37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • asw27
    Kipróbáltam Hungaro SZU-27-esét, és ajánlom mindenkinek. Nagyon igényes alkotás.
  • gsg16
    Külső nézetben.

És belülről.Olyan,mintha 10m-el a talaj felett lebegne az álló gép a zónában.
  • Nesu
  • wittman
    Köszi Hungaro!

Ma leszedem és tesztelem! Az ED hivatalos Su-27 3D-s modellje úgy is még odébb van, hogy kijön.
  • gsg16
    közben megoldódott a dolog,köszönöm a segítséget.csak azt nem értem,hogy a másik két szériaszámnál miért volt egyszerűen elég a telepítés utáni aktiváció?
  • HungaroJET
    Su-27 letölthető a DCSW-hez, FC3-hoz:

[URL=http://combatace.com/]^ INNEN[/URL]

http://combatace.com/files/file/13606-3go-mw-su-27-flanker-model-for-dcs-world-fc3/
  • HungaroJET
    A széria számaidat hozzá kell "kötni" a felhasználónevedhez itt, miután regisztráltál:

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385

[URL=http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385]^ LINK:[/URL]

• asw27
    Úgy tapasztaltam, néha meg kell változtatni a jelszót. Nekem ez segített már kétszer.
  • gsg16
    azért van még mit javítani a world-ön.megvettem a combined arms-t,telepítettem az általuk küldött sorozat számmal,és azóta nem tudok multiplayer módban játszani,mert invalid serialnumber hibaüzenetet ad,amikor megpróbálom.single player módbab fut mindegyik modul.
  • HungaroJET
    UH-1H Béta előjegyzés még az idén: (ez persze még nem jelenti azt, hogy kis is jön az idén)
    LINK
  • Sanyo
    Lap alja. :)
  • Leon77
    Igazad van, rosszul tudtam! Köszi a kiigazítást!
  • Bögyörő
    250M30Re

A Manual 659 oldalán van egy ilyen lista.

Leon77
    "A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek."

Ez biztos igy van? Mióta a DCS World önmagát frissiti és semmit nem tettem vagy frissitettem külön, mert azt hittem mindent frissit magától.
  • 250M30Re
    Sziasztok!

Szeretnék nyomtatni egy listát amin a repterek frekvenciái, és tacan channel-jei vannak feltüntetve. nem tudjátok honnan tudnám ezeket az adatokat megszerezni?
  • HungaroJET
    Sajnos nem tudni, hogy állnak a modellel.
    Lehet, hogy nincs még készen hozzá a collision és a damage model, fények, skinek stb. Egyébként meg bármi lehet, tudod, még az új MiG-31BM és az F-18C sincs befejezve...hátmég az FC3 :D
    Ahhoz meg lassan hozzászokhatunk, hogy semmi újat nem jelentenek be, se rosszat se jót...egyszer csak megjelenik ozt annyi ;)
    Ez a Su-27 beharangozó azért lehet kivétel, mert én jövő hétre készen vagyok/leszek a 3GO Su-27-vel, és már túl sokan szidták EDét a régi modellek hiánya miatt.
  • wittman
    Szép 3D-s modell! Kövi autoupdate-ben jön? :)
  • HungaroJET
    Tegnapi
    Újabb Képek
  • wittman
    Ha van közelben valamelyik multi áruház, ott találsz 4ezer forintért. MM, madaras teskó, tescó..stb.
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Ha van olyan köztetek,aki a sevenmtől rendelte az A-10-est,felvilágosíthatna,hogy hogyan kell,mert én egy darab rendelés vagy kosárba feliratot nem láttam az oldalukon.
    Köszi!
  • Sanyo
    Új FC3 Szu-27 és DCS: L-39C/ZA modellek.
  • gsg16
    javítottak valamit a BS2 repmodeljén?mintha kezelhetőbb lenne.
  • wittman
    6DOF a régi kabinokhoz DCS World és főleg FC3-hoz

Letöltés:6DOF for DCS_World and FC3

Telepítés: a zip kicsomagolása DCS_World gyökérbe.
  • Tgabbar
    Jut eszembe.
    A Combined Arms-ban mennyire valósul meg a JTAC rész? Menüből kell kiválasztani a rádió üzeneteket, valamint a cél adatokat? A cél megjelölése mi alapján történik? Vagy ha életszerűt akar az ember, akkor egyszerűbb ha ts-en beszélgetnek a hozzá értő és qualifikált személyek az egyik lent a földön, a másik meg repülve valamit :)? Végül is az is megoldható.
  • Tgabbar
    Köszönöm a gyors választ!
    Régebben már fent volt, csak a gép nem volt elég erős hozzá, ogy normálsan fusson rajta. Most egy erősebbel újra szerencsét próbálok csak közben ahogy látom újabb szelek fújnak a DCS-nél :).
  • Leon77
    Szia!

Ugyanúgy repkedhetsz továbbra is az A-10C-vel a World-ben, az FC3 csupán a World egy fizetős mod(ul)ja. A World a közös, ingyenes mag (mint egy demo), s ehhez vannak a külön modulok (A-10C, BS2, P-51D, Combined Arms, FC3). Ha már van World a gépeden, akkor a beépített automata frissítéssel gyorsabban frissíthetsz az újabb verzióra, s nem kell külön letöltögetni a World teljes telepítő szettjét. A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek.
  • Tgabbar
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg a FC3 megjelenésével mi változott? Alapvetően az A-10C-vel repkednék, így elég-e továbbra is a world-öt letöltenem és az aktiválási kódot megadni, vagy kell netán valami inkrement patch, hogy tudjak repülni vele a world/FC3-ban?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • z0ty4
    hali

esti filmnézésnek való:

Trailer

Return 2 Base 2012

jobb oldalon a download

felirat.

remélem nem kapok büntit
  • Reaper
    Üdv!

Nem tud valaki véletlenül működő letöltési linket DCS World 1.2.0 verzióhoz??
  • Sidewinder
    Nincs mit!:) A Ka-50N-el szerintem sokan is szívesen repkednének:) Mondjuk én is. Örülnék egy Black Shark 3-nak. Azt hiszem korábban talán szavazás,vagy kérdés volt az ED oldalán ezzel kapcsolatban,de végül leugatták a népeket,hogy ez is csak 50-es,és az már volt egyszer:( Lehet,hogy nem kapnák meg az engedélyt a légierőtől,vagy a gyártól,vagy egyszerűen nincs kedvük megcsinálni.Valamire hivatkoztak,talán arra,hogy inkább rendszeresített,újabb típusokat akarnak megvalósítani. Ez szerintem viszont problémás. A Ka-50-est megkapták szinte teljes egészében,a radar besugárzásjelző kivételével ami titkos volt,így azt nem modellezhették ,még egy sima régi "szirénát" sem kaptunk, ami mondjuk a Szu-25-ben van. Egy vadonatúj típusnál pedig szerintem még jobban vigyáz az igazira a tulaj,vagyis kisebb realizmus várható. Ezért nem is lepődtem meg,hogy nem a Ka-52 jön,vagy az 50N,hanem az UH-1. Ugye "újabb",rendszeresített típusok... Persze van ellenpélda,jön az F-22-es,ráadásul egy külsős csapattól,ami még nagyobb kétségeket vet fel a realizmust illetően. A világ egyik legtitkosabban kezelt gépe. Az ED-nek komoly kapcsolatai vannak, nem csak civil piacra dolgozik,hanem katonai megrendelései is vannak hazaiak(orosz) és külföldiek(USA A-10) egyaránt. Erre nekiáll egy szinte biztosan kevesebb komoly kapcsolattal bíró külsős csapat megcsinálni a világ egyik legtitkosabb vadászgépét. Valószínűleg annyi köze lesz az igazihoz,hogy 2 hajtóműve lesz,meg 3 futóműve amiből egy az orrfutó.Félreértés ne essék,semmi bajom a külsős brigádokkal,de nem látom esélyét annak,hogy annyira a valóságot megközelítően modellezzenek le egy gépet,ahogy az ED tette mondjuk a Kamovval. Kivétel ez alól Beczl,ő viszont egy régi és legendás típust szerkeszt elképesztően komoly minőségben.A MiG-21-es ma már nem az a titkos típus mint az F-22,sokkal reálisabbra lehet csinálni,mert sokkal több dologhoz hozzáférsz.Viszont az ilyen F-22 projectekkel kissé a HAWX irányában tolódik a DCS,ami nem tetszik. Nem örülnék neki,ha valaki jövő héten bejelentené,hogy a következő merevszárnyú gép az F-35 lesz,és John Smith és barátai modellezik nekünk,mindezt úgy,hogy még az igazi gépnek sincs kész a végleges vezérlőszoftvere.
  • Sidewinder
    Még annyit kiegészítésnek,hogy a DCS-ben alapból használható műszerfalat a 25-ös oldalszámú példány műszerfaláról vették át minden valószínűség szerint.Csak az infracsapdaszóró kezelőpultját jobb oldalon hagyták,úgy ahogy az a korai gépeken volt.A 25-ös oldalszámú gépről ott a fotósorozat linkje a 4028-as hozzászólásomben "a többi fotó ugyanerről a gépről" címmel.
  • csolee
    Nagyon jó képek - KÖSZI!
    (DCS-ben is nagyon jó lenne éjjeli vadászat egy N változattal :o)
  • Sidewinder
    Ka-50N műszerfal:
  • Sidewinder
    Az előbb említett lényegesen átalakított műszerfalú változatról. A Ka-50N vagy SH változatnak ez az 1999-ben a ramenszkoje elektronikai tervezőiroda által átépített műszerfala.A gép a glass cockpit mellett jelentős képességnövekedéssel is bírt az addigi példányokhoz képest.1999-ben megkapta az új GOES-321-es éjszakai FLIR-es célzórendszert,így teljes értékű éjszakai tevékenységre volt képes világítóbombák nélkül is,ellentétben a DCS-ben repülhető változattal.A navigációt a GOES-520 rendszer segítette.A Ka-50N verziót később még újabb még jobb rendszerekkel kívánták felszerelni,hogy ebből mi lett,azt nemtom.
  • Sidewinder
    Következik egy sorozat,ez a zöld színű műszerfalas példányról készült,eléggé korai változatról:
    Torzsok Repülő Kéiképzési Központ

Szintén korai példány,ez viszont szürke műszerfallal készült. Valószínűleg ez a gép és a tesztpilótája volt a sztárja az 1993-as "black shark" című orosz helikopteres filmnek is,aminek különlegessége,hogy színész az nem nagyon játszott benne. Viszont a gép főtervezője és tesztpilótája igen,sőt egy igazi GRU ügynök is:

Későbbi változat,az infracsapda kezelőpultja már bal oldalon van és egyértelmű,hogy van ABRIS:
    Ka-50
    a többi fotó ugyanerről a gépről
    Itt egy másik fajta Skval monitort használtak,és egyéb eltérések is vannak:

• Sidewinder
    A valós fülke egy bonyolult kérdés. Ugyanis szinte nincs 2 teljesen egyforma Ka-50-es pilótafülke. Amit a DCS:BS-ben és BS-2-ben tudsz használni az megfelel a valóságosnak.A fotókból az derül ki,hogy zöld,szürke,és fekete színre fújt műszerfalakkal szerelt gépek vannak. Ami fő különbség a műszerfalakban,az inkább az,hogy az infracsapdaszóró kezelőpultját melyik oldalon helyezték el a pilóta feje felett. Van ahol a jobb,van ahol a bal oldalon. Az első prototípusoknál még nem volt ABRIS,hanem a Mi-24-esen található dopplere-szélterítéses elven működő mozgó papírtérkép volt a helyén. A vége felé a gyártásnak már teljesn más műszerfalat figyelhetünk meg. Van olyan Ka-50-es műszerfal ahol szinte teljesen eltűntek a hagyományos műszerek és a pilóta előtt 3 folyadékkristályos többfunkciós képernyőt láthatunk. Viszont például ezen a példányon (oldalszám sajna nem látszik) lehet megfigyelni olyan sufni tuning megoldásokat,hogy például a HUD bal oldalára kábelkötegelő műanyagbilinccsel szereltek fel egy vészjelző lámpát. A következő hozzászólásban jönnek a képek.
  • Meteora4
    küldtem neked privit
  • Meteora4
    köszi a válaszokat:) azt a dragon valamit választottam de megnézem a richardo félét is
  • beci43
    A Ricardo féle HD fülkét válaszd,az a legjobb.
  • macleody
    BS1 cockpit.
  • Meteora4
    köszi. találtam pár jó dolgot de real cockpit-et sajnos nem csak hangot:(