37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
usarmyjhon #6140 Haha!
Nemrég ezzel a mondattal posztolták ezt a képet az ED fórumon:
"Most komolyan ez nem olyan egyszerű , mint átkapcsolni egy kapcsolót címkékkel ellátva."
-
gsg16 #6139 az sem igaz,hogy nincs senki,akitől megkérdezhetnék,hogy hogyan kell csinálni? -
SnowFox79 #6138 Üdv All.
DCSWORLD instabilitás. Ha elindítasz egy missiont pl szerkesztőből. majd kilépsz akkor a DCS kifagyással reagál.
Amúgy minden fasza....
Üdv.
SnowFox -
Úgy tűnik megoldották a hibát. Pont most jelentkeztem be a multiba. -
wittman #6136 Akkor ha lehal a weboldaluk, akkor szopjon mindenki! Nagy agytrösztök "dolgozhatnak" ott, de ha én így végezném a munkámat, már nem lenne munkám. -
wittman #6135 Ha ezt így oldották meg, akkor még nagyobb szégyen... -
usarmyjhon #6134 Az oldaluk nem megy , azért nem tudsz bejelentkezni.
A login az független a DCS world-től , mert a www.digitalcombatsimulator.com oldalra jelentkezel be.
-
wittman #6133 Ja és még jobban elbaszták az egészet!
Most már a multiplayer egyáltalán nem megy login-nál(Can't connect to Master) vagy kifagy a DCS World.
Szóval a menjenek inkább kapálni a gazosba... -
usarmyjhon #6132 Üdv.
Kijött a hotfix (123,3Mb)! -
gsg16 #6131 nem kell semmin sem csodálkozni.átlagos DCS frissítés.a már szarul működő játékon,rontottak picit,plusz beleraktak valami szuahéli nyelven megírt manuált.és ezen dolgoztak a fiuk kőkeményen hónapokat. -
Én értem ha bővítenek, fejlesztenek valamit, akkor nagyobb gépigényre van szükség, de személy szerint nem tudok olyan változásról, mely indokolná a nagyobb gépigényt. Szerintem itt valami nagyon el lett baszarintva, még jobban mint eddig. -
wittman #6129 Sziasztok!
A szerver lag oka, hogy az 1.2.5 brutális memória fogyasztást produkál!
A szeverünkben 8GB DDR3-as memória van, de ez is kevés lett a DCS World-nek. A legutóbbi 1.2.4-es verzió 3GB-ot evett max!
Írtunk is az ED-nek, hogy jelentősen megnőtt a memória fogyasztás.
Kliens gépeken is megnőtt a memória fogyasztás. Akinek 4GB Ram-ja van, kevés lesz, ha nincs jól beállítva az oprendszere, mert a DCS-nek 3GB körül lett a fogyasztása 2GB-ról. Ez még a kisebb baj, mert a 8GB sem drága most, inkább engem a szerver oldali dolog zavar, hogy a 8GB nem elég.
Most néztem a szeverünket, most is 5GB-nál jár a DCS Worls.
Amúgy nekem az FPS-el nincsen baj, ha beleférek a 4GB memórába oprendszerrel(eddig belefértem, win 8-al). Gyanítom, hogy nekem is memória fejlesztés lesz, ha ez lesz az irány.
-
Na tessék, én nem tudom mit csinálnak ezek de kapják be. Az utóbbi időben nem nagyon volt kedvem elindítani eme remek egyveleget. Ezek után meg főleg nem lesz. -
SnowFox79 #6127 Üdv All.
Újabb fejlemények vannak :-) a Küldetésemben az FPS értékek az 1.2.5 után drasztikusan leestek. Ahol eddig 45-50 FPS volt ott most olyan 10-12 Maradt. Beültem F-15C-be és A-10C be is de a dolog nem változott. Valami nagyon nem okés ezzel a frissítéssel. Igaz már nem törik az F-15C futója és az AGM is célba talál, de mindez olyan áron, hogy fel sem lehet szállni feltéve ha elindul a szerver...
Wittman! A szerveretek nagyon laggolt tegnap délután nézz rá mi lehetett az oka de szerintem a frissítés után már nem bírja ezt a küldetést.
+ 1 bug. Multiban ha fog of war van beállítva akkor eddig az inguri környékén alig láttunk ellenséges célt ugye felderítetlen a terület. Tegnapi teszt alatt az egész vörös védelmi vonal látszódott FOW ellenére is...
Üdv.
SnowFox -
Semmi rossz szándék,de tetszett :D
-
Ja és ha ráklikkelek akkor a shopban sehol nem talalom külön... :S -
gsg16 #6124 ez engem is érdekelne,hogy az FC3-ban lévő A-10A nem ugyan az,mint amit külön meg lehet venni? -
SnowFox79 #6123 Írtam a http://forums.eagle.ru -n egy kedves hozzászólást nekik. Most várok a válaszra.
-
SnowFox79 #6122 Üdv All.
Megvan a hiba! Ha használom a Group Deactivate lehetőséget szerkesztőben akkor a küldetés ki fog fagyni.... Ez qrva jó, ugyanis egységeket majd minden küldetésben kell deaktiválni ergo az összes fagyni fog amire rámentenek 1.2.5-ben...
Tudnak róla Majd javítják... Csak ezt hogy sikerült elkúrni??? Ez eddig működött. Nesze neked "hibajavítás"
Congratulations ED. this is shit.....
Üdv.
SnowFox
-
Nade ezt értem. Nekem is van FC3! Akkor miért is van úgy jelölve hogy megvehetem a modulokat? Vagy ez valami beugratós dolog? :$ -
Caterpillar #6120 Ha nem vetted meg az FC3 -at és nincs szükséged mondjuk a Su-33 -ra akkor megveheted külön, mondjuk az A-10A -t... -
Igen. Nekem is ott van a két $ jel. Azmiaz??? :S -
SnowFox79 #6118 További negatívum, hogy az 1.2.4 ben szerkesztett küldetések csak addig mennek, amíg nincs elmentve 1.2.5-ben... Tegnap egy órán keresztül kerestem , hogy miért fagy le a szerver egy küldetés betöltése közben pedig ezen küldetés 1.2.4 alatt tökéletesen működött. A probléma csak akkor áll fent, ha az 1.2.4 ben készült küldetést bármilyen módon elmentjük 1.2.5-ben...
A probléma forrását még keresem, de igazán semmi nem indokolja a tegnapi átnézés alapján.
Köszönöm ED!
Üdv.
SnowFox -
InterC #6117 Nekem úgy tűnik a Su-25T repmodellhez is hozzányúltak:
Alacsony sebességnél mintha most nehezebb lenne orsózásra bírni a madarat. -
wittman #6116 Első tapasztalatok:
Első tapasztalatok:
Pozitívum:
-H-25MPU sokkal pontosabb lett
-Su-25(T) és Su-27 hangok még tovább lettek fejlesztve(nagyon állat lett)
-SPO-15 pontosabb
-nincs FPS visszaesés földbecsapódó repülőgépeknél
-A SA-19 Tunguska már nem Hard to Kill!
Negatívum:
-A-10A csak nem lett AFM-es, de ezt már elismerték, hogy az 1.2.5-ben van a hiba, javítják ASAP.
-továbbra is angol Betty hangok orosz gépeknél
-Kabin világítás továbbra NATO zöld az orosz gépeknél
-
InterC #6115 http://forum.lockon.ru/attachment.php?attachmentid=85126&d=1374529445
-
Megjelent az 1.2.5-ös verzió!
Ha minden igaz kész a Mig-21-es feljavitott külső modelje.
-
SnowFox79 #6113 Üdv All!
A küldetésem elkészült. A TS Szerveren a gyülekező szobában a file browserben megtaláljátok "COMBINED_OPERATION _WOP.miz" néven.
Ne lepődjön meg senki 1,3MB a mérete.
Wittman, ha gondolod fel is lőheted majd. Én sajnos csak olyan 18:00-tól érek rá.
Remélem mindenkinek tetszik majd.
Üdv.
SnowFox -
gsg16 #6112 Üdv!
ez volt már?
-
Ez így korrekt Mesterem!!! ;) -
Leon77 #6110 "reméljük újabb hibákat nem generáltak ezzel" Dícsérem az optimizmusod,így legyen! Én már csak hitetlen gyaurként viselkedem az ígéretek felé. :) -
wittman #6109 Hát van egy két javítás, amit nagyon vártunk, reméljük újabb hibákat nem generáltak ezzel. -
SnowFox79 #6108 Friss Hírek!!!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1817169#post1817169 -
beci43 #6107 Jövök KA-50-el,ha lesz rá hely... -
SnowFox79 #6106 Köszönöm a felajánlást Neked és az 59-es légibázis valamennyi tagjának! Élni fogunk a lehetőséggel!
Még 1X köszönöm!
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #6105 Üdv.
Fekete Cápa az kimaradt sajnos.....
A Cápák Vörös oldalon vannak és 3 FARP-ról üzemelhetnek. Ezen FARP bázisok elhelyezkedése nem lesz közölve a kék oldallal. A Fekete cápák légvédelmek kiiktatásában és a Humán irányította CA egységek megkeresésében és lemészárlásában találhatják meg a számításukat.
Remélem így már Neked is tetszik :-)
Üdv.
SnowFox -
wittman #6104 Szervert tudunk biztosítani!
Leszervezek egy pár embert a tesztre tőlünk is. -
FeketeCápa??? :S -
SnowFox79 #6102 Hi All.
Az új küldetésem rohamléptekben halad a megvalósulás felé. Vasárnap délután egy nyílt tesztet tervezek tartani a szerver oldalt addig megbeszélem az illetékesekkel.
Ami már most benne van a küldetésben és működik is rendesen:
- Mind kék mind vörös oldalon 4 CA slot +2 JTAC (Tankok, lövészpáncélosok, tüzérség, JTAC, Infrás és Lokátoros légvédelem lesz irányítható) +behívható egységek rádión a veszteségektől függően.
- Behívható légi támogatás (helikopter) és légi felderítés
- Kiterjesztett feladatok az UH-1H pilótáknak (4 slot) amik közt szerepel a bázistámadás, konvoj felszámolása és reptérfoglalás is.
- Kiterjedt arcvonal az Inguri folyó mentén sok-sok légvédelemmel.
- A-10C pilótáknak Kobuleti-Vaziani közti célpontok (reptértámadás, Farp felszámolás, SAM Hunt, Konvoy Hunt, ellátóbázis támadás)
- SU25 pilóták is vért fognak izzadni ( Kobuleti-Gudauta távon)
- AWACS támogatás mind két oldalon
- Tanker támogatás kék oldalon
- A Vörös oldal vadászoknak tartalék repterek a határ közelében.
- A Vörös SU-25 pilótáknak Sok-sok SEAD feladat némi konvoj vadászattal és pár meglepi céllal
- Partra szálló egységek (Humán irányításúak) majd ezután Humán vs Humán páncéloscsata
Van még benne sok jó de a dolgok legenerálása közben még ami eszembe jut belerakom.
Eddig 2 kis létszámú (4-5-6 fős) teszten vagyunk túl. Az FPS eddig rendben volt de csiszoltam még rajta és az egységek éledését is időzítve, kis csoportokban oldottam meg, kerülve a szerver leterhelését.
Szóval aki ráér vasárnap az ne habozzon. Minél többen vagyunk annál gyorsabban lefut a tesztelési fázis és kiderülnek az esetleges hibák.
Üdv.
SnowFox -
gsg16 #6101 esetleg a Négy páncélos és a kutya című sorozatot full hd-ban,vágatlan verzióban,rendezői kommentárral.