37043

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #5823 Vannak még kisebb gondok, de már közel sem annyira vészes.
Egy hete is "benéztünk" az 51st szerverre, aztán volt minden. Dogfight éles harci bevetésben Ka-50 ellen A-10C és Su-25A géppárral. AIM-9P csak "karcolta", de a jó öreg R-60 megadta a kegyelemdöfést.
Aztán közelebb merészkedtünk az ellenhez és egy FARP bázis totális felszámolását vittük véghez. Mire végeztünk, megtámadott egy Su-27 minket, és maradt a jó öreg taktika: menekülés talaj közelben a domborzati viszonyokat kihasználva. A Su-27 sem volt béna, gyorsan leszedte az A-10C-t, majd üldözőbe vett engem(Su-25A). Dobtam mindent lefelé, főleg hogy üresek voltak már a B-20 konténerek, de még az 1 darab R-60-ast fent hagytam. Kaptam az indítás mindenfajtát, de a harmadik rakétája elvitte a jobb hajtóművemet, meg az öntömítő üzemanyagtartály a szárnyban sincs lemodellezve, így folyt a keró is. Szóval akkor egy kis lassítás, hogy közelebb legyen mögöttem a vadász. Gépágyúval támadott, nyomtam egy "satuféket", gáz lehúzva béka segge alá, lassult is a Su-25A, a vadász meg túlcsúszott mellettem, de nem tudtam ráfordulni egy hajtóművel meg sérült géppel, így összeszedtem a gépet és nyomtam egy CTRL+E-t háromszor, inkább mint lelőjön, úgy sem értem volna haza a 140km-re lévő bázisunktól, mert folyt a keró.
-
Mivel? Rendesen működik már Wittman Mester??? :S -
wittman #5821 Csapatni kellene ma este!
Este 9-től vagyok TS-en is. -
Remélem, hogy ennél az esetnél, azért javított a UPC... 
UPC panaszlevél
*A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése
érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a
problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az
adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot
felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még
jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."*
VÁLASZ:
Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban
tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem.
Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot,
úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs
körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a
kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két
kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint
felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára
Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik
segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve
ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma
még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem,
amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai
szerint minden rendben.
Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy
vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a
szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az
ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy
másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" -
színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes
társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi
szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek,
dinamikus csapat tagja.
Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül,
amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a
hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez,
valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a
szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.
Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a
kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán
ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön
napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált
frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5.
Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a
szolgáltatás és mindenki boldog.
Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a
szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök
megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás,
hanem egy fos. Egy FOS.
Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint
jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul
HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk
miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén
megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik
kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele.
Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök
felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által
kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.
Várom megkeresésüket! Nyomorékok.
Sorry az OFF-ért...
-
gsg16 #5819 meg lett oldva,ismét megy.az UPC csinált valamit,ami miatt a modemet újra kellett indítani,mert még netem sem volt -
Szeva Dumbo! Nem tán áttértél te is a petróleumszagú kályhacsőre?
-
beci43 #5817 GSG-t kéne megkérdezni vhogy,senki nem tud felmenni. -
usarmyjhon #5816 Üdv.Mindenki
GSG TS-szervere csak nekem nem megy vagy az egész meghalta magát ?
Üdv. Minyon -
Persze. De nem is számol olyan repmodellt meg mit tudom én mit, mint mondjuk a BS.
Én nem értek hozzá, de gondolom ilyesmi lehet a háttérben. Valamit valamiért. -
gsg16 #5814 kipróbáltam,és az rögtön feltűnt,hogy bár volt bent 60 darab földi jármű,ami folyamatosan tüzelt,plusz az isten tudja hány repülőgép,szerintem húszan voltunk legalább,szinte folyamatosan tüzelt mindenki,mégsem laggolt a játék egyszer sem.mindeközben füstöltek a szétlőtt földi célok. -
Nekem fent van, asszem klózed béta van- Van accom meg minden, csak szereznem kellene egy normális joyt. Igaz egérrel is lehet játszani, szóval ennyit a szimulátor részéről :D
Álítólag ami fasza lesz az az, hogy akár röpcsivel akár tankkal is tolhatod majd. -
gsg16 #5812 egyszer a hawx fórumban is szimulátorként emlegették a hawx-ot.meg említettem nekik,hogy az életben nem biztos,hogy egy SU25 átlépi a hangsebességet,és az is eléggé kérdéses,hogy visznek-e magukkal az egyes gépek,150 db bármilyen közlekedési eszközre kilőhető,irányított rakétát.de mi lesz ez a WT? a honlapon globális béta tesztről írnak -
Most olvastam a hónap viccét a WoT topikban. Valami szerencsétlen a WT (War Thunders) a szimulátor kategóriába sorolta :D Muhaha. -
gsg16 #5810 köszönöm
-
ezért megy jól Ralfinak a szimulátor :)
-
ja... a server.lua-ban -
camera terrain restriction -
gsg16 #5806 Urak!
mit kell ahhoz átírni,és hol,hogy "F2" nézetben,a kamerát a föld szintjéig le tudjam vinni?mert most ugye nagyjából 1 méternél lejjebb nem megy a kamera.FC2-ben még a föld alá is lement,ha át lett írva valamelyik paraméter -
Fürtös #5805 Köszönöm!
-
Fürtös #5804 A config: i7 2600 @3.40Ghz 4Gb ram GTX580 3GbVram MSI Z77A-GD65 lapon -
gsg16 #5803 vásárolj VIP tagságot,és szerkesztheted utólag -
Fürtös #5802 Írni meg már nem is tudok... Miért nem lehet itt szerkeszteni a hozzászólást utólag?
-
Fürtös #5801 Uraim emlékeim szerint valaki itt kisérletezett több monitoros rendszerrel.
Tegnap beleakadtam egy dell 17 collos monitorba a helyi bevásárlóközpontban 20 fontot kértek ért én meg aztz mondtam: Na ennyiért akár velem is jöhetsz
Hazahoztam összeraktam,kifórumoztam,a beállítást,müködik is szépen,de óriási FPS csökkenést produkál...
Eddig reccenés nélkül futott,max beállitásokkal de amint bekapcsolom a shkval-t elkezd szaggatni...
Másnál is jelentkezik ez a probléma?
Jelenleg ezzel a SoftTH nevezetü prigrammal próbálozok,valamivel jobb de még nem gészen értem mit is csinál.
Szívesen vennék mindenféle segítséget/információt!
-
Alapvetően a kutyát ne érdekli, hogy mit szeret és mit nem. Kb. ennyi :p -
De csolee nem szereti a disznót :) -
A zene
-
A helikufferesnek valóban a zenéje volt a legjobb. Meg egy-két jelenet, vagy mi.
De az A10-es videó nagyon fasza szerintem. -
csolee #5796 hát a videónak a zenéje volt sztem a jó :o)
viszont hamár nincs wargame a csapatnak, akkor miért nem csinálunk videót mi is? a meglévő missionokból biztos lehetne szerkeszteni egy coolt.
több embernek van benne tapasztalata...
(nekem nincs - én vállalom a tömeg szerepét) -
Hát ez qrva jó!!!! -
Sidewinder #5794 Nem szoktam leszólni más repülését,főleg ha igazi repülésről van szó. Ez viszont szimulátor és ezt a videót szerintem csak a készítő repülése teszi 9/10-essé. Egyébként simán 10/10 lenne.
-
Caterpillar #5793 70k -ért egy bot? :D
Mondjuk úgy nevetséges, bár kérdés mennyiben van egy Cougar gázkar csak úgy magában?! Hmmm -
Már megvehető csak a bot külön is. Ha valakinek nem A-10-hez kéne -
Köszi neked is a választ! :)
Elég kiábrándító.. tényleg ennyi pénzért elég vicces...
Putyin a joy-át tudta gariztatni? -
Solt #5790 Az igen... :( -
Na hi!
Nincs különösebb probléma a wartburggal, leszámítva, hogy pl. a gázkar keménység-állítását olyan gumiborítással oldották meg, ami kb. 10 órás használat után elkezd elporladni (szétszedtem gázkart és funny belül, na). Aztán én személy szerint értetlenül állok a gyártó azon koncepciója előtt, hogyha csinál egy tökéletes fém botot, akkor miért csinál mellé egy ilyen nyeklő-nyakló műanyag osztott gázkart. Igen, nem viccelek a gázkar rész gyakorlatilag műanyag, itt-ott fém- ,ill. fémhatású műanyag borítással. Amúgy Putyinnak pl. nem túl sok órás használat után elköszönt a gázkaron egy poti (amivel zoomol).
Azért cirka 100k-ért többet várna az ember... -
Köszi a választ! :)
Elég durva...azért nem olcsó finoman szólva. Remélem, ír majd pár szót ő is, ha benéz ide! :) -
Caterpillar #5787 Reapert kell kérdezni neki van... De a gázkarra példál panaszkodott már elég sokat, mint például összeszerelés minősége... :/ -
Solt #5786 Én is azt akartam, de annyira racsúsztam az FFB-re, hogy anélkül már nem kell joy... :) -
Nem is gondoltam volna.. milyen rossz jellemzőket írnak róla? -
Caterpillar #5784 Én meg Desznyóra gyűjtök... :) Pedig nem mondanak jót róla, de nincs jobb.. :/