37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    EDGE: Corsica

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1871909#post1871909Fórum
  • InterC
    Ez a DCS:WWII nekem egyre zavarosabb
    Jól látom, hogy a DCSW Mustang nem lesz használható a DCS:WWII-ben ?
    És majd ha külön megvettem a Mustangot és a Dorát a DCS:WWII-hez, akkor külön meg kell vegyem majd a DCSW-hez is a Focke-Dorát, ha ott is akarom használni ?
    Ti hogyan értelmezitek ?
    Lehet, hogy tényleg két teljesen különálló játék lesz a vége ?
    Lehet, hogy a Normandia térképet sem tudjuk majd használni a DCSW alatt ?

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
    LINK
  • Reaper
    EDGE ide vagy oda, a Nevada-s képeken tuti nem az van...
  • sure
    Wow, az ED feljeszti a legújabb Wings over Israel modot?
  • InterC
    A Fighter Ops egy halott dolog. Sajnos, sosem lesz belőle semmi.

Viszont az EDGE tényleg brutál lesz.
    Szerintem már nagyon a vége felé járnak. Én (sem)csodálkoznék ha karácsony előtt kiadnák Nevadát és Grúziát is.
    Gondolom ezeket is láttátok már :)
    http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=112882&page=3
    LINK
  • Reaper
  • Caterpillar
    Fúú de jó képek, és micsoda képességek az EDGE tényleg brutál jó lesz! :O
  • repvez
    Miért van az az érzésem, hogy ez a figter ops miatt készül.ÉS mire elkészül bejelentik, hogy egyesülnek.
    Mert ők is nevadát kezdték el lemodellezni és a hozzávaló kiképzési struktúrát.
  • InterC
    Újabb Nevada képek Wags-tól:
    ITT:
  • HungaroJET
    Azok lettek legelőször javítva, viszont figyelmesen és közelről megnézve a belépőélek sem zárnak fel rendesen. Úgy tűnik ott is hibás az animáció mind a 3 modellnél, mióta csak léteznek ezek a modellek.
    Ezeken a képeken a belépőél néha magasabbra zár mint a szárnyvégi fix rész Szóval azt hiszem ezeket is javítanom kéne.
    http://www.airliners.net/photo/Poland---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-29A-(9-12A)/2312273/L/&sid=8db0a45447a8046c4fcd1df4aa29b77d
    http://www.airliners.net/photo/Poland---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-29A-(9-12A)/2306703/L/&sid=8db0a45447a8046c4fcd1df4aa29b77d
    http://www.airliners.net/photo/Bulgaria---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-29UB-(9-51)/2289307/L/&sid=8db0a45447a8046c4fcd1df4aa29b77d
    http://www.airliners.net/photo/Ukraine---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-29-(9-13)/2282630/L/&sid=8db0a45447a8046c4fcd1df4aa29b77d
    http://www.airliners.net/photo/Ukraine---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-29-(9-13)/2250575/L/&sid=8db0a45447a8046c4fcd1df4aa29b77d
  • Reaper
    Ja és a szokásos ívelőlap asszimetria továbbra is fennáll..:P
  • Reaper
    Már ha csak simán felvillannának az is jó. Ja még amit kifelejtettem az, hogy 3 lámpa égjen a futókon, mert látom 1.2.6-ra már rendbe tették a főfutó lámpákat, de az orrfutón továbbra sincs semmi. Amennyiben előkerül a cucc, akkor megköszönnék egy pilonos és egy pilon nélküli verziót! ;)
  • HungaroJET
    Már készen van, csak elő kell guberálni a terabájtok közül. (Meghalt az előző Winfos, szóval most elég nagy kavarodás van a meghajtókon, de meglesz)
    A villogást még finomítani kellene, hogy szép lassan aludjanak ki helyzetjelző fényei (jelenleg csak "sima" fel és lekapcsolás van), de azok rendben működnek(tek) egymás után: P-Z-F
  • Reaper
    Ha már modolás Hungaro! VFAT-ra össze tudnál dobni nekem egy pilon nélküli, helyzetlámpa villogós 29A-t?
  • HungaroJET
    El is felejtettem megírni Itt egy modell csere: Lecseréli a régi Mi-8 statikus modelleket a reptereken. Az új modell még a Varacskos 1.0.0.7-ből való, csak kicsit helyre kellett pofozni itt-ott.
    Mods könyvtáraba kell kerüljön a motyó. (DCS World főkonyvtárban kell, hogy kibontódjon a rar fájl)
    A Minyó 1.2.5 és az alatti skinek használhatóak hozzá.
    Letöltés innen:
    http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/446451/
    Üdv
  • gsg16
    működik a ts szerver megint
  • repvez
    A topicjában válaszolok, hogy ne kelljen szétoffolni itt!
  • Hecker007
    Sikerült köszi!
  • beci43
    Srácok,mi van a TS-el?
  • z0ty4
    off:

hangulatos BMS videó, van benne pár mod is.

ON:
  • LeonSilver
    Hát.. volt régebben valami izé, hogy árnyék lesz a kabinban például Azzal mi lett?
    Meg nekem régebben volt valami gondom vele win7 64b alatt és azért is nem használtam. Van még ilyesmi vagy lehet tolni rendesen?
    És melyiket érdemes feltenni. Volt valami Red nem is tudom mi. Szóval melyik a legfejlettebb mod ?
  • Molnibalage
    Nekem 1280x1024-ben képes akadni egy egyáltalán nem gyenge vason.

A Falcon terén mire vonatkozik a kérdés? Mostanában elegem van lassan mindenből, ezért inkább játszok fejlesztés helyett. A MOD-mat úgy ahogy befejezem - több adatbázis változatás már nemigen lesz - a hadjáratokat kellene kicsit pofozni, ebben majd A.S. (az online hadjáratok készítője) majd ad egy kis hátszelet. Egyszer talán játszani is fogok vele.
  • LeonSilver
    Ja. A Falconnal mi a helyzet Balázs? Nem rosszindulat, csak tényleg érdekel!
  • LeonSilver
    Én alapvetően elvagyok vele, bár én "komolytalan" szobapilóta vagyok :)
    Ha olyan kedvem van előszedem a cuccot, megyek néhány kört, szétlövök néhány szart, ledobálok pár bombát oszt' jó napot :)
    A CBU87-től nekem is röcög pöppet a vas, de annyira nem vészes. Persze elmehetnek a jó büdös picsába, mert nem kellene egy több százezer forintos gépen megakadnia. Mondjuk minden szar maxra van húzva :) és 1920*1080.
  • Molnibalage
    Pontsan emiatt mindom, hogy tisztelt ED menjen a jó büdös franba. 10+ év után nem sikerült ilyen dolgokat megcsinálni. Nekem ne olyan repszimet adjanak ki, hogy ha X és Y dolgot nem csinálod, akkor megy és nem állok bele a hegybe és nem merevedik ki a játék.

Vicc, hogy a Lockon alatt meg a hangok voltak olyan szarok, hogy alcsonyabb bitrátára átkonvertálva a hangokat az FPS drámainan javult. Vagy ez még most is meg van...?

Az ilyenek miatt mondom - emg a hírhedt "FPS radar" miatt - hogy játszhatatlan az egész DCS. Ez egy alfa / béta változatú techdemó, semmi több...
  • LeonSilver
    Deaktiválni kell a cuccot.
    A szarforsz oldalán pontosan le van írva a menet.
    Egyébként meg semmi különös nem történik ha esetleg elfogy az aktivációs lehetőség, lévén egy emil és kapsz új kulcsot.
  • Hecker007
    Urak, mit kell csináljak a játékkal win reinstall előtt? Ha lehet nem szeretnék aktivációs lehetőséget elveszíteni.
  • csolee
    Snow!
    Ha ugy adódik..., akkor a missionben az egyik UH1-et üsd át MI8-ra. Az egyik este kipróbálhatjuk a darálót.
  • wittman
    Az egész VMH59 nevében köszönjük Sanyo a munkádat!
  • wittman
    Örömmel jelentjük be www.vmh59.hu újra üzemel. Még a kinézet csak ideiglenes, ez későbbiekben lesz módosítva, de a fórum is hamarosan újra üzemel. Amint beindult a fórum is, jelzést adunk itt is.

• HungaroJET
    Sajnos a szaggatás az nem memória probléma, de bárcsak az lenne.
    EDének sikerült olyan egyszerű dolgokat mint robbanások, füstök és tüzek túlságosan számításfüggővé tenni. Más játékoknál megoldják Sprite ill. animáció szinten ezeket. (Néha még szebben is)
    Legcsúnyább példa erre a CBU-87: oda ne néz ha ledobtad mert a fél-millás gépeket is másodpercekre lefagyasztja a számított effektusai a robbanásoknak. Nálam volt, hogy 20 másodpercig halott volt a gép, pedig csak 4 CBU-t dobtam le. CBU effekt nélkül pedig 50-60 FPS jön.
    F-35 pedig még pár évig biztosan nem lesz. Kár, hogy Kinney elhasalt a Kickstarteren :(
  • Solt
    Majd az EDGE motor! :D Ez sajnos ilyen... :S
  • Solt
    Annyira felhúzott, hogy még mindig nem megy a TIR normálisan a GTX780.-l, hogy nem is foglalkoztam azóta vele... :S
  • k53ta
    Hanyagolom egy hónapja a DCSW-t, de látom nem maradtam le semmi lényegesről.
    Mi-8 egész jól sikerült, de hiányolom vadász és többfunkciós vasakat, amik hiánya már, már szánalmas. De még mindig nem tudok legalább egy Mig-29est sem, külön modulként megvásárolni.
    A DCSW-t meg addig toldozzák, foldozzák, hogy soha nem tud elkészülni hozzá pld a Mig-21, mert mindig utána kell igazítani azt, ami már elkészült belőle. Másrészt meg addig fejlesztik a DCSW-t, hogy a mostani számítógépünkön majd meg sem moccan, vagy csak pár FPS-el.
    Közben hónapok telnek el, érdemi virtuális repülések nélkül, szaggatva, búgokkal...stb.
    A szerteszét osztott erőforrások helyett fel állíthatnák a sorrendet, mint egy háznál, első a biztos alap.
    Na de majd az F-35! (kritikus vagyok? Igen, az!)

• Hecker007
    16GB hol nem elég neki?
    Billentyű kijelzőjén nézem közben és csak a háromnegyede van tele, tudná még hova pakolni a cuccot.
  • Sanyo
    De abból nagyon sok! :)
  • beci43
    memória...
  • Hecker007
    Igen én is pont ezt az akciót várom. Addig meg marad az A10C.

Solt: Amit említettél az il2 topikban hogy a BlackShark beszaggat földközelben azt sikerült tapasztalnom az A10-el is egy áthúzás alkalmával, ha meg közben robbannak alattam a dolgok és 100m-en repülök akkor meg még jobban beakad az egész. Nem találtál erre valami megoldást?
  • beci43
    Egyébként hogy muzsikál 780 alatt?Anno megígérted nekem hogy csinálsz egy tesztet...
  • HungaroJET
    FC3 nem is lesz a Steam-en.
    Durva leárazás lesz még az idén EDénél mindenre (ez alól talán csak a MiHu lesz kivétel)
    Szóval akinek nem sürgős, az inkább várjon. Pláne mert az FC3-at megkapja majd a (Su-25A + az A-10A) áráért !

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1866681#post1866681