37047
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    A GTX560TI gyengébb jó 20-25%-l mint a 7870... no meg ez a cpu órajel szerintem ki sem hozza a maxot a 7870-ből... Ezek az új kártyák már eléggé igénylik a magas cpu órajeleket.
  • csolee
    Microby!
    miközben az egyik szemed sír, a másik nevet - nézd meg az a10es fps-t különböző helyszínek felett.
    az információ lehet Wittmannak még...
    további szép napot Mindenkinek!
  • wittman
    Nekem egy AMD Phenom II X4 3,4GHz van, de az Nvidia kártyámmal tökéletes volt az FPS.

12.11 beta 11 realese notes-ban benne van a textúra javítás dx9.0c-re: "Resolves image corruption found in certain DirectX 9.0c titles"

Igaz látom a 13.2 beta is tartalmaz, de az a flickeringet javítja:"Resolves Texture flickering seen in DirectX9.0c applications."

Egy tesztet csinálok ezzel is majd.

• Solt
    Na igen, ez a másik fele... a bulldozer ereje magas órajelen jön elő! 4GHz-n hozza az alapórajeles 2600K szintjét... Sokat javulna a helyzet, ha megfelelően tudnád hűteni, és belőnéd úgy 4.5Ghz környékére...
  • macleody
    Ez nem túl jó hír. Nálam textúra hibák nincsenek, igaz FC3-at nem tudom kipróbálni, mert az nincs meg. Repülőterek közelében elég szar a helyzet, amúgy összeségéban játszható a stuff. Lehet megpróbálom majd a 13.2-es béta driverrel. Be kéne szereznem egy jó proci hűtőt, mert így a 4000MHz-es turbó frekit se nagyon merem forszírozni. Megnézem majd meddig tudom csökkenteni a processzor táp igényét, most 1.385V-on megy 3700MHz-en.
    Milyen proci ketyeg a gépedben?
  • Solt
    Gyártó váltás esetén nem 100%-s megoldás a driver pucolás, sajnos egy oprendszer újratelepítés nem árt, sőt erősen javasolt. Ezen kívül AMD esetén, főleg DX9 alatt az a célravezető, ha a játékra vonatkozó beállítások közül minden alapértelmezett beállításon van a CCC-ben, és a különböző szűröket a játékon belül állítjuk. ( ha lehet ) Sok nyűgtől megkímélhetjük így magunkat...

Textúra hibák nálam egyáltalán nincsenek sem a 13.1 alatt, sem a béta driverek alatt, ez nálad valószínűleg azért van, mert nem raktad újra az oprendszert. ( vagy valamelyik mod miatt )

A DX9C textúra hibák javítása a 13.2 beta2 drivertől van, a 13.1-ben még nincs benne, de ettől függetlenül sem lehetnek textúra hibák. :)
  • wittman
    Re!

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy külső nézetben nincs FPS probléma sem textúra hiba, sőt még több is az FPS, mint a GTX560Ti-vel. A gebasz a "régi" FC3-as gépek kabinjában van, de mint írtam az F-15C-nél és az A-10C-vel is, ami új 3D-s kabin ott tökéletes az FPS.

DCS world-ben ki lehet még kapcsolni a kabint? Magyarul zavarnak a műszerek, mert nem látok semmit erre régen volt bill kombináció.
  • wittman
    Hali!

Reprodukáltam a nálad is jelentkező(többen jelezték már nekem) low FPS problémát. Igaz csak annyit kellett tennem, hogy beszereztem egy Sapphire HD7870-es 2GB-os kártyát.

Eddig egy Nvidia GTX560Ti OC-s 1GB-os kártyát használtam full grafikai beállítások mellett(TSSAA kikapcsolva, Full Screen ON, Vsync On) DCS Worldben tökéletese átlag 35-40FPS-el. Csak CBU bomba és tüzésrség beveteése miatt volt FPS lezuhanás.
    Nvidia driver lepucoltam, AMD Catalyst 13.1 feltelepítve, Energiagazdálkodás: teljesítmény centrikuson.
    Ugyanazon driveres képminőségjavító alkalmazást használtam mindkét kártyánál, ami csak az Anisotropikus szűrés volt 16x-os beállítással textúra optimalizálás nélkül.

Akkor jöjjön a fekete leves: Az GTX560Ti melletti tökéletes FPS helyett most már átlag 20-25 FPS van, de pl. Anapa reptér leszállás tenger felől, már csak 15-18 FPS, pedig nem egy telepakolt reptér és nincsenek bazi nagy városok a közelben. Körülbelül átlagban 10-15 FPS-el van kevesebb a HD7870-essel. Tapasztaltam még, hogy a Su-25A és T, MiG-29A(C), Su-27, Su-33-as gépekben csak kabin nézetben szép kis textúra hibák vannak, mint pl. HUD és MFD illetve junoszty fekete-fehér kockásodások és ílyenkor FPS drop is van 13.1-es driverrel.
    Ami viszont jó hír A-10C és F-15C total 3D-s kabinban tökéletes az FPS(átlag 35-40)és nincs textúra hiba sem!

KA-50-el nem próbáltam, mert nincs nekem.

Szerintem mivel a régi kabinokban a Ricardo HD textúra van már gyárilag az nem "tetszik" az AMD kártyának HD7870 és HD7850 egyenlőre amiről már vannak tapasztalatok. Ez lehet szimplán driveres probléma is, és vagy DCS gebasz.

Korábban volt egy ilyen javítás a Catalyst 12.11 beta 11-es driverben, ahol textúra kezelési hibajavítás dx 9.0c-re. Ezzel a driverrel letesztelem majd este, mert most nincs időm. Elvileg ez a javítás benne kellene hogy legyen a 13.1-ben is, de a hibajavítási listájában nincs benne...

Bármilyen más játékban illetve grafikai teszt programban nincs textúra hiba a HD7870-el és 25%-al jobban teljesím, mint a GTX560Ti OC 1GB-os kártyám.

Szóval macleody első körben teszteld már le most a géped, hogy F-15C-ben és A-10C-ben is ilyen szar az FPS, mert nekem ott tökéletes.

Szóval nyomozok még az ügyben, de egyenlőre nem mosolygok én sem mivel legtöbbet Su-25A és T-vel repülök...főleg hogy a múlt héten eladtam egy cimborámnak a GTX560Ti-t és ma vitte el tőlem.

• SnowFox79
    Üdv Wittman!

A hiba valóban fennáll ezt elfelejtettem javítani. Köszönöm az észrevételt 1.7-ben javítom mihamarább.

Üdv.
    SnowFox
  • wittman
    Szia SnowFox!

Tegnap este elindítottam az 1.6-os verziójú missionodat, de találtam egy hibát, ami nem olyan súlyos. Szóval RED oldalon az összes vadászgép Anapa repterére van írva, hogy onnan indul, de valóságban Vaziani repterére teszi be a kék oldal háta mögé.

Most mission most is fut a VMH59 szerverünkön.
  • gsg16
    szia!ma vagyok estig
  • macleody
    Hogy felbolydult itt az élet :)
  • DonZorro
    "gsg16" vagy valahol? BS kérdéseim lennének... :)
  • DonZorro
    Jelentkezni Skacok! Jelentkezni...
  • SnowFox79
    Most más miss megy. A Jelszó nekem sem megy. próbáld a nehezített birodalmi 64-est

Üdv.
    SnowFox
  • TG Gida
    Nem tudjuk a jelszót.
  • SnowFox79
    Üdv Mindenkinek!

Az 59-esek szervere ismét fut jelenleg az Offensive mission megy rajta (ver1.6)

Aki szeretne reppenni annak itt a lehetőség.

Üdv.
    SnowFox
  • DonZorro
    Tisztelt fórumozók és virtuális pilóták!

VMH59 Repülőbázis nyílt wargame-t szervezz!

Tessék bátran jelentkezni!

Az alábbi linken minden információ megtalálható és itt lehet jelentkezni is: VMH59 OPEN Wargame

Foxi kérésére írtam ki...
  • Mozes
    Én meg arra, hogy egy másik bunkerban vagyok szembe ütközve egy másik géppel pedig azt hittem a kifutófelé gurulok szép nyugisan:)
  • DonZorro
    Akkora lagg volt, hogy a víz alatt ébredtem a fülkében! ÉLVE... :D
  • DonZorro
    Így vesztettem el 2 gépet is... :(
  • gsg16
    na majd az új patch,amin keményen dolgoznak a fiúk,biztos javítja majd a dolgokat,és nem lesz többet lagg,meg más efféle hiba.
  • Caterpillar
    Sajnos ez igaz és szintén igaz az UB blokkokra valamint a rakétás tüzérségre is... :/
  • gsg16
    a kazettás bombákat kellene talán hanyagolni,mert az alacsonyan repülő helikoptereket a laggolás nekicsapja a földnek.egy-egy ilyen bomba találatnál,nekem akár egy-két másodperc is eltelik,mire a képkoca tovább mozdul ez meg éppen elég 20 méter magasan ahhoz,hogy odacsapjam a vasat.
  • Caterpillar
    Sőt, lézerrel is tudok jelölni adott esetben... :)
  • Caterpillar
    Tudok mondani MGRS és szélesség/hosszúság koordinátákat is! :)
  • TG Gida
    Ez a csatornaváltás jó dolog.Kérdésem,hogy a JTAC látja e a célok koordinátáit, ugyanis én tegnap elég nehézkesen találtam meg a célokat. Lehet,hogy jobb lenne, ha beolvasná.
  • wittman
    Köszönjük a résztvevőknek is!

A jövőben 2 hetente tervezünk nyitott Wargame-t, mely itt is lesz jelezve, valamint a VMH59 megfelelő topikjában, ahol ez előbbi volt.

Javaslat: a Teamspeakba állítsátok be a csatorna váltást.
    Mi a bal CTRL+1, CTRL+2...stb billentyű kombinációt használjuk a TS3-ban. Így a ti is tudtok majd csatornát váltani, a TS3 szerver oldali dolgot mi majd megoldjuk.

Hét közben is futni fog mission, ahova be lehet jönni akár szervezett módon SnowFox missionjára, ha legutóbbi stabil verziót megkapjuk tőle. A jelszó mindig be lesz írva a szerverkeresőben magyarul.

Jó leszállást mindenkinek!
  • Caterpillar
    A JTAC sem volt sokkal könnyebb, sőt igazából a DCS korlátai miatt néha kbaxott nehéz volt megtalálni, ki hol van mit visz, és mit kéne hogy csináljon! :D

Tetszett és elnézést ha valakire nem tudtam elég figyelmet szentelni, legközelebb már jobb lesz ígérem! :D
  • Mozes
    Nekem is nagyon bejött, köszönöm a szervezőknek és mindenkinek aki türelemmel volt hozzám mivel nem volt mikrofonom így elég körülményes voltam:) reméljük lesz még sok ilyen játék!

Azért 16-18-an nyomni.... nem sok ilyen szerver és csapat van.:)
  • gsg16
    Üdv!
    élmény volt a tagnap este az 59-es szerveren!köszönöm mindenkinek!
  • DonZorro
    Köszi az estét srácok! Fantasztikus volt!!! Remélem hamar ismétlünk... <3
  • asw27
    Ha lehet, én is jelentkeznék, már kérelmeztem.
  • beci43
    Cпасибо!
  • Caterpillar
    Már aktiváltalak is! :)
  • blackshark
    -> beci43

Ha jól emlékszem alapból a "P" billentyű. Nem biztos, mert én már a legelején elállítottam, viszont ajánlom nézd meg a Controls menüpont alatt a "Dragging Chute" opciót mire van beállítva. Ami fontos, hogy tapasztalataim szerint maximum 260 km/h-nál engedd ki, mert nagyobb sebességnél elenged és nem tudsz lefékezni.
  • beci43
    Sziasztok!A fékezőernyőt melyik billentyűzettel lehet kiengedni a SU-25T-nél?
  • Mozes
    Szia!

Mi lesz a mai relüléssel?! Jelszót hogyan kapunk?! Regisztráltam a VMH oldalán de inkatív vagyok, nem lett jóváhagyva az accountom még. A10-el jönnék!

M
  • k53ta
    ezt már el is felejtettem, kösz.
  • sure
    "Sima" Lock On az 1.02-es patch után nem kér CD-t.