37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Caterpillar #2279 A nagy részére nem akarok válaszolni, mert nem látom értelmét, de a raktáras dologhoz hozzátenném, hogy ez az egész a Combined Arms miatt is szükséges. Feltételezés ugyan, de valószínűleg a teljes haderő manageléstől a gyártásig sok mindent meg lehet majd valósítani, ez pedig egy elég ötletes sokak által üdvözölt ficsőr az utánpótlás megvalósítására. -
Nem a 100-al van a baj, hanem hogy az ED folytatja azt a trehány munkát amit a DCS sorozat elején elkezdett. Kitalál valamit ami jól néz ki de közben nehezen, bonyolultan használható. És most nem a játékot akarom fikázni, mert igaz idáig csak FC2 és BS hez volt szerencsém de tervbe van az teljes sorozat mert nagyon tetszik(kivéve P-51, mert azt nem tudom értékelni).
-Példának okáért a mission editor (igaz már FC-k ben is) egy nehezen használható szemét volt, ha be akarok rakni objektumot 4-5r kell elindítani a játékot, mire megfelelően helyre rakom őket. Sehol nincs egy használható 3D-s, mission editor.
-Végre mostanra rájöttek, hogy játékban kell egy olyan opció miszerint saját magam fegyverzem fel a gépet(FC vonalon furcsa tudták ezt).
-Ezzel a raktáras kikérő dologgal is csak az ember idejét rabolnák, mire egyesével beállítja a megfelelő értékeket, elfelejti mit akart csinálni. Igazán leegyszerűsíthették volna mondjuk egy csuszkával.
ja és nem csak a MH-nak nincs 100 repülő vagy fegyver, de mondjuk az USA-nak sincs 100 Su32 vagy Tu-160-as.
- A nagyon gagyi Mi-ről még nem is beszélve. -
Kedves hooah, ha mindegyik 0 lenne akkor meg azt írnád hogy idegesít hogy mindet plusszolni kell ? Nem tök mindegy mennyi van benne. Be kell állítani és kész. Gondolom ha bemennék egy reptérre a valós életben, simán mindenből tudnának nekem mutatni 100db-ot (Ööööö nem HunAF-ra gondoltam) :) -
Gondolom akkor online ezek a depotok lesznek az elsődleges célpontok. Bár ami kissé zavar, hogy a sok fegyver és egység mind 100ról indul, aztán külön-külön kell beállítani ha valamiből kevesebbet akarunk. -
Leon77 #2275 Végre. Ez már régóta hiányzott. -
Működő Resource Management az A-10C modulban érkezett (by Ducky):
-
Nyugalom, már olvastam hogy próbálgatják besuvasztani az options menübe külön fülre mind a füstölés idejének változtathatóságát egy csúszkára, illetve a spotlight mod ki/be kapcsolgathatóságát. -
Leon77 #2270 Lehet, azért vették le az idejét, mert (nálam pl) fps zabáló. Fél-egy órás küldetésnél a kilőtt egységek elég sokáig füstölögnek hamvaikban, s minnél több van belőlük, annál lassabb a játék. Átrepülve a füstön pedig drasztikus az fps esése. -
Megvolt a próbarepülésem. Ami idegesített egyből az elején az a kiégett járművek füstölési ideje. Rohadt alacsony ideig égnek a járművek. Nem értem minek kellett ilyen rövid időt megadni neki? Tábortűz tovább füstöl. Mivel lehet ezt növelni dcs a-10c szintre? -
Leon77 #2268 Jól értelmezed. Egyelőre az upgrade verziót nem fogadja el. -
asw27 #2267 Ha jól értelmezem, akkor a Bs1-ről Bs2-őre váltott verzióhoz ez még nem jó, Legalábbis nálam nem működik a kód. Külön megy a Bs2, de az aktiválást a DCS World nem fogadja el. -

-
Elvileg semmilyen mivel a sunmod csak a gyári textúra fájlt cseréli le, a sea mod meg csak az effekt fx fájl értékeit módosítja szóval a grafkártya ugyanannyit számol, a spotlight-ot majd meglátjuk ott valszeg többet számol majd a kártya, de a LOD-olás miatt igazán csak kötelék repülésben jelentkezhet FPS csökkenés, de lehet hogy minimális lesz. -
Király! Ezek FPS-re milyen hatással vannak? -
DCS World Spotlight Source Mod
Egyenlőre fejlesztés alatt nemsokára megjelenik. -
Diveplanes DCS World Sea Mod
http://files.digitalcombatsimulator.com/en/181214/
Diveplanes DCS World Sunmod
http://files.digitalcombatsimulator.com/en/181215/ -
A-10C modul DCS World-höz
http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&ProductId=8&end_pos=135&lang=en
Ka-50 modul DCS World-höz
http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&ProductId=12&end_pos=135&lang=en
Mindkettő esetén legalul a torrenten jött nálam a leggyorsabban le.
Csak azt a modult telepítsd amihez van is kulcsod !!! -

-
5. rész - mozaikszavak, ezután jön a gigantikus méretű navigáció... -
Hát, akármennyi lesz is, én biztos vevő leszek rá.
-
- Az FC3 már nem különálló project, hanem a DCS: World egyik modja lesz.
- Látván Beczl által köldött fotót az aerodinamikai grafikonokról (mögötte az excel táblával), sztem a MiG-21 még a Su-25T-t is übereli majd.
- Teljesen A-10 szintű lesz a MiG-21, kapcsolgatható cockpittal. -
asw27 #2256 Van arra remény, hogy a FC3 rep.fizikáját felhozzák a DCS szintjére?
A Mig21 gondolom már az A10C szintjén fog mozogni. Bár az A10C-t nem ismerem, de a szu-25T alá már egész komoly rep.fizikát pakoltak.
Eleinte sok defektet kaptam leszálláskor és amúgy is elég jól meg tud ülni, ha nem figyelek oda. Tetszik, hogy ki kell szolgálni ezt a gépet.
Eddig méltánytalanul hanyagoltam ezt a gépet. A 21-es gondolom,(remélem)nagyságrendekkel keményebb gép lesz, mint az a korai FC2-es ben volt. -
asw27 #2255 Ez valóban orvosolta. Mivel már működik, jönnek az újabb problémák.
Hogy tudom finomítani a mozgást? A FreeTrack programba, vagy lehet a játékon belül is. Ez utóbbi lenne a jobb. A jobbra-balra mozgást fel kell cserélni, a többi tengely jó. Ezeket meg tudom oldani, vagy komolyabb beavatkozást igényel? -
Fájl javítva, mehet a letöltés -
asw27 #2253 Nekem FreeTrack van, tesztelni csak azzal tudom.
BS2-őre működnek ezek? Az sem egyszerű. -
Hop Hop hop nálam a hiba !!!
A modman rosz fájlt csomagolt be ! -
TrackIR-el megy, Freetrack és FaceNoIR-el nem tudom tesztelni :( -
asw27 #2250 Bemásoltam, de nem oldotta meg. Ezen még edzeni kell. -
Su-25T 6DOF v1.1.2.1
Mivel a zip Modman-el is telepíthető, ezért a kézzel bemásolás esetén a Server.lua-t bemásolod a játék Config/View könyvtárába felülírva az ott lévőt. -
asw27 #2248 Köszönöm, így már működik. Tökéletes a leírás.
A 6DOF-ot is megoldják majd? Nem lenne hátrány, bár el vagyok nélküle. -
Na a leírások alapján a következő a menet:
1. Letöltöd a következő fájlt: 64bit_headtracker_ED.zip
2. Bemész a bin könyvtárba és létrehozol egy headtracker nevű mappát
3. A zipből belemásolod az .ini és a .dll 2 fájlt
4. A zipben lévő input.lua fájlal felülírod a játék Scripts/Input könyvtárában lévőt
P-51D telepítése esetén:
5. Bemész a Mods/aircraft/P-51D/bin/x86_64 könyvtárba és létrehozol egy headtracker nevű mappát
6. Ide is bemásolod a .dll és .ini fájlokat.
Röviden ennyi.
A 32 bites verzió-ra tökéletesen megegyezik a fent leírtakkal annyi eltéréssel hogy ott P-51D esetén az 5. lépésben a Mods/aircraft/P-51D/bin/x86 könyvtárban kell ténykedni. -
Uccsó kép!
ANGYAL:
-
-
Mivel senki nem repül velem multiban,
ezért bedurciztam és végigtoltam a kampányt...
-
asw27 #2243 Az alap játék nem tartalmaz headtracker.dll-t. -
asw27 #2242 Első körben nem sikerült.
Ír egy 18Kb-os Headtracker.dll-ről a bin könyvtárban. Ilyet nem találtam. Ami a letöltő linkben van megadva, az 11 Kb-os. Ezzel működött a BsS2.
Nekem nincs meg a P-51-es.
A lényeg, elkél a segítség. -
Nana nem elkeseredni már megoldották ;)
Infó: http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=87436&highlight=freetrack&page=3
Olvasdd el alulról felfele mind a 3 oldalt és megtalálod a
64bit_headtracker_ED.zip
vagy
32bit_headtracker_ED.zip
fájlokat amivel lehet freetrackelni :)
Ha nem megy a telepítés írj.
-
asw27 #2240 Én is úgy sejtem, csak korainak tartottam, hogy már meg mókolták.
Bezzeg, a FreeTrack az nem működik, és nem is tudok egyszerű megoldást rá, csak a ppjoy programmal. -
Simán megy a dolog. Az összes repcsi repülhetővé tehető, Su-25T kabinnal ;) -
asw27 #2238 Tegnap az alapjátékkal(DCS: World)beléptem egy szerverre (~Bob*), alapvetően SEAD küldetés és utána földi célpontok voltak. A rendszergazda Szu-24-essel repült. Ezen egy kicsit meglepődtem.