37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A multiple jdam dobást próbálgatom, fasza nagyon, viszont nem bírok rájönni, hogy háromnál több cél esetén mi a helyzet. Három célpontot simán be tudok vinni a cdu-ba (vagy mi a rák) de a negyedikkel már nem boldogulok. Ha ezt kiókumlálom akkor csinálok róla leírást. -
Abszolút nem bonyolult.
Amikor beszélsz az egységgel akkor közlöd, hogy miylen fegyverek vannak a gépek. Ennek és a célok milyenségének függvényében a JTAC eldönti, hogy mit kell használnod. Ennek megfelelően vagy megjelöli füsttel vagy lézerrel a célt. Ami kicsit "körülményessé" (nem ez az igazán jó szó) teszi ezt a módszert az az, hogy mivel saját egység is van a közelben csak engedéllyel nyithatsz tüzet, ha csak úgy puffogtatsz akkor szólnak, hogy nemá.
Ebből fakad, hogy 3-4 vél leküzdése bizony több rácsapást igényel, igaz most, hogy rendesen válaszol a JTAC egy rácsapással jó esetben 2-3 cél is leküzdhető.
-
Igen, ez nekem is feltűnt... :) akkor alapra visszaállították?
@Leon, Pár szót írnál a JTAC-ról? Hogyan használod, mennyire bonyolult?
Ez azt jelenti, hogy a célpontot egy földi egység jelöli meg lézerrel, nem pedig én? :) Köszi a választ! -
Nálam is. 9 aktiviálást ír, az első installnál csak 7 volt. -
Értem, köszi! :) -
Igen. -
Urak, nektek kellett aktiválni újra a progit?
Mert nálam aktivációs kódot kért... :( -
Korábban egy videót linkeltem, itt van egy kis életszagú videjó más szemszögből...
Kedvet kaptam ismét a játékra.
-
Mondjuk engem nem zavart ha kicsit lassú volt a válasz. A valóságban is várni kell a rádión a bontást. Ha veszélyhelyzet van, akkor mondjuk pörög a rádiózás ezerrel... 
-
Majdnem fasza lett a JTAC. Majdnem :D Eddig ugye az volt a gond vele, hogy lassan válaszoltak. Most sikerült felgyorsítani. Annyira, hogy van amikor az ember szavába vágnak :D De ettől függetlenül sokkal jobban használható most. -
Már kint is van a hír. :) -
Kint a peccs!!
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/patches/dcs-wh_patch_1.1.0.8_en/ -
Még 1 kis okosság...
My Creating Flight Plan Guide -
Persze, köszi! -
Ok!
Ezt tudod használni? -
Wampa #1578 Köszi
Akkor ha jól értem,itt vizzel nem tudok nyerni további fps eket,ha a settingsben amugy is 0-ra van állitva -
wittman #1577 Na akkor mindenkinek.
Utána néztem az árnyék és víz beállítási értékeknek. A grafikus opciók beállítása low értékre az option menüben, "0"-s változó értéket állít be a options.lua file-ban. Szóval ez alá már nem lehet menni. Amúgy a low víz az szinte teljesen megegyezik a FC2-ben és az FC1.12-ben lévő alap, de már dx9c-s vízzel, aminek "1" volt az értéke.
Az árnyék low(0) megjelenítése viszont az FC2 All planar árnyék megjelenítést hozza. A medium(1) a full shadow(fűrészfogas), a High(2) érték pedig a fűrészfog mentes tökéletes árnyékot eredményezi. -
A lista elejére vettem a pilótafülke műszereket, most minden elolvasok mindenről. Mi hogy működik, elektromos, üzemanyag, hidraulika rendszer. Ilyenkor szokott az lenni, hogy visszamegyek a Wright fivérekig... :D
Remélem, hogy holnapra elkészülök vele. -
Nagyon érdekes hír a HTKA oldalról.
Ha megvalósul bekerül, a szimuba is egyszer? :)) -
wittman #1574 Szia Wampa!
Mivel a múlt héten nem volt időm még elővenni sem az A-10C-t, így a mai nap este leírom.
A meglátásod jó, ez a Phantom figura az F-4 Phantomok figurája, ami a noseart-om a Su-25T-n. A "W" betűt meg nem nehéz kitalálni mit jelent.
Nagy kedvenc repülőgépem az F-4 Phantom és abból is a F-4G Wild Weasel. -
Urak, Ti mennyire tudjátok jól használni a GAU8-ast? Én nehezen tudom a tankokat kilőni. Ti hogyan használjátok a gépágyút? -
Most úgyis a DCS: A-10C a legnagyobb prioritású munkám, szóval benne lesz a cikkben, de még szükségem van egy kis időre. -
THX! -
Köszi szépen! :)
-
Nem probléma, de egyelőre a sor végére teszem. :) -
Ilyenkor úgy bánom, hogy nem tudok angolul.. :( -
Ezt valaki le tudja fordítani magyarra? Sok minden nincs meg szótárban...
Eszti-t :) -
Mindent csak sorban szépen, úgyhogy először jobbulást LeonSilver. Remélem nem súlyos? -
Caterpillar #1565 Jövőhét.. Talán...
Leon neked meg jobbulást! -
Gabikának nem sürgős :) Jobbulást!
Patch-nek nem kellett volna már megjelennie? -
Leon Mester, mielőbbi jobbulást! :) Mi történt, hogy majdnem kórházba kerültél? :( -
Alóha!
Srácok. Úgy volt, hogy GaBika6 kolléga kérésére csinálok egy "hogyant" a #1514 hszben látható videó alapján. Sajnos csütörtök délután óta rámtört a dögrovás (még a kórház is szóba került, bár talán ezt sikerül elkerülni) így egy kicsit biztosan csúszni fogok vele.
Szóval GaBika6 és mindenki: elnézést, igyekszem majd bepótolni. -
Wampa #1561 Köszi előre is-te,ez az izéd,ami nekem egy pilota kobakja,teljesen olyan mint a Phantomoknak a századjelvényében a figura.
-
wittman #1560 Szia Wampa!
Délután leírom, mit és hogyan. -
Wampa #1559 Köszi
Gondoltam ,hogy valami ilyesmi,elvégre egyszer,anno,még a Halálcsillagot is szétlőttem:)meg picit gyanus is volt bevallom,hogy a Ewingok ott legelő egyik marhájának a fingja letépi az orrfutót:P
Valaki esetleg árnyék-viz kikapcs ügyben?
Próbáltam átvenni a hatalmat a config file ban,de csunya vége lett.
Mondjuk ebből látni,hogy a Kardhal c. film hires 1628 bites kódfeltörős jelenet melyik részét vállalnám.(nem,nem a csajéra gondolok,az asztal alatt:)
-
A Nevada terep még nincs rendesen megcsinálva. Szóval a textúrák - utak, kifutók, gurulók - nincsenek a futóműhöz igazítva, programozva. Jópár helyen olyan mint a sivatag, vagy egy szántóföld grúziában.
Oda ne tedd le az orrfutót. Leírás ide vagy oda,én 50 csomó fölött tökik húzom a botot fel és leszállásnál is. Full Flaps kell ! ! ! és mikor emeli a madár az orrát, akkor félig visszaengedem a botot. Leszállásnál pedig a lehető legtovább kell megemelt orral fékezni. Ha már tökre húzott bottal is lent van az orrfutó utána is húzom míg 50 csomó alá nem lassul.
Ha így csinálod nem lesz orrfutó defekted, és 150%-ra terhelt géppel is sérülésmentesen lehet fel és leszállni megfelelő odafigyeléssel ;)
http://img98.imageshack.us/img98/8388/screen110510195043.jpg
Felszállás 150% terheléssel, gond nélkül: ^ -
Holnap jelenik meg a DVD verzió. -
Szerintem bugos a térkép, a rendes térképen soha nem volt ilyen gondom. -
Wampa #1555 Hát ez az,hogy emelem......de a legjobb a 60-80-100 körüli becsuklás
Egyébbként a Kaukázusban egyszer nem makkant meg futó
Most ebben a pillanatban a HOTAS al sz....tam,nem lesz könnyű szülés billentyűzettel:) -
Egy havernak is ez a gondja, rendszeresen kinyírja az első futót. Én 80 körül kikapcs az irányíthatóságot és 120-nál kezdem felhúzni. Egyszer durrantottam ki, mikor 140-nél még a földön száguldoztam.
120-nál már emeld, az se baj ha nem emelkedik de így legalább csökken a teher az orrfutón.