37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #6180 Szia!
A Basic mod 1.2.5 csak könnyítést ad a DCS Wolrd-nek, meg hozzáadta az orosz hangokat.
Ilyen problémát senki nem jelzett még, de kivizsgálom a dolgot. Addig is jól írták előttem a DCS Repair is tökéletes. -
k53ta #6179 Hétvége? Repnap?
Néztem a napi rep programot a hivatalos oldalon (ami néha csúszni szokott), így lehet, hogy csak 11:00 körül érek oda.
Szerintetek non-stop dugó lesz?
Az 1.2.5ös DCS world nálam is bekavart, fel is húztam magamat rajta és letöröltem az egészet. Tele a tkm a búgokkal, és azzal, hogy negyedévente új gép kellen hozzá, mert az eröforrás igénye jobban nő, mint az élmény, amit nyújt. -
SnowFox79 #6178 A szerveren mindenkit szeretettel várunk. Lehet kezdő vagy profi. Az ember meg úgy tanul ha kérdez és választ is kap. Ennek szellemében szerintem nem kell aggódnod. Mi is így kezdtük!
Üdv.
SnowFox -
feca1229 #6177 Köszönöm. -
Start menü/Eagle Dynamics/DCS World/Repair DCS World :-) -
feca1229 #6175 Ne haragudj a bambaságomért, de hol is találom én ezt a DCS repairt? :-) -
Elvileg ha futtatsz egy DCS Repair-t akkor a módosított fájlokat elrakja egy back up mappába és visszatölti az alap fájlokat. -
Fürtös #6173 Szokozoket ellenorizni mindig(!!!) ha kulcsot masolsz vagolapra...el sem tudom mondani hanyszor szivatott mar meg 
Mert a ctrl+c az masolja a szokozt is ,igy ha egy picit tulhuzod a kijelolest akkor mar van is egy extra szokozod a kulcsban az elejen vagy a vegen. -
feca1229 #6172 Felraktam a Basic mod csomagot az DCS:World 1.2.5-höz. A problémám az hogy a legutóbbi hivatalos peccsel is duplájára nött a betöltési ideje a játéknak, viszont ezzel a moddal már vagy 3-4 percig tölt. Van rá valamilyen lehetőség, hogy vissza állítsam a legutóbbi hivatalos pecset? -
Klusi86 #6171 Oké, köszi a választ. Mennyire jöhetnek kezdők a szerverre illetve van ott lehetőség kérdezni tanulni a többiektől? -
SnowFox79 #6170 Üdv.
Nem tudom, megy-e küldetésem az VMH59-es szerveren. Van egy küldetésem ami átdolgozásra vár kicsit az elég összetettre sikerült és "eddig" mondhatni LAG mentes volt. Az 1.2.5-el nem tudom milyen, de ma letesztelem és az átírt verziót Wittman részére átadom. Utána biztos lesz magyar szerver jó küldetéssel ( a jó az kérdéses, majd a játékosok eldöntik)
Ami még biztosan belekerül.
- Behívható légi közeltámogatás CA parancsnokoknak.
- Több hullámban behívható földi egységek CA parancsnokok részére
- CA parancsnokoknak átdolgozott légvédelmi rendszer. (BUK,HAWK)
- Több támadási feladat UH-1H pilóták részére.
- Átdolgozott ellátási rendszer a reptereken
- Random események optimalizálása (LAG mentesítés)
- Egységek éledésének ill. számának optimalizálása. (LAG mentesítés)
- Vörös és Kék oldalon később aktiválódó FARP bázisok
Ebben a küldetésben van minden olyan gép ami, a jelenlegi a DCS-n belül repülhető.
Hirtelen ennyit tudom mondani a dologról. Ma este, de legkésőbb holnap már játszható lesz szerintem.
Üdv.
SnowFox
-
Klusi86 #6169 SnowFox79 megy most valamilyen multis küldetés? SU-25-tel (FC3-as) lehet csatlakozni? -
Klusi86 #6168
-
Teljesen, sokkal jobban megy a repülés vele. 
-
Klusi86 #6166 Még nem, de ma nem is foglalkoztam vele. Majd írok egy "szép" levelet EDéknek :) TrackIR-el megvagy elégedve? -

Köszi ez működik!!
Sikerült az A10-et működésre bírni? -
Klusi86 #6164 HUD nagyítás egy módja:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/374967/ -
Musicking #6163 Az update óta nálam is voltak lagok, lekapartam és tisztán újrapakoltam, a lag úgy néz ki megszűnt. Viszont a tegnap lementett (updatelt) klavi+joy+egér profilt hibásan töltötte vissza.
-
Lehet hogy hülyén hangzik, de az origin accal próbáltál már fellépni a játékba? Lehet hogy azzal sikerülni fog és ezt a verziót nem is kell deaktiválni.
Én ED-éktől vettem közvetlenül a játékot és ott single játékhoz is be kellett írnom a modul kódját ugyanúgy mint multiba. -
Klusi86 #6161 Az A-10C Originen vettem leárazáskor, kaptam ott egy serialt így mivel multiban nem játszottam nem kellett ED-s fiókot regisztrálnom emlékezetem szerint, csak letöltöttem az A-10c modult, indítottam egy single küldetést bekérte a számot, megadtam és működött. Csak windows újratelepítés után előtt elfelejtettem deaktiválni azóta nem tudom megcsinálni, hogy működjön. -
beci43 #6160 Nem lehet hogy több reged is van az Eaglénél?Én is így jártam tavaly,elfelejtettem a nicknevemet,meg a jelszómat.Úgy tudtam helyrehozni,hogy elküldtem nekik a serialt emailben,amire még aznap válaszoltak.Elküldték a nicknevemet egy új jelszóval. -
Klusi86 #6159 Köszi a tanácsokat. A SU-25 megoldódott egy DCS újra telepítés és registry törlés után úgy, hogy a dcs module managerből telepítettem a SU-25-öst, majd a multiplayert indítva kérte a kulcsot és bepötyögtem, nem is másoltam vágólapra hát így elfogadta. (Eddig single missziót akartam csak indítani az adott típussal és úgy dobta fel az aktiváló ablakot) Hogy pontosan melyik módszer miatt fogadta el azt továbbra sem tudom. Az A-10 modult most nem tudtam telepíteni mert a module managerben csak a buy felirat volt hajlandó előjönni az install nem. Legalább 2-ből 1 megy ez is több mint a semmi. -
SnowFox79 #6158 Szólj a bankodnak, hogy nem teljesítették a vásárlási feltételeket. Ha meg tudod akadályozni, hogy a pénz eljusson hozzájuk akkor foglalkoznak majd vele. Tapasztalat!
Üdv.
SnowFox -
A SU-25T az ingyenes, a SU-25 nem :) -
gsg16 #6156 ez ennél a játéknál teljesen normális. 

-
A su-25 ingyenes, már ott nem stimmel nekem, hogy aktiválni akarod....
A javaslatom a következő:
Ha most van installációd a gépen, akkor a dcs telepített mappájában mods/aircrafts/a-10c/bin van a protect alkalmazás, deaktiválj attól függetlenül, hogy nem sikerült. Ezt tedd minden olyan FIZETŐS modullal, amit telepítettél. Ha megvan uninstall dcs world, az uninstall után a telepítés helyén még marad mappa és fájl, azt is töröld. Aztán mivel alábbiakban írtad, hogy még nem repültél vele, a users/mentett játékok/dcs mappát is töröld. Aztán jöhet az install, 1. dcs world, 2. fizetős modul, ha egyet telepítettél, indíts egy multit, és aktiváld, mert kérni fogja., Aztán telepíts megint egy modult, és ismét multi indításával aktiváld. így menni kell, ha megvan minden telepítés, akkor start menüből indíts egy update-et.
Várjuk a végeredményt. -
Klusi86 #6154 Hát a f@szom kivan az EDékkel. Most vettem meg a honlapjukon a SU-25-öt erre aktiváláskor mikor átmásolom a kapott serialt (ctrl+c/ctrl+v) képes a pofámba nyomni hogy nem jó vagy elütöttem. Szétrág az ideg. Az A-10C hibajelentésre azóta sem válaszoltak. Most telepítsem újra a dcs-t vagy mi a szűzmáriát csináljak? A registry-t töröltem úgy sem jó. A starforce oldalán lecsekkoltam a serialt ott van mellette , hogy még egyszer sincs aktiválva, tehát deaktiválni sem tudom. Az a baj, hogy eddig csak pénzt toltam bele és erre ott szopat ez a szar ahol tud, de még egy percet nem repültem. Kapják be! -
feca1229 #6153 Nekem is dupla annyi ideig tölt, és ráadásul néha akadozik is a játék, pedig ugyan az a grafikai beállítás mint a 1.2.5. patch alőtt volt. gondolom találnak rá valami megoldást, nem hinném, hogy ez csak velem történ meg! -
Szívesen segítek ha tudok :)
De érdekes ez a frissítés, nekem kb duplája lett a betöltési idő, pedig semmit nem csináltam csak frissítettem a dcs-t
-
InterC #6151 Köszi, hogy felajánlottad, de most raktam fel újra az 1.2.5.15586-öt az (első 1.2.5-öt) és onnan átmásoltam a modellt.
Tuti, hogy én nem babráltam a fájlokkal/modellekkel, szóval ezt most a frissítés cseszhette el valahogyan :( -
730KB az r73.edm ami nekem van. Ha kell becsomagolom csak azt mond meg hova töltsem fel. -
InterC #6149 Igen, az R-73.edm az érdekes, de ha 549 kB, (ami megegyezik az új R-77.edm-vel) akkor sajnos az új R-73 modellt a legutolsó foltozás felülírta az új R-77 modell-vel, magyarán ezt is elkúrták. Nem kicsit. Nagyon.
A kérdés ezek után az lesz, van-e valakinek szűz 1.2.5 telepítése, mert ott még jó volt a modell ! -
Ilyen fájl kéne, hogy: r-73.edm és r-73u.edm? -
InterC #6147 Legyetek szívesek megnézni, hogy van-e R-73-as raksi modelletek, mert nekem úgy tűnik, hogy az első 1.2.5-ös folttal volt, de most a 2. újabb patch-vel már R-77 modell van az R-73 helyett is a shapes könyvtárban. :( -
wittman #6146 Így néz ki...
Amiről adtam linket, az már az elkészített zip file, melyek a DCS Wolrdben is vannak, így nem kell nektek mókolni a dds file-okkal.
Valamint az új FPS-t zabáló fák nincsenek benne a telepítő csomagban. Akinek kell letöltheti a linkben található fórum első oldaláról. -
beci43 #6145 Egy kicsit részletesebben,ha lehetne.Link van esetleg fotókkal? -
Urak!
Hogy lehet az A10-esben a hudot nagyítani? Ezeket a bolhafaroknyi betűket alig látom. -
wittman #6143 DCS World nagy felbontású(4096x4096) textúracsomag:
DCS World High texture pack
Telepítés: kicsomagolás a DCS Wolrd mappába nyugodtan felül lehet írni.
Fontos: csak annak ajánlott, akinek 1GB-nál nagyobb Vram-al rendelkező vga-ja van!
Tartalma:
- mind a négy évszakban 4096x4096-os talajtextúra
- reptereket körülvevő kerítés és bejárati kapu 3D-s modelje(jobban nézz ki és nem villog mint a gyári, cserébe kevesebb FPS-t eszik) -
wittman #6142 Urak!
Elkészült a Basic mod csomag az DCS:World 1.2.5-höz.
Telepítése: kicsomagolás a DCS World mappába és felülírás.
Tartalma:
- A városokban leveszi a sok épületről a füstöt, de a gyárak, erőműveknél megmarad
- HDR effekt és nap effekt lecseréve(így már nem vakít el a nap)
- Orosz rádióhangok, ha orosz felségjelű gépbe ülsz
- 6DOF régi kabinokhoz
- Orosz repülőgépek régi kabinokban a műszervilágítás megfelelő színre cseréli le. -
usarmyjhon #6141 BUG FIXED SWITCH