37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Tudom hogy nem találok, sajnos.
Megtaláltam a cikket ahol ezt irták, már nem emlékszem pontosan mi volt benne, majd mégegyszer elolvasom.
-
beci43 #5740 youtube-on nézz rá,hátha találsz videót 660-al. -
Solt #5739 DCS-l nem fogsz tesztet találni... sőt, semmilyen szimulátorral! :)
Nem, nem hallottam ilyet, de, ha nem tudná kihasználni, akkor nem tennék rá! Szerintem... :) -
Köszi, átnézem. Mindennel tesztelik csak sajnos a DCS-el nem, igaz az nem az a tömegjáték, de azért megnéznék egy összehasonlitó tesztet.
Az irják hogy a kártya 192 bites memóriabusz-al van, valahol olvastam egy cikket amiben valami olyasmit irtak hogy ha 2 gigás kártyánál csak 192 bites a memóriabusz akkor csak 1.5 gigát lát vagy tud kihasználni, erről tudsz valamit? -
Solt #5737 Ha főleg a DCS-l játszol, akkor ez jó választás ennyiért. A tudásban hasonló AMD kártyák most drágábbak, ráadásul játék sem jár hozzájuk jelenleg.
ITT egy teszt róla.
-
Jól néz ki. Néha szoktam mást is játszani, Crysis, Far Cry, Call of Duty, Hitman, ilyesmiket, de főleg a DCS World-et szoktam mostanában, igy igazából az lenne a lényeg hogy egy olyan kártya legyen amivel jól megy a DCS. Esetleg tapasztalata van valakinek ezzel a kártyával?
Igaz lehet jobb kártyát kapnék ezért a pénzért használtan, én garancia nélküli dolgokat vettem, egy barátom meg egy garanciában lévő hard disket, meg is kapta csak a garancia levél nem volt vele a hard disk meg tele volt bad sectorral. Tudom nem mindenki akarja átverni a másikat, de mostanában volt min idegeskedjek, ezért inkább megkímélem magam a kétes dolgoktól. -
Solt #5735 Ha még garanciális, akkor nem nagyon tudod megjárni, de te tudod. :)
Én EZT javasolnám jelenleg. Jó áron van, plusz jár hozzá az új Metro. Ha a játék nem érdekel, akkor el tudod adni a kódját pár ezresért... -
Igen, csak új érdekel, sajnos már töbször megjártam hogy használt dolgot vettem és hamar tönkrement. -
Solt #5733 Csak újban gondolkozol? -
Elirtam, nem 80, hanem maximum 60 ezer forintig tudnék rá áldozni. -
Sziasztok, korábban érdeklődtem a videókártyák felől, hogy melyiket lenne érdemes megvenni hogy jól fusson a DCS World.
Sikerült összeszedni a rávalót, 40.000 forint körül lenne jó de végső esetben maximum 80.000 ezer forintig lenne rá pénzem.
Miket ajánlotok? -
beci43 #5730 De mi vele a konkrét probléma?Nem ismeri fel? -
Én a momo kormányom pedálját használom, kifogástalanul működik. Igaz csak a rudder, fékezni nem lehet vele. -
HUN777 #5728 Bocsánat kedves beci43...most látom, hogy nem az én ügyemben linkeltél...
de, ha már játékvezérlők...nekem g940 van...a pedál müködése a DCS-ben időnként bosszúságra ad okot...driver probléma/"legfrissebb" van hozzá/,
a program nem tudja jól kezelni, bennem a hiba...?
a ti tapasztalatok szerint melyik a legjobb pedálos vezérlő /az eredetit nem számítva/...
köszönettel... -
HUN777 #5727 Kedves beci43 köszönöm a linket; nem kétséges, hogy a profi skinnelők által festett repülők szépek...kedvenc gépeimre / P51D, SU25T, SU33,(MIG29S)/ begyüjtöttem jónéhányat...de "más érzés" a magam (remélhetően jó ízléssel, túlzások nélkül)festette,felíratozta, logózta géppel repülni...meg a készítés folyamata is szórakoztató/kikapcsoló... mégegyszer köszönöm...
Kedves HungaroJet, nagyon köszönöm a segítséged...az általad átadott tudás birtokában remélem végre sikerrel járok...mégegyszer nagyon köszönöm...,
hogy vettétek a fáradtságot segíteni...
/u.i. én nem tudom Magyarországot választani a küldetés-szerkesztő legör-
dülő menüjében.../
üdvözlettel... -
gsg16 #5726 lehet rajta javítani utólag,csak VIP tagságot kell venni. -
Néhány vessző lemaradt a false elöl...kár, hogy utólag nem lehet a hozzászóláson javítani :( -
Nem akarom szaporítani a szót: ez csak egy példa a textúra nevekkel, viszont material neveknek az alábbiakat kell használd...
és az id= meghatározás jelen esetben nem szükséges...egyébként is csak 0 és 10 között működik ...a 11-et már nem ismeri a modell, a program igen, de a mig-29 modell nem, szóval csak rakd a description fájl mellé a textúráidat, de false kell legyen a sorok végén, így abból a könyvtárból olvassa... ha true-t írsz akkor lehet össze/becsomagolva, de elérési útvonalat kell megadni hozzá...jelen sorokkal az orosz és a magyar félhez is berakja a skin-t...sok sikert
livery = {
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-L.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint1.dds",false};
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-R.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint2.dds",false};
{"texture RU-PILONS.BMP f2 g0",0,"mig-29-pilons.dds",false};
{"texture rus-pilot-2.bmp f2 g0",0,"mig-29-pilot.dds",false};
{"texture rus-helmet.bmp f2 g0",0,"mig-29-helmet.dds"false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-B-w-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f0 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds"false};
}
countries = {"HUN","RUS",} -
Solt #5723 Ha már szóba jött... a G940-m megvan még. Értelmes keretek közt alku képes... -
beci43 #5722 Nem akarlak elkeseríteni,de itt újan ennyi... -
HUN777 #5721 Kedves DCSW fórumozók, nem tudom illik-e ezen a helyen segítséget kérni.
Amennyiben nem akkor a bejegyzéssem innen törlendő.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Amennyiben igen, akkor a következőben kérnék segítséget:
DCSW custom skin készítése...P51D-re és SU25T-re már gond nélkül fel tudom
festeni, amit szeretnék...DE...DCSW FC3 MIG29S esetében képtelen vagyok az
általam készített festést a gépre ölteni.
Módszerem a következő: beszereztem a netről a szükséges két psd fájlt, melyeket Adobe PS-ban az általam kívánt dolgokkal layerek hozzáadásával kiegészítek...ezután:
mig-29-paint-def-11-l.bpm.dds és mig-29-paint-def-11-r.bpm.dds formában
/dxt1 rgb 4 bpp no alpha/ a ...BAZAR/WORLD/TEXTURES/worldtextures.zip
fájlba írom őket...
a BAZAR/LIVERIES/MIG29S/-ben készítek egy HUN AF könyvtárat, amiben csak
a description.lua fájl van....ennek tartalma - megfigyelésem szerint - jelen esetben a következő kell legyen:
livery = {
}
name = "HUN AF"
id = 11
countries = {
"UKR","RUS",
}
A szimulációban azonban csak egy szellem-gép jelenik meg /pilóta, fegyverzet, hajtómű...egyebekben teljesen átlátszó.../...
...nagy örömet szerezne, ha valaki elmagyarázná pontosan mit kellene tennem, hogy működjön a dolog.
Köszönettel... -
beci43 #5720 Na örülök hogy azért nem tüntetek el.Kennyvel mi van?Túl van már az érettségin?Ő aztán tényleg nagyon eltűnt... -
csolee #5719 ... ha ez igaz (szántani mész), akkor én meg megkeverem a kávét rotorlapátokkal. 
(lehet hogy foxi warthogja került más gazdihoz...?) -
Nemár. A warthogot add inkább 20-ért :)
Este megpróbálok erőt venni magamon és akkor microby felszántja az eget. -
Akit esetleg érdekel, eladó egy Saitek x52 joy megkímélt állapotban, rendszeresen karban volt tartva mindössze 20 ezer királyi korona.
Érdeklődés esetén privátban várom a jelentkezést! -
usarmyjhon #5716 Üdv all.
Én oszt. Kiránduláson vagyok , csak ekfelwjtettem szólni , hogy nem leszek 3 napot de ma este már leszek.
Üdv. Minyon. -
SnowFox79 #5715 Üdv All.
Visszatértem kedden nagyon vidékről de azóta 5:20 az alvással töltött időm. Most irány az ágy aztán ha felébredtem megyek TS-re. beci43 nem tűnünk el csak kimaradunk kicsit
Üdv.
SnowFox -
gsg16 #5714 üdv!nekem összejött a sok munka mostanság,minimum napi 10 órákat dolgozom.de leszek,ahogy tudok.már hiányzik a csapatás.
itt egy összeállítás,repülő szerkezetek,kontra madarak:
-
beci43 #5713 Én is fent vagyok TS-en(Sende).Napok óta vagy inkább már lassan 2 hete eltűntek a srácok.Snow,gsg16,Kenny,Minyon...mi van veletek? -
Én is egyedül szoktam vadászkodni délelőtt, de itt csak csm banda van, ahogy elnézem. :) -
Nem volt. Ne is álmodozz :)
Cancri55: te meg tudod hova dugd az új warthog joy-odat :) /irigy szmájli/
Látom fent vagy TS-en. Nem bírom magam rábeszélni, hogy előszedjem a joy-t :( -
Én mindenkit hiányolni szoktam, napok óta egyedül repkedek az új warthog joy-al.... eléggé élvezem :D -
ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ!!!!
Ismét vagyok, mivel lett gépem...
Kicsit eltűntem, mert gépváltáson estem át. Ezt azoknak üzenem, akik hiányoltak. Halkan jegyzem meg, ha volt ilyen.
-
Amúgy mi a helyzet csajok? Annyira szar lett a game, hogy nem repül senki? Nem látok TS-en senkit napok óta. -
Köszi Wittman a tanácsot, illetve megerősítést, mert közben a 7végén én is arra jutottam, hogy jelenleg ez a best buy midrange videokártya; MSI 650 Ti Boost Edition lett (ezek eleve 2 guriga VRAM-mal jönnek), és valóban, így 2-3 Novorosszijszk városnézés alatt is már látszik, hogy megeszi az 1.1 giga VRAM-ot a DCS (GPU-Z szerint). 1920x1080, 8xAA, TSSAA off, vizet kivéve minden más kimaxolva GUI-ból. -
Épp költözködés után vagyunk. Hétvégén raktam le a laminált padlót, ma hozták a bútort, minden szana meg széjjel. Netem is csak pár napja van és nincs lelkierőm elővarázsolni a joyt meg a pedált. Mondjuk nem is játszottam vagy 3 hete semmivel :)
A macsek meg elszökött, aztán most szomorkodás van. -
Leon77 #5705 Szívesen. :) Amúgy semmi probléma, csupán három dolgot kell(ene) tenned: repülni, repülni, repülni (online) :) -
Aham. Köszi. Látszik, hogy régen repültem, azt is elfelejtem amit tudtam. Azt meg főleg amit nem :) -
Leon77 #5703 Radar warning receiver. -
Mi a fene az az RWR?