Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #6170 Üdv.
Nem tudom, megy-e küldetésem az VMH59-es szerveren. Van egy küldetésem ami átdolgozásra vár kicsit az elég összetettre sikerült és "eddig" mondhatni LAG mentes volt. Az 1.2.5-el nem tudom milyen, de ma letesztelem és az átírt verziót Wittman részére átadom. Utána biztos lesz magyar szerver jó küldetéssel ( a jó az kérdéses, majd a játékosok eldöntik)
Ami még biztosan belekerül.
- Behívható légi közeltámogatás CA parancsnokoknak.
- Több hullámban behívható földi egységek CA parancsnokok részére
- CA parancsnokoknak átdolgozott légvédelmi rendszer. (BUK,HAWK)
- Több támadási feladat UH-1H pilóták részére.
- Átdolgozott ellátási rendszer a reptereken
- Random események optimalizálása (LAG mentesítés)
- Egységek éledésének ill. számának optimalizálása. (LAG mentesítés)
- Vörös és Kék oldalon később aktiválódó FARP bázisok
Ebben a küldetésben van minden olyan gép ami, a jelenlegi a DCS-n belül repülhető.
Hirtelen ennyit tudom mondani a dologról. Ma este, de legkésőbb holnap már játszható lesz szerintem.
Üdv.
SnowFox