37048
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Csak tudnám, hogy akkor a 125 programozó mi a fenét csinál, ha néhány amatőr lenyomja őket.
  • molnibalage83
    VR nélkül is?
  • LeonSilver
    A DCS fórum 1040 hozzászólásában van az ic pass új verziós cucc.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.02.22. 09:34:12
  • LeonSilver
    ITT foglalkoznak vele.

És itt egy videó róla! Qrva sokat dob az fps-en!

És a #33502 hsz-ben vagy egy fontos infó! ;)
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.02.22. 09:31:19
  • sakkay
    Az micsoda Papa?
  • LeonSilver
    Volt szó pár napja a shader basztató cuccról. Hát... qrva jó! Állítólag már EDe is vizslatja a cuccot, gyanítom hamarásan "átveszik" mert qrva sokat javít az fps-en.

• beci43
    Szuper a Cápa fülkéje.
  • LeonSilver
    Áhh, értem. Köszi! Azt hittem valami új fícsör :D
  • beci43
    Nekem is ott van, már jelezték a problémát Papa.
  • LeonSilver
    Ez mi a rák és hogy lehet eltüntetni? Agyödémát kapok már tőle...

• gantus68
    Kösz, már töltöm is.
  • beci43
    Javították.
  • gantus68
    Nálam a frissítés után online el sem indul, a login képernyőnél crash, már dolgoznak rajta (two more weeks:)
  • LeonSilver
    Hö.. király lett a KA-50
  • repvez
    DCS Road map
  • z0ty4

New Ka-50 Black Shark Cockpit Available: 20 February
  • Lysandus
    Egy kis félig off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Harrier II AV-8-ra szerelt GAU-12/U (az amcsi 25 mm-es gatling) teszt, az uránmagvas (akkor még kísérleti) lőszerrel. Az igazán érdekes benne nem ez, hanem amikor az okozott károkat kiértékelik (éles lőszerrel és üzemanyaggal feltöltött M-47 és T-62 tankokra illetve később valamelyik amcsi light tankra csaptak rá. IRL DM, azaz nagyon részletes damage modell a való életből. Csak ínyenceknek!

• repvez
  • kurcsipista
    Köszönöm!Megvizsgálom.
  • Colos1357
    Állíts be olyan dátumot, amikor újhold van. Neten találsz holdnaptárakat, abból ki tudod nézni. Ez már régi bug, nem most került bele, hogy a hold fényerejét picit túltolták.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2020.02.18. 07:52:54
  • kurcsipista
    Nem tudom úgy beállítani,hogy sötét éjszaka legyen.Valamit nagyon benézhettek.Hogy nem tűnik fel nekik,nem értem.Na majd 2 hét múlva:)
  • repvez
    mert tultolták, eddig nem láttál az orrodig sem, most meg az északi féltekén vagy ahol sose megy le a nap :P
  • kurcsipista
    2.5.6 -ban miért pitymallik mikor este van:)
  • sakkay
    Most komoly?
  • sakkay
    Köszi, közben már megvan az infó.
  • Capt Baloo
    Hát nem messze :)
  • Razor18
    Definiáld a legdurvább ködöt légyszi.
  • sakkay
    Srácok-repülősöket kérdem akik repültek igazából is- mennyire lehet a legmesszebb látni a pálya fényeit a legdurvább ködben?
  • repvez
  • LeonSilver
    Neeeeee Ez mostz komoly? Erre basszák el az időt, energiát és az fps-t? Az eszem megáll... még jó, hogy ki lehet kapcsolni
  • gantus68
    screen space local reflection (pl. a fűszálak tükröződése a fodrozódó hullámokon a megcsillanó lemenő nap fényében) ez nagyon hiányzott már.
  • Capt Baloo
    Nálam is elvitte a 30-40%-át. Elvileg.
  • LeonSilver
    Na, kipróbáltam - nagyon brutális. Nem is értem, hogy EDe mit gondolt erről... egyébként mi a szent szar ez?
  • repvez
    Caterpillar járt közelebb ahhoz amire kiváncsi voltam.DE ahogy összeraktam a puzzle darabjait, akkor az analog rendszereken, izomból lépték át az override eléréséhez szugséges plusz kitéritést és a nagyobb terhelést, mig a Falkonba ehhez a gombot kellett megnyomni és igy tudja értelmezni a nagyobb huzóerót is a boton.
    Amugy annak is lenne értelme amit Caterpillar mondott az asszimetrikus csürö irányu erőhoz, ha azt vesszük alapul, hogy szkandernél is jobb kézzel bal irányba nagyobb eröt tudsz kifejteni mintha jobbra tennéd..
    De a képek alapján ez mégsincs igy.
    Viszont arról még nem találtam semmit, hogy utántankolás alatt, csak a maximális tulterhelés elérése van korlátozva vagy a finomabb mozgások miatta a mozgatáshoz szügséges erő is csökken? mert kisebb erővel finomabb mozgást tud az ember mint mikor erősen kell valamit cibálni.
  • gantus68
    Nálam az sslr felezte le az fps-t.
  • molnibalage83
    Küldtem PM-et. Az SG zizis, lehet, hogy nem mutatta.
  • gantus68
    Tudom persze, csak rossz az irány.
  • VO101Tom
    Ez nem Vulkan, az még odébb van.
  • gantus68
    Jó ez a 2.5.6, fps drops , nálam konkrétan van ahol felezi az fps-t. Ez már a vulkan
  • VO101Tom
    Biztos-biztos?

F-16.net-en vannak érdekes topikok (már ha valakit érdekel az ilyesmi ) egykori pilóták, műszakisok szoktak chatelni a gépről, az egyikük másolt be egy grafikont az eredeti F-16-060-8 doksiból, amikor a 16-os FLCS-ról volt szó (ez szervízkönyv, nem pilóta manual, sajnos nincs beszkennelt változat a neten). A kapcsolat a középső deadzone környékét leszámítva egész szép lineáris (magasságinál).

Magassági:

Csűrő.

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.02.13. 13:09:02