulation experiences, starting with the F-4E Phantom II and leading towards the Eurofighter Typhoon.
    While we missed our mark on the F-4E Phantom for a 2022 release; we’re now very close to full completion of all major elements: flight model, radar, weapons systems, and other key major systems- and even content such as another full length Meteor album. You’ve seen a sneak-peek in the 2023 and beyond video, and we can’t wait to fully unveil the aircraft that we’ve built over the past two years. For the Phantom- and all of our new products- we’ve invested heavily into building our next generation platform and framework. This enables faster future development, intrinsic multithreading, more dependable multicrew synchronization, far less of a maintenance burden, and new standardized features such as wear & tear, aircraft persistence, mass dynamics, and far more. In addition to this; we’ve also had our sights on JESTER v2, a complete rewrite of the JESTER AI system which will enable faster AI development and ease of use for integration in future aircraft such as the A-6.
    On the Eurofighter front, we continue to lay the foundations of this module through application of our next generation framework. Soon, the majority of the work will remain in high level parts: radar, weapons systems, displays and flight control systems- all leaning and benefitting from the completed next generation core. As an incredibly complex aircraft and project, the Eurofighter will be a litmus test for our team to ensure quality and accuracy while avoiding excessive technical debt. These considerations are key for a project of this scope and size, as we strive to minimize maintenance burden and excessive sustainment resources. You should expect to see much more Eurofighter development progress in 2023 as we begin to approach an early access release and feature completion level.
    We also look towards 2023 with continued love for the Viggen and Tomcat. We capped off the year with another major Viggen patch, and now set our sights on another round of additions to both products. We’re working hard to get on target on the early F-14A, which remains the largest piece of the F-14 yet undelivered, among of course other outstanding and promised features, such as TARPS and FORGE. Further Viggen improvements are slated for the early part of this year as we continue product sustainment. It’s time to get rid of those Early Access tags and square these aircraft away.
    Quality, consistency and pushing boundaries are our top priorities, and we’re as excited as ever for all that we’ve been cooking. Stay tuned for the full Phantom unveiling and for other exciting announcements with new partners and beyond.
    Thank you all once again for your dedicated support and passion. That’s what drives and motivates us, and we’ll make sure your faith is well placed with each upcoming release.
    Sincerely,
    Team Heatblur

• macleody
    Nyomi sg már megint sz@arakodik.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2023.01.11. 19:29:52
  • TomStorm
    Érdekes megoldás!A rezgés erősségére lennék kiváncsi mit tudhat.
    Néztem 1-2 tesztet de abból ez nem derül ki ugye.
  • bunny
    Új fiú a placcon, ha jól értem nem kell erősítő semmi csak rákötöd USB-n a PC-re és öröm-bódottág :)
    https://nextlevelracing.com/products/hf8-haptic-gaming-pad/
  • lac coo
    Vennék valami gázkart a gladiator mellé, kik a lehetőségek manapság,? Kicsi olcsó kellene :)
  • HUN_ter #36526
  • militavia
    Oh, köszi, azt kiszűrta valahogy a szemem.
  • repvez
    kenyeret a pékségből.
    #36501 ban linkeltem az infot, amit ED irt.
    Egyébként hetente ad ki fejlesztési naplot , hogy mi az amit fejlesztettek, tehát azzal nem lehet vádolni öket, hogy nem adnak infor arrol, hogy mi folyik épp .
    Vannak olyan dolgok amiket videoban nem tudsz megmutatni mert a szinfalak mogott zajlik, egy DC-t hogy mutatnál meg videoban vagy egy vulkan API implementalast.

DE mindehez jott egy elég részletes irás , hogy mi az ami történik a háttérben

Részletes info a 2023as fejleesztésekről.
  • militavia
    A DC beszámolót hova írta az ED?
  • militavia
    Az árkád verziótól nem is várnék el sokat, de amúgy, ha normális lenne az IR modell, akkor ott is normális lehete... :)
    Attól annyi volt a reményem, hogy olyan lett volna, mint egy 20-30 perces vagy annyi játék lehetőség, mint mondjuk a multis RTS*ek.

A difi annyi, hogy itt repült volna a játékos.
    Beülsz, repkedsz, szórakozol és nem kellenek hozzá órák.
    És olyan is megtudja tanulni és effektíven játszhat veleki, aki nem rendszeres repkedő és profi szobapilóta.

Ez is egy igény.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2023.01.07. 14:49:04
  • sakkay
    Az árkád verziót aztán elkaszálták-hála istennek. Felesleges problémákat okozott volna, meg egy csomó erőforrás ment volna el a levesbe
  • repvez
    EDE tervezett egy árkádos verziot kiadni a meglévő gépekkel amolyan FC stilusban.
    ÉS erről mostanában nem adtak hirt.
    Csak ami nekem fura, az előző posztban még arra panaszkodik, hogy az IR rakéták Fake és nem a valoságoshoz hasonloak, erre meg az árkád verzios játék hiányzik neki? érted ,nem ?

Blage, egyébként meg épp decemberben irtak egy hosszabb beszámolot a DC-vel kapcsolatban . itt is megosztottam, és az, hogy neked vagy másnak melyik modul nem kell, attól, még valaki másnak meg ez volt az álma. NEkem se ,de mellette meg rengeteg olyan modul meg készül amirol eddig egyáltalán nem tudtunk, söt mostanában egyre gyorsabban jönnek ki, igaz félkész modulok , hogy már tényleg lehetetlen lenne mindet akár csak megvenni is vagy rendesen megtanulni.
    ÉS már kezdenek befutni olyan modulok amik a saját korosztályukhoz tartoznak igy lehet valos párbajokat megoldani.
  • LeonSilver
    "butítottnak szánt izéjük hiányzik" - MI? Ezt most nem értem.
  • lac coo
    közben eszembe jutott, a wizzo kellett... :)
  • macleody
    Weboldalukon van support, ott vannak a letöltési linkek. Vagy azok közül nem tudod mi kell?
  • beci43
    Mármint hova-mit? Fejtsd ki egy kicsit bővebben.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2023.01.06. 10:59:52
  • lac coo
    Üdv!

ezer éves Galdiator MK2-höz mit kell letöltenem ? Már elfelejtettem... :)