37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Szuper, amíg lejön kis kedvcsinyáló...
-
Végre! Már éppen anyázni készültem EDét.. -
Szép csöndben kijött az 1.1.0.9-es patch. -
Nekem eddig egy HD4870 1GB karim volt. Igen - igen jól teljesített DCS alatt és még a CloD alatt is!!! Sapphire volt, és szerintem már szaréhugyé lehet venni (ha éppen van eladó). Én 15k-ért adtam el. -
ati05 #1749 Igen,nem mai darab sajnos...
Gondolkoztam már a cserén,lehet,hogy eljött az ideje.
-
Bizony, hogy nem. A proci egészen fasza, de a kari kicsit már avitt ;) -
ati05 #1747 Vagy esetleg egy izmosabb videókártya nem ártana? -
ati05 #1746 De gondolom,itt is inkább a proci teljesítménye a lényeges mint pl. az fsx-nél,.A lényeg az,hogy ne diavetítés legyen a vége. -
Persze, lehet hogy a grafikán kicsit spórolni kell, de a többi nálam is kb. ugyanez. A béták óta sokat javult, nincs különösebb gond a futtatással. -
ati05 #1744 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy mielőtt megvenném ezen a konfigon futhat kielégítően az A10?
Amd PhenomII X4 3GHz,4GB ddr2,9600gt
A Black Sharkal nem volt gond,de ez azért más tészta. -
-
Semmi probléma Papa. -
Basszus, a meleg.. megesik néha mindenkivel... :) Köszi a linket! :) -
mcsaba #1740 Épp azért mert hobbi azért kéne valami szórakoztatóbb vadászgépet összehozzanak. -
EDék a hacccssseregnek dolgoznak. Ez, amit mi kapunk csak hobbi. Ez ebből befolyó összeget költik hamburgerre ;) -
mcsaba #1738 Na ez tényleg érdekes volna, ha ténleg ez lessz a következő a nagy csalódás lessz, egy Predator-nál mindenesetre jobb lenne.
Én nem tudom miből élnek ED-ék de ha végre összehoznának valami komoly vadász vagy vadászbombázót simán megélhetnének ebből is.
Régebben azt mondták hogy kilenc havonta jönni fognak az új gépek, de mostmár kilenc hónap eltelt az A-10 első beta megjelenése közt és még azt se lehet tudni mi lessz a következő. Ahogy fejlődik ez a szimulátor, egyre szebb grafika, egyre jobban lemodellezett gépek, úgy egyre inkább nem értem mit akarnak ED-ék, ez lehetne a világ legjobb szimulátora de ez a tempó és hogy nincsennek normális vadászgépek, nem tudom hova fog vezetni. -
Papa úr talán ha vetnél némi pillantást a szárny alá, esetleg ha elolvasnád a fórumot (With a max. speed of 200 kn, it can carry 9.000 pounds of blowable stuff - like unguided rockets, the Hellfire AT-missile or guided bombs, which makes a target marking system also necessary.), vagy ha a gugli a jó barátod volna .... ;)
-
Ez egyébként "csak" polgári gép, vagy katonai verziója is van esetleg? -
Nem tudni Papa. reméljük, hogy csak valamelyik fasztarisznyának volt virágos jókedve, és ezért találta ki ezt a baromságot. Tudjuk, hogy EDe nem ebből él de ha ezt kiadják hát nem sokat adnak el belőle a szobapilótáknak az ziher. -
Ez most tényleg? :) Nem azt írták, hogy egy közkedvelt többfeladatú gép lesz? Vagy rosszul emlékszem? -
Tessék. -
mcsaba #1732 Van arról valami hír hogy mi lessz a következő gép a DCS sorozatban? Nagyon jó az A10 csak valahogy nem köt le annyira a bombázás mint a légiharc, egy vadászgépnek nagyon örülnék ami hasonlóan részletesen ki van dolgozva. Korábban olvastam hogy F-18C típust emlegették de akkor még semmi hivatalos infó nem volt, lehet azóta tudni valami konkrétat vagy még mindig csak találgatások vannak? -
Gyakorolgattam a GAU-8-as gépágyúval... egész jól ki lehet lőni vele akár a T-72-es tankokat is. :)
-
Urak, szerintetek a GAU8-as lőszerkészlete - átlagban - mennyi T72 kilövéséhez elegendő? Én a szimuban jó ha 2-őt 3-at eltalálok...
Egyébként Ti hogyan használjátok? Milyen távolságról kezdetek lőni?
Mennyire meredeken repültök rá a célra?
Nekem nem megy valami jól.. :) -
Lehet ;) Én (is) azon a véleményen vagyok, hogy amikor az ember már mindent faszán tud kezelni, na akkor lehet lekezdeni puffogtatni. -
Lehet félreértettél, a fegyverek egészen biztos, hogy a végén lesznek. :) -
Szerintem a fegyvereknek kellene a végén lenni, de ahogy gondolod. A Te "projected". -
A rádiózásnak mindig azt a részét fogom leírni, amit éppen használni kell. Vagyis a felszállásig csak a hajtóműindítással, gurulással és a felszállással kapcsolatos rádiózásról lesz szó. A JTAC bőven ráér később is. :) -
A sorrend szerintem pont jó, annyival egészíteném ki, hogy a kommunikációt is előre kellene venni (röptérrel, másik géppel, JTAC-al, +CDU bazirgálás) és ha ezek megvannak majd utána jöhetnek a fegyverek. -
Solt #1724 Nagyon várjuk, és köszönjük... :)) -
Hűha, nagyon várom, főleg a navigációs részt, nekem az az amivel nem nagyon boldogulok.. :) Szerintem a fegyverrendszerek bemutatása jó ötlet lehet, pl a GAU–8 Avenger gépágyú.. :)
A komplett típusismertetőt is nagyon várom! :) -
Nagyon sok más dolgom volt, de úgy tűnik, hogy ma elkészül a cikk 3, része: hajtóműindítás, kigurulás és felszállás. Ezután jön a TACAN, navigációs ismeretek és a légitankolás. Merre haladjak tovább?
A komplett típusismertetője ezektől függetlenül készül, lesz benne pár érdekesség. :)
Tudom, hogy néhányan már sokkal messzebb jártok mint én, de nekem sajnos (szerencsére) nem csak ez az egy témám van. Egy nap pedig itt is csak 24 órából áll. -
-
gryphus #1720 Sziasztok!Lehet arról tudni valamit, hogy Mo-n megjelenik-e valamikor dobozos verzióban? -
Ócccóóó tesssszék vásszzzárolnyi...
DCS A-10Cjavascript:linkIt('url') -
Ööööö izé.... használd a BlueSoleil virágbóti verzióját.
-
Kapido #1717 Nem tud valaki egy ingyenes bluetooth programot Wii motion és Pc kapcsolathoz, mert a gyári csak részben ismeri fel.
Tökéletesen működik a freetrack-em a DCS: A-10-zel és Black Shark-kal is, eszméletlen jó és nem is egy nagy dolog összerakni!!! Csak egy próbaverziós BlueSoleil-om van az pedig 2MB-után megszakítja a kapcsolatot a Wii motion-nal. Esetleg helyette vmit?!
50.000Ft-os TrackIr helyett 5.000Ft az összköltségem! -
SzKrisztian #1716 Köszi, kipróbáltam, igy jól müködik, a PTR kapcolót nem is próbáltam még de nagyon jó, az mondjuk még mindig nem világos hogy miért ir 80 fokot a manualban ha 68 fok a jó, lehet irja ebben de még nem olvatam el, nem erősségem az angol, majd ha több időm lesz megbirkózok vele. -
Wampa #1715 Katt
Nem voltam benne biztos,hogy kijelzi a HUD,de nem ugy látom nem is,ugyhogy szvsz ne keres.a Lock On ban volt,most vagy az nem volt valós,vagy itt is van,vagy majd valaki megmondja:)Amennyire tudom a 16/18 nál pld van,több régebbi szimoban is leszimulálták,hasznos dolog.
Az ADI -n jelenik meg a két csik
A course selektornál,68 fokra kell állitani,nem 80 ra,itt a leirás szerint
és a PTR kapcsolót Able re kell állitani,akkor jelenik meg az ADI n a két sárga vonal,ami kimetszi az ideállis bejövetelt,a távolságmérő a TACAN jeladóé ha igaz.
Kipróbálom majd én is,de egyelőre próbáld ki a leirás alapján,68 foknál
Utvonal áttervezés nekem abszolut nem megy.
Éjjelre van fasza éjellátóm,eddig senki nem tiltott le mert lekapcsolt fényekkel jövök be,mint Luke Skywalker,de ha valaki beszólna a reptéren,kirugnám:)
-
SzKrisztian #1714 Akkor félreértettük egymást, én az ILS-től vártam hogy ha 80 fokon repülök akkor legyen középen a mutató, mert a manual azt irja hogy a Kutaisi reptér ILS megközelitéssel 80 fokon kell repülni.
Itt egy kép arról ami nem stimmel:
Ugyan ez a HSI kinagyitva:
Egy nagyon kicsit jobra voltan a pálya közepétől, ezt jelzi is a HSI de a probléma az hogy az egész nyilegyenesen felfele kéne mutasson, hiszen pont előttem van a kifutó, ezzel szemben jobra van fordulva, ami azt jelzi hogy rösz szögben közelitek a kifutóhoz.
Amit irsz a TACAN-ról az inkáb az ADF re hasonlit nem a VOR-ra.
Én ezelőtt a Flight Simulátorral repkedtem egy keveset, ott már értettem a navigációt, ezért próbálom ahoz hasonlitani a dolgokat, amúgy én is szoktam a fegyvereket is próbálgatni, mert hát végülis az a lényege ennek a szimnek, de mivel ez egy profi szimulátor szeretnék én is mindent a legjobban csinálni és ehez úgy gondolom először a navigáció mindenféle körülmények közt az eggyik legfontosabb amit érdemes megtanulni. Gondolom éjszaka vagy erős ködben nem sokat repkedsz ha nem használod az ILS-t, de én szeretnék és ezért is akarom megtanulni. Irtad hogy a HUD-on is kijelzi a siklópályát, ezt tudod pontosan hogy kell, mert én nem tudtam rájönni hogy hol lehet beállitni. A GPS-rő azt persze tudom hogy mindig kiirja a pontos helyzetet, de gondolom lehet vele utvonalat is tervezni meg hasonlók, amihez azért nem árt tudni pár dolgot, erre mondtam hogy nem értek hozzá.