Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • krisztian005
    Közben én is nézegetem az oldalakat, sajnos nagyon úgy tünik hogy kevés lesz az a 120ezer.

Alaplapnak ezt néztem ki, processzornak ezt ezzel sokkal rosszabul járnék mint amit te mutattl vagy ez is megéri?
    Ram-nak ezt néztem, kicsit olcsóbban jönnék ki ezzel mint ugyanez a tipus 2x4 gigásan, és az alaplapon csak két slot van ramnak ha bőviteni szeretném akkor szerintem ezzel jobban járnék.

Alaplap cpu és ram kb 82ezer forintnak jön ki, azzal a procival amit te mutattál azzal kb 98ezer forint körül lenne, és ahogy nézem az új alaplapokon nincs IDE csatlakozó, akkor még egy SATA-s DVD-t is kéne vegyek.

Mindenképp túl fogom lépni a 120ezret, de próbálom a legkevesebből kihozni, most számitottam egy kis pluszpénzre ami össze is jött, de gyüjteni nem nagyon tudok, már most is rámjár a család mert tudják hogy van egy kis plussz.