Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Sziasztok!

A szerver lag oka, hogy az 1.2.5 brutális memória fogyasztást produkál!
    A szeverünkben 8GB DDR3-as memória van, de ez is kevés lett a DCS World-nek. A legutóbbi 1.2.4-es verzió 3GB-ot evett max!

Írtunk is az ED-nek, hogy jelentősen megnőtt a memória fogyasztás.

Kliens gépeken is megnőtt a memória fogyasztás. Akinek 4GB Ram-ja van, kevés lesz, ha nincs jól beállítva az oprendszere, mert a DCS-nek 3GB körül lett a fogyasztása 2GB-ról. Ez még a kisebb baj, mert a 8GB sem drága most, inkább engem a szerver oldali dolog zavar, hogy a 8GB nem elég.

Most néztem a szeverünket, most is 5GB-nál jár a DCS Worls.

Amúgy nekem az FPS-el nincsen baj, ha beleférek a 4GB memórába oprendszerrel(eddig belefértem, win 8-al). Gyanítom, hogy nekem is memória fejlesztés lesz, ha ez lesz az irány.