37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    A vga-t nem tartogatom addig, de, ha esetleg a G940 érdekel... :)
  • Caterpillar
    Igen elfelejtettem a legfontosabbat, "kedv" sincs hozzá... Talán őszre tudok félretenni! :)
  • Solt
    Hmmm.... hmmm... pedig nálam mindhárom van eladó! :D
  • Caterpillar
    Tényleg jó, és meg is hozná a kedvem hozzá, de se HOTAS, se pedál, VGA nincs hozzá.. :(

Aztán rájövök, hogy igazából nem is baj, mert megint csak bosszankodnék, hogy mekkora egy bughalmaz... :(
  • z0ty4
    mekkora videó lett

kár a végéért

• wittman
    Jé! Volt frissítés...
    Na majd holnap...
  • Cancri55
    Van update:

DCS 1.2.4.12913 update is now available
    Monday, 27 May 2013
    DCS World
    Adjusted the Module Manager such that, when logged in, the Module Manager will now display the user’s login-name.
    Fixed radars in track mode not being visible on Radar Warning Receivers (RWR).
    The search/acquisition mode for the S-300 tracking/engagement radar (Flap Lid) has been removed.
    Fixed missing search radar indications for the SA-6, SA-11, and I-Hawk.
    DCS: A-10C Warthog
    Replaced corrupted voice over files (Russian voice-over in A-10C training).

DCS: Combined Arms
    The full rearming after activating autopilot after a gunshot is fixed.
    Fixed incorrect machine gun ammo displaying after switching on autopilot for a client.
    Fixed binocular view when using a two-monitor configuration.

DCS: Black Shark 2
    Spanish localization: Missing textures for Ka-50 in some missions has been fixed.

DCS: P-51D Mustang
    Corrected in-cockpit sound glitches.
    The mirror can now be closed after deploying with a mouse click.
    ATC in radio menu is fixed for the P-51D.

Lock On: Flaming Cliffs 3
    Corrected S-25 rockets remaining in payload after salvo launch.
    Standby compass back lighting is now working.

DCS: UH-1H Huey
    Increased UH-1H durability after a hard landing (lowered explosion threshold).
    The spontaneous yaw "jerks" has been fixed.
    Added the most recent version of Flight Manual.
    Added functional ground crew to the FARP for a UH-1.
  • 77pxdumbo
    Ja, memből esetleg kezdheted 4 Gb is, aztán később, ha dől a lé jöhet hozzá még 4 Gb
  • 77pxdumbo
    Szia!
    Alapnak pl proci ebbe a lapba+ memória Ez kb 105k esetleg olcsóbb helyet is lehet találni, egy pár ezres mínusz.
    Ezzel a karival vígan benne vagy 160k-ban. Kicsit soknak tűnik, de ezzel ellehetsz egy pár évig. Esetleg VGA-t cserélhetsz benne, ez még egy 680-as kategóriát is kiszolgál.
    + 5k a Z77 extrém4 ami már tuningban is odatesz, és eléggé jó az alaplapi hangkártya is rajta. Nekem iljen van és überfasza
  • Solt
    Is... meg még lenne ötletem, hogy kiknek! :D
  • LeonSilver
    Erről legkevésbé tehet a 7970. Faszkorbácsot EDének!
  • Solt
    Hát nekem egy 7970GHz duruzsol, de bizony nem ritka az FPS feleződés... sőt, ha felkavarom a port földközelben, akkor az FPS tizedelés sem! :D
  • repvez
    Akkor még egy kis adalék az alábbi konfigban nekem még mindig egy 4850es 1gb VGA van és 1680x1080as felbontáson simán megy a DCS médiumon.
    Bátyámnál ugyan ez a konfig csak 7850es VGA-val full HD-ben. szintén semmi gondja játékokkal és a DCS-vel.
  • Solt
    Kéne csinálni egy tesztet, hogy a szimulátorok miképpen viselkednek Full HD alatt CPU szempontból... lehet tényleg csak minimális a különbség. :)
  • Solt
    Ha bele akarod zsúfolni 120 ezerbe, akkor megint az lesz, hogy 1-2 év múlva kezdheted az alapoktól! Caterpillar kollégának igaza van, az nekem ki is ment a fejemből, hogy mindjárt itt van a Haswell, ami biztos befolyásolja majd az árakat...

ITT egy topik, ami azzal foglalkozik, hogy segít az alkatrészek összeválogatásában. Én azt javaslom, hogy oda írd be az igényeidet, és segítenek összeállítani egy olyan konfigot, amit később tudsz esetleg fejleszteni.

Írd meg nekik, hogy mi a maximum összeg, és, hogy egy GTX660-köré szeretnél egy Intel alapú konfigot. Biztos megpróbálnak majd az AMD felé terelni, mivel ár/érték arányban az jobb, de ne hagyd magad! :)

A szimulátorokon kívül a többi játékban Full HD mellett gyakorlatilag mindegy, hogy AMD, vagy Intel konfigod van, mert úgyis VGA limit van... főleg a középkategóriás kártyákkal, de mivel te szimulátorozol, ezért ragaszkodj az Intelhez. :)
  • repvez
    Most lehet, hogy megint ratyeon -nvidia szintű vita lesz,de sztem nem tud annyival többet az inteles lap+proci mint amennyivel drágábban adják. Legyen 15%-al gyorsabb az játék alatt még kevesebbet mutat talán 3-4 FPS-t ,de az ár különbözetből meg bőven futná egy jobb VGA-ra amivel többet nyerne. Legalább is nekem ez a véleményem.
    Amennyibe egy inteles proci kerül AMD-be lapot is veszel belőle.
    Nekem 27k+21k volt a 965x4+asrock970ext4 AM3+ lap.
    A fennmaradó összegekből simán kihozható 120-130 környékére egy gép.

Persze ha nem fullmániás az ember.Az előző gépem is 4-5 évig huzta és minden játékkal tudtam játszani amivel akartam kompromisszumokkal.
  • Caterpillar
    Ha nem eszeveszett sürgős a dolog, én a helyedben megvárnám a Haswell érkezését, hogy az mit mutat fel és mennyire tolja le a mostani árakat, esetleg mennyire lesz az elérhető árban.

Ha nem lehetséges (kb 1 hónap és itt van) akkor viszont, SZERINTEM olyan lapot válassz ami alatt Z77 chipkészlet dolgozik (azok szeretik a tuningot is) és olyan procit aminek a neve mögött vagy K vagy S van. A K sorozat tuningbarát, az S pedig teljesítmény optimalizált gyárilag, minden más a fogyasztás csökkentésére van tervezve ergo a teljesítménye is kisebb!

Most néztem én is új konfigot, de 200 körül jöttem ki én is, pedig csak Lap+Proci+RAM+VGA+Ház comboról van szó....

Esetleg egy ismerős segíthet leírni az áfá -t és akkor negyedével kevesebb... :)
  • krisztian005
    Közben én is nézegetem az oldalakat, sajnos nagyon úgy tünik hogy kevés lesz az a 120ezer.

Alaplapnak ezt néztem ki, processzornak ezt ezzel sokkal rosszabul járnék mint amit te mutattl vagy ez is megéri?
    Ram-nak ezt néztem, kicsit olcsóbban jönnék ki ezzel mint ugyanez a tipus 2x4 gigásan, és az alaplapon csak két slot van ramnak ha bőviteni szeretném akkor szerintem ezzel jobban járnék.

Alaplap cpu és ram kb 82ezer forintnak jön ki, azzal a procival amit te mutattál azzal kb 98ezer forint körül lenne, és ahogy nézem az új alaplapokon nincs IDE csatlakozó, akkor még egy SATA-s DVD-t is kéne vegyek.

Mindenképp túl fogom lépni a 120ezret, de próbálom a legkevesebből kihozni, most számitottam egy kis pluszpénzre ami össze is jött, de gyüjteni nem nagyon tudok, már most is rámjár a család mert tudják hogy van egy kis plussz.
  • Solt
    Én mindenképpen azt javasolnám, hogy hozz össze egy stabil alapot, amit a következő 3-4-5 évben nem kell babrálnod, elég csak vga-t cserélned, ha esetleg kevesled a teljesítményt.

Szerintem ezt a CPU-t válaszd, ezzel a következő pár évben bőven elleszel. A gyári hűtővel viszi a 4GHz-t, ami a GTX660 mellé tökéletesen elég. Később, ha esetleg kevesled, akkor egy hűtőcsere után még tovább lehet húzni, tehát megvan benne a tartalék ahhoz, hogy hosszútávon jó legyen, és esetlegesen egy erősebb vga-t is kiszolgáljon.

Válasz mellé 2x4GB 1600Mhz-s ramot, így ehhez sem kell pár évig nyúlnod... ráadásul most elég olcsók a memóriák. ( 20ezer alatt van egy ilyen szett )

Kell még egy jó alaplap ami bírja a tuningot, hogy később ne legyen gondod. ( kb 40ezer )

Ha jól számolom, akkor a vga-val együtt ez kb olyan 170ezer forint... ha esetleg még dobsz alá egy SSD-t is, akkor még plusz 25ezer, de akkor már igazán jó géped van.

Amennyiben mindenképpen tartani akarod a max 120ezres keretet, akkor is a GTX660-t javaslom, de akkor egy AMD-s rendszert kell alárakni... ki lehet hozni, de cpu erőben gyengébb lesz a fentinél, és ez a szimulátorozásnál nem biztos, hogy jó... :) No meg hamarabb költeni kell rá majd, ha tartani akarod a lépést.

Emészd meg, aztán mehetünk tovább... :)
  • krisztian005
    Bocsi, kicsit fáradt vagyok már hosszú napom volt, szóval egy olyan konfiguráció érdekel amit a legkevesebből ki lehet hozni és egy türhető grafika mellet jó sz fps, és hogy birja ha több egység van, kisebb hadjáratokat vagy akár online is lehet játszani.
    A grafikánál a fülke jó lenne max felbontásban a táj annyira nem muszáj virágok fü nem kell a viz sem fontos. Az fps az sem zavar ha 30-40 csak az alá ne nagyon menjen, itt nem a robbanásokat vagy az egyéb optimalizálatlan dolgokat értem, hanem úgy általában.
  • Solt
    Mit értesz az alatt, hogy menne? Minimum grafikán, közepes grafikán, esetleg teljes pompájában? Ragaszkodsz a fix 60fps-hez, vagy nem zavar, ha kevesebb van?

Emellett azt ne feledd, hogy ennek a játéknak az optimalizáltsága hagy némi kívánnivalót maga után, ergo kifejezetten erre gépet fejleszteni... nyerj a lottón! :))

Nekem az alaplap + cpu + vga + memória + ssd kombinációm közel 300000.-Ft volt, és így sincs meg a fix 60 fps sok helyen...
  • krisztian005
    Az nem jó, és mennyibe kerülne egy olyan konfiguráció amin már menne?
  • beci43
    Nem.
  • krisztian005
    Azt kihagytam hogy a ram 2x2 giga.
  • krisztian005
    Kicsit változott a helyzet, lehet nem csak videókártyát vennék hanem teljes gépcsere lessz az egészből.

Gyenge már mindenem, alaplap Gigabyte GA-EG31M-S2 v2.0, processor DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz ram 2x DDR2 400Mhz, táp Chieftec 600W a videókártyám ami elszállt az Ati Radeon HD 3870x2, ezzel a konfigurációval közepes grafikán elég jól ment a DCS, igaz csak az A10C meg néhány földi egység volt, mert még csak gyakoroltam a fegyverhasználatot.

Először azt gondoltam csak vennék egy új jobb videókarit hogy legalább úgy menjen ahogy eddig és majd ha lessz pénzem lecserélném a többit és akkor meg már nemkéne videókártyára költeni.
    Most egy barátom megvenné a gépem, meg még eladnék pár apróságot és így kb 120ezer forintom lenne a tápot, hard disket meg a dobozt megtartom. Szóval most az érdekelne hogy 120 ezer forintból kijönne egy olyan alaplap, cpu, ram és videókártya amin 1920x1080-as felbontásban menne jól a DCS.
  • DonZorro
    Skacok, játszható már rendesen a game ennyi frissítés után??? Vagy még a "hagyjuk" kategóriába tartozik???
  • gsg16
    nagyon szívesen,bármikor!
  • beci43
    Igen,de a srác azt írja max. 60 ropija van a kártyára.Mivel főleg A Worldöt nyomja,így ezért ajánlottam neki ezt.
  • LeonSilver
    nVidia - lol

;)
  • wittman
    Az Nvidia GTX660 és 660Ti igen 192bites memória interésszel rendelkezik, de téves információ, hogy csak 1,5GB-ot tud kihasználni(lát mint írtad).
    A teljes igazság az, hogy 1,5GB-ig tud 192biten működni(144GB/s sávszélességen) és ha ennél is több Vram-ot címezne meg, akkor a 1,5GB fölötti rész harmadolt átviteli sebességen 64bit(48GB/s sávszélességen) áll rendelkezésre. Kérdés az, hogy ha a legtöbb játékhoz elég is még most is az 1,5GB fullHD felbontáson képminőség javítókkal is.

Az más kérdés mire kell még majd a vga.

Ha főleg DCS, akkor Nvidia, ha más játék is, akkor HD7850.
  • Cancri55
    Az hogy single módban valaki tesztel egy videókarit, semmit nem jelent, ugyanezt megnézném egy online 51-es szerveren ahol kb 30 player hasítja a levegőt... az az igazi teszt.
  • macleody
    Na, akkor végül is csak megérte :)
  • wittman
    gsg16!

Az egész VMH59 nevében köszönjük az ideiglenes TS hozzáférést!

59th_Wittman
    Szpk.
  • whiteskull
    Ráadásul amíg újratelepített mindent, addig két sör simán belefért az időbe. :)))
  • whiteskull
    Öregnek én is öreg vagyok, és lusta is, de sajnos én ilyen mágiához nem értek, így robotolhattam. :)))
  • macleody
    Öreg és lusta vagyok én már ahhoz, hogy újratelepítgessek mindent. Megoldottam okosba. Nem töröltem le anno az 1.2.3-at, abból átmásoltam a modult, nyomtam egy repairt és voálá, felápdételte magát.
  • whiteskull
    Innen szedd le a DCS World-t, és telepítés után ne indítsd el, hanem egyszerre a modulok jöjjenek. Így ugyanaz a verziója mindegyiknek, és majd utána frissíti magát.
  • beci43
    Igen,sajnos le kell hogy szedd az utolsó tapaszt valahogy.Vagy a c:/users/stb..a beállításoknál töröld ki a Config mappából az autoupdate settingset,meg a gyökérből is az autoupdate.cache-t,aztán BS2 modul fel,és utána autoupdate.
  • macleody
    Na, csajok volna egy kis gondom. Nem tudom felrakni a BS modult. A DCS World verziója 1.2.4.12547, a modul verziója pedig 1.2.4.12179. Nem engedi feltelepíteni, azt írja töltsem le az újabb verzsönt. Viszont a weboldalon nincs újabb.
  • beci43
    Találtam Neked egyet.